Találatok a következő kifejezésre: Ha barátom élvez belém akkor nem (12 db)

Ha barátom nem élvez belém akkor nem lehetek terhes ugye?

Legjobb válasz: Hát, ha az "idõben kiveszi" akcióval próbálkoztok, akkor azt kell mondjam, hogy úgy is lehetsz terhes, mivel az elõváladékban is elõfordulhatnak spermiumok. Mindenféleképpen védekezettek valamivel (óvszer, hüvelykúp, krém)!

Hát, ha az "idõben kiveszi" akcióval próbálkoztok, akkor azt kell mondjam, hogy úgy is lehetsz terhes, mivel az elõváladékban is elõfordulhatnak spermiumok. Mindenféleképpen védekezettek valamivel (óvszer, hüvelykúp, krém)!
Szia! Én vagyok a példa, hogy de lehetsz:) )
De bizony, lehetsz!
A kérdező hozzászólása: de volt rajta gumi csak az kiszakadt de kivette és azt mondta h még nem volt semmi
Sajnos, itt mi nem tudunk megnyugtatót írni. Így is lehetsz babás. Persze, nem 100%, hogy az vagy. Szorítok, hogy ne legyél, ha nem akarsz terhes lenni! Esetleg, ha 72 órán belül vagytok, menj nõgyógyászhoz és kérj esemény utáni tablettát. Mág mindig jobb, mint egy abortusz.
Siman lehetsz terhes! Persze sok dolog befolyasolja (pl. valoban jutott-e a huvelyedbe nemi sperma az elocseppekbol, illetve a kiszakadt gumibol....ugye hiaba nem latszodott szabad szemmel.... , valamint a ciklusod termekeny napjaiban jartal-e, sikerul-e az esetleges spermiumnak eljutni az erett peteig, stb...), az esely igy a teherbeesesre nem a legnagyobb, de a megszakitasos modszer a(z egyik) legmegbizhatatlanabb modszer. Ha nagyon nem akarsz babat, akkor inkabb menj egy 72oras tablettaert. Nem szabad a szazalekokra alapozni, hisz mi a garancia hogy epp nem te esel bele abba a kis szazalekba, akik ennyitol teherbe esnek??
Lehetsz terhes de nagyon kicsi az esélye. Inkább szedjél fogamzásgátlót ha ennyire nem akarsz még babát! A 72 órás tablettát nem ajánlom, mert egy lórúgás! Nagyon szarul leszel tõle 1 napig! Tapasztalat...
En is nagyon rosszul voltam a 72oras tablettatol, annyira fajt a fejem, azt hittem megzavarodok, mar gondolkoztam a korhazon is...... De, ha valaki ennyire ennyire nem akar babat, meg akkor is jobb a 72oras tabletta, mint egy abortusz, vagy egy gyerek aki rossz helyre szuletik rossz idoben.

Miért fáj, miután a barátom belémélvez? Ha nem élvez belém, akk nem fáj utána

túl savas a spermája? vagy miért?

Legjobb válasz: a sperma nem savas -.-

a sperma nem savas -.-
ezt dokitól kéne megkérdezni de valószínûleg a sperma miatt h azzal van vmi gebazs
Nyugi... nem is fogsz kapni értelmes válaszokat. :)
Mert a pinamanót felingerlik a kis ostorosok erre az meg elkezd törni-zúzni!
õ Rambo
Terhes vagy!
ha jól tudom a sperma enyhén lúgos, gondolom a sok dirzsidörzsi kicsit "kikészít" ha érzékenyebb vagy(én pl az vagyok), és az õ tiédtõl eltérõ kémhatású nedvei irritálják.Én sem szeretem így natúran, csak gumival, pedig semmi para kedvesem spermájával:) ) 18/l
A kérdező hozzászólása: utolsó 2 válaszolónak köszönöm! :) felteszem másik kategóriába holnap:) 1 hónap múlva megyek nõgyógyászhoz rutin vizsgálatra...majd megkérdezem, addig nem élvez belém a barátom!
nekem is pont ugyanez van:( és én is arra gondoltam, mint az utcsó válaszoló:D remélem semmi komolyabb ._.
tényleg kérdezd meg nõgyógyásztól..oda elõdd utóbb úgyis el kell menned, szóval hamár ottvagy... vagy csak hívd fel telefonon..
Hümm. Létezik olyan, hogy spermaallergia. Az szívás.
A kérdező hozzászólása: igen, tudom... de elég sokan olvassák, ahhoz h legyen esélyem arra, h olyas vki is olvassa, kinek volt ilyen gondja... érted... erre való ez oldal...
szerinted olvassa ezt az oldalt nõgyógyász? de most komolyan itt a legtöbb ember idióta :D
A kérdező hozzászólása: akk felesleges ez az oldal... én azért reménykedem, h vki tud válaszolni...hátha volt más is ilyen helyzetben...
A kérdező hozzászólása: nem hinném h azért fájna, mert terhes lennék...
A kérdező hozzászólása: igazad van, mert lugos, bocsi de ötleteket még nem kaptam, h mitõl lehet ez...:S
A kérdező hozzászólása: ééértem, így már világos :D értelmes válasz?
Lehet, hogy vmelyikõtöknek vmi fertõzése van.
Az elõváladéktól is lehetsz, de annak az esélye naggggggyon kevés. Megszakítással védekeztetek? Volt egyáltalán nemi aktus? :D
Nagyon minimális rá az esély, kb 0, 2%...
8as. akk ezért nem szabad olyan szõnyegre ülni amire vki ráreccsetett elõtte ? :D
Akkor is terhes lehetsz, ha szexre gondolsz.
Nem vákuum, hanem kis manók viszik be bárhonnan. Zsepibõl is.
ha a puncidra élvez akkor is lehetsz terhes mert mint tudjuk a nõi nemi szervben van 1 kis vákum ami a beleélvezésnél beszívja a spermát h bizt megtermékenyülj. na ha a puncidra élvez és a lukba kicsi befolyik akkor ez a szívóerõ beszív 1 keveset és ez épp elég. azonnal menj fürdeni v dugjatok a zuhany alatt ha már gumi nincs :)
közelébe?:DD hol? wc-n? :D
Szeretem ezeket a kb 13 éves kislányokat, akiknek közük nincsen szexhez, de már b****. Olyanok mint az éretlen gyümölcs, meg sem értek de már a kukac furkálja õket.:) ))
Szûz Mária például szeretkezés nélkül esett teherbe, úgyhogy bizony ne is gondolj a szexre, mert úgy jársz, mint õ.
szõnyeg? :o szobába se kellene menni!!!

Ha fogamzásgátlót szedek, akkor biztosan nem baj, ha a mindig belém élvez a barátom?

Szinte minden nap szeretkezünk és ezáltal minden nap belém élvez, ugye rendesen véd a gyógyszer ilyenkor?

Legjobb válasz: ha minden nap pontosan beveszed akkor véd.ha nem hánysz,hasmenés stb.miatt nem tud felszívódni akkor kell egyéb védekezés is. de ha rendesen szeded akkor véd,még a hét napos szünetben is.

ha minden nap pontosan beveszed akkor véd.ha nem hánysz, hasmenés stb.miatt nem tud felszívódni akkor kell egyéb védekezés is. de ha rendesen szeded akkor véd, még a hét napos szünetben is.
Hát ez azért ebben a formában nem teljesen igaz... Minden közösülés alkalmával megvan a %-os esélyed arra hogy teherbe esel. persze a hormontartalmú fogamzásgátló tabletták nagy százalékban védenek. (ebbõl is több fajta van, pl.: egyes tipusok nem engedik beágyazódni a megtermékenyült petesejtet a méhfalba) De nem egy eset van abból hogy a nõ rendesen szedte a gyógyszert és mégis megtermékenyült. Érdemes figyelni ilyenkor arra hogy pontosan megjön-e a havi vérzésed, ugyanis gyógyszer szedésekor ez majdhogynem percre pontos. Sok sikert.
Mindkét elõttem válaszolónak igaza van.Annyit tennék hozzá, hogy nagyon kicsi az esélye, hogy terhes legyél.Mi 18 éve ezt csináljuk és nem történt baj.Kop-kop... :-))

Ha pharmatexet használok, és a barátom nem élvez belém, hanem időben kiveszi, akkor biztonságos?

Hallottam, hogy sokan teherbe estek pharmatexszel, de mi van akkor, ha nem élvez belém? Akkor is nagy az esélye a teherbeesésnek? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Szió! Igen,én is hallottam ilyeneket,de ha helyesen használut a pharmatexokat és + még beiktatjátok a megszakítást is,akkor biztonságos.Mi is így védekeztünk és soha nem volt baj.:)

Szió! Igen, én is hallottam ilyeneket, de ha helyesen használut a pharmatexokat és + még beiktatjátok a megszakítást is, akkor biztonságos.Mi is így védekeztünk és soha nem volt baj.:)
Igen biztonságos!Csak az elõírást vegyétek figyelembe!Én is így használom már 2 éve és nem estem teherbe....! 21/L
A kérdező hozzászólása: És még annyit hozzátehetnék a kérdésemhez, hogy melyik pharmatex termék a legjobb? Én a krém és a kúp között filózok. Nektek mi jött be?
igen, biztonságos.Én Patentexet használok. Csak a Pharmatexnél ügyeljetek, hogy ne maradjon fürdés után szappan se a péniszen, se a hüvely környékén! Én ezt ugy küszöbölöm ki, hogy intim lemosóval fürdök, a pasim meg azzal mossa meg elötte magának.

Ha nem használunk óvszert, sem semmilyen fogamzásgátlót a barátommal, akkor lehetek terhes ha nem élvez belém?

Úgy értem, hogy ami szex közben jön neki, attól teherbe lehet esni?

Legjobb válasz: igen, tényleg

igen, tényleg
Igen, lehetsz terhes. Az elõváladék is tartalmazhat spermiumot, azt nem tudjátok szabályozni, hogy jöjjön e vagy nem. Javaslok valamilyen védekezést (gumi, tabi), mert így becsúszhat egy nem kívánt terhesség.
Igen.Igen.Igen.Igen.Igen.Igen.Igen.Igen.IGENIGENIGENIGEN és IGEN. 876987234. ilyen kérdés.
ezt így nemlehet megmondani de sok barátom (és én is) már csináltuk gumi nélkül és egyelre nem vagyunk apukák! De szerintem vegyél 1tesztet! Sok szerencsét
Ne bántsátok már, DEHOGY lehetsz terhes. Csak lényeg, hogy NE élvezzen beléd. ENNYI. Nyugodtan csináljátok gumi nélkül!
A kérdező hozzászólása: Kedves kérdezõ lehetek, sajnos? Ezt kifejtenéd kicsit?
úgy érti, lehetsz. a kedves kérdezõ amolyan megszólítás volt. és tényleg védekezzetek, mert késõbb a terhesség problémáddal fogsz újra feljönni.
Mi 2, 5 éve szeretkezünk mindenféle védekezés nélkül és soha nem lett semmi baj(természetesen nem bennem élvez el a barátom). Egyetlen alkalommal fordult elõ, hogy óvszerrel védekeztünk, az meg kiszakadt, pedig eléggé jó minõségût vásároltunk. Persze elõfordulhat, hogy teherbe esik a lány...én csak a saját tapasztalatomat írom le.
A kérdező hozzászólása: Én inkább nem kockáztatok. Csak gondoltam magkérdezem..
ha 2, 5 éve nem védekezel és nem vagy terhes nézz utánna a medöségi klinikáknak!
igen
"Kétszer fordult elõ hogy 2-3 percig nem volt gumi" Ez - jó idõben elcsípve - 50% esély a terhességre. Ezt szeretnéd? VÉDEKEZZ! MINDIG!!!!! 1 másodperc alatt is összejöhet a gyerek!
igen kedves kérdezõ lehetsz, sajnos!
A kérdező hozzászólása: Nem, nem sajnálom a pénzt óvszerre. Nem azért írtam most ide, hogy ki legyek oktatva. Tisztában vagyok a védekezéssel. Mindig védekezünk. Kétszer fordult elõ hogy 2-3 percig nem volt gumi, ezért gondoltam hogy felteszem itt a kérdést. Ezért most nem kell nekem esni...
ISTENEM DE NE MÁR.... Persze mert a pornóban sem lesz senkisem terhes..gondolom erre alapozzátok a dolgot...sajnálod azt a kibebaszott pénzt még akkor is ha az egész hátralevõ életed függ tõle? Felelõtlen kölykök...kérdezt meg apádat azt az majd kiveri a választ belõled...
A kérdező hozzászólása: Eddig kétszer fordult elõ hogy nem védekeztünk, és akkor is csak pár perc erejéig nem volt gumi. Nem vagyok felelõtlen a korom ellenére sem...
Nem lehetsz terhes. A kisbabát a gólya hozza. Maximum akkor leszel terhes, ha a gólyával dugsz...
21:23-as: Lehet, hogy viccesnek találod magad, de inkább [email protected] le, minthogy hülyeségeket mondj neki. Elõre sajnálnám azt a gyereket, aki egy 13-14 éves, meggondolatlan kislánynak a nyakába szakad...
Utolsó: ezt honnan veszed??
Igen, lehetsz, bár nem sok rá az esély. (bár hallottam itt GyK-n olyan nõrõl aki egyszer csinálta a barátjával így és terhes lett....)
tegnap 21:49 Igen lehetsz terhes mert az elõváladék(ami szex közbe jön neki) is tartalmazhat életképes spermiumokat! kicsi az esélye de nem lehetetlen, különbem mindenki így védekezne és nem költene óvszerre, gyógyszerre stbi!

Ha belém élvezet a barátom és másnap megjött a mestruáciom akkor nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: . . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,} . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-” . . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__ ,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`

. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`
nem hiszem. sose lehet tudni persze és senki sem távgyógyász valamit jós, de szerintem kicsi az esély. azért a következõ havidat is majd figyeld és használjatok gumit szerintem, mert nem biztos, hogy mindig ekkora szerencséd lesz. Hidd el ha nem akarsz gyereket akkor még idõben tudsz cselekedni, de ha már benned lesz akkor már nem lehet majd csak úgy eltüntetni. védekezzetek!!!
XD Mindig lehetsz terhes !
a beágyazódás 3 nap uh lehetsz attól hogy megjött fõleg h másnap.
testvérem úgy volt terhes, h 5 hónapig volt menzesze. tényleg. aztán megtudta, h terhes, aztán elmúlt. csak tudnám, h honnan az istenbõl vérzett. de komolyan...:D hiszen nem tudott leválni a méh fala, mivel ott volt a gyerek.
Ha fiú vagy és még meg is jött AKKOR nem lehetsz terhes
velemikor olvastam, hogy a sperma akár 2 hétig is életképes maradhat a nõi szervezeten belül... (a hüvelyben) a nõk menstruációs szakasza egyedi.. van aki menstruáció után 1 nappal már termékeny és van aki csak a menstruáció elõtti 1-2 napban.. szóval a lényeg, hogy ne játsszál ilyet!! mennyetek el vegyetek egy olyan hormonos tesztet aztán mosd ki magad, rendesen, és utána teszteld...
Elméletileg nem vagy terhes. De mivel mindenki szereti az 1-2 százalékos dolgokat mindig jó érzés valakit jól megilyeszteni... Lényeg hogy a világ terhesei közzül 0.0001%-0.0002% terhesség alatt is menstruál. De itt más a helyzet. Mivel egybõl jött a menstruációd miutan beléd élvezett 0.000000% esélyed van arra hogy terhes maradj:) . De ha mág nem akartok babát védekezzetek :)
Azért ez a "0.0001%-0.0002%" eléggé erõs túlzás. A "0, 0000%" meg aztán végképp. A megtermékenyítés és a beágazódás között eltelik kb 7 nap. Innentõl már végiggondolhatod a dolgot.
Simán megeshet
A spermium eléldegél benned, és ki tudja mikor van peteérésed. Miért szórakozol ilyennel, ha nem akarsz gyereket? Ráadásul még beléd is élvezett... Ti normálisak vagytok?
A kérdező hozzászólása: Szeptember 18.ra vártam a mestruáciom ! És Október 2.-án jött meg, az-az szex után rá egy nap után.
nyugodj meg, nemtudom h ki írhat olyat h lehetsz. nem lehetsz, persze csak ha tényleg rendesen megjött a mensesed.meg ha a ciklus végén voltál, és épp a napokban kellett volna h mejöjjön...akkor természetesen nem lehetsz.nagyon kicsi az esélye, mert teherbe a ciklus közepén eshetsz, ami 24 óráig tart.illetve, az elõtte és utána lévõ 2-3 napban.eltérõ lehet a ciklus, pl.nekem 23-24 napos, ami azt jelenti h kb. a 9-a 14 napig kritikus a dolog.. a petesejtnek 2-2, 5 hétre van szüksége a megtermékenyüléshez.menstruáció elõtt egész más hormonok termelõdnek már.de azért mindig védekezzetek.fontos, mert a ciklus változhat.
Lehetsz.
belém élvezett:D
már hogy lennél terhes? xD fizikai képtelenség max terhes voltál de másnap elvetéltél xD
Lehetsz terhes. Nem vicc.
A kérdező hozzászólása: Ez nem poén ! Komolyan kérdeztem..nem vicceket várok!
lehet a sok nulla tulzás volt , de hogyha emberi ésszel vegiggondolod, akkor rájössz hogy nem lehet terhes. [menstruációja volt miután lefeküdtel >>> nemhogy még az ondo is kijött belõle hanem minden]

Terhes lehetek? Akkor ha a barátom nem ment el belém, hanem a hasamra! Mielőtt elmenne mindig kiveszi, és a hasamra élvez! Én rögtön letöröltem, attól kerülhetett belém sperma?

KB. múlthéten lehetett peteérésem, azt hiszem!!! Szinte mindennap csináltuk, de mindig a hasamra élvezett!!! egyszer ment el a seggembe, mikor anlisan szeretkeztünk! Ugye nem lehetek terhes attól még, h a hasamra élvez??? Õ is megtörölgeti magát, meg én is!!!

Legjobb válasz: lehetsz terhes elõváladékban is van ill lehet sperma...de mi egy évig védekeztünk hasonlóképpen s nem lett baba sose...de ha nem akartok babát akkor védekezni másképp biztonságosabb

lehetsz terhes elõváladékban is van ill lehet sperma...de mi egy évig védekeztünk hasonlóképpen s nem lett baba sose...de ha nem akartok babát akkor védekezni másképp biztonságosabb

Hogyha fogamzás gátlót szedek ami ugye nem 100%os védelem akkor ha a barátom belém élvez lehetek terhes?

most fogok elkezdeni gyógyszert szedni és szeretnék mindent tudni

Legjobb válasz: Hát ,az a helyzet,hogy lehetsz,még ha pontosan,mindig be is szeded ,van ilyen ismerõsöm.Nem árt,ha havonta megcsinálsz azért egy tesztet.Mikor ezt én hallottam,azóta én is mindig csinálok,hohy tudjam,mert uyge meg is jött neki rendesen...

Hát , az a helyzet, hogy lehetsz, még ha pontosan, mindig be is szeded , van ilyen ismerõsöm.Nem árt, ha havonta megcsinálsz azért egy tesztet.Mikor ezt én hallottam, azóta én is mindig csinálok, hohy tudjam, mert uyge meg is jött neki rendesen...
A kérdező hozzászólása: tudom.é nagyon köszi.de elmentem felirta a tabletát és csak utána küldött el vérvételre vese és máj funkciot krét a vér és vizelet vizsgálatra és utána való idõpontra hivot vissza és azt mondta h a következõ menstruációtól szedhetem akkor is h ha nem megyek addig vissza ezért tartottam furcsának
Az orvos a labor eredményeibõl, és az alkatodból eldönti, melyik a legmegfelelõbb gyógyszer a számodra. És nem lesz semmi baj, hidd el. Ami fontos: az elsõ hónapban kell a kiegészítõ védekezés (nekem bárki bármit mond, hogy az elsõ naptól véd, én tartottam az egy hónapot. HA hánysz, hasmenésed van, vagy antibiotikumot szedsz, akkor is kell a kiegészítõ védekezés. Egyes vélemények szerint +7 napig, de ha biztosra akarsz menni, akkor egész hónapban Ha parázni akarunk, akkor ok :) Tehát van olyan, aki gyógyszer mellett terhes lesz (kis %-ban elõfordul) Van olyan is, aki ha terhes, mellette normális vérzése van (még kevesebb%) De olyan is van, akinek a teszt csak 7-8-9. héten lesz pozitív, elõbb nem. De ennek külön-külön is minimális esélye van, így együtt meg szinte 0% Úgyhogy hidd el, nem lesz gond, és nem is lesz. Mondtam, sok ezer ember nem lesz terhes a tabletta mellett
ödnttemuyg - ez milyen szó lenne, és milyen nyelven van?? amúgy csak akkor szedj tabit ha megbizol benne, enélkül semmi értelme ha mellette is parázol. És igen akkor nyugodtan beléd mehet a barátod, mivel az a gyógyszer véd a terhesség ellen!
M a g y a r h e l y e s í r á s i s z ó t á r Olvasgasd. Mindenesetre van rá esély persze, viszont az óvszerrel is egy kevés, ha kiszakad. Ebben neked kell döntened, nem a párodnak.
A kérdező hozzászólása: és épp ezét kérdezek h tudjam h mit h csináljak nem véletlenül megyek vér vizet ivzsgáolatra és a többi... érdekel h mi h müködik mert a barátoamt zavarja a gumi és ezért ödnttemuyg h elmegyke orvoshoz mert elg komolynak érzem kapcsolatunk ehhez, .
Ha neked megfelelõ a gyógyszer, akkor nem esel mellete teherbe, ha nem az alkatodnak, szervezetednek megfelelõ akkor van rá esélyed. Lassan oda fajul ez az oldal, hogy mindegy mivel védekezik vagy épp nem védekezik valaki, terhes lesz Való igaz, 100% módszer a szex kerülése, de sok-sok ember nem esik teherbe fogamzásgátló mellett. Vannak kivételek, ígyelõfordul. Saját tapasztalat, 18 éves korom óta szedek fogamzásgátlót kisebb (2 gyerekkel terhesség, szülés) szünetekkel, a férjem mindig belém élvez, mégsem lettem terhes. Bár az a helyzet, védekezés nélkül is csak gyógyszeres segítséggel sikerült, de ez szerintem mindegy. Ha az ember nem akar terhes lenni, védekezni kell
A kérdező hozzászólása: tisztában vagyok vele...akkor minek van az oldal kérlek szépen és miért vagy itt ha nem kérdezhetek ilyet?
VÁÁÁÁÁ. mér nem tájékozódnak a nõdokinál? NEM nyújt száz százalékos védelmet
A kérdező hozzászólása: de a párod mindig beléd élvez vagy kivesi elötte?
Általános gyakorlat, ha nincs kóros elõzmény, nem küld vérvételre (nem jó, de ennek finanszírozási okai vannak, nem megyek bele) Az alkat a lényeg, azt meg ránézésbõl, kikérdezésbõl tudja az orvos (lehet lepontozni, eü-ben dolgoztam, pár hónapot nõgyógyászaton is) Én mondjuk úgy, nem a soványabb kategória vagyok, én Yadine-t szedek. De pl. egy vékonyabb alkatú lány Yasminelle-t, vagy Lindynette-t kap, vagy mást :) A lényeg, bízz a bogyóban :) És ha parázol, vaterán teszveszen lehet olcsón tesztet venni nagy érzékenységgel, lõjj néha el egyet-egyet, ha tünetet érzel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!