Találatok a következő kifejezésre: Ha barátom élvez (109 db)

Mikor kicsi az esélye annak hogy teherbe essek ha belém élvez a barátom? ( csak normálisak írjanak )

Én még soha nem voltam része annak az élménynek hogy belém élvezzen a barátom. Nem szeretnénk még babát, nem szedek fogamzásgátlót, de szeretnénk teljes mértékben érezni egymást. De semmiképp nem szeretnék teherbe esni...

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ. Kár, hogy nem lehet ide kiirni, hogy "Csak normálisak kérdezzenek".... - remélem leesett. De , hogy érdemben is válaszoljak. Szerintem szedj gyógyszert, ha élvezni akarod, hogy a barátod beléd élvez. Nincs olyan idõpont amikor egyáltalán nem tudsz teherbe esni, szerintem a kis ostoba tini agyaddal ne kisérletezz, mert ABORTUSZ lesz a vége. Üdv.

Kedves Kérdezõ. Kár, hogy nem lehet ide kiirni, hogy "Csak normálisak kérdezzenek".... - remélem leesett. De , hogy érdemben is válaszoljak. Szerintem szedj gyógyszert, ha élvezni akarod, hogy a barátod beléd élvez. Nincs olyan idõpont amikor egyáltalán nem tudsz teherbe esni, szerintem a kis ostoba tini agyaddal ne kisérletezz, mert ABORTUSZ lesz a vége. Üdv.
Akkor ha gyógyszert szedsz. Még az sem 100% de úgy a legkisebb az esélye. Am az 1 jogos. Nagyon hülyét kérdeztél.
Google a barátod :) És ez nem hülye kérdés... "Periódusszámítás, vagy naptár módszer A módszer lényege, hogy a petesejt általában 12-24 órán keresztül megtermékenyíthetõ, valamint a spermiumok 24-48 óráig életképesek. Ha nem történik együttlét a petesejt kilökõdése elõtt és után 3 napig, akkor megtermékenyülés sem történik. A petesejt kilökõdése a menstruáció elõtt 14 nappal történik. Ez elõtt és után 3-3 nappal kerülni kell az együttlétet, tehát 28 napos ciklus esetén a 11. és 17. nap között nem szabad együtt lenni (nagyon fontos, hogy a ciklus elsõ napján a menstruáció elsõ napját értjük). Fontos! Amennyiben a menstruációs ciklusok hossza nem mindig szabályos, akkor ezt a módszert nem szabad használni. Valamint amikor a lánynál az orgazmus nagyon jól sikerül, a petesejt a ciklus korábbi részén is kiszabadulhat, ezért ez a legkevésbé biztonságos módszer. A naptár módszert azonban, ha a megszakításos együttléttel kombináljuk, bátran lehet ajánlani összeszokott pároknak. Hõmérõ módszer Ennek lényege, hogy a petesejt kilökõdését követõen a testhõmérséklet 0, 3-0, 5 fokkal megemelkedik. Ha ezt követõen várunk 3 napot, akkor az együttlét már biztonságos lehet. Fontos! A hõemelkedés gyomorrontástól, betegségtõl, idegeskedéstõl is lehet, ezek gyakran becsaphatnak. Inkább válasszunk más módszert. Méhnyak-nyák nyújthatósága A méhnyak-nyák a petesejt kilökõdése elõtt pár napig folyékony, víztiszta, nyújtható, egyébként pedig normálisan sûrû viszkózus, fehéresen opálos színû. Ha ezt követõen várunk 3 napot, akkor az együttlét már biztonságos lehet. Fontos! Ennek a módszernek is az a legnagyobb hátránya, hogy fertõzések esetén is megváltozhat a nyák összetétele, ami zavaró lehet. Inkább válasszunk más módszert."
Utolsó elõttinek mondanám, hogy a naptár módszerrel kb az ember annyit ér, mint a semmivel. Ugyanis ideális körülmények között a hímivarsejtek akár 7 NAPIG is életképesek lehetnek. Ami pedig a peteérést illeti, nem tudom, hogy mennyit lógtatok biosz óráról, de nagyon gyakori lehet a spontán peteérés is, fõleg ilyen idõs korban, amikor ezerrel dolgoznak a hormonok, arról nem is beszélve, amikor az ember lányának esetleg még nem állt be szabályosan a ciklusa. És ami meg a 14. napon történõ petekilökõdést illeti, ez is csak egy ÁTLAG eredmény, ami azt jelenti, hogy a nõk nagy részénél ezen a napon történik. DE! Vannak, akiknek már a 12. napon, vannak olyanok is, akiknek csak a 17. napon, vannak, akiknek közvetlenül menzesz után, szóval ez teljesen egyénfüggõ, hogy kinek mikor. Ez a 14. nap csak annyi, hogy általában a nõk többségénél akkor történik, ezért ez van a "nagykönyvben megírva", de különben ez is egyénenként eltérõ lehet. Csak gondoltam, leírom. És ezt nem a gugliról szedtem, hanem én ezt tanulom nap, mint nap (II. éves szülésznõ hallgató vagyok az egyetemen), szóval egyszerûbb, ha nem kísérletezik ezzel a kedves kérdezõ, hanem igenis, maradnak a guminál. 21/L
Ne engedd hogy beled elvezzen es nem fogsz teherbe esni. elvezzen a hatadra, hasadra, melleidre.
Korod nem merted kiírni , a gyerekrõl meg képet majd tölcsééé már fel léc :) buta liba:D
Szedj gyógyszert! Mondjuk szerintem ez eléggé egyértelmû, hogy ilyen módon csakis fogamzásgátló szedésével lehet kiküszöbölni a nem kívánt terhességet... Vagy vannak még kenõcsök, kúpok, amik spermicid (spermaölõ) hatásúak, de a gyógyszer tutibb. Sõt. Még az se véd 100%-osan.
Körülöttem mindenki hülye, csak én vagyok normális. Közben lehet, hogy fordítva van... Nem igaz, kedves kérdezõ?
vannak kúpok, kenõcsök nézz szét a neten vagy a gyógyszertárban tudnak segíteni vagy 1 orvos.
elvezzen beled nyugodtan. az ember a hibaibol tanul :)
Épp ezt szoktam mondani mikor jön a sok nagyokos h õ már x éve megszakítással csinálja és nem lett baj h egészségére, de azért nem kell senkinek ajánlani. Mert mindegy mien kicsi az esély, attól még ott van és soha nem lehet tudni h kinél és mikor üt be. Benne akarsz lenni abba a 20%ba aki megszakítás melett lett terhes??? Akkor hajrá.

Miért van az h akárhányszor lefekszem a barátommal élvezem de sose élvezek el ha egy órán át csináljuk akkor sem míg ő ez alat 3-szor is? Mit csinálok rosszul?

Legjobb válasz: Te semmit,a barátod a pancser.Nem az a lényeg,hogy mennyi ideig "reszel".10perces vad együttlét is lehet világrengetõ.Követeld ki magadnak,hogy csinálja azt,ami neked örömet szerez.Légy kicsit önzõ.mutasd meg,mi esik neked jól:) Örömteli próbálkozást!

Te semmit, a barátod a pancser.Nem az a lényeg, hogy mennyi ideig "reszel".10perces vad együttlét is lehet világrengetõ.Követeld ki magadnak, hogy csinálja azt, ami neked örömet szerez.Légy kicsit önzõ.mutasd meg, mi esik neked jól:) Örömteli próbálkozást!
A kérdező hozzászólása: hõsökterés válaszra nem nálokés nem nálunk csinináljuk mert anyámék megis ölnének és náluk meg nem engednek el! utána meg lehet vele mindent beszélni mert megérti de félek mert nekem ciki! és am ha érdekel 16 vok
komolyan kiváncsi vagyok hány éves vagy?lefekszel vkivel, átadod magad neki, ennél nincs intimebb dolog, de ciki megmondani, hogy mit szeretnél, ne már
ez miez hogy nem beszélheted meg vele? milyen kapcsolat az ahol nem lehet valamit megbeszélni?
jaj, ne már tényleg te vagy a lúzer, bocs mindenkitõl.nem találtok 1 nyugodt helyet, Istenem mit vársz, miért nem mentek a Hõsök terére?
Pasi, nincs olyan, hogy elveszed a kedvét a szextõl :)
A kérdező hozzászólása: És nem beszélhetem meg vele mert félke h neki ciki lene és elvenné a kedvét tõle:(
meg is van a probléma forrása...:D
szerintem meg, ha a pasi 1 órán át csinálja, és neki sikerül 3x , a lánynak meg 1xse, akkor igenis a pasi a lúzer, mert segítsen a lánynak a fellazulásban, ne pedig azzal törõdjön, hogy neki még 1x jó legyen.1, 3, vok
A kérdező hozzászólása: De h lazuljak el ha attól félek h vki meglát ránknyit vagy ilyenek azóta mióta egyzszer megtörtént h megláttak barátok????
Nem tudom, én mint pasi, azt mondom, hogy vezesd a barátodat. Sok nõ azt várja el, hogy mi mindent tudjunk, kapásból találjuk ki, mire vágynak. De mindenki más, mindenki mást szeret. Mutasd meg neki, hogy te mit kívánsz, irányítsd, hadd tanuljon. Ha meg élvezed, és jó, a barátod mindent jól csinál, akkor lehet, hogy nálad van probléma (általában pszichológiai). Amikor a barátnõmnek problémái voltak, akármit is tettem, nem ment el. De amikor minden klappolt, egy perc után hmmm... :) A lényeg, hogy beszéljétek meg, segítsd :)
hülyeség h csak a pasin múlik...egy lány is lehet béna amitõl nem jó neki sem a szex
ja, és ha így sem élvezed, dobd ki a pasit!
Hát nekem elég vicces sztorim van erre. Én elég késõn (20 évesen) vesztettem a szüzességem. Közel 1 évig nem volt orgazmusom aztán egy egyetemi buli alkalmával a lehetõ legjobban berúgtam (ahogy egy nõtõl nem illik)és rámásztam a páromra. Mit az istent! Semmin sem változtattunk ugyanúgy történt az aktus ahogy addig is, és elmentem...Beleremegett az egész testem! Aztán másnap filóztunk, hogy mi lehetett más, aztán végül is a gátlásoknál lyukadtunk ki. Kipróbáltuk, hogy ha iszom akkor könnyebben elmegyek-e. És mindig mikor ittam akkor sikerült az orgazmusom. Aztán egy idõ után már pia nélkül is sikerült. Tanulságot nem nagyon tudok levonni, mert a hétköznapokban én teljesen nyíltnak és ellazultnak éreztem magam. A párom sokszor hibáztatta magát, sokszor összevesztünk, hogy béna hozzám otthagy. De...végül is megtört a jég. Sikerült. Lehet, hogy neked is van valami hasonló problémád?

Ez nem ártalmas? Ha elélvezek vaginálisan, először belülről átjár az érzés, majd csorgok mint az állat kb féldeci folyadék ráfolyik a barátomra. És közben ez is jó. A barátom élvezi ezt fúú nagyon, de nem ártalmas neki?

Legjobb válasz: ez nagyon jó dolog :) ebbõl szokott lenni nagy élvezéseknél a spriccelés...én is ilyen folyós vagyok mint te :) mikor orgazmusom van, a párom mindig meséli, hogy akkor õ azt nagyon élvezi, mert belülrõl folyik a farkára valami forró... de volt már, hogy a hasára spricceltem véletlenül, mikor olyan pózban voltunk, meg olyan erõvel kilövõdött belõlem a nedv...

ez nagyon jó dolog :) ebbõl szokott lenni nagy élvezéseknél a spriccelés...én is ilyen folyós vagyok mint te :) mikor orgazmusom van, a párom mindig meséli, hogy akkor õ azt nagyon élvezi, mert belülrõl folyik a farkára valami forró... de volt már, hogy a hasára spricceltem véletlenül, mikor olyan pózban voltunk, meg olyan erõvel kilövõdött belõlem a nedv...
en is ugyan ilene foyos vagyok, es az oltari, de valahogy olyan kelemetlen szagu, mintha lepisilned magad
Dehogy ártalmas :) Spriccelõs orgazmusod van?
Nem artalmas! Nyugi! :) )
Dehogy ártalmas :) Tök jó, irigyellek, én száraz vagyok, mint a Szahara :(
A kérdező hozzászólása: Ez nem spriccel, hanem mint a férfiaknak ha élvezek elõször lejátszódik belülrõl, aztán a páromra élvezek folyik a kéjnedvem.Õ megõrül annyira élvezi ezt, csak mondom ez annyira tejsavas lehet, hogy nem e lesz majd baja. ..de akkor megnyugodtam:D :D
Áh én is folyok mint egy patak, törülközõt kell alám tenni mert annyira (de nekem csak csiklós van, az viszont egymás után akárhányszor :o). :) És a bárátomnak semmi baja tõle. Nem hinném, hogy a tiédnek ártana. :) Utána meg úgyis letörli/lemossa gondolom. Szóval nem lesz gond. :) Meg nem hiszem, hogy úgy vagyunk kitalálva, hogy ami kijön belõlünk az ártson a másiknak. :) :) További jó szexelést! :)

Ha jobban élvezem a simogatást, a csókot és a szájjal/kézzel kényeztetést odalent, mint ha bennem van a barátom, akkor lehet, hogy biszex hajlamaim vannak?

Legjobb válasz: nem okvetlenül errõl van szó lehet h csak a párod így jobban ki tud elégíteni mintha behatolást végezne. a vaginális orgazmust am is nehezebb elõidézni.próbáljátok meg hosszabb ideig elnyújtani az elõjátékot, így amikor a srác benned van 1-2 perc alatt sikerülhet mind a kettõ, ha pl felül vagy, kicsit elõrehajolsz, és gyengéden rászorítassz a párod farkára.

nem okvetlenül errõl van szó lehet h csak a párod így jobban ki tud elégíteni mintha behatolást végezne. a vaginális orgazmust am is nehezebb elõidézni.próbáljátok meg hosszabb ideig elnyújtani az elõjátékot, így amikor a srác benned van 1-2 perc alatt sikerülhet mind a kettõ, ha pl felül vagy, kicsit elõrehajolsz, és gyengéden rászorítassz a párod farkára.
Köszi.
A kérdező hozzászólása: Elsõ, nem tudom, megpróbálom. Nem hiszem, hogy õ az ügyetlen, mert nagyon figyelmes az ágyban, és amúgy is az, de lehet. Második, nem értem, de szívesen. :D
Én is pont így vagyok vele.De szerintem, ettõl nem vagyunk biszex-ek.
Az elõváladéktól is lehetsz, de annak az esélye naggggggyon kevés. Megszakítással védekeztetek? Volt egyáltalán nemi aktus? :D
Nagyon minimális rá az esély, kb 0, 2%...
8as. akk ezért nem szabad olyan szõnyegre ülni amire vki ráreccsetett elõtte ? :D
Akkor is terhes lehetsz, ha szexre gondolsz.
Nem vákuum, hanem kis manók viszik be bárhonnan. Zsepibõl is.
ha a puncidra élvez akkor is lehetsz terhes mert mint tudjuk a nõi nemi szervben van 1 kis vákum ami a beleélvezésnél beszívja a spermát h bizt megtermékenyülj. na ha a puncidra élvez és a lukba kicsi befolyik akkor ez a szívóerõ beszív 1 keveset és ez épp elég. azonnal menj fürdeni v dugjatok a zuhany alatt ha már gumi nincs :)
közelébe?:DD hol? wc-n? :D
Szeretem ezeket a kb 13 éves kislányokat, akiknek közük nincsen szexhez, de már b****. Olyanok mint az éretlen gyümölcs, meg sem értek de már a kukac furkálja õket.:) ))
Szûz Mária például szeretkezés nélkül esett teherbe, úgyhogy bizony ne is gondolj a szexre, mert úgy jársz, mint õ.
szõnyeg? :o szobába se kellene menni!!!

A pharmatex úgy sem hatásos, ha nem élvez belém a barátom?

Legjobb válasz: Ha jó hosszú a farka akkor simán a pharmatexes terület mögé tud pakolni, és akkor nem fog hatni. Akinek meg "hat" lehet, hogy más okból nem esik teherbe, csak még nem tud róla...

Ha jó hosszú a farka akkor simán a pharmatexes terület mögé tud pakolni, és akkor nem fog hatni. Akinek meg "hat" lehet, hogy más okból nem esik teherbe, csak még nem tud róla...
Az utolsónak írnám, hogy milyen pozitívan áll hozzá a dolgokhoz... :)
de, úgy hatásos! 5 éve használjuk így! 24/L
akkor próbáld ki a nuvaringet, bár nem olcsó viszont tutira nem felejted el bevenni
A kérdező hozzászólása: Óvszert használunk, csak jó lenne anélkül is kipróbálni, viszont nem találkozunk annyit, hogy gyógyszert szedjek. Na mindegy akkor marad a gumi, azzal is jó. :)
Tessék, a 9-es is igazolt.
Akkor használj mást, csak ne pharmatexet. A nuvaring nem fogja zavarni, az óvszer sem. Ha tablettásítva védekezel, ne felejtsd el bevenni... szóval pharmatexet ne. És igen, pozitívan állok a dologhoz!
Mi 1x csináltuk Pharmatex kúppal, kb 5 percig csináltuk, annyira csípett mindkettõnket. Máskor mindig gumival védekezünk, sosem volt szakadás, mégis teherbe estem. Attól az 1 5 percnyi pharmatexes alkalomtól. hozzáteszem, hogy a nõdokim mondta, hogy aznap én voltam a 4., akinek pharmatex-babája lett. Ez egy új szakkifejezés :) )
A kérdező hozzászólása: Ami azt illeti, tényleg nagy neki. :D
A kérdező hozzászólása: Köszi. :) Én is szeretném, csak õ fél tõle.
A pharmatex nekem mindvégig hatásos volt, kipróbáltam majdhogynem az összes terméküket, a kapszula jött be a legjobban. Már nem használom, mert áttértem gyógyszerre, de csak ajánlani tudom! :) Jó szórakozást! :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi! Csak sok helyen azt olvastam, hogy nem biztonságos.
Ha használati utasítás szerint használod, akkor úgy is hatásos.
1 szóval nem írta a kérdezõ, hogy esetleg elfelejtené bevenni.. A nuvaring is felesleges, ha ritkán találkoznak, ráadásul 3 havi 10.000 ft.

Ha nem használunk óvszert, sem semmilyen fogamzásgátlót a barátommal, akkor lehetek terhes ha nem élvez belém?

Úgy értem, hogy ami szex közben jön neki, attól teherbe lehet esni?

Legjobb válasz: igen, tényleg

igen, tényleg
Igen, lehetsz terhes. Az elõváladék is tartalmazhat spermiumot, azt nem tudjátok szabályozni, hogy jöjjön e vagy nem. Javaslok valamilyen védekezést (gumi, tabi), mert így becsúszhat egy nem kívánt terhesség.
Igen.Igen.Igen.Igen.Igen.Igen.Igen.Igen.IGENIGENIGENIGEN és IGEN. 876987234. ilyen kérdés.
ezt így nemlehet megmondani de sok barátom (és én is) már csináltuk gumi nélkül és egyelre nem vagyunk apukák! De szerintem vegyél 1tesztet! Sok szerencsét
Ne bántsátok már, DEHOGY lehetsz terhes. Csak lényeg, hogy NE élvezzen beléd. ENNYI. Nyugodtan csináljátok gumi nélkül!
A kérdező hozzászólása: Kedves kérdezõ lehetek, sajnos? Ezt kifejtenéd kicsit?
úgy érti, lehetsz. a kedves kérdezõ amolyan megszólítás volt. és tényleg védekezzetek, mert késõbb a terhesség problémáddal fogsz újra feljönni.
Mi 2, 5 éve szeretkezünk mindenféle védekezés nélkül és soha nem lett semmi baj(természetesen nem bennem élvez el a barátom). Egyetlen alkalommal fordult elõ, hogy óvszerrel védekeztünk, az meg kiszakadt, pedig eléggé jó minõségût vásároltunk. Persze elõfordulhat, hogy teherbe esik a lány...én csak a saját tapasztalatomat írom le.
A kérdező hozzászólása: Én inkább nem kockáztatok. Csak gondoltam magkérdezem..
ha 2, 5 éve nem védekezel és nem vagy terhes nézz utánna a medöségi klinikáknak!
igen
"Kétszer fordult elõ hogy 2-3 percig nem volt gumi" Ez - jó idõben elcsípve - 50% esély a terhességre. Ezt szeretnéd? VÉDEKEZZ! MINDIG!!!!! 1 másodperc alatt is összejöhet a gyerek!
igen kedves kérdezõ lehetsz, sajnos!
A kérdező hozzászólása: Nem, nem sajnálom a pénzt óvszerre. Nem azért írtam most ide, hogy ki legyek oktatva. Tisztában vagyok a védekezéssel. Mindig védekezünk. Kétszer fordult elõ hogy 2-3 percig nem volt gumi, ezért gondoltam hogy felteszem itt a kérdést. Ezért most nem kell nekem esni...
ISTENEM DE NE MÁR.... Persze mert a pornóban sem lesz senkisem terhes..gondolom erre alapozzátok a dolgot...sajnálod azt a kibebaszott pénzt még akkor is ha az egész hátralevõ életed függ tõle? Felelõtlen kölykök...kérdezt meg apádat azt az majd kiveri a választ belõled...
A kérdező hozzászólása: Eddig kétszer fordult elõ hogy nem védekeztünk, és akkor is csak pár perc erejéig nem volt gumi. Nem vagyok felelõtlen a korom ellenére sem...
Nem lehetsz terhes. A kisbabát a gólya hozza. Maximum akkor leszel terhes, ha a gólyával dugsz...
21:23-as: Lehet, hogy viccesnek találod magad, de inkább [email protected] le, minthogy hülyeségeket mondj neki. Elõre sajnálnám azt a gyereket, aki egy 13-14 éves, meggondolatlan kislánynak a nyakába szakad...
Utolsó: ezt honnan veszed??
Igen, lehetsz, bár nem sok rá az esély. (bár hallottam itt GyK-n olyan nõrõl aki egyszer csinálta a barátjával így és terhes lett....)
tegnap 21:49 Igen lehetsz terhes mert az elõváladék(ami szex közbe jön neki) is tartalmazhat életképes spermiumokat! kicsi az esélye de nem lehetetlen, különbem mindenki így védekezne és nem költene óvszerre, gyógyszerre stbi!

Először szedek Fogamzásgátlót (Yasminelle) Ma lesz az első tabi.. Ha barátom bennem élvez el mekkora az esély h teherbe eshetek?

Azt tudom hogy elvileg már az els? gyogyszer is hat de arra lennék kiváncsi hogy mennyi id? után biztonságos hogy bennem élvezen el? Mert ezt a tájékoztató nem irja hogy ha minden bogyot id?ben beveszek mennyire kell vigyázni erre és egyáltalán lehet e!!! Vagy inkább alkalmazuk mindig a megszakításos modszert?

Legjobb válasz: hello, én is yasminellet szedtem és nekem semmi bajom nem volt, de nekem a doki azt mondta h legalább 2 hétig kellene még óvszert használni,csak h biztosra menjünk. ha most kezded el elõször szedni akkor legalább várjatok 2 hetet

hello, én is yasminellet szedtem és nekem semmi bajom nem volt, de nekem a doki azt mondta h legalább 2 hétig kellene még óvszert használni, csak h biztosra menjünk. ha most kezded el elõször szedni akkor legalább várjatok 2 hetet
Ha az van a tájékoztatóban, hogy az elsõ után már hat, akkor benned mehet el. Bár én félnék, úgyhogy inkább várnák legalább egy hetet.
A kérdező hozzászólása: Az van beleirva bár ugy hogy ha a mensi elsõ napjátõl szedem nekem az vasárnapra eset és doki meg nemvolt igy ma tudtam elmenni és hát így második naptól kezdem el!! Viszont sok rosszat is olvastam róla pl sokáig elhuodik a vérzés (20nap) meg zsibadás alhasi fájdalmak! Ezek meddig normálisak? Kicsit megilyedtem a sok rossz véleménytõl!
Szerintem várd meg még elmúlik a menstruációd, közben szedegesd a gyógyszert és utána már elmehet benned.
A kérdező hozzászólása: Szerintem várunk 1 hónapot köszí a válaszokat

Ha barátom nem élvez belém akkor nem lehetek terhes ugye?

Legjobb válasz: Hát, ha az "idõben kiveszi" akcióval próbálkoztok, akkor azt kell mondjam, hogy úgy is lehetsz terhes, mivel az elõváladékban is elõfordulhatnak spermiumok. Mindenféleképpen védekezettek valamivel (óvszer, hüvelykúp, krém)!

Hát, ha az "idõben kiveszi" akcióval próbálkoztok, akkor azt kell mondjam, hogy úgy is lehetsz terhes, mivel az elõváladékban is elõfordulhatnak spermiumok. Mindenféleképpen védekezettek valamivel (óvszer, hüvelykúp, krém)!
Szia! Én vagyok a példa, hogy de lehetsz:) )
De bizony, lehetsz!
A kérdező hozzászólása: de volt rajta gumi csak az kiszakadt de kivette és azt mondta h még nem volt semmi
Sajnos, itt mi nem tudunk megnyugtatót írni. Így is lehetsz babás. Persze, nem 100%, hogy az vagy. Szorítok, hogy ne legyél, ha nem akarsz terhes lenni! Esetleg, ha 72 órán belül vagytok, menj nõgyógyászhoz és kérj esemény utáni tablettát. Mág mindig jobb, mint egy abortusz.
Siman lehetsz terhes! Persze sok dolog befolyasolja (pl. valoban jutott-e a huvelyedbe nemi sperma az elocseppekbol, illetve a kiszakadt gumibol....ugye hiaba nem latszodott szabad szemmel.... , valamint a ciklusod termekeny napjaiban jartal-e, sikerul-e az esetleges spermiumnak eljutni az erett peteig, stb...), az esely igy a teherbeesesre nem a legnagyobb, de a megszakitasos modszer a(z egyik) legmegbizhatatlanabb modszer. Ha nagyon nem akarsz babat, akkor inkabb menj egy 72oras tablettaert. Nem szabad a szazalekokra alapozni, hisz mi a garancia hogy epp nem te esel bele abba a kis szazalekba, akik ennyitol teherbe esnek??
Lehetsz terhes de nagyon kicsi az esélye. Inkább szedjél fogamzásgátlót ha ennyire nem akarsz még babát! A 72 órás tablettát nem ajánlom, mert egy lórúgás! Nagyon szarul leszel tõle 1 napig! Tapasztalat...
En is nagyon rosszul voltam a 72oras tablettatol, annyira fajt a fejem, azt hittem megzavarodok, mar gondolkoztam a korhazon is...... De, ha valaki ennyire ennyire nem akar babat, meg akkor is jobb a 72oras tabletta, mint egy abortusz, vagy egy gyerek aki rossz helyre szuletik rossz idoben.

Ha belém élvez a barátom, miközben meg van a havi bajom lehetek terhes?

Meg van a havi vérzésem akkor belém élvezhet a barátom a puncimba? Mert amikor nekem meg van akkor jól esik a szex jobban kívánom a barátomat.Értelmes válaszokat kérek köszönöm:)

Legjobb válasz: Igen.

Igen.
A lényeg az hogy lehetsz, rengetegen hiszik azt hogy nem meg nincs éret petesejt de lehetséges.Én vennék egy tesztett két hét mùlva.
Igen mert te egy utolsó rossz szándékú sz.r ember vagy!:) A kicsi az esélye válaszomban talán leírtam, hogy "NEM, NEM LEHETSZ". Nem. Csak közöltem vele nyugtatásképp, (mert mi másért írná ki a kérdést) hogy kicsi az esélye. Képzeld el a spermiumokat. Te szeretsz árral szemben úszni?
Nem azt kérdezte, hogy mennyi az esélye, hanem hogy lehetséges-e, és a válasz: IGEN, LEHETSÉGES.
Nõgyógyász írta, hogy kicsi az esélye!:)
Igen az elsõ napokba több az esély illetve az utolsòkba, de igen van lehet termékeny pete sejted hiàba "tisztulsz" ha peteérésed van akkor 22% esély, ha nincs 13% ha meg van 5%.
7-esnek igaza van gyerekek:D
Jó reggelt! Akkor kívánod a legjobban a barátodat, amikor a legtermékenyebb vagy.
Nézegesd a naptárat, keress egy jó nevet neki.
A válasz igen. Sajnálom, de a nõi ciklus csak elméletben olyan mint a könyvekben.
Igen. Tudod, amikor régebben a katonák hazamentek, és a feleségüknek megvolt a baja, nem töröttek vele, mivel eléggé sokáig nem láttak nõt stb. és elég sok kis lurko lett belõle ;)
En olyankor sem engedem belé, de szerintem nemlehet semmi baj
Elvileg igen, általában nem.
A kérdező hozzászólása: rendben van szóval terhes lehetek. akkor egy hét múlva csinálok egy tesztet és ki derül :) köszönöm nektek rendesek voltatok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!