Találatok a következő kifejezésre: Ha baba lehet kemény az (2 db)

Ha baba van, lehet kemény az alhasam? Olyan kemény, hogy behúzni sem bírom.

Legjobb válasz: nem tudom, hogy lehet-e akkor kemény, mert még nem vagyok babás, de az is lehet, hogy valami puffasztó ételt ettél. Már késik?

nem tudom, hogy lehet-e akkor kemény, mert még nem vagyok babás, de az is lehet, hogy valami puffasztó ételt ettél. Már késik?
A kérdező hozzászólása: Várok még, mert a páromnál van a teszt, õ már megvette, - a kis kíváncsi :) és pénteken vagy szombaton hozza haza... Köszi, hogy szorítotok! Sok sikert mindenkinek!
Szerintem várj még pár napot! Nekem az elõzõ hónapban 7 napot késett, és a hõm is magas volt! Annyira reménykedtem, de sajna leesett a hõm, és meg is jött :( szomorú voltam, de hát ez van! Nyugi! Várj még aztán utána tesztelj! Ha gondolod írj priviben!
Szerintem is tesztelj! 6 nap már elég sok (bár attól is függ, korábban mennyire volt pontos a mensid).
Én a helyedben már tesztelnék!
az jó jel, ha visszamegy 36, 2-re akkor viszont sajna nem vagy babás, de ha még ma is 36, 7 volt, akkor van remény. Szorítok neked. Nem akarsz írni privit? [email protected] nagyon szorítok neked, bár már én is...
A kérdező hozzászólása: 6 napja, 36, 7. De nekem pé elõtt 36, 2 szokott lenni, utána megy fel ide.
mióta késik, hõd hogy áll?
A kérdező hozzászólása: Puffasztót bizti nem ettem... Késik, de csak pénteken vagy szombaton tesztelek.
válaszoltam neked

Mi lehet az oka annak, hogy ha a hátamon fekszek, akkor csakis a bal oldalon kemény a hasam? Ott van a baba?

Legjobb válasz: Igen, valószínûleg ott van a baba. Én a 32. hétben vagyok és nekem jobb oldalra költözött be, egy-két hete van az, hogy már néha megnézi a másik oldalt is és ott is érzem a babát (sajnos még mindig medencevégû, nem fordult egyenlõre be). Ez annyit tesz, hogy ha a hátamon fekszem, akkor jobb oldalamon éreztem szinte csak mozgást, ott volt csúcsos a hasam és ott lehetett kitapintani a babát. Két hete 4D-sen szóltak, hogy a babó elnyomja a jobb oldali vesevezetékemet, aminek köszönhetõen az begyulladhat, azóta azt az utasítást kaptam, hogy amennyit csak tudok feküdjek a bal oldalamon, ezzel próbáljam átcsalni néha oda is a fiamat. Eddig bejött, egyre többet tartózkodik a nem kedvelt oldalon is. Lehet, hogy neked is oda kell majd erre figyelned!

Igen, valószínûleg ott van a baba. Én a 32. hétben vagyok és nekem jobb oldalra költözött be, egy-két hete van az, hogy már néha megnézi a másik oldalt is és ott is érzem a babát (sajnos még mindig medencevégû, nem fordult egyenlõre be). Ez annyit tesz, hogy ha a hátamon fekszem, akkor jobb oldalamon éreztem szinte csak mozgást, ott volt csúcsos a hasam és ott lehetett kitapintani a babát. Két hete 4D-sen szóltak, hogy a babó elnyomja a jobb oldali vesevezetékemet, aminek köszönhetõen az begyulladhat, azóta azt az utasítást kaptam, hogy amennyit csak tudok feküdjek a bal oldalamon, ezzel próbáljam átcsalni néha oda is a fiamat. Eddig bejött, egyre többet tartózkodik a nem kedvelt oldalon is. Lehet, hogy neked is oda kell majd erre figyelned!
nekem is volt ilyen és akkor igen, ott volt nekem a háta, lába. 4 hónapos kisfiú anyukája
Nem írtad mennyi idõsek vagytok.Azonkívül a keményedés nem jó jel.Beszélj az orvosoddal, lehet, hogy szedned kell magnéziumot, de biztosan megnézi õ is!
A kérdező hozzászólása: PONT MA VAGYOK 17 HETES! ONNAN GONDOLOM, HOGY OTT LEHET A BABA, MERT EDDIG MINDEN ULTRAHANGON CSAK OTT LEHETETT LÁTNI! NAGYON REMÉLEM, HOGY NINCSEN SEMMI BAJ! KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!
Baj nincs!Csak nem mondtad mennyi idõs vagy így nemigazán lehetett arra következtetni, hogy elég nagy-e a baba ahhoz hogy érezd.Egy kissebb terhességnél ez valoszinüleg gond lenne mert ugye ott még nem érezni.Nincs gond a babát érzed!Boldog babavárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!