Találatok a következő kifejezésre: Ha babát mikor érezhetem (4 db)

Mit érezhetek majd ha megmozdúl a babám? Most töltöttem a 18. hetemet. Mikorra várható az első jel?

Legjobb válasz: Már bármikor megmérezheted,de elsõ babás anyukáknál nem ritka,h a 20. hét után érzik csak meg. Én a 15. héten éreztem elõször.Akkor olyan volt mintha egy pillangó repkedett volna odabent.Aztán két hétig semmi.A 17. héten is éreztem egyszer vagy kétszer,aztán a 18-20. hétig sokszor éreztem,csak nem tudtam,h õ az,mert a pillangót vártam,közben már rendesen rúgdalt.A 21. héten tudtam megmutatni a férjemnek,h ilyen,amikor rúg és a 26. héten volt elõször szemmel látható a helyezkedés.

Már bármikor megmérezheted, de elsõ babás anyukáknál nem ritka, h a 20. hét után érzik csak meg. Én a 15. héten éreztem elõször.Akkor olyan volt mintha egy pillangó repkedett volna odabent.Aztán két hétig semmi.A 17. héten is éreztem egyszer vagy kétszer, aztán a 18-20. hétig sokszor éreztem, csak nem tudtam, h õ az, mert a pillangót vártam, közben már rendesen rúgdalt.A 21. héten tudtam megmutatni a férjemnek, h ilyen, amikor rúg és a 26. héten volt elõször szemmel látható a helyezkedés.
nekem szöszmötölésre hasonlított leginkább, mintha valami birizgálna
Nekem pedig olyan volt mintha egy cérnaszálat húztak volna végig a hasamon... 20. hét körül fogok jobban érzeni:)
Teljesen változó, hogy ki mikor érzi elõször, egyénfüggõ. Én pl. 16 hetesen éreztem elõször, de azóta semmi. Lassan belépünk a 18. hétbe. Elsõ babánál általában a 20. hét környékén szokták a kismamák biztosra érezni a kicsit. Lehet, hogy már most is érzed, csak figyelmen kívül hagyod a kis jeleket vagy összekevered bélmozgással, stb. Nekem olyan volt, mintha kis lufi pukkant volna a hasamba. Ne izgulj, fogod érezni!
szia.én is lufikat éreztem a hasamban 17 hetesen, már elötte is éreztem ugyanezt, de akkor még egyértelmûen nem mertem mondani, hogy érzem.most 20 hetes vagyok.kb 2 hete folyamatosan minden nap érzem.és bármily hihetetlen, tegnap még láttam is. egy jó nagyot pukkant a pocakom egy helyen.hamrosan benned is tudatosul, hogy érzed a mozgását.fantasztikus érzés.

Ha babát várok mikor érezhetem mondjuk hogy nől a mellem? Ma kellene (nem) megjönnie!

2 hete tart,hogy hányinger,rosszullét,szagokra érzékenység!Ma kellene meg jönnie (mindig pontos),de semmi jele,a mellem sem fáj csak ugy érzem hogy egyre nagyobb és eres!Derekam fáj!Lehet baba?

Legjobb válasz: Igen, lehet, hogy babás vagy! Nálam a mellnövekedés a 7.héttõl indult meg, utána stagnált, majd a 16.-tól újra nõtt. De mindenkinál máshogy lehet. Szorítok Neked!

Igen, lehet, hogy babás vagy! Nálam a mellnövekedés a 7.héttõl indult meg, utána stagnált, majd a 16.-tól újra nõtt. De mindenkinál máshogy lehet. Szorítok Neked!
Valaki egyáltalán nincs is rosszul, van olyan aki meg nagyon. szerintem ez a mellnövekedés is egyéni dolog, de késõbb fog, az biztos.gratulálok!
lehet baba :D nekem a 26.hétig semmi változás nem történt mellsleg :D most se nagyon, csak néha feszül. csinálj tesztet
A kérdező hozzászólása: nálatok tervezett baba lenne? lehewt hogy adok neki még 1esélyt de nagyon becsapott
Nem kifejezetten csak terhességtõl lehet a váladékozás. De ha feszül és mindkettõ váladékozik akkor valószínûbb. Amúgy emlõráktól is jöhet váladék
Ugyan ezek a tünetek, 3 napja nem jött meg, és én is várom az eredményt, hogy lesz e baba! Esetedben, ha baba lesz, lehet, hogy jel, hogy tarts ki a férjed mellet(SZERINTEM). Lehet, hogy kell adnod még esélyt!
ha babás vagy, akkor -ha súlyos dolgot csinált a férjed- azt mondom, hogy egy baba miatt valakivel maradni nagy ostobaság!! Ezzel nem lesz jobb. -pláne, ha már azon gondolkozol, hogy elhagyod!!!!!!


15 hetes kismama vagyok! Mikor fogom érezni, hogy mozog a babám!? Érezhetem egyáltalán már? Ilyenkor már télleg hall engem ha beszélek hozzá!?

Legjobb válasz: Én 17 hetesen éreztem elõször.Nem voltam benne teljesen biztos,hogy már az,de utána mindig egyre erõsödött.Elõször csak olyan érzés,mintha pillangók repkednének.Nekem ez az elsõ terhességem.25,3h. km.

Én 17 hetesen éreztem elõször.Nem voltam benne teljesen biztos, hogy már az, de utána mindig egyre erõsödött.Elõször csak olyan érzés, mintha pillangók repkednének.Nekem ez az elsõ terhességem.25, 3h. km.
A kérdező hozzászólása: nekem is az elsõ terhességem!!
megint én vagyok.Ird be a Google-ba, hogy az embrió fejlõdése hétrõl-hétre
Szia! Én a 20. hét körül kezdtem érezni, elõtte még nem voltam biztos benne, hogy õ az. Elsõ babánál állítólag azért kezded késõbb érezni, mert még nem tudod, mire figyelj. Védõnõm javaslatára azt csináltam, hogy esténként 10-15 percig teljes csöndben lehúnyt szemmel csak befelé figyeltem. Ha van valami, amit mindig érzel, az már õ! Ahogy az elsõ hozzászóló írta, mintha pillangó szárnyai rebbennének a pocakodban. Boldog babavárást! Egy 3 hónapos kislány édesanyja
Szia! Én a 19.héten éreztem. Azóta hol többet, hol kevesebbet mocorog, s imádom:) Boldog babavárást!
Elsõ babánál még szorosabbak a még szövetei, ezért is lehet késõbb érezni a mocorgást. Én a betöltött 20. héttõl érzem egyértelmûen. Nekem olyan, mintha tikk lenne a hasfalamban, mintha összerándulna egy izom. A férjem is érzi, ha a hasamra teszi a kezét, de még csak fekvõ, nyugis helyzetben tûnik fel, hétköznapi teendõk közben, buszon, házimunkában, képernyõ elõtt ülve nem. 21h km
Én egyértelmûen, úgy, hogy nem csak valami olyasmit, hanem 3 határozott mozgást 18+5 hetesen éreztem (Elõtte kaparászást, belülrõl cirógatást néha talán...) Azóta már szépen megerõsödött a drágám, néha már úgy érzem lerúgja valamimet, de így is nagyon gyönyörû érzés. 34 hetes kismami
Én 13, 5 hetesen éreztem éjszaka 3 érintést, aztán 2 hétig semmi, és épp 15 hetesen reggel, félig hasra fordulva jött vagy 6-8 "boxolás", ekkor lettem igazán biztos benne... Azóta eltelt 4 nap, és semmi, esetleg kisebb remegések, de ezügyben bionytalan vagyok... Hamarosan érzed, figyeld magad! Jah, nekem is elsõ baba, és nem vagyok vékony... Nem hiszem, hogy ezen múlik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!