Találatok a következő kifejezésre: Ha babát akkor a párom tényleg (4 db)

Ha babát szeretnénk, akkor a párom tényleg ne fürödjön forró vízben, hanem inkább zuhanyozzon?

Legjobb válasz: Jobb ha zuhanyozik. Legalább azon a héten, mikor a te peteérésed van, vagyis elõtte 3-4 nappal hagyja abba a kádban áztatást, és a peteérés után 2-3 nappal újra elkezdheti. így több spermiun termelõdik. A nforró víztõl inkább elhalnak a spermák.

Jobb ha zuhanyozik. Legalább azon a héten, mikor a te peteérésed van, vagyis elõtte 3-4 nappal hagyja abba a kádban áztatást, és a peteérés után 2-3 nappal újra elkezdheti. így több spermiun termelõdik. A nforró víztõl inkább elhalnak a spermák.
Én ugy tudom, hogy a férfiaknál 72 napos a "ciklus", tehát ami ma "kiszabadul" szexelés közben, azt a párod szervezete 72 nappal ezelõtt állította elõ. Tehát ne fürödJETEK forró vízben!
Szia!Csati az elõttem szólókhoz, annyi tuti, hogy sem a forró vízben ázás, sem a fázás nem tesz nekik jót, tehát zuhizzon, és télen ne pólóban rohangáljon, mint ma oly sokan.Egy öreg róka

Egy pár éjjel arra lettem figyelmes, hogy ha az egyik oldalamról akarok átfordulni a másikra, akkor iszonyatosan fáj a szeméremcsontom. Tényleg nagyon fáj. Ez mitől van? Ártalmas vagy csak velejárója a babának?

27 hetes els? babás vagyok

Legjobb válasz: Velejár,helyezkedik a babó,attól van.Nekem is fájt olyko-olykor,mert feszíti vagy a buksi,vagy más része.Ne aggódj:) A legkutyább az,erre is készülj fel,h egy idõ után kiválaszt magának egy oldalt,és a kerek pocid szépen féloldalt fog dudorodni:)Nagyon vicces látvány,én mindig visszabökdöstem neki,mikor már nagyon kényelmetlen volt. Beszélgess vele,h menjen szépen egy kicsit odébb,figyeld meg,egy idõ után hallagati fog rád.De szép idõk is voltak:) Könnyû szülést,és jó babázást kívánok!

Velejár, helyezkedik a babó, attól van.Nekem is fájt olyko-olykor, mert feszíti vagy a buksi, vagy más része.Ne aggódj:) A legkutyább az, erre is készülj fel, h egy idõ után kiválaszt magának egy oldalt, és a kerek pocid szépen féloldalt fog dudorodni:) Nagyon vicces látvány, én mindig visszabökdöstem neki, mikor már nagyon kényelmetlen volt. Beszélgess vele, h menjen szépen egy kicsit odébb, figyeld meg, egy idõ után hallagati fog rád.De szép idõk is voltak:) Könnyû szülést, és jó babázást kívánok!
Szia, én most 26 hetes vagyok, és ugyan ezzel szenvedek, a doki azt mondta, velejáróra, lesz jobb, és lesz még rosszabb idõ szak is! De majd pár hét múlva ott lesz a baba a karunkban és el is felejtjük ezeket a fájdalmakat! Szép, és boldog baba várást!
Ez már sajna így lesz! Nekem is kb. ilyenkor kezdõdött. Ez attól van hogy a szeméremcsont környékén az izületek meglazulnak, hogy felkészüljenek a szülésre. Nekem van úgy hogy alig bírok menni. Nem valami kellemes, de valahogy csak kibírjuk! 32 hetes kismama
Kb nekem is ennyi idõsen kezdõdött.34hetes vagyok és még mindig tart.És nem csak este, nappal is.Estére erõsõdik, alig tudok lemászni az ágyrol.De kitartok.:)
ugyanez a bajom, kb 25 hetes korom óta. egyre kellemetlenebb lesz. ha mész ki éjszaka, elõször csak az egyik lábadat tedd le, aztán a másikat, nekem ez segített. illetve eddig direkt zárt lábbal fordultam, mert azt hittem, hogy az úgy jó, de most már rájöttem, hogy kevésbé fáj átfordulásnál, ha az egyik lábamat az égnek meresztem. :) tortúra az egész, de csak kibírjuk már valahogy. :) ja, egyre jobban fáj, minél jobban telik az idõ. 36+3

Az tényleg igaz, ha én vagyok felül (nő vagyok) és ugy élvez belém a párom, akkor nagyon kicsi az esély a babára?

Mert ezt olvastam egy kérdésben, több válaszként is.

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy kisebb az esély a gravitáció miatt, de hogy nagyon kicsi, és így oldani meg a fogamzásgátlást nagy butaság lenne. A gyereknemzés sokkal komolyabb dolog annál, mint hogy ilyen kockázatot vállaljon valaki, aki még nem akar teherbeesni.

Lehetséges, hogy kisebb az esély a gravitáció miatt, de hogy nagyon kicsi, és így oldani meg a fogamzásgátlást nagy butaság lenne. A gyereknemzés sokkal komolyabb dolog annál, mint hogy ilyen kockázatot vállaljon valaki, aki még nem akar teherbeesni.
Lényegtelen hogy milyen pózban csinálod, mert a kis ficánkák nagyon fürgék, és ügyesek, az életben maradás a cél!!!!:) :)
Ez hülyeség! Bár mondják, hogy kispárna a fenék alá meg gyertya állás...de ha a baba be akar ágyazódni akkor ott az sem számít ha elmész utána rögtön fürödni is! Úgy szexeljetek ahogy kényelmes és élvezitek!
A kérdező hozzászólása: köszi.akkor megnyugodtam, és reménykedem, hogy összejött:)
ha olyan tipusu vagy, aki könnyen teherbe esik, akkor teljesen mindegy milyen poz, a lényeg hogy sperma került beléd. ha egy nö felül van, az azoknak nem célszerü, akik nehezen esnek teherbe, régota probàlkoznak, talàn igy nem annyira 100 szàzalék! de mondom, ez azokra vonatkozik, akik nehezen tudnak csak teherbe esni. a spermàk nagyon gyorsak, de olyan hamar is elpusztulnak.tehàt ha felül vagy akkor a sperma lassabban éri el a céljàt, és hamarabb pusztul(probàlj egy fejjel lefelétartott üres üvegbe vizet spriccolni) ha viszont alul vagy akkor hamarabb célba ér, mielött meghalna a sperma. tehàt:igen kisebb esély a teherbeesés, ha felül vagy, de semmiképp nincs kizàrva, ha nem akarsz babàt, akkor n vedd be hogy igy nem lehetsz terhes!!!!!!
Én elég nehezen lettem terhes, éveket vártunk a babára. A fiam viszont így fogant meg!
A kérdező hozzászólása: szeretnénk a babát. köszi a válaszokat:)


A párommal babát szeretnén. Holnap megyek dokihoz. Már előre gondolkodunk, és ha tényleg terhes vagyok, akkor szeretnénk szülésznőt fogadni, dokit NEM. Csak félünk, hogy drága. Mennyit kell fizetni egy fogadott szülésznőnek?

Azért fontos már ennyire korán, mert azt a szülészn?t, akit szeretnénk megfogadni, nagyon sokan kedvelik, és ezért id?ben kell nála jelentkezni, különben nem tud elvállalni.

Legjobb válasz: Szia. Minenkinek más az ára.Kórházanként változik.Ezt a szülésznötöl személyesen kérdezd meg,nincsen benne semmi.

Szia. Minenkinek más az ára.Kórházanként változik.Ezt a szülésznötöl személyesen kérdezd meg, nincsen benne semmi.
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem, és azt mondta, ahogy majd mi gondoljuk. Nem akarok neki túl keveset, de túl sokat sem adni.
Én azt olvastam, hogy a nõgyógyász "ára" min. 50 e, a szülésznõé pedig min. 20 e. De aztán ki tudja, ha fogadott és jó, én adnék neki 30 e-et is ha ki tudom gazdálkodni, végülis õ végzi a kemény melót és õ van veled a vajúdáskor is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!