Találatok a következő kifejezésre: Ha babát és nem össze egy (2 db)

Ha babát szeretnénk és nem össze egy ideje, akkor a nődokitól kérhetem, hogy nézze UH-on a peéim ebben a ciklusban, hogy biztosra menjünk?

Elvileg van pé-em, LH pozi szokott lenni, h?m is jó, csak már "nem érünk rá gatyázni tovább"...

Legjobb válasz: Igen, kérheted. Sõt, nekem a doki ajánlotta, hogy menjek.Én például ma nézettem meg. De a múlt hónapban is elmentem. Kétszer is, két egymást követõ héten. A második alkalommal azt is meg tudta mondani, hogy a pete kilökõdött. De sajnos abban a hónapban nem jött össze, mert nem tudtunk együtt lenni a férjemmel.

Igen, kérheted. Sõt, nekem a doki ajánlotta, hogy menjek.Én például ma nézettem meg. De a múlt hónapban is elmentem. Kétszer is, két egymást követõ héten. A második alkalommal azt is meg tudta mondani, hogy a pete kilökõdött. De sajnos abban a hónapban nem jött össze, mert nem tudtunk együtt lenni a férjemmel.

Anyukák, egy hét mulva lesz 2 honapos a babám és ha velveszem ossze-vissza nyaklik a fejecskéje. Nem kellene még neki tartania?

Ha hasra teszem akkor néha, nagyon szépen felemeli. Eléggé aggodom. Kérlek írjatok, koszi

Legjobb válasz: az,hogy tartsa a kis fejét 3hónaposan "követelmény",ne aggódj még van ideje,sokat tedd hasra mert így erõsödnek a nyakizmai...ha sokat lesz hason hamar belejön...sok sikert

az, hogy tartsa a kis fejét 3hónaposan "követelmény", ne aggódj még van ideje, sokat tedd hasra mert így erõsödnek a nyakizmai...ha sokat lesz hason hamar belejön...sok sikert
Ne aggódj. Még picike hozzá. Majd megerõsödik. Az én lányom sem tartotta 2hónapos korában biztosan a fejét.
Nálunk sem tartotta meg a fejét a fiam ilyen idõsen. Mivel nem szeretett hason lenni, kevesebb lehetõsége volt gyakorolni, így késõbb is jutott el idáig. De majd tartja, ne izgulj :)
Nekünk a kórházban nyaki hipotóniát állapítottak meg, amit a gyógytornászom is megerõsített és tornára jártunk 5 hetes korától. Orvos!!!!! úgy nézte meg, hogy fekvésbõl lassan ülésbe húzta, egy ponton emelni kellett volna a fejét, de neki végig hátra volt ejtve. Nézesd meg dokival én ne hagyd magad lerázni. Ha nem tartja a fejét a nyaki izmok miatt, az azért is lehet gond, mert a mozgásfejlõdése ki fog tolódni.
ugy ahogy az utolso irja.Nekünk 6 hetesen vissza kellett menni a neonatologiara ott drnõ szep lassan felhuzta ülésbe és végig tartania kellett a fejét.Ezt te is megnézheted otthon.Megfogod a két kis kezét és lassan felhúzod.Ha ugy látod rögtön hátra csuklik keressétek fel a háziorvost. 10 hetes anyukája
2 hónapos babának még nem kell tartania a fejét. 3 hónaposan kell hason fekvésben 45 fokban megemelnie, 4 hónaposan pedig 90 fokban. Az én lányom 3 hónaposan nem tudta megemelni 45 fokban a fejét, csak 1 héttel késõbb. Már 1 éves és semmi baja nincs, mindent megcsinált utána idõben. Csak most nagy divat, hogy minden babát tornára küldenek, mert nagyon nagy pénz van benne. Ha aggódsz kérdezz rá a gyerekorvosnál és a védõnõnél, úgyis mentek majd 2 hónaposan oltásra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!