Találatok a következő kifejezésre: Ha babám alszik nem árt neki, (2 db)

Ha babám eszik, alszik nem árt neki, hogy nem hurcolom kendőbe magammal?

Mindig leteszem az ágyába. 1 hetes és sosem sír, csak ha éhes. Azt mondják jót tesz nekik, ha az anyjuk közelében van, de mindek nyúzzam, ha kiegyensúlyozott?

Legjobb válasz: Köszi, hogy ennyi idõt szántál rám:)

A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy ennyi idõt szántál rám:)
Dehogy árt, nagyon jó, hogy el tud így is aludni. Ha magától nem szokott rá arra, hogy mindig ölben legyen, akkor ne is szoktasd erre, mert késõbb bajok lehetnek belõle. Mármint olyan bajok, hogy nagy hisztik lehetnek a leszoktatással a késõbbiekben. Persze hogy jót tesz a babáknak az anya közelsége, de azt nem tanácsolja senki, hogy akkor is hurcold magaddal, amikor õ ezt nem igényli.

Meddig aludhat rajtam? 2éves lányom délután rajtam alszik, én hanyatt, ő hason rajtm, hogy a fejét, a nyakamhoz az állam alá fúrja. Ez nagyon jó érzés nekem, de most babát tervezünk és nemtudom, ha terhes leszek ez nem árt-e.

mármint rajtam a súly.

Legjobb válasz: de mondjuk amíg nem is tudom, hogy babás vagyok,árthat? nem minden délután alszik így de elég gyakran.majd mellõzük, de mikortól?

Az én lányom nagyon sok mindent kibírt a pocakomba az akkor 1 éves fiamtól kapott is rendesen, folyamatosan hasba rúgott pelenkázás öltözködés közben. Mára már fél éves iszonyat erõs kislány már feláll stb. Na ezzel csak azt akarom mondani szerintem nyugodtan aludhat rajtad, mire összejön a baba meg megszületik õ már ovis is lesz, meg nem is biztos, hogy igényli a délutáni szunyókálást, vagy ha mégis akkorra már tutira megérti, hogy nem érsz rá a kistesó mellett. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: de mondjuk amíg nem is tudom, hogy babás vagyok, árthat? nem minden délután alszik így de elég gyakran.majd mellõzük, de mikortól?
azért mert a 2 éves lányod rédfekszik még nem megy el a baba. nyugi. azért ennyit kibirnak. Van aki nem is tudja hogy terhes mégsincs semmi baja tõle.
Addig sztem nem árt. És utána sem különösebben, ha nem ugrál rajtad. Rajtam is feküdtek pár percig a nagyobbak amikor kismama voltam. Nincs vele gond.
A kérdező hozzászólása: köszi, írtam hogy nem mindig alszunk így.és nagyiéknál is szokott aludni, semmi probléma alszik szépen.csak, ha én ott vagyok, akkor tõlem igényli.de tõlem se mindig.
Annyit fûznék az elõttem szólókhoz, hogy nem a súllyal van inkább a gond, hanem magával a szokással.Ami persze jó érzés mindkettõtöknek, csak épp ha te nem leszel ott, mert vizsgálat vagy egyéb elszólít, akkor mással hogyan alszik?Ha sokáig húzod a változtatást, esetleg féltékenységet szül.Talán mondhatsz valami olyat, hogy csússzon a karodra, hónod alá, mert fáj a melled, vagy megcsípte a darázs a nyakad stb.csak hogy belemenjen a változásba, hiszen értelmes , nagy gyerek már õ.
Itt többen írták, hogy a súly nem lehet gond, hát én nem bírtam még, ha a bugyi is kicsit szorította a hasam, nem hogy bárki ráfeküdjön. De szerintem meg fogja érteni a lányod, fõleg ha már látja, hogy nõ a hasad.
rajtad alszik?? de miért?! nekem kb. 2 hónapos volt a babám, amikor már kínomban a hasamon aludt...de hogy 2 évesen! nagyon kényelmetlen lehet neki, nem pihentetõ alvás ez. arról nem is beszélve, hogy te eközben kénytelen vagy ott feküdni alatta....nem is értem. nekem is 2 éves a kislányom, de én a délután alvása alatt pihenek, meg netezek, õ meg a másik szobában alszik. szóval, nem is értem....
Totálisan egyetértek az utolsó válaszolóval. Errõl tényleg le kellene szoknotok, mert hosszú távon baj lehet belõle, ha jön a pici.
Hát ha nagy lesz a pocakod, már nem is tud majd rajtad feküdni. Nem? Szerintem nem túl szerencsés helyzet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat
Kényelmetlen lesz neki is, és neked is, amint elkezd gömbölyödni a hasad. És mivel 2 gyereked lesz, nem fogod tudni sokáig megvalósítani ezt az alvási technikát sem. Mert nem feltétlenül várja ki a kicsi, hogy a nagy kialudja rajtad magát. Itt az ideje valami új póz után nézni. Mondjuk simizd meg, aztán aludjon egymaga. Hidd el, óriási segítség lesz ez a kis dolog is, ha már meglesz a picurotok. :D
A kérdező hozzászólása: nem lehet neki annyira kényelmetlen, ha 1, 5-2órát is így alszik.és közben én is alszok.ez elég pihenés, nem? de a sok kedves válasz után már hiányzott is egy kis negatívkodás.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!