Találatok a következő kifejezésre: Ha bízik benne a lány (4 db)

Ha bízik már benne a lány akivel össze szeretnék jönni, mikor jön el az a pont amikor már kapcsolatot is akar tőlem?

Milyen s?r?n találkozzunk? Mennyiszer keressem egy nap? Mennyire legyek rámen?s ha szeretnék vele találkozni? Ha megbeszélünk egy randit?

Legjobb válasz: szerintem ez valtozo. egy lany erzi egy fiurol, legalabbis en erzem az elso alkalommal h o az akivel szeretnek hosszabb tavu dolgot vagy csak inkabb elvagyok vele mert nincs jobb... en alt-ban erzem h egy fiunak komoly szandekai van vagy csak egy ejszakas kalandnak tekint. en szemely szerint nem szeretem a ramenos fiukat es ha mar rogton az elso alkalommal mindent akar azok nalam nem jonnek be mert egyertelmu h mire utazik. lehet h vannak mellette komoly szandekok is de mar estem pofara egy parszor es az ido soran ovatosabb lettem igy ezeket a pasikat kerulom. pl lehetett volna olyan pasim akit buli alkalmaval megismertem es utana fel akart ugrani hozzam es kuldozgette az uziket, az ilyenekre nem reagalok es idegesitonek tartom. a jelenlegi baratom pl lassan kezdemenyezett fokozatosan mert tobbnek tekintett mint egy alkalmas vmit, tisztelte bennem a not es en ezeket a tulajdonsagokat tisztelem benne. lerohanhatott volna az elso alkalommal mert tetszett nekem es oszinten szolva az elso randinkon mikor nem tortent semmi (de meg egy csok sem) es nem kezdemenyezett azt hittem velem van a baj. A masodik randink alkalmaval atjott hozzam dvd-t nezni es nem tortent semmi, akkor egy kicsit beparaztam h nem tetszem es biztos h vmit elrontottam. mikor ment haza ovatosan megolelt szeliden, jelezve h bejovok neki csak nem akar lerohanni. aztan par randi utan elobujt belole minden de fokozatosan es ettol volt meg a varazsa es h olyan szep. szerintem az mindenfelekeppen jot tesz ha megprobalsz vele valahogyan minden heten talalkozni lehet h csak par orara de az is sokat jelent. az is jo ha keresed egy nap ha kuldesz neki sms-t vagy felhivod vagy kuldesz emailt, akkor latja a lany h torodve van vele h gondoltal raja es h fontos neked. De ne hivogasd mindenfele urugyekkel naponta tobbszor mert az terhes lehet. pl en nem szeretem. pl volt olyan pasim aki minden nap ugyanabban az idoben hivott orarendszeru pontossaggal es ha nem valaszoltam a telefonra mert nem voltam a helyemen akkor mint egy idiota hivogatott, ezt nagyon utaltam es igazan szolva taszitott. a mostani baratom akkor teszi mikor raer ez alatt ertem h nem orarendszeru pontossaggal eppen 1-kor hiv mert ez van beprogramozva. esti muszak utan pl ir emailt h hazaert es jo ejszakat kivan. igaz en mar reg alszom de masnap elolvasva olyan edes es tudom h gondolt ram es ez melegseggel tolt el. ez a lenyeg. ha szeretned elhivni hivd el eloszor egy setara, vagy egy fagyira, kesobb mozi meg ilyenek. lenyeg h ne tamadd le az elso alkalommal. Pl az en baratom o felenk volt eleinte o sms-ben hivott el vacsira annyira cukin h nem tudtam arra nemet mondani. Sok sikert!!!!

szerintem ez valtozo. egy lany erzi egy fiurol, legalabbis en erzem az elso alkalommal h o az akivel szeretnek hosszabb tavu dolgot vagy csak inkabb elvagyok vele mert nincs jobb... en alt-ban erzem h egy fiunak komoly szandekai van vagy csak egy ejszakas kalandnak tekint. en szemely szerint nem szeretem a ramenos fiukat es ha mar rogton az elso alkalommal mindent akar azok nalam nem jonnek be mert egyertelmu h mire utazik. lehet h vannak mellette komoly szandekok is de mar estem pofara egy parszor es az ido soran ovatosabb lettem igy ezeket a pasikat kerulom. pl lehetett volna olyan pasim akit buli alkalmaval megismertem es utana fel akart ugrani hozzam es kuldozgette az uziket, az ilyenekre nem reagalok es idegesitonek tartom. a jelenlegi baratom pl lassan kezdemenyezett fokozatosan mert tobbnek tekintett mint egy alkalmas vmit, tisztelte bennem a not es en ezeket a tulajdonsagokat tisztelem benne. lerohanhatott volna az elso alkalommal mert tetszett nekem es oszinten szolva az elso randinkon mikor nem tortent semmi (de meg egy csok sem) es nem kezdemenyezett azt hittem velem van a baj. A masodik randink alkalmaval atjott hozzam dvd-t nezni es nem tortent semmi, akkor egy kicsit beparaztam h nem tetszem es biztos h vmit elrontottam. mikor ment haza ovatosan megolelt szeliden, jelezve h bejovok neki csak nem akar lerohanni. aztan par randi utan elobujt belole minden de fokozatosan es ettol volt meg a varazsa es h olyan szep. szerintem az mindenfelekeppen jot tesz ha megprobalsz vele valahogyan minden heten talalkozni lehet h csak par orara de az is sokat jelent. az is jo ha keresed egy nap ha kuldesz neki sms-t vagy felhivod vagy kuldesz emailt, akkor latja a lany h torodve van vele h gondoltal raja es h fontos neked. De ne hivogasd mindenfele urugyekkel naponta tobbszor mert az terhes lehet. pl en nem szeretem. pl volt olyan pasim aki minden nap ugyanabban az idoben hivott orarendszeru pontossaggal es ha nem valaszoltam a telefonra mert nem voltam a helyemen akkor mint egy idiota hivogatott, ezt nagyon utaltam es igazan szolva taszitott. a mostani baratom akkor teszi mikor raer ez alatt ertem h nem orarendszeru pontossaggal eppen 1-kor hiv mert ez van beprogramozva. esti muszak utan pl ir emailt h hazaert es jo ejszakat kivan. igaz en mar reg alszom de masnap elolvasva olyan edes es tudom h gondolt ram es ez melegseggel tolt el. ez a lenyeg. ha szeretned elhivni hivd el eloszor egy setara, vagy egy fagyira, kesobb mozi meg ilyenek. lenyeg h ne tamadd le az elso alkalommal. Pl az en baratom o felenk volt eleinte o sms-ben hivott el vacsira annyira cukin h nem tudtam arra nemet mondani. Sok sikert!!!!

Ha egy fiú elmondja a lánynak, hogy szűz, nem volt még szerelmes, akkor jelentheti, hogy bízik benne?

Röviden:van egy pasi,környék legjobb pasijának van számon tartva,minden csajt koptat,mindenki azt hiszi,hogy húú xy mennyi csajjal volt már,hány csajt húzott meg itt ott,közben meg egyet sem.. az a helyzet,hogy én meg tetszettem neki január körül,én totál belezúgtam,és ott tartunk,hogy lehet lesz valami.. kihívott sétálni szórakozóhelyen,sokat beszélgettünk,jól elvoltunk,és elmondta,hogy mi a helyzet.. a fiú 17 éves én 16.

Legjobb válasz: jelentheti. de az ilyen dolgokat csak egymás között tudjátok lerendezni. mondhatnám hogy igen, de lehet hogy mégsem. te ismered nem én. nem kell fejest ugrani mindenbe. vigyázz magadra

jelentheti. de az ilyen dolgokat csak egymás között tudjátok lerendezni. mondhatnám hogy igen, de lehet hogy mégsem. te ismered nem én. nem kell fejest ugrani mindenbe. vigyázz magadra
A kérdező hozzászólása: Ismerem, tényleg bevan égve, jó pasi és mégsem csajozott eddig.:D köszönöm választ!
Mibõl gondolod, hogy szûz? :) És ha csak azért mondta, hogy megdugjon? :d Vagy erre még nem gondoltál, mi? :) ))
A kérdező hozzászólása: De gondoltam, de téll.nem volt még csaja, pedig sorba állnak nála..
Mit gondoljak? Én annyi idõs koromban idõsebb pasitól tanultam :D
A kérdező hozzászólása: #11: tegyük hozzá: nagyon sok kapcsolat nem helyes, még ha életkorilag stimmelnek is. Sõt, igazából én úgy gondolom, hogy vannak ennél sokkal nagyobb problémák is, nem csak maga az életkor. Jó, a 14 év az valóban kevés, és én is osztom, hogy 14 évesen nem szopolázni kéne, de ez ugyanúgy igaz arra, amikro 14 éves dug 14 évessel. Egyébként meg láttam már rendes, mûködõ kapcsolatokat 10+ év korkülönbséggel, úgy, hogy a lány még nem volt 18. (Na, de azért 14 is már jócskán elmúlt, ez igaz.) Nem törvényszerû, hogy az feltétlenül rossz és elítélendõ legyen, mint ahogy az sem törvényszerû, hogy csak kihasználni meg alaposan megdöngetni akarja a kiscsajt. Mint ahogy az sem szentírás, hogy a 14-18 közöttiek szent életû, midnenben tökéletes fiatalok. Láttam én már olyan lányt, akit a nála 1 évvel idõsebb pasija úgy porig alázott, mialatt jártak, hogy talán soha nem heveri ki.
#11: Hol van az a "nálunk"? :)
mert egy lányt írsz magad helyett akkor biztos nem rólad van szó, a vicc is hatásosabb ha E/1ben mesélik
Oké, utánanéztem. Valóban nem büntetendõ Magyarországon. Nálunk igen, ha a korkülönbség meghaladja a 3 évet a két fél között. De ha nem büntetendõ, akkor már helyes is? Jöhet egy újabb lepontozó kör, akkor sem találom rendjén valónak. Nem ekkora korkülönbséggel. Nem így.
A kérdező hozzászólása: Mondtam egy szóval is, hogy rólam van szó? Egyébként azért egynémelyik 14 éves és egy csecsemõ között már némi különbség bizony felfedezhetõ...
14 évesen? még majdnem csecsemõ:( inkább menj barátnõzni
Õ dolguk. De erõs lenne a gyanúm, hogy csak kihasználja a lányt. De ha ez nem zavarja a lányt, hogy nem lesz belõle kapcsolat, akor igazából mindegy. "Kapásból az jut eszembe, 14 évesen nem ezen kellene járjon az eszed...meg még, hogy törvényellenes" Egyébként meg nem törvényellenes. Legalább nézz utána, mielõtt ilyeneket mondasz.
nem hétköznapi...csak ha összejön nehogy megbánd
Már az is fura, hogy 28 éves a legjobb barátja. Innentõl kezdve tökmindegy, hogy mit gondolok róla.
Ott már gáz van hogy 28 éves pasi legjobb haverja egy 14 éves gyerek..
orál és a szex között különbség van. de a tedöntésed
A csaj hülye, de ha a pasi nemet mond, õ is.
Kapásból az jut eszembe, 14 évesen nem ezen kellene járjon az eszed...meg még, hogy törvényellenes.
Kövezzetek meg. Én nem látok benne semmi kivetni valót. A mai világban már...


Hogyan tudom megcsókolni a lányt, ha már bízik bennem?

Úgy értem,hogy ha már közvetlen vele a kapcsolatom.Mégsem szexuális jelleg?,még kicsit sem.

Legjobb válasz: A száddal.

A száddal.
Figyelj! Legyél bátor, ha szeretnéd megcsókolni, és úgy érzed hogy a pillanat elég romantikus egyszerûen közel hajolsz hozzá a szemébe nézel és szájon puszilod. Lehet a lány is félénk, és nem mutatja ki hogy õ is szeretné, emiatt te sem mered mert félsz hogy hülyének nézne ez után. Pedig nem így van! Ha ezt megteszed neki is tetszeni fog. És miután a szájra puszi megvolt, jöhet a csók. Bátorság tesó;)
A kérdező hozzászólása: van köztünk szexuális töltet, de még nem ölelgetjük egymást, pont ezt szeretném valahogy elérni.
Ha nincs köztetek szexuális töltet, akkor inkább hagyd, mert barátnak néz. Elõbb duma a szexrõl, majd jöhetnek a tettek.
A kérdező hozzászólása: persze köszi, elõször az átkarolásig is el kéne valahogy jutni.
a másik változat, h ha félõsebb vagy :) én így kaptam mindkét barátomtól az elsõ csókot, szerintem ez is szép :) szóval ültök valahol, a lány feje a válladon. átkarolod, magadhoz húzod. egészen odafordítod a fejed hozzá, esetleg adsz puszit az arcára. ha õ is akarja, akkor feléd fogja fordítani a fejét, és innentõl csak rajtad múlik, hogy megtalálod-e a száját :) ez azért is jó, mert így a lánynak is kell hozzátennie egy keveset, és biztos h nem lesz az, h letámadod, õ meg ellök magadtól.
Velem volt már ilyen, épp magyaráztam egy feladatot a fiúnak, én a füzetet néztem, õ engem, ránéztem és kérdeztem h érted? és elakadt a szavam, mert nagyon közel volt hozzám, aztán csak néztük egymást, a szivem csak úg ydobogott, de vissza lenéztem a füzetre, mert nem lehet köztünk semmi... amugy pontosan úgy, ahogy a másik leírta, oylan szép. :) majd ird meg hogy alakult :)
vársz 1 pillanatra ha megáll a téma akkor a szemébe nézel egy ideig majd a szájára, visza a zemébe ezután, aztán közeledj felé, döntsd el a fejed és ha õ is közeledik akkor csóókold meg...ha meg nem akkor elfog hajolni.
A kérdező hozzászólása: Akkor úgy kérdezem hogyan tudom elérni, hogy megcsókolhassam.
A kérdező hozzászólása: van köztünk szexuális töltet, de még nem ölelgetjük egymást, pont ezt szeretném valahogy elérni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!