Találatok a következő kifejezésre: Ha bízik benne a (36 db)

Mi tévő legyek ha nem bízik bennem a barátom és ezért mindig veszekszünk?

Másfél éve van barátom nagyon szeretem de sehogy sem bírom elnyerni a bizalmát.Semmi okot nem adok neki rá,hogy féltékenykedjen,bizalmatlankodjon.Soha nem csaltam meg és soha nem is tennék ilyet!Nem tudom mi tév? legyek.Nagyon nehéz lenne nélküle az életem de így meg korlátok közt kell éljek szó szerint pórázon.

Legjobb válasz: Az elsõ hozzászóló elmehet a jó büdös francba.Nem minden nõ k..rva... Neked annyit tudnék mondani hogy üljetek le és beszéljétk meg a helyzetet.A féltékenység és az hogy láncra veritek a másikat az a kapcsolat végét eredményezi.Ha adtál okot arra hogy ne bízzon benned akkor viseld a következményét nagyon sok idõ lesz visszanyernie a bizalmát. Ha minden úgy van ahogy mondod akkormeg mondd meg eki hogy ezt így nemtudod folytatni, ez nem kapcsolat.Próbáljon meg változtatni legalább egy picit vagy szakítasz.

Az elsõ hozzászóló elmehet a jó büdös francba.Nem minden nõ k..rva... Neked annyit tudnék mondani hogy üljetek le és beszéljétk meg a helyzetet.A féltékenység és az hogy láncra veritek a másikat az a kapcsolat végét eredményezi.Ha adtál okot arra hogy ne bízzon benned akkor viseld a következményét nagyon sok idõ lesz visszanyernie a bizalmát. Ha minden úgy van ahogy mondod akkormeg mondd meg eki hogy ezt így nemtudod folytatni, ez nem kapcsolat.Próbáljon meg változtatni legalább egy picit vagy szakítasz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ. igyekezni fogok jó irányba terelni a dolgokat :)
Megbeszélni nem tudod vele. El kell határoznod, hogy te mire vagy hajlandó a kapcsolatotokért, és mire nem. Közöld vele és tartsd magad szigoruan ahhoz. Ha így elfogad, maradjon, ha nem, mehet. Sajnos nincs más választásod, változni nem fog ( legalábbis jó irányba).
A kérdező hozzászólása: 23:54-es köszönöm a választ.nem fogom hagyni, hogy irányítson. Ezeötccá pe óra?????? szégyeld el magad, hogy ilyet írsz!! EL SE TUDOD KÉPZELNI MENNYIT ÉR EZ A FIÚ!!!!!!
Ezeötccá pe óra.
Szerintem ne hagyd, hogy irányítson. Kelj fel, kapcsold ki a mobilodat, találkozz a legjobb barátnõddel és menjetek el vásárolni. És mond meg neki, hogy elég volt, nem csaltad meg, nincs rá oka, de mostmár neked idõ kell, mert hihetetlen, hogy pattogtat.. MIBE VAN AZ ILYEN PASI?
A kérdező hozzászólása: Ez sem igaz!!
akkor minden pali g*ci...
A kérdező hozzászólása: NEM MINDEN NÕ QVA!!!!!!lehet, hogy neked csak qva ismerõseid vannak és a világban sok a qva de nem kell mindenkit egy kalap alá helyezni, mert igenis vannak normális nõk!!!!!!Lehet, h te csalódtál sok csajban és azért ez a véleményed...de én azért kérek tanácsot, hogy normális épp választ kapjak!!!! 2. válaszoló: köszönöm, hogy írtál:Nagyon nagyon szeretem a barátomat SOHA SOHA SOHA nem adtam okot féltékenységre!én lennék a világ legboldogabb embere ha megoldódna és nem lennék ennyire 'pórázon':S hiába mondom szépen, kicsit nagyobb hangon.Hiába ülök le megbeszélni, mert nem változik:S megígéri és utána semmi minden ugyanúgy megy tovább:( de nem bírnék szakítani megszakadna a szívem mással látni, más karjaiba.bele halnék a tudatba, hogy kiengedtem a karjaim közül:S nagyon jó pasi és rengeteg csajnak bejön úgyhogy akinek van félni valója az inkább én vagyok:S de én tudom türtõztetni magam tudom, hogy szeret és nem csalna meg.de õ ezt miért nem tudja?:( miért? miért miért:( ?
lehet h adtál neki rá régen okot h féltékenykedjen, nem? én se tudok megbízni a barátnõmben valamiért :S de nem korlátozom le
Elsõ válaszoló vagyok. Cáfoljon meg engem egy férfi, itt és most.
Nem nézhet ki olyan jól, hogy ennyit megérjen.

Mit tehetnék ha egyszerûen nem bíznak bennem a nõk?

17 és 24 éves korom között szinte csajról csajra jártam.Sok lányt dugtam meg.De elérkeztem oda,hogy most már jó lenne egy komolyabb kapcsolat. Viszont azt hiszik,hogy csak dugni akarom õket.Van aki esélyt se ad,hogy bizonyítsak. Volt egy nõ akivel randiztam.Õ mondta,hogy tudja rólam milyen voltam fiatalon és nem bízik bennem de ad egy esélyt.5 hónapot udvaroltam neki.Végül azt mondta,hogy legyünk csak barátok.Ekkor majdnem falnak mentem. Tegnap pedig egy nõ úgy utasított vissza,hogy biztos csak dugnám ahogy a többi. Miért??!Ekkora bûn,hogy élveztem a fiatalságomat?

Legjobb válasz: Jogosan hiszik azt! Elõbb kellett volna gondolkodni, minthogy felállítsd a farkad kisapám.

Jogosan hiszik azt! Elõbb kellett volna gondolkodni, minthogy felállítsd a farkad kisapám.
A kérdező hozzászólása: 1. Jogos jogos.Na de még meg se próbálhatom bebizonyítani, hogy én bizony többet szeretnék? Arról meg ne vitatkozzunk, hogy kár volt e vagy nem.Mert én élveztem az az életet.Most is tehetném, de már nem olyan.Nekem több kell.
Én nem jönnék össze ilyen emberrel, akinek ennyire zûrös évei voltak nõi téren. Nem bûn, hogy élvezted a fiatalságot, csak akkor el kell fogadnod annak a következményeit is. Ha elfogadsz egy tanácsot, próbálj olyan lánnyal megismerkedni, aki nem ismeri a múltadat. A párommal úgy jöttem össze, hogy nem tudtam róla, hogy neki is volt ilyen idõszaka. Õszintén szólva ha tudtam volna, soha az életben rá se néztem volna. De mivel amikor ezeket megtudtam róla, már jó ideje együtt voltunk... nem tudtam mit tenni a helyzettel, elfogadtam. Nem örülök, de annyiban megnyugtató, hogy legalább már kiélte magát. (Ugyanakkor bennem van a félsz, hogy most nem él szabad életet, és egyszer visszakínja) 23/n
A kérdező hozzászólása: De nehogy már ilyen következményei legyenek :( Esélyt se adnak, hogy megismerjenek.

Mit tennétek, ha a helyembe lennétek? Egy 33 hónapos kapcsolatomnak, lett vége májusban. Azóta már az páromnak, új kapcsolata van, amiben annyira nem érzi jól magát (ezt ő mondta) még mindig engem, szeret, de nem bízik bennem, és nem lép. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Drága kedves Joli nagymamám mondotta mindig (Isten nyugosztalja), hogy csak a töltött káposzta jó újramelegítve. Én bízom Önben, hogy helyesen, minden tényezõt figyelembevéve fog dönteni. Mély tisztelettel : -Sallay Doktor úr

Drága kedves Joli nagymamám mondotta mindig (Isten nyugosztalja), hogy csak a töltött káposzta jó újramelegítve. Én bízom Önben, hogy helyesen, minden tényezõt figyelembevéve fog dönteni. Mély tisztelettel : -Sallay Doktor úr
Felejtsd el, mi értelme van egy már halott kapcsolatnak? Ne engedd, hogy a szokásaid vezéreljenek. Lépj tovább és keress mást.
nézd, ha tényleg nem jó az új kapcsolata, akkor ha nem is miattad, hanem maga miatt kellene lépni!szerintem nem érzi õ magát olyan rosszul abban a kapcsolatban, csak mondja.ha még mindig téged szeretne nem kezdett volna új kapcsolatba.szerintem kerüld el õt, és próbáld meg lezárni ezt az ügyet!éld az életed, ismerkedj, mert ez a kapcsolat már halott.
Miért is kellene NEKED bármit is csinálni? Egyedülálló vagy, neki meg van barátnõje. Beszélni meg lehet bármit, majd ha a tettek is alátámasztják, akkor kell neked bármit is csinálnod. Ennyi. Foglalkozz magaddal és keress mást.


Ha bízol benne, akkor miért akarsz olyasvalamit kiszedni belõle, amit lehet, hogy meg sem tett?
SODIUM PENTOTHAL igazsászérum
Ez minden, csak nem bizalom. Ne dobálózz üres szavakkal!
Csúúúúúúnya gondolat. Nem mindegy h. megcsal-t vagy nem? Ha igen, akkor egy lo***ó és ennyit róla, lapozz és kezdj új fejezetet, ha meg nem , akkor bizony rá fog jönni h. nem 100%-os a bizalom, és abból csak a balhé lesz. Neked kell dönteni, de csak okosan.
Van erre utaló jel, vagy csak te találod ki? Mert ez így nem bizalom.
jah pont mint te. csak úgy simán összedobjátok mi :DD
Hát csinál! :D
o_O
honnan szerzel te sodium pentothalt? :DD
Ez a blöff dolog hülyeség. Legalábbis én nem bírnám ha a pasim ilyennel próbálna meg kiszedni vmit mondjuk én tudom magamról h soha nem csalnám meg. Van okod féltékenynek lenni? Láttad rajta h van igénye más társaságára, szokott flörtölgetni? De még mondjuk ezek sem jelentenek semmit ha megbízol benne. Mondjuk ez a blöff dolog akkor jöhet be ha viccnek álcázod =D nah de tényleg nem szép dolog.
Ha bízol benne, ne gondolkodj ilyeneken, amíg nincs jó okod rá.
Nem teljesen mindegy? Az a lényeg hogy veled szexeljen rendesen.
Hogyan veszítsünk el egy csajt egy perc alatt? Engem elõbb üldözne el a féltékenykedésed, mint csábítana el az összes pasi, aki szembejött velem a nyaralás alatt, együttvéve.

Holnapra nem várom, tegnap egész este szurkált a köldököm környékén, egyszer itt, egyszer ott, van aki velem izgul? Ha igen vannak tünetek? Pedig ugy érzem megfog jönni, de bízom benne, hogy nem.

Nekem nincs, a kávét megiszom, nem hányom, nincs hányingerem, max. mostanában elalszok délig is...

Legjobb válasz: Én 100% voltam benne, hogy megjön. Nem volt semmi terhességi tünetem, de a szokásomhoz híven a menzi elõtti napon nagyon rosszul voltam. Úgyhogy biztos voltam benne, hogy nincs baba... DE VAN. Nem jött meg és pozitív a teszt...

Én 100% voltam benne, hogy megjön. Nem volt semmi terhességi tünetem, de a szokásomhoz híven a menzi elõtti napon nagyon rosszul voltam. Úgyhogy biztos voltam benne, hogy nincs baba... DE VAN. Nem jött meg és pozitív a teszt...
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én is! Nekem a mellbimbóm nem érzékeny... :(
Én holnapra nem várom, és ma már hányingerem van :-S Elég fura. De lehet, hogy csak a gyomorideg a holnapi teszttõl. Nagyon szeretnénk ezt a babát! :-)
szia ! megjött? vagy csináltál tesztet?
11.46-os vagyok pénteken teszteltem. Nekem is érzékeny a mellbimbóm, de nem túlzottan
Elsõ vagyok. Nekem is fájt a derekam 11, 12, 13, 15, és 17-én. Pedig nem szokott. :-) Tegnap, ma a hasam görcsölt, a cicim meg ovu óta érzékeny. Mármint a mellbimbóm. Pedig az sem szokott ilyen lenni. :-) Amúgy az a gáz, hogy itt spanoljuk magunkat, aztán annál rosszabb érzés lesz, ha megjön, de tök jó megosztani egymással a tüneteket, csak ne csalódjunk! 11:46! Mikor teszteltél? Mostanában? Gratulálok! Kedves Kérdezõ, drukkolok neked is!! +++++
A kérdező hozzászólása: Meg a derekam fáj de az kegyetlenül. De tudom ennek nincs köze hozzá... :(
A kérdező hozzászólása: De jó neked! Irigyellek. :S Mondjuk nekem menzi elõtt a hátamon szoktak jönni nagy pattanások, ilyen bubosak. :$ De most is van de nem annyi. Viszont az arcom tele van, de nem nagy szerencsére... És sose szokott az arcomon lenni pattanás. Párom azt mondja biztos a terhesség megviselte a hormonokat és az arcomon ütött vissza.... Lehet benne vmi???
A kérdező hozzászólása: Szurkolok!!!!!! Mi is nagyon szeretnénk! Nem iszom semmi teát, meg nem szedek gyógyszert, de ha most sem sikerül, lehet veszek valamit, folsavat, elevitet vagy tudtok vmi mást? Palástfû teán gondolkozom... van aki elsõre teherbe esett van akinek meg nem használ semmit...
Elsõ vagyok. Én a nemvárt napján pozit teszteltem!! :-) Kedves Kérdezõ! Veled mi újság?

Ha bízik már benne a lány akivel össze szeretnék jönni, mikor jön el az a pont amikor már kapcsolatot is akar tőlem?

Milyen s?r?n találkozzunk? Mennyiszer keressem egy nap? Mennyire legyek rámen?s ha szeretnék vele találkozni? Ha megbeszélünk egy randit?

Legjobb válasz: szerintem ez valtozo. egy lany erzi egy fiurol, legalabbis en erzem az elso alkalommal h o az akivel szeretnek hosszabb tavu dolgot vagy csak inkabb elvagyok vele mert nincs jobb... en alt-ban erzem h egy fiunak komoly szandekai van vagy csak egy ejszakas kalandnak tekint. en szemely szerint nem szeretem a ramenos fiukat es ha mar rogton az elso alkalommal mindent akar azok nalam nem jonnek be mert egyertelmu h mire utazik. lehet h vannak mellette komoly szandekok is de mar estem pofara egy parszor es az ido soran ovatosabb lettem igy ezeket a pasikat kerulom. pl lehetett volna olyan pasim akit buli alkalmaval megismertem es utana fel akart ugrani hozzam es kuldozgette az uziket, az ilyenekre nem reagalok es idegesitonek tartom. a jelenlegi baratom pl lassan kezdemenyezett fokozatosan mert tobbnek tekintett mint egy alkalmas vmit, tisztelte bennem a not es en ezeket a tulajdonsagokat tisztelem benne. lerohanhatott volna az elso alkalommal mert tetszett nekem es oszinten szolva az elso randinkon mikor nem tortent semmi (de meg egy csok sem) es nem kezdemenyezett azt hittem velem van a baj. A masodik randink alkalmaval atjott hozzam dvd-t nezni es nem tortent semmi, akkor egy kicsit beparaztam h nem tetszem es biztos h vmit elrontottam. mikor ment haza ovatosan megolelt szeliden, jelezve h bejovok neki csak nem akar lerohanni. aztan par randi utan elobujt belole minden de fokozatosan es ettol volt meg a varazsa es h olyan szep. szerintem az mindenfelekeppen jot tesz ha megprobalsz vele valahogyan minden heten talalkozni lehet h csak par orara de az is sokat jelent. az is jo ha keresed egy nap ha kuldesz neki sms-t vagy felhivod vagy kuldesz emailt, akkor latja a lany h torodve van vele h gondoltal raja es h fontos neked. De ne hivogasd mindenfele urugyekkel naponta tobbszor mert az terhes lehet. pl en nem szeretem. pl volt olyan pasim aki minden nap ugyanabban az idoben hivott orarendszeru pontossaggal es ha nem valaszoltam a telefonra mert nem voltam a helyemen akkor mint egy idiota hivogatott, ezt nagyon utaltam es igazan szolva taszitott. a mostani baratom akkor teszi mikor raer ez alatt ertem h nem orarendszeru pontossaggal eppen 1-kor hiv mert ez van beprogramozva. esti muszak utan pl ir emailt h hazaert es jo ejszakat kivan. igaz en mar reg alszom de masnap elolvasva olyan edes es tudom h gondolt ram es ez melegseggel tolt el. ez a lenyeg. ha szeretned elhivni hivd el eloszor egy setara, vagy egy fagyira, kesobb mozi meg ilyenek. lenyeg h ne tamadd le az elso alkalommal. Pl az en baratom o felenk volt eleinte o sms-ben hivott el vacsira annyira cukin h nem tudtam arra nemet mondani. Sok sikert!!!!

szerintem ez valtozo. egy lany erzi egy fiurol, legalabbis en erzem az elso alkalommal h o az akivel szeretnek hosszabb tavu dolgot vagy csak inkabb elvagyok vele mert nincs jobb... en alt-ban erzem h egy fiunak komoly szandekai van vagy csak egy ejszakas kalandnak tekint. en szemely szerint nem szeretem a ramenos fiukat es ha mar rogton az elso alkalommal mindent akar azok nalam nem jonnek be mert egyertelmu h mire utazik. lehet h vannak mellette komoly szandekok is de mar estem pofara egy parszor es az ido soran ovatosabb lettem igy ezeket a pasikat kerulom. pl lehetett volna olyan pasim akit buli alkalmaval megismertem es utana fel akart ugrani hozzam es kuldozgette az uziket, az ilyenekre nem reagalok es idegesitonek tartom. a jelenlegi baratom pl lassan kezdemenyezett fokozatosan mert tobbnek tekintett mint egy alkalmas vmit, tisztelte bennem a not es en ezeket a tulajdonsagokat tisztelem benne. lerohanhatott volna az elso alkalommal mert tetszett nekem es oszinten szolva az elso randinkon mikor nem tortent semmi (de meg egy csok sem) es nem kezdemenyezett azt hittem velem van a baj. A masodik randink alkalmaval atjott hozzam dvd-t nezni es nem tortent semmi, akkor egy kicsit beparaztam h nem tetszem es biztos h vmit elrontottam. mikor ment haza ovatosan megolelt szeliden, jelezve h bejovok neki csak nem akar lerohanni. aztan par randi utan elobujt belole minden de fokozatosan es ettol volt meg a varazsa es h olyan szep. szerintem az mindenfelekeppen jot tesz ha megprobalsz vele valahogyan minden heten talalkozni lehet h csak par orara de az is sokat jelent. az is jo ha keresed egy nap ha kuldesz neki sms-t vagy felhivod vagy kuldesz emailt, akkor latja a lany h torodve van vele h gondoltal raja es h fontos neked. De ne hivogasd mindenfele urugyekkel naponta tobbszor mert az terhes lehet. pl en nem szeretem. pl volt olyan pasim aki minden nap ugyanabban az idoben hivott orarendszeru pontossaggal es ha nem valaszoltam a telefonra mert nem voltam a helyemen akkor mint egy idiota hivogatott, ezt nagyon utaltam es igazan szolva taszitott. a mostani baratom akkor teszi mikor raer ez alatt ertem h nem orarendszeru pontossaggal eppen 1-kor hiv mert ez van beprogramozva. esti muszak utan pl ir emailt h hazaert es jo ejszakat kivan. igaz en mar reg alszom de masnap elolvasva olyan edes es tudom h gondolt ram es ez melegseggel tolt el. ez a lenyeg. ha szeretned elhivni hivd el eloszor egy setara, vagy egy fagyira, kesobb mozi meg ilyenek. lenyeg h ne tamadd le az elso alkalommal. Pl az en baratom o felenk volt eleinte o sms-ben hivott el vacsira annyira cukin h nem tudtam arra nemet mondani. Sok sikert!!!!
Hogy bízzanak meg benned, ha most is a szökésen jár az eszed? Oka van a bizalmatlanságnak..
Ugorj ki az ablakon. Komolyra fordítva: nyilvánvalóan megvan rá az okuk, hogy miért nem bíznak benned és miért vagy eltiltva a barátodtól, aki valószínûleg még szintén csak egy kis szemtelen taknyos, mint te vagy. Ilyet szól, hogy trükköket kér... eszem megáll.
Egyszer randiztam egy sráccal, aki a földszinten lakott, ezért ki tudott ugrani a szobája ablakából, hogy találkozhasson velem. :) Nem tudom, hol laksz, de nagyobb városban csak ki lehet találni valami mesét arra, hogy hova és miért akarsz menni. :)
Ha nem csapod be a szüleidet jobban teszed, mert még jobban nem fognak megbizni benned, és a végén ki leszel kötve az ágy lábához.:) :)
Mássz ki a kapun.
Találkozzatok suli után.
A kérdező hozzászólása: Eddig azt tettük, meg esténként szoktam hozzá kimenni cs már ez a helyzet is gáz, mert anya tudja h kint voltam...
Valószínûleg nem véletlenül.Trükkök nincsenek nõj fel, ne hisztizz, biztosan jogos, hazudsz stb. miért bíznának benned?
oké, hogy otthonról nem enged ki, de az elmúlt két hétben nem voltál pl iskolában, hogy találkozzatok? Vagy valami alagúton ekrsztül közlekedsz? Egyébként pont a szökéssel bizonyítanád, hogy jogos a büntetés.
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok, és sokszor hazudtam neki, d cs apróságokat, és a barátommal megcsináltuk a hülyeségünket, amiért el vagyunk tiltva, és ez jogos, de ez már túlzás szerintem... és vele nem lehet normálisan beszélni, részben ezért váltak ela szüleim...:(
Inkább beszélj édesanyáddal. Próbáld visszanyerni a bizalmát. A szökéssel csak rontasz a helyzeten. Mit csináltál, hogy már nem bizik benned? Hány éves vagy?
Nézd Kérdezõ, volt nekem anno egy barátnõm (17), akinek az anyja szintén bepróbálkozott a tiltásosdival, utána a lány azt játszotta, hogy este elköszont, ablakon ki villámhárítón le (I-n lakott), hajnalban meg vissza:) Aztán az anyja is belátta, hogy hülyeséget csinál, és utána már ment normálisan az ajtón is:)
Hány éves vagy 10?
A kérdező hozzászólása: kertes házban lakom, és a szobám az emeleten van, anya szobája meg a földszinten, a házból kijutni könnyû, mert nem nyikorognak az ajtók, cs a kapu parás, mert ha kinyitom azt be lehet hallani anya szobájába...
Nem tudom megítélni, hogy miért alakult így a kapcsolatotok, de 17 évesen már nyugodtan találkozz a barátoddal. Hogy ezt hogyan érd el? Ez a helyzettõl függ... 1. a szökés kicsit gyerekes, de hatékony lehet, ha ki tudsz mászni a kerítésen/kapun észrevétlenül. 2. ülj le beszélni a szüleiddel, és magyarázd el nekik, hogy miért fontos NEKED az, hogy találkozz azzal, akit szeretsz. És beszéljétek át azt is, hogy mi az oka a bizalmatlanságnak a szüleid részérõl, és hogyan lehetne a bizamat visszaszerezni...

Mit jelent az a szó hogy alibi? Ma a barátom ezt mondta hogy van alibije ha nem bízom benne. (Tegnap este bulizni volt és gyanúsítgattam hogy megcsalt. )

Legjobb válasz: Hát miért kell alaptalanul gyanusítgatni???? Az értelmetlen féltékenykedés, gyanusítgatás nagyon megronthat egy kapcsolatot, most még úgy tûnik jól viseli a pasid, de hosszabb távon ez nagyon rossz felé visz. Egyszerûen bízz meg benne. Gondolj bele, ha össevissza csajozgatni akarna és nem téged szeretne, akkor tuti nem lenne veled, mert minek? Annyira szeret, hogy még a hülye gyanusítgatásaid és hisztid felett is szemet huny, vedd észre!!!

Hát miért kell alaptalanul gyanusítgatni???? Az értelmetlen féltékenykedés, gyanusítgatás nagyon megronthat egy kapcsolatot, most még úgy tûnik jól viseli a pasid, de hosszabb távon ez nagyon rossz felé visz. Egyszerûen bízz meg benne. Gondolj bele, ha össevissza csajozgatni akarna és nem téged szeretne, akkor tuti nem lenne veled, mert minek? Annyira szeret, hogy még a hülye gyanusítgatásaid és hisztid felett is szemet huny, vedd észre!!!
tudja magát igazolni, hogy tényleg igazat állít. lehet fiúval volt :DXD
17:49-es vagyok. Tudom hogy arra van, de ilyen szó jelentését nemtudni... na mindegy... én csak hallgatok
egyébként meg wikipédia ;)
A kérdező hozzászólása: 17:49-es köszi a hasznos információt, marhára érdekel hallod hogy te min röhögsz. Egyébként meg azért van az oldal hogy KÉRDEZZÜNK HA VALAMIT NEM TUDUNK. Te nagyon okos. Többieknek köszönöm.
ALibije azt jelenti, hogy van tanúja. De a tanú lehet hamis is... Másik az hogy jó lehet a kapcsolat, ah ennyire nem bízol benne...
Jbt...nem jártál iskolába??? Nem néztél tv-t??? Ilyent nem tudni! Fetrengek a röhögéstõl... najó nehari csak kicsit meglepõdtem hogy nemtudod a szó jelentését
ilyet nem tudni -.-
alibi (latin eredetû, jelentése: máshol) 1.jogban: ténymegjelölés annak bizonyítására, hogy a terhelt a bûncselekmény elkövetésének pillanatában nem tartózkodott a tett színhelyén 2. mentség, ürügy
Alibi? Hát mivel a Szerelem-Szex kategóriában van, biztos valami ritka és gyógyíthatatlan nemi betegség az alibi...
Bebizonyíthatja, hogy hol és kivel volt tegnap este.
A kérdező hozzászólása: Ha mindegy akkor minek teszed szóvá??? Nem lehet mindenki olyan full okos mint te...
1. Kösd le magad, hogy ne rajta agyalj folyton. 2. Ne mondd ezt el neki.
Megkéred GPS-en legyen bejelentkezve a foursquaren. Vagy telepítsen egy programot ami SMS-ben elküldi a koordinátáit. Szép új világ...

Mit tegyek ha a barátom nem bízik bennem?

Legjobb válasz: Mindig akarjál dugni. Rámenõs legyél.

Mindig akarjál dugni. Rámenõs legyél.
hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt? mi az oka annak, hogy nem bízik meg benned? miben nyilvánul ez meg?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!