Találatok a következő kifejezésre: Ha bármi legyen (30 db)

Ha bármi aggaszt, legyen az ő családjával kapcsolatos, legyen a baráti körrel kapcsolatos, mindig elmondom neki, hogy mi az ami zavar. Mi tegyek, hogy ne beszéljek annyit a férjemnek?

Az én családomról nincs mit mondjak mert azt megmondom nekik egyb?l és vitatkozom velük, de anyósomékkal pl.nem vitakozhatok.

Legjobb válasz: Szerintem inkább jó, hogy ilyen vagy, és nem kell változnod! Alap, hogy egy házasságban meg kell beszélni a problémákat is. Attól, hogy õ nem túl beszédes, te csak beszélj. Ha meg konkrétan nem szeret beszélgetni veled, az már régen rossz.

Szerintem inkább jó, hogy ilyen vagy, és nem kell változnod! Alap, hogy egy házasságban meg kell beszélni a problémákat is. Attól, hogy õ nem túl beszédes, te csak beszélj. Ha meg konkrétan nem szeret beszélgetni veled, az már régen rossz.
Szerintem is jól csinálod, csak egy kicsit változtass: - elõször is, nézd meg, nem túl fáradt-e? Vagy, ha közben kiderül, állj le. - gondold meg, hogy FONTOS-E az adott probléma? Ha nem, inkább csak 2 szót szólj róla. Majd kérdez, ha érdekli. - végül: MINDENKÉPPEN kérd meg, beszéljen õ is többet a problémáiról. Nem jó, ha csak gyûjti.

Mi legyen a célom az életben ha bármit simán feltudnék adni a szerelmemért?

ez elég nagy gond, hiszen nem is lehet egy olyan embert tisztelni,akinek a másik az élete értelem. Én mégis simán belecsúszok ..sőt ..szemernyit se tudok koncentrálni az életemre ha érzelmileg érintve vagyok. Semmi nem érdekel csak az a másik ..-lehet ezzel valamit tenni? rgy alkalmatlan vagyok kapcsolatra.. vagy nem is tudom. miért van ez ..

Legjobb válasz: ?????

?????
ha csaj vagy érthetõ...ha srác vagy hát ..akkor is..ugye emberek?
A kérdező hozzászólása: szóval nem gáz ?
Hát ezzel az a baj, hogy valahogy én is így vagyok. Annyira szerelmes vagyok, hogy nem érdekel semmi, csak hogy vele lehessek, hogy beszélhessek vele, hogy láthassam... minden percben õ jár a fejemben és már volt is baj belõle :P
Majd megtudod ha tényleg szerelmes leszel és elveszíted. Akkor kénytelen leszel építeni a saját életed.
gáz.
Én meg a szerelem nevû szarért nem adnék fel semmit!Szerintem, örülnöd kéne, h nem vagy szerelmes.
Azt szokták mondani, ez a sznobizmus velejárója.
Én nem vagyok egyáltalán se sznom, se (sajnos..) elõkelõ vagy jómódú, de egész pici korom óta eltartom a kisujjam.... Nem tudom miért van, a családban senki nem csinál így és én sem tudatosan. Mindig rám szoltak/szólnak, de észre sem veszem, és akár iszom, vagy bármi olyat csinálok a kisujjam egyenesen eláll... Szóval nem hiszem, vagy legalábbis remélem, hogy ez nem valami negatív jellembeli tulajdonságot takarna. Lehet, hogy aki ezt mondja, az egy régi arisztokrata szokásra akar utalni és én azt is megkockáztatom, hogy van olyan is, aki tudatosan próbál így viselkedni, mert azt hiszi, hogy akkor õ más, vagy jobb. Nem tudom, ez nekem furcsa. A lényeg, hogy aki ösztönösen, picic kora így viselkedik, mint én, annál szerintem semmi jelentõsége. A többi, meg erölködjön, ha így jobban érzi magát:)
NEkem nem és akiket ismerek azok közül senkinek nem áll felfelé a kisujja éz csak egy idétlen szokás, mert azt hiszik, hogy igy elökelöbbek
Ez NEM arisztotokrata szokás, hanem éppen azok szokása, akik nem tudják, hogy hogyan kell inni és ezt elökelönek TARTJÁK. Az utolsónak - lehet, hogy neked valamiért igy kényelmes, de próbálj meg odafigyelni, hogy el tudj erröl szokni, mert a legtöbben ezt negativan értékelik. (Le lehet szokni, ha igazán akarod.) Nem bántani akarlak, ne vedd rossz néven.
Nekem automata jön. Amíg nem olvastam el ezt a kérdést fel sem merült bennem, hogy szoktam inni. De nem érdekel, ettõl nem vagyok se jobb, se rosszabb ember.

Nem tudom hogyan legyen az elso alkalom nagyon jo es hogy ha barmikor viszagondolok ra kellemes emlekek maradjanak meg bennem?

Legjobb válasz: Egy megértõ és szeretõ pasi a titok nyitja akibe szerelmes vagy.Utólag én így gondolom ,nálam az elsõ sajnos nem volt jó ,nem a fájdalomra gondolok mert egyáltalán nem fájt csak arra hogy kár hogy nem a szerelmemmel történt az elsõ,... jaj ne haragudj de fiú vagy lány vagy?

Egy megértõ és szeretõ pasi a titok nyitja akibe szerelmes vagy.Utólag én így gondolom , nálam az elsõ sajnos nem volt jó , nem a fájdalomra gondolok mert egyáltalán nem fájt csak arra hogy kár hogy nem a szerelmemmel történt az elsõ, ... jaj ne haragudj de fiú vagy lány vagy?
A kérdező hozzászólása: lany
Egyszerû, nem rugsz be úgy, hpgy ne emlékezz rá. De minél többet erõlködsz azon, h jujjujj, annál rosszabb lesz.

Ha azért akarok venni óvszert, hogy legyen nálam, bármikor szükség van rá, melyiket ajánlanátok?

Van valami, ami általános méret?, vagy tök jól bevált? Vagy valami tipp, hogy melyik durexet?

Legjobb válasz: nocsak nocsak, felkészül a kislány arra hogy bármikor megdughatják? Vagy már szeretne szereti egy szeretõ társat?

nocsak nocsak, felkészül a kislány arra hogy bármikor megdughatják? Vagy már szeretne szereti egy szeretõ társat?
hát ha ezzel segítek, láttam dm-ben egy pont erre az esetre kifejlesztett óvszert, pénztárcába berakod, és sokáig áll, meg egyéjszakásokra tökéletes. nem tudom mi lehet a különbség, a helyezt az hogy szerintme bármelyik óvszer megteszi arra a célra
Lényegében teljesen mindegy, elektronikusan tesztelik õket és minõségellenõrzési normákon is átmennek szóval a legolcsóbb sem lehet ma már "gagyi".
Én a napokban szembesültem azzal, hogy van az óvszereknek méretezése. Mekkora hülyeség ez már. Régen csak egy méret volt. Minden vastagságra jó volt, hiszen gumi és addig tekerte le az ember, ameddig kellett. Nem is értem ezt az egészet. Szerintem is vedd meg a legolcsóbb akármilyet, ami a kezedbe kerül.
Szerintem a kék durex megfelelõ lesz.
Zölt Lifestyle Play!

Nők! Szeretitek, ha eg férfi ért a kocsikhoz, nem fél az olajtól és a kosztól és bármit megtud javítani a háznál? Vagy inkább legyen tiszta egy pasi? Kort írjatok!

Legjobb válasz: Általában aki bütyköl, meg tud javítani ezt-azt a házban is. el sem tudnám képzelni, hogy olyan férjem legyen, aki nem nyúl semmihez hozzá, helyette szerelõt kéne hívni. Attól még tiszta lehet egy pasi, hogy olajos, és koszos a ruhája. Ha ad a személyi higiénére semmi gond. /36N/

Általában aki bütyköl, meg tud javítani ezt-azt a házban is. el sem tudnám képzelni, hogy olyan férjem legyen, aki nem nyúl semmihez hozzá, helyette szerelõt kéne hívni. Attól még tiszta lehet egy pasi, hogy olajos, és koszos a ruhája. Ha ad a személyi higiénére semmi gond. /36N/
Miért, létezik olyan marha, akinek ez hátrány? A plusz tudás mindig elõny!
Melyik nõ ne szeretné? Ez hülye kérdés. Ha összekoszoljuk magunkat, utána nem életünk végéig maradunk koszosak...
Abszolút!a párom is ilyen.nem hogy nem zavar, hanem még fel is izgat a látvány!:) 24n
Az én párom autóvillamosság szerelõ, de egyértelmû, hogy nem ez volt az ok, amiért belé szerettem. :)
szerintem imponál egy nõnek (nekem legalább is igen), ha a pasija 1000 mester. és az se zavar, ha mocskos lesz:)

Ha nincs OKJ szakképzettségem, az első tényleg ingyenes, legyen bármi mert az állam állja?

És tényleg nincs korhoz kötve? szóval ha 30 leszek,akkor is az első ingyenes?nem késtem le?mert sajnos nem a legolcsobbak..illetve milyen képézst ajánlotok,amivel jol el lehet helyezkedni akár itt akár kinn?

Legjobb válasz: illetve most olvasom azt hiszem max 23 éves korig..ahhoz hogy valamilyen okj szakmám legyen,szükséges érettségi?

A kérdező hozzászólása: illetve most olvasom azt hiszem max 23 éves korig..ahhoz hogy valamilyen okj szakmám legyen, szükséges érettségi?
Igen, 23. betöltéséig kezdheted ingyenesen, de vannak amikre egyáltalán nem jár állami támogatás (kortól függetlenül) Többféle szint van: alap, közép, emelt, felsõfokú. Utóbbi kettõhöz mindíg kell érettségi, van hogy a középfokúhoz is, de ezt megtalálod a leírásukban.
2003-as: eszközök-beállitások-utolsó fül:biztonság-jelszó a megnyitáshoz: ide beirod
Csomagold be winrarral vagy 7zippel, és jelszavasítsd a tömörítményt.Elég primitív módszernek tûnik, de mindenképpen hatásosnak.Az archívumba utána is tudsz fájlokat behelyezni, ha késõbb titkosítani szeretnél valamit újra, tehát nem kell mindig új és új archívumot létrehoznod. Itt egy video, hogyan kell ezt csinálni: http://www.youtube.com/watch?v=BvE0bZ-07OA
A kérdező hozzászólása: kosziiiiii=D

Nagyon durva félelmetes horror filmet nem tudtok? . Inkább a szellemeseket szeretem de bármi jöhet (paranormal activity ismerem) És ha lehet magyar szinkronos legyen.

A neten rákeresve nem nagyon találok semmi jót hátha ti tudtok valami jót. :)

Legjobb válasz: Ezt ugyan meg nem találod szinkronosan, de nem is baj, mert az eredeti hanggal jobban paráztat: Ju-On - A Harag http://www.imdb.com/title/tt0364385/reference Van egy amerika remake-je, ennél nagyobb az esély, hogy találsz szinkronosat: The Grudge - Az Átok http://www.imdb.com/title/tt0391198/reference

Ezt ugyan meg nem találod szinkronosan, de nem is baj, mert az eredeti hanggal jobban paráztat: Ju-On - A Harag http://www.imdb.com/title/tt0364385/reference Van egy amerika remake-je, ennél nagyobb az esély, hogy találsz szinkronosat: The Grudge - Az Átok http://www.imdb.com/title/tt0391198/reference
Reincarnation (japán) GRAVE ENCOUNTERS I. (ÁLLATI JÓ, "Nagyon durva, félelmetes horror...") Mind a kettõ kísértetes, utóbbi az egyik legkeményebb horrorfilm a kategóriában!
wááá kell a halál mi friss hús nézd meg az Egy kés filozófiáját ahhoz szinkron se kell csak halál wááá ....
Sinister Woman in black Insidious Ha jól tudom már mind a három szinkronos. jó szórakozást :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!