Találatok a következő kifejezésre: Ha bár kerülök, de (2 db)

Ha bár listára kerülök, de a lakásomon van jelzálog amit rendesen fizetek akkor is vihetik a lakást?

Legjobb válasz: ne keverd a szezont a fazonnal. a bar lista egy nyilvántartás a rossz adósokról. ennyi és nem több. az, hogy van egy tartozásod, amit nem tudsz fizetni, de közben van egy másik tartozásod amit meg fizetsz, az egész más kérdés. erre ennyibõl nem lehet válaszolni.

ne keverd a szezont a fazonnal. a bar lista egy nyilvántartás a rossz adósokról. ennyi és nem több. az, hogy van egy tartozásod, amit nem tudsz fizetni, de közben van egy másik tartozásod amit meg fizetsz, az egész más kérdés. erre ennyibõl nem lehet válaszolni.

Kerülni jó? Ha valakibe beleszeretünk, akit el akarunk felejteni, de viszonylag sokat vagyunk együtt (egy barát) akkor elfelejtésképpen jó ha egy darabig kerüljük az illetőt?

Legjobb válasz: mindenképpen könnyebb ha egy ideig nem találkoztok, ha gyakran vagytok együtt csak még fájdalmasabb lesz a dolog... de ha esetleg az illetõ nem tudja, hogy szereted, akkor azért figyelj rá, hogy ne tûnjön fel neki, mert rosszul értelmezheti, hogy kerülöd és megbánthatod...

mindenképpen könnyebb ha egy ideig nem találkoztok, ha gyakran vagytok együtt csak még fájdalmasabb lesz a dolog... de ha esetleg az illetõ nem tudja, hogy szereted, akkor azért figyelj rá, hogy ne tûnjön fel neki, mert rosszul értelmezheti, hogy kerülöd és megbánthatod...
Igen.:S Ilyenkor jobb kerülni, és tisztázni magadban, hogy nem lesz köztetek semmi.
Hát ha barát akkor könnyen megsértõdhet. De én akkor is kerülném. Tényleg így lehet leggyorsabban elfelejteni. Én is próbálok most kiverni vkit a fejembõl, másfél két hete az illetõ közelébe sem mentem. Mondjuk õ nem barát.Ez a szerencsém.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!