Találatok a következő kifejezésre: Ha azt nekem, hogy hiányzol és (3 db)

Ha azt mondja nekem, hogy "hiányzol" és hogy "te vagy a mindenem" az felér egy "szeretlek"-kel? (lány vagyok)

Ugyanis azt, hogy szeretlek, sosem mondta még nekem, pedig úgy érzem.

Legjobb válasz: sztem igen leginkább a te vagy a mindenem

sztem igen leginkább a te vagy a mindenem
A "te vagy a mindenem" szerintem sokkal szebb, mint a "szeretlek", és többet is jelent. Abban benne van minden, elmondja vele, hogy mit érez. Szerencsés vagy :-)
Szerintem teljesen rendben van így. Mintha félne a 'szeretlek' szótól :) Ismerõs volt a helyzet, de majd megbarátkozik vele...
Nem az a lényeg, hogy mit mond, hanem az, miként cselekszik. Messzirõl jött ember azt mond amit akar! Vagy amit hallani szeretnél! :)
sztem csak dugni akar. ezt nem szavakkal kell elmondani, hanem tettekkel...
A kérdező hozzászólása: De nekem nem folyton mondja, ezért esik olyan jól, mikor egyszer-egyszer ilyet mond. Nap mint nap inkább érzem, hogy szeret, de ezért nem értem miért nem mondja ki.
Nekem is ezeket mondja folyton, mondjuk én kifelyezetten utálom a túlzott érzelgõsködést, de ma már fel sem veszem annyira.
A kérdező hozzászólása: Ja, és azért írtam, hogy úgy érzem szeret, mert a tetteibõl is ezt veszem ki!
A kérdező hozzászólása: Jézusom, miket írtok itt!!! Már több, mint egy éve együtt vagyunk! Akkor biztos nem csak dugni akar....
Irigylem a problémádat!

Ha a pasim valakit személyeskedő intim becebéven szólít sms-ben, úgy ahogy engem is szokott hívni, és azt írja neki hogy hiányzol, (állítása szerint én értem félre, mintha ezen lenne mit félreérteni) akkor sürgősen ki kéne adnom az útját, igaz?

Azt mondja én félreértem, ? azokat csak hülyeségb?l írta. Hülyének biztos hülye a srác ezek után. Azt tolja a képembe hogy nem akar elveszíteni és sosem csalna meg, de az a sanda gyanúm hogy ez csak duma, és csak kényelmi szempontok vezérlik.Kinek ne lenne ideális megoldás egy dolgozó és háztartást vezet? asszonyka otthon, mellé egy szeret?? Annak akinek van gerince...Ez költ?i kérdés volt. Csak arra vagyok kíváncsi van-e valaki aki más véleményen van mint én. Az a baj hogy hirtelen és egyel?re nincs más választásom mint vele maradni. Legalábbis vele egy légtérben tartózkodni.

Legjobb válasz: Hülyeségbõl még egy hülye sem ír ilyet másnak. LAPÁT!

Hülyeségbõl még egy hülye sem ír ilyet másnak. LAPÁT!
Én már attól kiborulok, ha ennél gyengébb dolog történik. Egy másik lányt ne illessen kedves szavakkal és jelzõkkel. Elõre engedheti az ajtóba (kivétel ha utálom a csajt, mert akkor ildomos, hogy gáncsolja ki :D :D :D hahaha csak vicceltem) lehet vele udvarias, de a kedvességeket tartogassa nekem. Én sem mondok más fiúra szép dolgokat mert az intim. Hát ha még azt írja h hiányzol, egy másik csajnak....akkor az PÁÁ!!
Ez csak blabla, el ne hidd. Duma, duma, süket duma. Hülyének akar nézni téged, ne engedd!!
Persze...én is ezt mondanám....ennél jobbat érdemelsz tesó...yooo
Süket duma... különben meg hagyján, hogy becézgeti, hagyján hogy "hiányzol", de hogy pont ugyanazt a becézést használja, mint ahogyan téged hív, fuuu... túlmegy minden határon. 23/L
Pontosan, ahogy az elõttem válaszolók mondják. Ez süket duma, nehogy bedõlj neki! A másik lánnyal már keményen alakulóban van valami, téged meg le sem sz.r, sajnos totál hülyének néz. Tudom h nehéz az ilyesmi, de ez van. Dobd ki rövid úton. Normál ember a "hiányzol" szót a rokonain kívül 1 embernek mondja, a barátnõjének. Na meg azt is írod, hogy úgy becézte, ahogy téged...ez is gáz. Akkor mitõl vagy te neki különleges? Mitõl vagy te neki más, ha másokkal is ugyan úgy bánik? Semmitõl. És ezt te is tudod. Lépj le, dobd ki, amíg nem késõ. És ne hallgass a magyarázkodására. F/24
A kérdező hozzászólása: Azzal állt neki magyarázni a hiányzolt, hogy nem õ hiányzik neki, hanem hogy beszélgessenek, mert nincs kivel jót beszlgetnie a munkahelyén. :D:D:D Persze ezen tegnap nem röhögtem ilyen jót, de utólag nagyon gáz. Mondanom sem kell hogy velem milyen sûrûn akar beszélgetni amikor este hazaér.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat mindenkinek. Én is így láttam, tudom hogy mit kell tennem, de reménykedtem hogy én látom rosszul. Még mindig hiszem hogy nem rossz ember õ, csak nem képes felnõni. Soha. Azt viszont tudom hogy erre nekem nincs szükségem. Megtettem. Kiadtam az útját, remélem lesz erõm kitartani a döntésem mellett és csak az eszemre hallgatni.
11:21-es vagyok, és csak jelzem, hogy gondolok rád :) Szerintem jól döntöttél.
hogy be van [email protected] és kinyomnám.
Azt, hogy soha nem válnék el úgy nõtõl, hogy ilyenekre legyen oka. Eddig se tettem... Nem értem miért nem lehet normális keretek között véget vetni egy párkapcsolatnak, úgy hogy egyik fél se szenvedjen túl sokat... 24/F
bérúgott a drága:D de azt jelenti, hogy még a fejében jársz, hiányzol neki.. de nem azt, hogy újra együtt akar lenni veled, elvégre gyûlöl, csak annyi, hogy magányos szögény:( :D
ivott
hogy este van és a jó ku*rva anyját xDD
Lehetetlen, mert nincs most telefonom...De tegyük fel, van. Éjjel nem kapcsolom be a telefont, ha van.
Hülye liba!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!