Találatok a következő kifejezésre: Ha azt nekem, hogy (3321 db)

Van egy pasi aki tetszik nekem csak az a baj, hogy ők nagyon jól állnak anyagilag. Nem szeretném ha azt hinné, hogy csak a pénze miatt akarok vele összejönni. Mit tegyek, hogy sikerüljön?

Legjobb válasz: Ha van kellõ kisugárzása és önbecsülése a srácnak, akkor nem úgy áll neki az életnek, hogy õt csak a pénzéért akarhatják. Fõleg, hogy ha még fiatalabb és nem önálló, mert akkor a pénze a szüleié igazából. Szerintem nagyon egyszerû, ha drága dolgokat akar neked venni, csak akkor fogadd el, ha te is képes vagy azt hasonló értékû ajándékkal viszonozni. Ami túl drága ahhoz, hogy magadnak megvedd, azt tõle se fogadd el. Ha nem látja, hogy hasra esel attól, hogy nekik van mit a tejbe aprítani, akkor nem fog pénzhajhásznak gondolni. De persze ehhez az is kell, hogy a srác ne könnyû prédát keressen, vagyis ne gondolja azt, hogy pénzen bárkit meg lehet venni. Én ezeket a dolgokat tisztáznám az elsõ randikon, persze csak tapintatosan. Az õszinte beszéd sokat segít, nem elég, hogy gondolunk valamire, vagy félünk valamitõl, hanem ki is kell mondani.

Ha van kellõ kisugárzása és önbecsülése a srácnak, akkor nem úgy áll neki az életnek, hogy õt csak a pénzéért akarhatják. Fõleg, hogy ha még fiatalabb és nem önálló, mert akkor a pénze a szüleié igazából. Szerintem nagyon egyszerû, ha drága dolgokat akar neked venni, csak akkor fogadd el, ha te is képes vagy azt hasonló értékû ajándékkal viszonozni. Ami túl drága ahhoz, hogy magadnak megvedd, azt tõle se fogadd el. Ha nem látja, hogy hasra esel attól, hogy nekik van mit a tejbe aprítani, akkor nem fog pénzhajhásznak gondolni. De persze ehhez az is kell, hogy a srác ne könnyû prédát keressen, vagyis ne gondolja azt, hogy pénzen bárkit meg lehet venni. Én ezeket a dolgokat tisztáznám az elsõ randikon, persze csak tapintatosan. Az õszinte beszéd sokat segít, nem elég, hogy gondolunk valamire, vagy félünk valamitõl, hanem ki is kell mondani.
A kérdező hozzászólása: De ahoz, hogy barátkozzam vele elõbb a közelébe kell, hogy férkõzzem. De hogyan???
Ne udvarolj neki, csak barátkozz vele. Ha jól érzi magát a társaságodban, és azt látja, hogy nem akaszkodsz rá, hogy kihasználd, akkor ha csak egy kicsit is tetszel neki, idõvel õ fog udvarolni neked.
Jaaa, értem:-)és az új kiszemelted is "paraszt"?Gondolom akkor mezõgazdasággal vagy állatokal foglalkozik az exed!?Így kérdem, hogy paraszt-e?Mert ha mint ember paraszt az más.Na szóval érted mit akarok már kérdezni?
A kérdező hozzászólása: Leparasztoztam és õ ezt zokon vette mivel õ a szó szoros értelmében az.
Mivel bántottad meg?Ha megkérdezhetem?Már csak azért is mert lehet, tényleg elmondta neki és ha nagyon gáz akkor lehet hagynod kellene ezt a pasit!
A kérdező hozzászólása: Persze ismerjük egymást, régen a haverjával jártam csak nagyon megbántottam a srácot és emiatt szakítottunk, tuti, hogy elmondta neki. Emiatt is félek hozzá közeledni.
nem tudom ismeritek már egymást vagy csak Neked tetszik? ha csak utóbbi, akkor nem könnyû legalább néha beszélgettek is? N
Hát akkor óvatosan közelíts felé.Megértem, hogy fél kicsit attól, hogy megint csak egy kihasználós lány kerül az útjába.Amikor az én párom szingli lett, a környékbeli csajok csak úgy ugrottak rá.Persze mindegyik kiéhezett kis lotyó volt:-) Ti beszélgettek, találkoztok, ismer téged?
A kérdező hozzászólása: 1. Az a baj, hogy szegényt már sok lány kihasználta. Minden lány csak a pénzre meg a jómódra hajtott. 4. Még a szüleivel lakik de már van saját lakása.
Hát ez sokmindentõl függ ám.Szülõkkel él e még vagy egyedül meg ilyenek.Az én párom is elég jó anyagi helyzetben volt mikor nekem megtetszett, én pedig nem mondhatnám! Igazából nem görcsöltem ezen, hogy nehogy azt gondolja nekem a pénze kell.Magamat adtam, és ezt õ tudta mert mondjuk elõtte is ismertük egymást már 2 éve. Azóta a felesége vagyok:-)3 éve vagyunk együtt. Ne parázz ezen, add magad!
A kérdező hozzászólása: Én 25 õ 33
Hány évesek vagytok?
Hát ismered nem?Mondjuk ha valami szórakozóhelyen találkoztok, menj oda hozzá, beszélgess vele vagy mit tudom én.Aztán majd szép lassan megy minden magától ha õ is úgy akarja!

Lány vagyok. Mindketten 21 évesek vagyunk, neki volt már hosszabb kapcsolata, nekem még nem, csak pettingig jutottam el az előző barátaimmal. Ha elmondom neki, hogy szűz vagyok, meg fogja érteni?

vagy hülyének fog nézni, hogy sem szex, sem több éves kapcsolatom nem volt még?

Legjobb válasz: Hát hogyha nem érti meg akkor azt jelenti nem szeret igazán,mert ha te azt akarod,hogy elõször csak petting legyen és csak majd utána más akko ezt megkell értse,mert természetes,hogy ha szûz vagy akkor egybõl nem azzal kezditek...

Hát hogyha nem érti meg akkor azt jelenti nem szeret igazán, mert ha te azt akarod, hogy elõször csak petting legyen és csak majd utána más akko ezt megkell értse, mert természetes, hogy ha szûz vagy akkor egybõl nem azzal kezditek...
Szerintem 1 fiu megkell értse azt hogy a barátnõje még szûz, ha ezt nem érti meg nem tudom mennyire szeretheti...
Szerintem ez nem is megértés kérdése. Hozzátartozik egy kapcsolathoz. És ha komolyan gondoljátok, szerintem nem ez lesz az a holtpont, amin elbuktok... Egyébként is, te irányítasz, ha õszintén elmondod neki, hogy ez van, és õ megérti, akkor nincs gáz, de ha cikizne merne, vagy ilyesmi, én biztos otthagynám. Vagy elfogadja, vagy nem. Próbálja meg széppé tenné az elsõt... A többi kapcsolatodról pedig nem kell tudnia!!
Megérteni meg fogja, de sztem nem fog örülni neki. Én pl nem szeretem a szûz csajokat. Tisztelem, de nem szeretem. A sok könyörgés a szexért meg a tapasztalatlanságuk, meg hogy fáj nekik az elsõnél és még vérzik is...annyira nem élvezik az elsõt, hogy már az én kedvem is elmegy tõle stb stb. Legyél túl rajta minél hamarabb és kezdj el élni aktív szexuális életet ha már eddig nem sikerült.
A kérdező hozzászólása: Ja és 21 évesen elképzelhetõ, hogy elõször vele is csak petting, és majd késõbb rakja be?
Ha nem nagyon èrti meg az èrvedet akkor Meg egyèbkènt is elègitsd ki akår kèzzel de mèg szåjjal ugyse biztos hogy fogod vagy puszilgassa meg apuncidat közbe talån akkor jobban råhangolodszDe mindenkèpp èlveztesd el jol csavard ki èsAkkor èrezni fogja hogy akarod hogy neki jol essenHa pedig nem akarod hogy az anyag össze kenjen huz rå gumit van mår izes is règota
Szia! Természetesen errõl beszélned kell vele:) És szerintem kicsit sem fog hülyének nézni, ha igazán szeret akkor elfogadja és majd õ bevezet a rejtelmekbe, ha pedig nem akkor nem is szeret igazán!Ezen nincs mit titkolni!
Meg kell érteni-e szerintem megfogja ha meg nem érti meg akkor meg nem való hozzád hanem akkor egy szexõrült barom!!
Figyi, én az utolsó pillanatban mondtam el a pasinak, akivel elõször voltam, h még nem voltak komolyabb megmozdulásaim ilyen téren. monnyuk pont azért nem lett komolyan, mert fiatal voltam, 0 tapasztalattal, de tudtam, hogy neki szeretném odaadni, és nem is bántam meg. igaz, utána nem jártunk , csak haverok maradtunk, de a mai napig beszélünk, és találkozunk, és nem érzem magam becsapva, vagy kihasználva. 17 éves voltam akkor, ma 21.

Tetszek neki? Vagy mit jelentsen ez? Ha azt mondta hogy ha sporttal alakomat jobbra formálnám és eljárnék szoláriumba akkor fullos lennék.

Legjobb válasz: Nem tudom, de ha igazán tetszenél neki, akkor úgy szeretne, ahogy vagy. Én nem szoliznék. Nekem pl. egyenesen nem tetszik az a lány aki szolizik, annyira nem áll jól... :/

Nem tudom, de ha igazán tetszenél neki, akkor úgy szeretne, ahogy vagy. Én nem szoliznék. Nekem pl. egyenesen nem tetszik az a lány aki szolizik, annyira nem áll jól... :/
ha át akar formálni alakban és színben is akkor nem tetszel neki...majd jön olyan akinek így vagy "fullos" rohadt egy csúnya kifejezés nõre értelmezve..nem tárgy vagy s nem egy autó...
Csak megsúgom a nap minden évben erõsödik és egyre hamarabb okoz bõrrákot. Nem szükséges lebarnulni, a szép, fehér bõr szerintem egyedibb.
Inkább napozz, az természetesebb.
Jó az, majd napozol egyet:) Csak ne szoláriumozz! Egy-kettõ olyan... szószerint... ocsmány xDD
A kérdező hozzászólása: Nem tartom magam kövérnek 171 cm és 55 kg vagyok... Nincs rajtam 1 kg felesleg sem... Kedves 3. válaszoló! :)
A kérdező hozzászólása: Szerintem arra gondolt hogy agyon szolizzam magam csak hogy "legyen színem"... Nagyon fehér bõröm van (árja típus)
Burkoltan ledagizott.
Ez azt jelenti hogy bejössz neki és még jobban bejönnél neki ha egy izmos barna hányadék lennél :D Furcsa ízlése van neki az biztos.
Nana.Attól még hogy nincs súlyfelesleged, még bõven lehet rossz alakod.(löttyedt, csapott váll, piszkafa végtagok, rossz tartás) De ettõl függetlenül ha komolyan érezne valamit irántad, akkor nem ezt monaná..

Képes megváltozni egy 24 éves fiú, akinek elég sok egyéjszakás kalandja volt? Lehet neki hinni, ha azt mondja, hogy komoly kapcsolatot akar? Vagy a vérében van, hogy egy lány nem elég neki?

Legjobb válasz: Baromság, hogy a vérében van. Megszokássá vált maximum, hogy ne bonyolítsa a dolgokat. Elemenkül, mert egy kapcsolat túl bonyolult és összetett lenne... ha segítesz neki, talán újra vágyni fog a kapcsolatok után...egyébként is minden ember egy jó párkapcsolatra vágyik, nem pedig egyéjszakás kalandokra. Aki ezzel vitatkozik, annak még nem volt egy tisztességes kapcsolata sem...

én a barátomal 1éve vagyuk együt és még soha nem csalt meg!!pedig régeben napi 2csajal is ágyba bujt!!de mióta megismert azt mondta hogy én változtattam meg ha én nem lennék akkor még most is azt csinálná!jah és megkérte a kezemet!!:) pedig eleiben még nem mertem volna hinni abban amiket mond!!de most már semi kétségem!!
Baromság, hogy a vérében van. Megszokássá vált maximum, hogy ne bonyolítsa a dolgokat. Elemenkül, mert egy kapcsolat túl bonyolult és összetett lenne... ha segítesz neki, talán újra vágyni fog a kapcsolatok után...egyébként is minden ember egy jó párkapcsolatra vágyik, nem pedig egyéjszakás kalandokra. Aki ezzel vitatkozik, annak még nem volt egy tisztességes kapcsolata sem...
Szia! Nekem egy nagyon jó haverom 23 éves koráig az összes bnõjét +csalta, nem volt hûséges 1ikhez sem, mindig benne volt az 1 éjszakás kalandokban. 3 évvel ezelõtt +ismerte a mostani bnõjét, akit iszonyatosan szeret már 3 éve és még 1szer sem csalta meg. Már nem menne bele az 1éjszakás kalandokba. Sokkal többet ér neki a bnõje. Õt igazán szereti, a többi csajt nem szerette ennyire. Ez csak 1 példa arra, h változhat a srác, ha talál 1 olyan lányt, akit tényleg szeret. De sajna az ellenkezõjére is tudok példát. Embere válogatja.
Ha igazán akar megváltozhat. Én 25 éves koromig csináltam ezt, utána megismertem valakit, megnõsültem és lezártam azt a fejezetet. Mindennek megvan a maga varázsa de csak a maga idejében! Azt viszont marhaságnak tartom, hogy sokáig húzd az agyát, mert ezzel pont azt fogod elérni, hogy gondol egyet és azt mondja: komoly kapcsolatot kerestem egy normális csajjal, de sem egyik sem másik nem jött össze. Ne azt olvasd ki az egészbõl, hogy irány az ágy! Mondd el neki (habár kétlem, hogy nem tudná), hogy egy komoly kapcsolathoz idõ kell, amibe sok minden belefér, de nem egybõl az ágy.
Nem értitek ti az egészet. Ki mikor mit talál meg, de mindegy. Ha nem ismered magad, akkor nem választasz jól, legfeljebb szerencsébõl. Ha nem úgy indulsz neki a kapcsolatnak, mintha az lenne az elsõ és egyben utolsó, akkor már rosszul állsz neki. Ha még elõzõ lányok/fiúk emlékei mozgatják a köteleket, akkor bábként viselkedsz tovább az újban is. A vérmérséklet van a vérben csak. Az ember felszedhet rossz szokásokat és beidegzõdéseket az élete folyamán és saját döntései eredményeképpen. A notórius egyéjszakázók jelentõs többségének van valami más probléma, ott bent a kompjúterben és csak mellékeffektus az egyéjszakázás. Ha az alapprobléma megszûnik, vagy kezelve, esetleg terelve van, akkor az egyéjszakázás is megszûnhet. De sokszor az élethelyzet megváltozása is elegendõ, hogy errõl a szokásról lemondjon valaki. Azért az egyéjszakázáshoz az éjszakai élet is hozzátartozik, ha meg reggel korán kell kelni a munkába minden nap, akkor ezek el-elmaradoznak késõbb. Szóval soktényezõs.
Szerintem ha 24 éves koráig ezt csinálta, akkor már valszeg a vérében van. A fiúk többsége 14 és 18-19 éves kora között szokták ezt csinálni utána megkomolyodnak. Ez a srác vagy elég késõn komolyodik vagy a vérében marad haláláig
szerintem bízz benne. Az egyéjszakás kalandokat is meg lehet unni. Egyébként tényleg csak védekezés az egész. Ha jól ismered, biztos látod rajta, hogy komolyan gondolja-e vagy sem.én egy teljesen ugyanilyen szituációban vagyok, ha van kedved, írj mailt. Puszó. Remélem összejöttök :)
Amúgy húzd az agyát sokáig, ha vár rád, akkor kétlem, hogy csak arra kellenél neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Nem tudom, hogy mit higyjek. Õ azt mondja, hogy védekezésként használta az egyéjszakás kalandokat, mert már hatalmasat csalódott nem egy lányban, és rájött, hogy így mennyivel egyszerûbb, mert sok lány kapható a szexre elég hamar, és õ eddig nem is vágyott többre, de már szeretne lenyugodni, és úgymond letelepedni valaki mellett. Csak félek, hogy ezt hazudta, és nem is érzi így, csak tudja, hogy én komoly kapcsolatra vágyom, és máshogy semmiképp sem kap.
Ez a megváltozás dolog csak általánosítás. Nem egy ismerõsöm 30 évesen is csak szórakozik a nõkkel. Nem jött még nekik az a nõ, akiért úgy érzik megváltoztatnák az életüket. Amúgy meg jobb, ha kiéli magát a férfi, akkor majd nem melletted teszi ezt.és értékelni fog az egyéjszakás nõihez képest, mert egy más világ nyílik meg számára.

Barátnőm vajon örülne neki ha mondanám neki, hogy lovagoljon az arcomon? Vagy egyáltalán élvezik ezt a csajok? Vagy nem?

Legjobb válasz: Nagyon sok nõ szereti, ha kinyalják úgy, hogy ráül a pasi arcára. El tudom képzelni, hogy vonz a dolog, nekem is nagyon tetszik. Szerintem hozd szóba, ha nincsenek ellenérzései, akkor biztos belemegy és nem fogja megbánni. :)

Nagyon sok nõ szereti, ha kinyalják úgy, hogy ráül a pasi arcára. El tudom képzelni, hogy vonz a dolog, nekem is nagyon tetszik. Szerintem hozd szóba, ha nincsenek ellenérzései, akkor biztos belemegy és nem fogja megbánni. :)
Én nagyon örülnék, ha a párom erre kérni. Úúúú már a gondolattól is bezsongok:) 18/L
engem a barátom már meglepett ezzel az ötlettel, és minden fenntartás nélkül benne voltam a dologban :) nagyonnagyon jó volt :D
az én párom is nyalt már ki ugy és az a legjobb:) ))))
Azért amiért neked jó, ha bekapják a farkad és leszopnak.
Bizonyára én is örülnék az ötletnek, ha valaki ezzel állítana elém. Lehet barátnõd helyében nevetnék is egy jót, hogy "kis butus eddig miért nem kérdezted?" :) Ha egy pár igazán szereti egymást, akkor muszáj tabuk nélkül beszélgetniük... így a szexrõl is! :)
Lovagoljon az arcodon? :D :D ez mekkora fa.szság már! Én körbe röhögném az Uram, ha ezt kérné, az tuti. :D :D de bizti van olyan csaj, aki erre (is) gerjed..
Engem a pasim nem kérdezett meg:) Amikor lovagló pózba helyezkedtem, de még csak a fentrõl lefelé haladó csókoknál tartottam, egy lendülettel lejjebb csúszott és elkezdett nyalni. Eszméletlen jó, mert én diktálom a ritmust és azt is hogy épp melyik részen érjen a nyelve.Én imádom:)
ez nem loaglas az arcon, egyszeruen olyan mintha raulnel es kozben kicsit mozogsz, de igazabol nem is ulsz ra teljesen, hanem megtartod magad.
mert a lány tud irányítani, a tempót, az intenzitást így inkább õ határozza meg.
A kérdező hozzászólása: de mért olyan jó??
Élete legszebb élménye lenne. szerintem

A barátnöm nem akarja nekem orálisan csinálni én csinálom neki, de ha mondom neki hogy én csinálom ö meg nem akkor azt mondja hogy jó akkor neki se kell, mit kéne tennem?

Lehet ennyire rosszul csinálom hogy nem is hiányozna neki? :(

Legjobb válasz: - én piát javasolnék. :D - szokasd rá tudat alatt ^^ nyalóka és pálcikás jégkrém mindig legyen a háznál, meg banán. :D - tedd féltékennyé sz.gépen hagyott blowjob videó :D

Ha nem akarja csinálni, akkor hiába erõlteted úgysem fogja, max kényszerbõl, de akkor még azt a picike kedvét is elveszed ami addig volt. Ha megmondod neki, hogy ha nem csinálja, akkor te sem és arra azt mondja hogy akkor nem érdekli, valszeg azért mondja mert nem igényli annyira! Tapasztalat
- én piát javasolnék. :D - szokasd rá tudat alatt ^^ nyalóka és pálcikás jégkrém mindig legyen a háznál, meg banán. :D - tedd féltékennyé sz.gépen hagyott blowjob videó :D
utsónak: - hát jah ... evvan ^^" kérdezõnek: - valahol minden opció helyes, de te ismered a barátnõdet és te tudod, mennyire érzékeny és ezt mennyire fejezi ki, esetleg valahogy feltéveszthetnéd erre a fórumra, találna magának olyan témát, ami nõi szemszögbõl vizsgálja az orális megoldást, tuti elolvasná :D
mondd meg neki h kapja már be oszt csõ...na jó, csak vicc volt:) beszéljéte meg h ez tök jó dolog, örömet okozni egymásnak!
próbáld megbeszélni vele, hogy miért, de semmiképp se eröltesd... én is ilyen vagyok... nehezen oldódom a szexben, de már fejlõdöm... de tudod egy lány csak jobban befordul, ha erölteted, lehet hogy van benne valami, amit fel kell oldani, valamilyen görcs, amit együtt tudtok megoldani... nekem például elõkerült egy emlék egy bizonyos "kedves" nagybácsiról, aki gyerek koromban...
Miért kell erõltetni az orális szexet? Ha az egyik fél nem akarja, akkor a másik se erõltesse. Ha tényleg szereted a barátnõdet nem kényszeríted olyanra amit õ nem akar, és megpróbálod elfelejteni a cumizást. Én sem szeretem orálisan kielégíteni a barátomat, nem is próbáltam még de nem is akarom. Õ nem is igényli. Lelehet pontozni nyugodtan, marhára lesz_rom a toplistát vagy hogy hány %-osak a válaszaim, a lényeg hogy a szexben minden megengedett amit mind2 fél akar!
figyelj, minden nap van egy ilyen kerdes. ezt csak ti tudjatok ketten megoldani. Ha nem akarja, nem tudod ra kenyszeriteni addig amig el nem jut arra a szintre, hogy mar o si akarja. Es nem, nem termeszetes, hogy minden lany csinalja. Az rajtad all, hogy csinalod e neki. Miora vagytok egyutt, mennyire szeretitek egymast Ha szereted, oromet akarsz neki okozni, ha ezt latja, egy ido mulva, o is viszonozni akarja es ne ugy mond neki, hogy ahllod, minek nem csinalod te is? Mindig figyelj arra, hogy tiszta legyel ott lennt, az is jo, ha az elejen megcsokolja csak. ha ez idegesit benne, akkor mond meg neki.
Nem szép a barátnõd hozzáállása. Mi az, hogy így áll hozzá, hogy jó, akkor neki se kell. Pl. ha azt mondanád neki, hogy felejtse el a szexet, akkor olyan könnyen beleegyezne? Nem jó az ilyen kapcsolat! Nem ellenetek írok most, de hidd el, hogy még téged egyszer befordít ez a kapcsolat ha így marad, mert a vágyaidat nem kapod meg, nem élheted ki és nem fogod tudni, hogy miért vagy feszült. Ha oldottabb egy kapcsolat a szexbenn, akkor mindkét fél sokkal kiegyensúlyozottabb és feloldottabb egymással szemben. Nekem volt ilyen csal az életemben és alig akart bármit is csinálni. Úgy könyörögtem neki, hogy legyen valami. Hát meg is látszik már rajtam, hogy mit tett velem a csaj. Nem tudom pár csajnak miért elég cak az, hogy beteszik nekik a kukit, pár ki be tologatás aztán jóvan és nem is kell nekik több. De ha ezt megmondod a szemükbe, akkor még õk vannak felháborodva és azzal támadnak, hogy nekünk pasiknak meg miért kell ez vagy az a szexben és miért nem tudunk a vágyaink nélkül létezni.
Vesd be ellenük a saját fegyverüket. Beszéld meg vele, hogy miért nem, az "azért, csak, mert" válaszok nem elfogadhatóak, addig ne hagyd békén. És mond neki, hogy ez számodra nagyon fontos, de látod, hogy õ nem tud téged elfogadni így és nem ért meg. :P
Egyrészt ez a csaj önzõ, másrészt meg leszarom típusú, harmadrészt pedig magasról tesz arra, ami neked is jó lenne nem csak neki. Hagyd ott.
Persze, hogy tetszel neki hacsak nem fél a többi embertõl, kancsal és pont akkor szarja le egy galamb a ruháját. Amúgy mi a neve?
A kérdező hozzászólása: Ja, a nem voltam benne biztos, amiatt hogy ha ránézek elkapja a fejét. Egy kapcsolat kezdetén sok szemezés van, nem? A buszon nehezen szarta volna le egy galamb, hacsak nem repült be egy így télen, lehet, hogy annyira belefeledkeztem a látványába hogy fel se tûnt. :S :D
Baranya megye?o.O:D
A kérdező hozzászólása: Nem.
hmm nálam ugyanez a helyzet biztosan tetszel neki!:)
A kérdező hozzászólása: Jajj de jó! Úgy örülök neki, mert annyira helyes és vonzó, de nem tudom mit léphetnék. Már több hónapja így van és úgy látszik én sem merek lépni és õ sem. :(
mosolyogj rá, vagy kérdezd meg tõle az idõt:D hátha lépne erre valamit

Ha azt akarom, hogy valaki PayPalra küldjön nekem pénzt akkor nyugodtan megadhatom a Tranfer ID-t, ebbe semmilyen személyes nincs, megadhatom ugye (máshogy nem is lehez szerintem utalni)?

Igazából már utaltak így nekem,de akkor így kell?

Legjobb válasz: Transzfer ID csak akkor van egy bizonyos tranzakciorol, ha mar megkaptad a penzt. Azt viszont (marmint a transzfer ID-t) ne add oda senkinek. Nem tartalmaz szemelyes adatokat, de nem ajanlott. Az e-mail cimed, amivel a PayPal van regisztralva, boven eleg info annak, aki penzt akar neked atutalni PayPal-on. Ha érdekel, hogy mivel "turbózhatod" fel teljesen legálisan a PayPal számládat, itt találsz infót... (internetes pénzforrás) ;) http://kurszusz.blogspot.ro/

Transzfer ID csak akkor van egy bizonyos tranzakciorol, ha mar megkaptad a penzt. Azt viszont (marmint a transzfer ID-t) ne add oda senkinek. Nem tartalmaz szemelyes adatokat, de nem ajanlott. Az e-mail cimed, amivel a PayPal van regisztralva, boven eleg info annak, aki penzt akar neked atutalni PayPal-on. Ha érdekel, hogy mivel "turbózhatod" fel teljesen legálisan a PayPal számládat, itt találsz infót... (internetes pénzforrás) ;) http://kurszusz.blogspot.ro/
A kérdező hozzászólása: Apám a bankkártájáról utalt a PayPal-omra és meg kellett adnom a Transfer ID-t is(ott van a profilomban) ha utalni akart.

A barátom arra izgul, ha elmesélem neki, hogy az előző partnereimmel hogyan szexeltem. Ez valami fetish?

Nem tudom mire vélni a dolgot. Néha kifejezetten kéri, hogy meséljem el, mit tettek velem az el?z? partnereim. Nagyon felizgatja a dolog. Mi tagadás, engem is, de azért mégis csak szokatlan. Mit gondoltok? Normális válaszokat várok, idióták kíméljenek! 22l.

Legjobb válasz: Hát..férfi kérdése! Szerintem az izgatja fel hogy más megtette veled, de az a "más" már nem tudja, mert az ÖVÉ vagy! Ezzel nincs gond, bár engem idegesítene!:) De ha ez neki jó akkor csináljátok :) Ugyanakkor egyszer elfogynak a storyik, majd "kinövi" :D Jobb mintha titokban a bugyidat szagolgatná nem? :)

Hát..férfi kérdése! Szerintem az izgatja fel hogy más megtette veled, de az a "más" már nem tudja, mert az ÖVÉ vagy! Ezzel nincs gond, bár engem idegesítene!:) De ha ez neki jó akkor csináljátok :) Ugyanakkor egyszer elfogynak a storyik, majd "kinövi" :D Jobb mintha titokban a bugyidat szagolgatná nem? :)
Amíg csak kérdezi addig csak beteg dolog, amikor majd megkér hogy te és a barátja csináljátok, õ meg majd néz titeket, na akkor ott már nagyon nagy gáz van!
Azért megkérdezem, hogy nincs a barátodnak véletlenül valami miatt kisebbségi komplexusa? Például testi hiba, magasság, péniszméret, stb. Nem azt állítom, hogy feltétlenül ez az oka persze, de ez a fétis sokkal jellemzõbb azoknál a férfiaknál, akik valami miatt nem elégedettek magukkal, például kicsi a péniszük. Ezért kezdenek fantáziálni arról, hogy a barátnõjük egy nagy farkú pasival csalja meg, aztán elõbb-utóbb õk maguk is felizgulnak a gondolattól, és vágyni kezdenek rá, hogy megtörténjen.
Az én páromnak is ez tetszik, hogy meséljek neki, régen ki mit csinált velem, és az izgatja fel a legjobban, hogy most már csak õ csinálhatja. Van gyerekünk is, nem vagyunk aberráltak, szerintem hosszú távon is mûködõképes lehet így egy kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: A haverjai errõl nem tudnak, meg nem is áll szándékában elmondani nekik...
Szerintem normális. Én is szeretem kérdezgetni a páromat, és az is felizgat, hogy valaki megdugja. De ez utóbbi csak fantázia, nem hiszem, hogy ha megvalósulna, túlzottan örülnék...
Persze, hogy az! Viszont nem példa nélküli az sem, hogy az embert azért vonzza valami/valaki, mert másoknak is kell, hajtanak rá, sõt, amiatt a legértékesebb számára! Csak a "kapcsolatok tisztasága" elv miatt ez inkább nem elfogadott a társadalomban (ez alól magam kivételnek tartom). Isteni, ahogy egymásra találtatok! Ha hosszabb távon is mûködõképes köztetek ez a dolog, akkor igazán különleges kapcsolatban lehet részetek!
A kérdező hozzászólása: Nos, a barátom nagyon szeret engem és különben teljesen normális ember, csak a szexuális életünk ilyen furcsa. Az a baj, hogy engem is kezd izgatni az egész, mert az õ izgalma felizgat. Teljesen önkívületi állapotba kerül, amikor részletezem neki, hogy mit csinált velem az elõzõ partnerem.
Elég érdekes fetish. Én nem tudom hogy sikerülhet néhány ember ennyire félre. Persze van amelyiket szánom, mert biztos van akinél ez lelki eredetû , nem feltétlenül csak aberáció lehet. De azoktól kérdezném, akik szerint ez normális, hogy egy ilyen kapcsolat tartós maradhat, és van benne szerelem is, gyerek mellett is szoktak ilyet csinálni a normális párok? Tényleg csak érdekel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) Ami azt illeti, bevallotta, hogy az is nagyon felizgatná, ha megkeféltetném magam valaki mással és elmesélném neki, szóval elég furcsa az egész, mert én nem igazán vágyom másra. Egyedüli fantáziám az, hogy akár 2-3 pasival szexelek egyszerre, de szerintem nem merném megtenni. :)
Van olyan akit az izgat, hogyha a nõjét más dugja õ meg nézi meg kamerára veszi aztán visszanézve úgy szexel vele.
Ez bizony fétis szerintem is. Én már olyanról is hallottam, akit az izgat fel, ha a barátnõje megcsalja. Tehát nem is a korábbi élményeivel hozakodik elõ, hanem párhuzamosan másik pasival vagy pasikkal is dug. És esetleg azokról az élményeirõl is mesél otthon. Viszont ha mindkettõtöket felizgat a dolog, akkor szerencsére nincs semmi gond. Nyugodtan mesélj neki, és ne kíméld, ne hagyd ki a szaftos részleteket se! ;)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Én 169 cm magas vagyok, õ pedig 175, szóval alacsonyság kilõve. A farka pedig átlagos, nekem pont jó és ezt õ is tudja. Szerintem azért alakult ki ez nála, mert tudja, hogy rengeteg férfi számára én vagyok a két lábon járó szex. Egyébként vezetõ pozícióban dolgozik, nem tudom, hogy ezzel esetleg lehet -e valami összefüggés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!