Találatok a következő kifejezésre: Ha azt hogy pl (1308 db)

Azt úgy írják, hogy tetszik Atya világ...... Nyelvtanozz kicsit. Jobban jársz
Mert úgy érzed, hogy kölökként, szexibb vagy,
meglátszik hogy gyerek vagy mééég.
szépen írsz kölyök, 15f? Nem 1+5öt akartál írni véletlenül?
Mert a "kölyök" becézõbb, mint a "gyerek". Olyan, mint ha egy kutyára azt mondod, hogy blöki, akkor egy aranyos szeleburdi kutyust képzelsz el, de ha azt mondod hogy kutya, ahhoz nem társul se pozitív se negatív dolog.
Mert kölyöknek az állatok utódját nevezik, és ahhoz te valószínûleg közelebb állsz, mint egy ember gyerekéhez. Amúgy 15 évesen már illene elvégezned a 2. osztályt. Érdemes lenne: jobban járnál az életben.
Szerintem ez egy kicsit olyan, mint az angolban a kid és child szavak. Nice kid jobban hangzik, mint a nice child.

Fogyáshoz melyik az ideálisabb az hogy pl naponta lefut valaki egy órát vagy ha valaki intervallumosan pl 1 perc futás egy perc séta és ezt 30-40 percen át?

Legjobb válasz: egy huzamban 1 óra futás?? inkább az utóbbi. de én ezt úgy tudom, hogy 30 másodperc sprint, 1 perc kocogás és laza séta amíg a pulzus lelassul.

egy huzamban 1 óra futás?? inkább az utóbbi. de én ezt úgy tudom, hogy 30 másodperc sprint, 1 perc kocogás és laza séta amíg a pulzus lelassul.
Miért akarod hazavágni az izületeidet?
A kérdező hozzászólása: köszi
XY úr= Monsieur XY ("mösziõ) xy hölgy= Mademoiselle XY ("mádmázell") szép hölgy= belle dame/ belle demoiselle ("bell dám/ bell dömoázell")
Elsõ vagyok. A belle dame, az inkább szép asszony, szóval szó szerint a második a hölgy (demoiselle). És ha azt szeretnéd mondani, hogy XY asszony, akkor Madame XY (mádám).
milyen nyelven?
A kérdező hozzászólása: html
:D én voltam a hülye, ne haragudj.. szóval html-ben sehogy;a kérdés arra vonatkozott, hogy php vagy js?
A kérdező hozzászólása: semmibaj js
Js-sel elég gány lesz; php sokkal elegánsabb lenne, de ahogy akarod.. Még azt szeretném tudni, hogy az alábbi két eset közül melyiket szeretnéd megvalósítani: 1.) Ha a felhasználó belép az oldaladra és pl 18másodperc múlva még mindig nem töltött be az oldal, akkor jöjjön be egy teljes képernyõs hibaüzenet, hogy hiba! (ergó egy új, error.html lapra irányít át) 2.) Mint a gmail: elkezd betölteni, majd 18 másodperc után kiír egy "az oldal betöltése qrva lassan megy" feliratot, de ettõl még tölti tovább befele az oldalt. melyik?
A kérdező hozzászólása: inkább az elsõ lehet ne mégis a php-ba

Igaz az, hogy pl. gyulladásra adnak szurit a punciba? Hány éves kortól? Pl. Ha egy 10 évesnek gyulladása van akk kaphat ő is szurit? Mennyit?

Legjobb válasz: Nekem egyedül szülés után adtak fájdalom csillapítót mikor varrtak! Dehogy adnak oda szurit! Ki hülyít ilyen badarsággal?

Nekem egyedül szülés után adtak fájdalom csillapítót mikor varrtak! Dehogy adnak oda szurit! Ki hülyít ilyen badarsággal?
gyulladásra bárhol beadott injekció is oda fog hatni, ahol a gyulladás van.
Ne is reménykedj, nem lehetséges! :)
A puncidba csak húsinjekciót fogsz kapni! :) Az viszont hosszú lesz, vastag és kemény, a végén pedig a sûrû, fehér hatóanyag fog kispriccelni belõle. Készülj fel rá, kislány!
Mert valakinek fel kell hívnia a figyelmét rá, hogy ha százszor kérdezi meg akkor is százszor ugyanazokat a válaszokat fogja kapni és teljesen felesleges újra és újra ezen rugóznia. Akárhány éves is legyen egy szöveget kell tudnia értelmezni és ha ennyi értelmes és türelmes válasz után sem képes megérteni, hogy nem fog szurit kapni, akkor vagy szellemi fogyatékos vagy pszichiáterre van szüksége. Egyébként is 99%, hogy a kérdés kamu.
Jó de hát akkor ne válaszolj, az rendben van. De miért kell ledorongolni?
75%-os: A kislány az elmúlt két napban legalább négyszer megkérdezte. Mindig korrekt választ kapott, ha ezek után sem képes megérteni, akkor nem lehet vele mit csinálni!
Nyugodtan kérdezd meg, ha ennyire izgat, hiszen ezért van ez az oldal! Ne izgulj, nincs ilyen! Gyulladásra is kenõcs, esetleg kúp, vagy szájon át szedhetõ gyógyszer van.
Már ezerszer megkérdezted és ezerszer leírták, hogy ILYEN NINCS !!! Most olvasd ezt el még egyszer és többet már ne kérdezd meg!
Nem fogsz kapni a puncidba szurit, ne aggódj!!!
Kizárt hogy oda adjanak emiatt! Egy helyzetben fordul elöbb hogy oda adnak az amit írtak is, a gátmetszés után amikor összevarrják. Biztos hogy nem igaz amit mondott ez a nagyön megbízható forrásod. Vagy kamzott vagy ö sem tudja jól!
Nem adnak, ez csak hülyítés.
A kérdező hozzászólása: Valaki mondta de egy olyan személy akirõl merem állítani, hogy nem hazudott. Csak azért kérdem lehetséges-e, hogy kapjak oda szurit.SÜRGÕS
nyugodj meg oda szurit nem fogsz kapni, a szurit a fenekedbe fogod kapni ha egyáltalán szuri kell a gyulladásodra !

Tudom butaságnak hangzik, de hogy van az hogy pl. : GTA San Andreas-ban ha a grafikát leveszem Mediumra vagy Low ra akkor akad de ha very high-en van akkor akadás nélkül megy. Mi ez?

Legjobb válasz: cpu limited van, vagyis erõsebb a videokártyád, mint a processzorod és a vga csak a játék általi max terhelés alatt van annyira kihasználva, hogy jól össze tud dolgozni a processzor és a videokártya.

cpu limited van, vagyis erõsebb a videokártyád, mint a processzorod és a vga csak a játék általi max terhelés alatt van annyira kihasználva, hogy jól össze tud dolgozni a processzor és a videokártya.
elsõ, wat
#2 [link] Ja és összetévesztettem, a te esetedben vga limitrõl van szó.
Nekem ezt hiába linkelgeted, és szimplán arra céloztam, hogy te ezt a "nehezen megfogalmazható, nehezen megfogható jelenség"-et a cikkbõl is félreérthetted. Itt inkább arról lehet szó, hogy beállítások módosítása nem mindkét alkatrészt jobban terheli le, hanem esetleg valami feladatot átcsoportosít egyikrõl a másikra (ha ez pont a gyengébb hardverrõl az erõsebbre történik, akkor szerintem elõfordulhatna ilyesmi) Egyébiránt ilyennel én még nem találkoztam, SA-ban sem igazán.
Ez onnan látható be könnyen, hogy például egy vga-limitnél, ha feljebb veszed a részletességet, felbontást, akkor az nem fog felgyorsulni, épp ellenkezõleg, lelassul, pont mert vga-limit. Esetleg cpu-limit lehetne, de akkor meg ugyanazzal a scenario-val semmiképp nem kéne "gyorsulást" tapasztalnia, szóval ez se nyerõ.
@-jel és elkezded gépelni a nevet.. és majd kiadja.. ha erre gondoltál.
írod a hozzászólást, aztán akit szeretnél benne megjelölni, vagy hivatkozni rá, annak a nevét elkezded begépelni, úgy, ahogy a facebookon szerepel, ekkor a felugrik egy legördülõ lista az ismerõseidrõl, kiválasztot, hogy mondjuk Pista Kovács, ez kékkel jelenik meg a kommentben, de mivel csak a keresztnevét szeretnéd (Pista), így a vezetéknevét szépen backspace-el visszatörlöd, aztán, ha akarod folytatod a hozzászólást és enterrel elküldöd. Í

Pasik, nektek fontos az, hogy pl. egy csajnak szép mellei legyenek, szép lába, feszes has. Vagy ha vannak kisebb hibák, de az összhatás jó, az is elég?

Legjobb válasz: Szerintem senki sem vár "tökéletességet". Ha az összhatás jó és belsõleg is olyan az illetõ, akkor a kisebb hibákkal együtt lesz tökéletes számunkra.

Szerintem senki sem vár "tökéletességet". Ha az összhatás jó és belsõleg is olyan az illetõ, akkor a kisebb hibákkal együtt lesz tökéletes számunkra.
nekem az összhatás a fontos, és hogy mennyire hasonló az érdeklõdési körünk
mindenki más, szvl ennek a kerdesnek nincs sok ertelme
Én sem vagyok tökéletes, meg senki sem. Akkor milyen jogon várnám el ezt bárkitõl is? Csak kiröhögtetném magam.
Hogy az is elég-e, ha jó az összhatás? Ha az jó, akkor mégis ki keresi a hibát? Hány éves vagy? :)
Tökéletes az csak a halálra retusált playboy meg a többi szar képeken van.Az összhatás számít, nálam a legfontosabb a szép arc.
Ha önmagamért kellek valakinek és Én is így gondolom, akkor az összhatás a lényeg. Ha csak érdekkapcsaolat, akkor csak a legmutatósabb [email protected] jöhetnek szóba.

Ha mostanában volt pár 40 nap körüli ciklusom, a mostanival pedig az 50. napnál tartok, ugye megvizsgál a nőgyógyász, nem küld el azzal, hogy pl. ráfogja a stresszre?

Csak azért, mert az előző 33 napos volt, szóval néha van olyan ciklusom, ami normális hosszúságú, de átlag 3 havonta becsúszik egy hosszabb. Korábban soha nem ment 35 nap fölé. 21 éves vagyok, 10 éve menstruálok.

Legjobb válasz: Valószínû meg fog vizsgálni ha konkrét problémáûval mész oda, azért az csúnya lenne, ha nem. Akkor meg egyszerûen keress másik orvost.

Valószínû meg fog vizsgálni ha konkrét problémáûval mész oda, azért az csúnya lenne, ha nem. Akkor meg egyszerûen keress másik orvost.
A kérdező hozzászólása: Hát, remélem. Csak tudom, hogy mennyire érdekli õket akkor, ha valaki még nem akar gyereket... :S Vagy fogamzásgátlót akarnak rádtukmálni vagy azt mondják, hogy nem baj ez, ha nem akar az ember még gyereket.
Ismerem a helyzetet, tudnék mesélni. Elsõsorban nõgyógyásszal nézesd meg magad, ha semmit nem talál akkor meg menj endokrinológushoz, mert hormonális oka is lehet a dolognak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!