Találatok a következő kifejezésre: Ha azt hogy előbb megjöjjön, (2 db)

A kérdező hozzászólása: elnézést elõbbet akartam irni...
Vedd be nyugodtan! Felborítja teljesen a szervezeted, ez nem játék kislány! Nem arra találták ki!
És nem is igaz, nekem például eltolta a ciklusom.
Nem tudom, miért olyan fontos neked, h elõbb jöjjön... De ha megér neked 5-6 ezer Ft-ot és azt, h kicsinálod vele a szervezeted, akkor hát tedd!

Ha elölről megnyomogatom a cicim keménynek érzem és fáj az alhasam is néha, petefészkeim is.23-án kell hogy megjöjjön. Mi lehet a probléma? Bocsi hogy ide írtam de itt előbb kapok választ.

Legjobb válasz: Korodat nem tudom, de ismerõsi körben volt ilyen. Ilyenkor valszeg felborult a hormonháztartásod, a hormonjaid meg megõrültek, mert hát azok ilyen kis rendszeretõ izék, most meg, hog felborult a háztartás, totál rumli, még az õ idegeik is kivannak.

Korodat nem tudom, de ismerõsi körben volt ilyen. Ilyenkor valszeg felborult a hormonháztartásod, a hormonjaid meg megõrültek, mert hát azok ilyen kis rendszeretõ izék, most meg, hog felborult a háztartás, totál rumli, még az õ idegeik is kivannak.
A kérdező hozzászólása: És mitõl borult fel?
nekem középidõben mindig pontosan ugyanezek a tüneteim vannak. de már ilyen volt nagymamámnak és anyukámnak is. azt mondták, hogy majd a fogamzásgátló mellett elmúlik, de nem múlt el, csak a nagy görcsök menzesz alatt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!