Találatok a következő kifejezésre: Ha azt hogy előbb (139 db)

Mikor azt mondjak hogy ha tobb terhesseg volt mar, akkor elobb erzik a baba mozgasat, az mit jelent, mitol van az hogy elobb erzik? Vagyis 2 missed abortusz terhessegnek szamit?

Legjobb válasz: nem ebben az esetben nem. A második vagy többedik terhességnél már az elsö kis pillangos mozgásnál beugrik hogy ÀÀ ilyen volt az elözönél is. Tudja mit kell figyelni érezni a kismamának. Az elsönél sokan mondják hogy JA ez a magzat mozgás már 2 hete érzem de nem is gondoltam rá hogy ez az. Èn ülve a 16-ik héten éreztem elöször, majd erösödött. Most 12-ik héttöl ülve többször éreztem, de ez nem erösödik ez mindig ilyen, és nem minden nap. Gondolom majd a 16-ik héttöl lesz erösebb mindig.

nem ebben az esetben nem. A második vagy többedik terhességnél már az elsö kis pillangos mozgásnál beugrik hogy ÀÀ ilyen volt az elözönél is. Tudja mit kell figyelni érezni a kismamának. Az elsönél sokan mondják hogy JA ez a magzat mozgás már 2 hete érzem de nem is gondoltam rá hogy ez az. Èn ülve a 16-ik héten éreztem elöször, majd erösödött. Most 12-ik héttöl ülve többször éreztem, de ez nem erösödik ez mindig ilyen, és nem minden nap. Gondolom majd a 16-ik héttöl lesz erösebb mindig.
Szerintem ebben az esetben nem számít. Hacsak nem volt már ott is magzatmozgás. Inkább arról van szó, hogy elõbb felismerik a többedik terhességnél a magzatmozgást, mert tudják, mit kell érezni. De ez se törvényszerû, van aki késõbb, van aki korábban érzi. Én pl. mindkettõt a 16. héten éreztem biztosan, elõtte is valamicskét, de az igazit akkor.
Igen, terhességnek számít, az hogy elvesztetted a babákat, az csak a terhesség sajnálatos végkifejlete. Hányadik héten mentek el?
Nekem 23 hetesen született meg illetve vetéltem el. Most ujra probálkoztunk 7 honapban, most 15 hetes vagyok. Nem tudom, de néha olyan mintha érezném, hogy mozog. Sajnálom, hogy neked se maradt meg, de drukkolok, hogy legközelebb minden jol alakuljon. S drukkoljatok, hogy nekem is összejöjjön, mert ismét hasonlo problémánk merült fel (hematoma, tapadás) És igen terhességnek számit, mert mér dobogott a szive, akkor már élõlény, ha sokan nem is igy gondolják.
A kérdező hozzászólása: teheat, vegulis arrol van szo hogy a tobbedik babasok tudjak mit kell erezni es azert erzik elobb... az egyik 7 hetes volt, masik 9... drukkolok neked, sok sikert es koszi mindenkinek!

Ha az első baba 2 héttel előbb érkezett a kiírtnál, akkor számíthatok arra, hogy most is így lesz?

Más az apuka!

Legjobb válasz: Nem. a baba akkor születik amikor a hormonok jelzik a tüdõ érése felszabadit egy hormont az inditja be a szülést. lehet hogy akkor két héttel elöbb szültél most akár túl is hordhatod..

Nem. a baba akkor születik amikor a hormonok jelzik a tüdõ érése felszabadit egy hormont az inditja be a szülést. lehet hogy akkor két héttel elöbb szültél most akár túl is hordhatod..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, meglepõ...
Biztos, hogy nem. véletlen mondjuk lehet. Nekem mindkettõ a 38 hétre született. Pontosan ugyanúgy ugyanannyi ideig zajlott minden. A két szülés közt olyan félórás fájáskülönbséget tudnék megállapítani. Szerintem ez inkább a ritka, hogy pontosan ugyanannyi idõre, ugyanolyan szituban, ugyanugy 5 óra mulva a magzatviz elfolyástól baba lett. :)
Az eslönek iagaz van, ez csak a gyerektöl függ: nekem az elsö a kiirás napján lett, a második 4 nappal késöbb, a harmadik meg 10 nappal korábban.

Valaki help!? Ha a méhlepény előbb lökődik kik az baj? Mert az olvastam hogy előbb jönnek a kicsik é s utána.

Legjobb válasz: most szül a macskád? nem jó, ha elõbb jön a méhlepény, mert azon keresztül kapnak oxigént és tápanyagot a kicsik

most szül a macskád? nem jó, ha elõbb jön a méhlepény, mert azon keresztül kapnak oxigént és tápanyagot a kicsik
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/100428/F_nyk_p0136_www.kepfeltol.. http://kepfeltoltes.hu/view/100428/F_nyk_p0145_www.kepfeltol.. http://kepfeltoltes.hu/view/100428/F_nyk_p0148_www.kepfeltol.. http://kepfeltoltes.hu/view/100428/F_nyk_p0153_www.kepfeltol.. Õk lennének a csipet csapat :)
szia! örülök a cicóidnak és szívesen megnézném õket:) ) -cicás-
A kérdező hozzászólása: pont ma születtek meg :) 21:27 perckor..fél óra alatt lerendezte mind az ötöt :P majd ha érdekel valakit töltök fel ide képet :)
Mi lett a cicákkal?
Mennyibe került a vizsgálat és a szuri? Nekünk is napokban volt cica szülési gondunk: egy kölyök nem született meg 12 órával az utolsó pici után. Olvastam egy könyvben, hogy 12 óra normális de azért reggel elvittük orvoshoz, aki mondta, hogy közel sem, és ennyi idõ után oxitocin injekciót sem kaphat, mert megrepedhet a méhe ( a könyvet széttéptem és kidobtam ), meg kellett mûteni, de mivel az orvos azt hitte már nem él a kölyök nem is mûtötte egybõl csak 4 órára rá, hiába sürgettem, ennek ellenére a pici még élt, bár elég gyengén muzsikált, azóta eltelt 1, 5 nap, sokat erõsödött, igaz pipettából kell etetni, mert szopni még nem tud. A mûtét 21000 Ft-ba került. Most már tudjuk ha 2 óra elteltével sem születik új kölyök, de még várható azonnal orvoshoz kell fordulni!!!
szia! 6:24 vagyok. Megnyugtató, hogy jó hírekkel tértetek haza! Nagyon jó gazdi vagy! Majd írj, hogy hány kiscica lett!
jaj de jó ! nagyon örülök. remélem problémamnetesen jönnek a világra a kiscinyók. írjál majd légy szíves! üdv.
A kérdező hozzászólása: elvittem dokihoz , most értünk haza. hát erre ugy különösebben nem reagált, szóval én a netes oldalakból ugy vettem le hogy ilyenkor már nagyon nagy baj., de ezekszerint nem! midegyik kiscica él, ver a kis szivük! kapott szurit ami felgyorsitja a szülést , de ha mégsem akkor vissza kell vinnem még!
szia! nagyon sajnálom a cicádat, okvetlenül írjál, hogy mi lett a sorsa szegénynek. szorítok nektek! üdv.
A kérdező hozzászólása: Hívni sehogy sem tudtam, az ügyelet messze tehét mást nem tehettem hogy virrasztottam mellette és 8ra viszem az orvoshoz..halott cica már biztos van benne...de mozgott is a pocakja még úgy fél 4 fele..nem tudom majd az orvos tudja mit kell ilyenkor. Árakkal esetleg nem vagy tisztában?hogy mire számithatok?mit fognak vele csinálni?mert van 8ezrem összvissz..remélem az orvos ettõl még elvállalja!
Húú, ha most szül a cica és a méhlepény jön elõször, akkor sos orvos kell, mert a kicsik meghalhatnak odabent, ez viszont az anyaállatra is nagyon veszélyes! Lehetõleg ne hurcold a cicát ellés közben -csak ha végképp elkerülhetetlen-, inkább azonnal hívd ki az orvost házhoz! Kérlek, majd írd meg, hogy alakult a dolog, szorítok nektek!
szia! hát valami tündériek ezek a kiscinyók. én is boldogan babusgatnám õket:) ) köszi a képeket. üdv-cicás-


Milyen mintavétel?
Milyen mintavételed volt? Miért vették? Nem írtál konkrétumot! Általában ha baj van , különösen ha van saját orvosod, értesíteni fognak.
A kérdező hozzászólása: Lepénybõl vettek mintát, alacsony afp miatt.
Mennyire volt alacsony az afp? Nekem is alacsony volt, bár én határértéken belül voltam. Ne ijedj meg, a legtöbb afp vizsgálat rosszul sikerül, vannak olyan országok, ahol pont ezért már nem is alkalmazzák! A lepény vizsgálat miatt szerintem nyugodtan érdeklõdj!! Én biztos odatelefonálnék!
Szia! Nem hívnak föl....:(Te érdeklõdj.Igaz nekem telefonon nem akartak felvilágosítást adni!
Szia! Én úgy tudom, hogy ha gond van akkor egy héten belül felhívnak. Elsõ körben gép számolja a kromoszómákat. Ha gond van akkor újra vesznek mintát, és azt már ember elemzi. A második ember által végezett vizsgálatot fogadják el véglegesnek. (bár a gép ritkán szokott tévedni)

Mennyi esélyem van arra, hogy ha az első gyermekemet 8 nappal előbb szültem, a második is előbb születik meg? Most töltöttem a 38 hetet.

Legjobb válasz: Szia! Anyu engem is és húgomat is 6 nappal hordott túl, és mindketten 21-én születtünk. Nem tudom, hogy véletlen egybeesés-e, de azért érdekes:) BÚÉK!!! 38,5 hetes kismama

Szia! Anyu engem is és húgomat is 6 nappal hordott túl, és mindketten 21-én születtünk. Nem tudom, hogy véletlen egybeesés-e, de azért érdekes:) BÚÉK!!! 38, 5 hetes kismama

Miért van az, hogy ha egy fiúnak kedvesen, vagy közvetlenül (persze nem olyat amihez semmi köze) írok vissza, előbb-utóbb tesz rám magasról?

Bezzeg amint nem foglalkozom vele ha közös társaságban vagyunk,ill. nem írok rá,mindjárt beszédesebb lesz mint előtte?Mire jó ez?

Legjobb válasz: Baromság. Ha szimpi vagy neki, örülni fog, ha kedvesen írsz neki. Ha nem, akkor meg annak fog örülni, hogy nem írsz rá, de hogy keresni sem fog, az 100.

Baromság. Ha szimpi vagy neki, örülni fog, ha kedvesen írsz neki. Ha nem, akkor meg annak fog örülni, hogy nem írsz rá, de hogy keresni sem fog, az 100.
O_o hü**ék
A lányoknál ez a helyzet inkább!! Mindig is kedvesen írtam nekik, nem tolakodva és a 99%-uk annyira gerinctelen, hogy cseszik annyit is visszaírni, hogy "Szia! Bocs de nem." Aztán kipróbáltam, hogy mi történik, ha az ellentétes oldalról indítok, egybõl írnak vissza, mintha fizetnének nekik érte.
A kérdező hozzászólása: 1. nincs igazad, már 1-2-szer volt így... Most megismertem pár napja valakit de emiatt nem tudom mit csináljak. Most megvárom ír-e tegnap én írtam rá, jól elbeszélgettünk. De nem akarok ebbe a hibába esni hogy aztán emiatt nem fogom érdekelni mert hogy "már meghódítottam úgyis a csajt"...
A kérdező hozzászólása: Fiúk, írhatnátok választ miért van ez?
En lany vok, de sztem tudok kicsit segiteni. Nem minden fiu ilyen. H csak baratkozasrol van szo, akk a fiu akivel tuti h tudsz beszelgetni az a 'humor harold' a te barati korodben. Aztan a fiu akirol meseltel, arrol annyit h en is megismertem egy fiut nemreg es o olyan h nem baj h en kezdemenyezek, meg h en nem akk o tuti h kezdi a beszelgeteseket. H mar jol ismered a fiut akk meg tudod allapitani h elriasztod e to v sem. V kerdezd meg tole (en is ezt tettem: egyik uziben amit irtam zarojelben megkerdeztem h 'ezzel remelem nem kergettelek el' erre o 'engem nem konnyu elijeszteni, de hmegkernek akk bekenhagyom az illetot') sok sikert! :) no para, es kuldhetsz akar priviben majd a fejlemenyekrol... :D

Barátnő az ilyen? Fontosabb, hogy megkeféljék, mint az, hogy legyen egy barátnője? Ha már vékony, akkor szebb? Miért van az, hogy őt minden esetben előbb megnézik, mikor egyáltalán nem tartom szebbnek tőlem?

22 éves lányok vagyunk. Eddig azt hittem, barátn?k. Pár éve már kezdett világos lenni, hogy ilyesmir?l szó sincs - akkor történt ugyanis, hogy az akkori szerelmemnek elcsavarta a fejét. Nyomult rá megállás nélkül, mindezt el?ttem, és mikor mondtam, h inkább menjünk haza, ? azt mondta, nem. Egy hétvégét vele töltött, és azt állította, hogy nem történt semmi. Na, persze. Ismerem mindkett?t, valószín?leg szétkefélték az agyukat!

Legjobb válasz: "Lehet most jönni az "ilyen barátnõ nem barátnõ" és a "hagyd békén, ne barátkozz vele" szöveggel, de ez nem ilyen egyszerû. Rajta kívül szinte nincs senkim." Akkor keress más barátnõt. Ha nem találsz egyetlen egyet se rajta kívül, akkor meg gondolkozz el azon, hogy talán benned is van hiba. Egyébként megértelek, gondolom ez nem is igazán kérdés volt, egyszerûen jól esett magadból kiírni a dolgot. De azzal nem lesz jobb, ha ezen sopánkodsz. Hagyd a francba és keress új barátokat.

"Lehet most jönni az "ilyen barátnõ nem barátnõ" és a "hagyd békén, ne barátkozz vele" szöveggel, de ez nem ilyen egyszerû. Rajta kívül szinte nincs senkim." Akkor keress más barátnõt. Ha nem találsz egyetlen egyet se rajta kívül, akkor meg gondolkozz el azon, hogy talán benned is van hiba. Egyébként megértelek, gondolom ez nem is igazán kérdés volt, egyszerûen jól esett magadból kiírni a dolgot. De azzal nem lesz jobb, ha ezen sopánkodsz. Hagyd a francba és keress új barátokat.
A kérdés kiírásánál még egész szimpatikusnak tûntél amúgy, de ez egyre rosszabb lesz. Attól, hogy vki nem ért veled egyet, még ne üvöltsd le. Meg azért átgondolhatnád azt is, amit írnak. Elégedett vagy a külsõddel? Akkor legyen több önbizalmad és ne a barátnõddel menj pasizni! Keress más barátokat! Ha meg nem vagy elégedett, akkor változtass azon, amin tudsz. Egy csomó pasinak bejönnek a teltebb lányok is. A bnõim közül pl. pont annak van sikere, aki "töltöttgalamb", én meg mehetek a francba a soványságommal.
Jó tanács próbálj az emberekhez való alapvetõ hozzáállásodon változtatni, és ne az jöjjön le neked a véleményekbõl tanácsokból hogy már megint ellened beszél mindenki. Ha nem bírod elfogadni a kritikát, a jó tanácsokat miért kérdezel? Kezdettõl fogva iszonyat támadó vagy tök idegen emberekkel szemben, akik megjegyzem azért olvasták végig a történetedet és írnak kommenteket mert NEKED akarnak segíteni. Nem jó kedvükben és nem azért mert nincs jobb dolguk. És te meg le pattanás arcuzod õket stb... ismered õket? Nem. Próbálj változtatni a kisugárzásodon mert ott az alapvetõ probléma.
Elég agresszív vagy. JJógára, meditációra gondoltál már? Komolyan, lehet segítene..
#2 vagyok bírom ám, hogy ahelyett, hogy reagáltál volna a válaszomra, rögtön elkezded, hogy biztos én már elképzeltem valami nõideált amilyet sose kapok meg blabla... ja, hogy lány vagyok? :) ... tényleg látszik, hogy MAGADDAL vannak hatalmas problémáid... jó, akkor ne fogyj le, ne sportolj, ne egyél egészségesen, egyél amit akarsz, tvzz sokat, stb, de akkor legalább fogadd el magad... sokkal visszataszítóbb ha valaki így viselkedik és gondol magára mintha 100+ kiló lenne. nem kell a pasikat utálni rögtön. ez annyira gyerekes... lehetne kulturáltan válaszolni.
Azt kérdezed, hogy barátnõ az ilyen? Hát én válaszolok rá Nem ...nem és nem. A hiba a Te készülékedben is benne van mert felvetted az áldozat szerepét. Nem érdekel, hogy nincs másik barátnõd akkor is kiadnám az útját és akkor látnám amikor a hátam közepét...légy férfi, illetve határozott NÕ... Néha úgy érezzük túl nagy az ár amiért lemondunk valamirõl vagy valakirõl pedig érezzük, hogy két malomkõ között õrlõdünk ez így nem mehet tovább mert elõbb-utóbb elfogyunk... Ökörköri
Remélem megnyugodtál kicsit és nem az idegroham kerülget most. látod itt mindenki barátságos veled, felesleges idegeskedni.
A kérdező hozzászólása: még egyszer köszi a válaszokat! a kedvesség erõs túlzás irányomba, de nem is meglepõ, én se voltam épp egy ártatlan bárány. ideges voltam, rettentõen felpaprikáztak, és igen, bevallom, jól esett volna egy-két olyan szó, amitõl kicsit megnyugszom. ehelyett kaptam az okoskodást és a letolást, amihez nem volt hangulatom, ezért, igen, elképzelhetõ, hogy nem a helyén kezeltem a válaszokat. sorry, de szerintem érzõdhetett már magán a "kérdésen" is, hogy ez nem egy átgondolt, sokszor újraismételgetett probléma, hanem dühbõl, méregbõl írt panaszkodás, amire az ember - még ha nincs is igaza - vigasztalást várna. de persze tudom, itt ilyesmit az hiába várok - magamból is kiindulva -, csak - és ezt most nem bántásként írom, de tényleg - osztani az észt, hogy hogyan lenne helyes, és mit kéne csinálnom. :) hát, bármennyire is vagyok alapjáratok kedves és barátságos, ehhez most nem volt idegzetem. :) egyébként még egyszer köszönöm szépen mindenkinek a választ, téma azóta túltárgyalva, megbeszéltem mással is, és arra jutottunk, amire. üdv mindenkinek!
pusztuszzzzz dagikám, röf-röf de, azért kefélhetünk ha gondolod irj privit 12cm a farkam de pajkos
Nem az a lényege ennek az oldalnak, hogy "osztjuk az észt" és "tanácsot adunk, hogy mit, hogyan kéne csinálni"? Mert én így tudom. De akkor bocs.
A kérdező hozzászólása: kezdjük ott, hogy az "osztjuk az észt" kifejezés eléggé barátságtalan, ezért erõs túlzás "és"-sel elválasztani a "tanácsot adni"-tól. a tanácsadás nem abból áll, hogy a földig alázzák a kérdezõt, ez pedig a legtöbb esetben ezen az oldalon igenis megvalósul. és amúgy sem egy tanácsadó oldal, szóval, igen, azt hiszem, rosszul tudod, de semmi baj. :)
Örülök, hogy ilyen higgadtan válaszoltál az utóbbi két kommentre ezt most komolyan mondom! Átmentél a "vizsgán" tartottam attól, hogy tényleg mindenen felkapod a vízet, de látom van önkontrollod. Az életben elõjöhetõ legkülönbözõbb szituációk kezeléséhez ez a tulajdonság létfontosságú. ÖNKRONTROLL+ MÉRLEGELÉS+ ÖNISMERET Amúgy szerintem teljesen vegyes a felállás, az emberek egy része valóban a segítségnyújtás, kommunikálás, problémamegoldás miatt van itt, igaz egyre többen trollkodni. Azt hiszem az emberek kommentje mellett látható százalék jól mutatja ki melyik csoportot erõsíti. Nagy átlagban.
Két dolog miatt használtam az idézõjelet, mert túlzás, és mert tõled idéztem. Szerintem tanácsadó oldal, azért van, hogy ha valamit nem tudunk, segítség kell, akkor tanácsot adjunk a másiknak. Én ezt érzékelem elég nagy részben. Szerintem én igenis tanácsot adtam, és kicsit sem aláztalak, ahogy azt te látod, de mindegy, ok.
Nem hogy olyan barátnõ nem kéne nekem, mint amilyen a barátnõd... olyan nem kéne, amilyen te vagy. Buta vagy (nem érted meg a tanácsokat, amiket itt kapsz) és tele vagy felesleges indulatokkal, és a kisebbségi komplexusod tölti ki az egész életed. Ahelyett, hogy megpróbálnál megelégedni magaddal... mert az a kulcs mindenhez: meló, pasik, barátok. Az meg, hogy a külsõ számít... aki a külsõm miatt nem jár velem, az nem is érdemli meg az idõmet. Különben az alapszitu nálunk is hasonló a barátnõmmel: õ gyönyörû, 10/10es testtel, nagy kék szemekkel, amit akarsz, minden. Én kis szürke egér, hozzá képest. De sosem volt olyan, hogy "elhappolta elõlem" a pasimat. Miért? Mert tudom, hogy a pasi nem a külsõmért szeret, ez pedig magabiztosságot ad. És csodák csodája, néhány év alatt még odáig is eljutottam, hogy néha egészen szépnek látom magam. Építkezni kell. 24/N
"bennem van a hiba? igen, lehet, hogy k*rva nagy hiba, hogy napi 8 órát azzal töltök, h dolgozzak, ha hazajövök, akkor meg folytatom a mókuskereket, hogy ne dögöljünk éhen! " Azért a fejemet ne harapd le. Csak felhívtam rá a figyelmed, hogy nem biztos, hogy benned nincs hiba. Egyébként a hisztit továbbra sem értem. Te is tudod, hogy az ilyen ember nem barátnõ. De te mégsem hagyod a francba, hanem szenvedsz és hisztizel. Mégis milyen segítséget vársz? Egyébként szerintem elég egyértelmû, hogy a lánynak súlyos gondjai vannak. Vszínûleg nem véletlen lett ilyen. Vszínûleg az az egyetlen öröm az életében, hogy bárkit megkaphat. De mint látod, vszínûleg így sem boldog. Nekem van olyan ismerõsöm, akit mindig is irigyeltem. Szép, nyitott, ha vki beszél vele 3 mondatot, már rákattan. Bármit el tud érni, mert olyan kisugárzása van, hogy mindenki hanyatt vágja magát tõle. Persze engem sose vesz észre senki. És mikor jobban megismertem mi derült ki? Iszonyatosan depressziós, annyi baja van, hogy már nincs kedvem irigykedni rá. Minden pasinak bejön, de snekit nem tud megtartani pár hónpanál tovább, mert egyszerûen senki nem képes elviselni a kirohanásait. Szerintem ennek a lánynak is vmi baja van.
Kérdezõ, te borzalmasan frusztráltnak tûnsz, a barátnõd meg valószínûleg elégedett és laza. Ezzel már azonos külsõvel is tízszer annyi pasit vonzana be, mint te. Ráadásul ahogy nézem, a barátnõdet szabályosan gyûlölöd, ragaszkodni viszont mégis ragaszkodsz hozzá. Itt komoly lelki problémák vannak, ne csodálkozz, hogy sikertelen vagy a pasiknál.
igen, mindenkinek számít a külsõ. ha ennyire zavar, kezdj el fogyózni, vagy ne mondd el a barátnõdnek ki tetszik. keress új barátokat. menj el bulizni, ismerkedj, akár vele is mehetsz, csak aztán próbálj más lányokat keresni akikkel jobban kijönnél. amúgy biztos van olyan, aki téged választana a barátnõd helyett
öngyilkos lett egy srác a barátnõd miatt?
Pedig erre nem lehet mást mondani, csak hogy ne foglalkozz vele. Ez olyan, mint amikor egy lány nem szakít a sráccal, merthát "nincs senki más", pedig az mindennap össze-vissza veri. Ennek mi értelme van? Minek szenvedsz? Leszarod, majd lesz másik barátnõ, aki tényleg barátnõ! Egyáltalán nem éri meg. Amúgy meg sose legyél ilyen nyomulós, mert az ilyenek csak egy dugásra kellenek. Max kettõre. És szedd hát össze magad! Tessék sportolni, fogyni, ÖNBIZALOM!! ;)
A kérdező hozzászólása: bennem van a hiba? igen, lehet, hogy k*rva nagy hiba, hogy napi 8 órát azzal töltök, h dolgozzak, ha hazajövök, akkor meg folytatom a mókuskereket, hogy ne dögöljünk éhen! aztán persze marad a hétvége, amikor esetleg kicsit ki tudnék kapcsolódni, de valahogy nem igazán érzek késztetést az egyetlen barátnõmmel kimozdulni, akinek úgyis az lenne az elsõ, h lenyúlná a kiszemeltet! mit lenyúlná? szinte esélyem se lenne kiszemelni valakit... fogyózni... jaj, úgy szeretem az ilyen beszólásokat, látom, neked is csak a lényeg jött le, és ezzel meg is felelted a kérdésemet: igen, ezek szerint k*rvára nem számít, hogyan néz ki, milyen a stílusa, hogyan viselkedik, és elõtte hány férfinak terpesztett, a lényeg, hogy vékony, nem? GRATULÁLOK! remélem, hogy egyszer szíven szúr majd a csontja, igazán élvezni fogod!
Mindenkinek számít a külsõ, ne aggódj én fiúként megszívtam, mert csak 165cm vagyok és 51kg és bizony számítanak a súlyok is igazad van. Ha 70kg lenné keményen kigyúrva talán még lehetne is barátnõm. De a problémádra visszatérve. Ezzel a lánnyal jobb lenne megszakítanod a kapccsolatod, semmi értelme, hogy tönkretegyen, õ ilyen és nem fog megváltozni. Ismerem az ilyen lányokat, húgom is ilyen, simán megszerezhet akárkit. Bár õ benne van annyi tartás, hogy barátnõit nem tenné tönkre.
A kérdező hozzászólása: Egyetlen árva szóval nem mondtam, h nem számít a külsõ!!!! fogjátok már fel végre, hogy egy lány nem csak akkor lehet szép, ha vékony! ti elképzeltetek egy [email protected] ideált, amit megalkottak nektek, és azt hajszoljátok! aztán meg ki vagytok akadva, ha nem jön össze, márpedig a legtöbbször ilyen esetekben nem fog összejönni! szóval, ha csak ilyen válaszokat tudtok adni, akkor tekintsétek a kérdésemet tárgytalannak, mert nem hiányzik, hogy azért, mert az idióta barátnõm lenyúlja a férfiakat körülöttem, még ENGEM ÁLLÍTSATOK BE HIBÁSNAK! csak azért, mert van rajtam egy kis súlyfelesleg! és nem arról beszélek, hogy egy 100 kilós kövér disznó lennék! jézusom, tudtam, hogy hiába írtam ki a kérdésemet, mert a sok agy majd osztani fogja nekem az észt a fogyókúráról! hát, idefigyeljetek pattanásos majmok! azért, mert nem vagyok 50 kiló, még nem vagyok kövér, és igenis jól érzem magam a bõrömben! szóval, igen, elsõ válaszoló, ez igazából nem is kérdés volt! egyszerûen csak jól esett VOLNA kiírni magamból, ha a sok [email protected]ó nem [email protected] volna el ezt a tervemet is! köszi, fiúk! csak így tovább!
Fuuu, látszik, felfogtad, amit mondani akartunk! Hát ha ennyire hülye vagy, akkor meg is érdemled! B*zdmeg, tegyél akkor ellene, ne itt sopánkodj, ha a normális válaszokat meg nem fogadod el! Most mit vársz? írjuk le, hogy jajajaja nem számít, hogy nézel ki? Te lovagolsz ezen a vékonyságon. Ha lenne önbizalmad, meg kicsit kiállnál magadért, lenne kisugárzásod, fel se tûnne hogy teltebb vagy, lenne pasid is. De úgy tûnik, neked az jelentené az önbizalmat, ha vékony lennél. Úgyhogy hajrá!
Add meg a címét tõlem megkapja
Nem, ezekszerint nem érzed jól magad a bõrödben. Ha jól éreznéd, nem lennének ilyen kérdéseid, kirohanásaid.
A kérdező hozzászólása: nem merészelj hülyének nevezni, amíg nem ismersz!
Én nem értem mit pattogsz most a pasik miatt. Az a bajod h a bnõd jobb nálad, ezért minden pasi dögöljön meg? Gondolkozz egy kicsit. Te kivel járnál elõbb, egy kigyúrt, kedves pasival, vagy egy kövér pasival, aki egyfolytában azt hajtogatja h "ezek a k*csög nõk a vékony haveromra hajtanak csak"? Nálam a belsõ számít inkább, de nem tudnék járni egy kövér lánnyal, mert nem tetszenek. Igen, a vékonyak nekem jobban tetszenek. Szal ne a pasikban keresd a hibát, meg ne akard megölni az összeset, hanem inkább változtass magadon, és máris sikered lesz, bárkinél akinél csak akarod. Mondhatod h melózol, és 7végén pihenni akarsz, de akkor ne szidd a pasikat h nem egy kövér lánnyal képzelik el az életüket. Én is dolgozom, kemény fizikai munkát, itthon még besegítek a páromnak a háztartásba stb. Alig marad idõm vmire. Mégis kickboxolok egy héten legalább 5x, ha bele döglök akkor is. Persze könnyebb azt mondani h nincs idõd, minthogy nekiállnál. Pl most amíg a válaszokat várod. Egy szónak is száz a vége. Keress másik bnõt ha nem tetszik a szitu, vagy ha vele maradsz, akkor próbálj meg jobb lenni nála, még ha nem lesz egyszerû akkor is. És ne a másik nemet okold mindenért.
A kérdező hozzászólása: nem, valóban nem érzem magam jól a bõrömben ilyen barátnõ mellett, igazad van. kösz a válaszokat, le is lehet szállni a kérdésrõl, mert úgy látom, itt mindenkinek határozott véleménye van egy tök ismeretlen szituációról, és úgyis csak én jövök ki [email protected] :D szóval téma lezárva
A kérdező hozzászólása: utolsó elõtti: örülök, h megnyugtattalak... :D de most komolyan, miattam nem kell aggódni, az, h az ember kiírja magából a bánatát, még nem egyelõ azzal, h rögtön meg is nyugszik... nekem is kellett volna még egy kis idõ, ami alatt láttam a válaszokat, ez pedig ahelyett, hogy lehiggasztott volna, inkább felbosszantott. ezért is döntöttem úgy, hogy inkább jegelem a témát, de persze képtelen vagyok szó nélkül hagyni bármit is, és nem szeretem, ha nem az enyém az utolsó szó, ezért válaszolok most neked is. :) gondolhatja mindenki, tegnap óta jócskán bánom már, hogy írtam ide... most már legalább megtanultam még egy leckét is: ha valami bajom van, ne a GYK-lakóknak panaszkodjak, hanem próbáljam meg megoldani... :) mindenki a saját bõrén tanulja meg a dolgokat, ahogyan most én is. :) ennyi belefért. utolsó: nem tudom, hogy te melyik kommentet írtad, hiszen mivel ezeket most név nélkül írod, igazán nem várható el tõlem, hogy tudjam, te egyáltalán hányat, mit és mikor írtál elõtte. nekem úgy látszott most, hogy van valaki, aki rákérdezett arra, hogy ez "milyen" oldal, de semmi több. :) ha elõtte írtál hozzám tanácsot, akkor köszönöm szépen... de azt hiszem, h épp elégszer megköszöntem már, így nem értem, mit vársz még tõlem? :) egy a lényeg, már tényleg nem érdekel ez a téma. azóta már a "barátnõmmel" is beszéltem errõl, és nagyon úgy tûnik, hogy sokkal több mindenben különbözünk, mint eddig gondoltuk, és ezek az õszinte beszélgetések erre ráébresztenek. valószínûleg ez a kapocs egy tipikus példája annak, amikor az idõ gyõzedelmeskedik az érzelmek felett. az idõ, a sok-sok év, amit egymás mellett töltöttünk, eltakarta egymás elõl a valódi énünket, és kicsit másmilyennek állított be. eddig, mivel fiatalok és kamaszok voltunk , ezzel nem igazán foglalkoztunk, de most, hogy kezdünk felnõni, elõjönnek a problémák, amiken nem tudunk túljutni. fõleg, ha ezek ismétlõdnek is... egy szó mint száz: vége. tényleg szeretném lezárni ezt a témát, nem érdekel, kinek, mi a véleménye rólam, vagy bármirõl, ami ehhez a kérdéshez kapcsolódik, ezért szívesen venném, ha a további válaszoktól megkímélnétek magatokat is és engem is. tényleg szükségtelen! köszönöm elõre is!

Hogyan kell azt csinálni ha azt szeretném hogy előbb betegedjek meg mint ahogy a gyógyszerem elfogyna? Mert pont akkor lennék beteg amikor mennénk nyaralni.

Legjobb válasz: 21:57 vagyok. De miért betegedsz meg, ha elfogy a gyógyszered? Nem gyógyultál még meg? Vagy ez olyan gyógyszer, amit állandóan szedned kell, de nem szedheted folyamatosan és ha nem szeded akkor pár nap múlva rosszabbul leszel? Még mindig zavaros, nem értem a kettõ között az összefüggést. Ha nem szeretnél a betegségedrõl beszélni, akkor általánosíts, de kicsit jobban fejtsd ki, hogy mirõl van szó.

xD
21:57 vagyok. De miért betegedsz meg, ha elfogy a gyógyszered? Nem gyógyultál még meg? Vagy ez olyan gyógyszer, amit állandóan szedned kell, de nem szedheted folyamatosan és ha nem szeded akkor pár nap múlva rosszabbul leszel? Még mindig zavaros, nem értem a kettõ között az összefüggést. Ha nem szeretnél a betegségedrõl beszélni, akkor általánosíts, de kicsit jobban fejtsd ki, hogy mirõl van szó.
22:17 vagyok. Hát nekem sose esett volna le, hogy mirõl van szó. Hiába, meglátszik, hogy pasi vagyok. Igaz több éve van barátnõm , de ilyen burkolt körülírásból sose jöttem volna rá, hogy mirõl van szó...
igen, szedd folyamatosan...de ilyet csak nagyon ritkán lehet csinálni, max 1, 5 évente egyszer .---
Én nem értem, miért nem lehetet azt irni hogy megfog jönni? Még jo hogy igy nem érti meg az ember..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Nem tudtam hogy az is bele van írva a tájékoztatóba.Tehát akkor szedjem folyamatosan és akkor most nem fog megjönni csak a következõ hónapban.Nem rég óta szedem azért nem tudtam.Bocsi ha nem volt érthetõ.
szerintem, nyugodtan leírhatnád, hogy menzesz... ne hagy szünetet a két levél közt és akkor kimarad ;) de ez benne van a betegtájékoztatóban is
Ez vagy kamu vagy én vagyok annyira hülye hogy még mindig nem értem. Milyen betegség? És miért pont pénteken fogsz megbetegedni? És miért nem iratsz fel ujabbat?
A kérdező hozzászólása: Bocsi ha nem értettétek.Hétfõn fogy el a gyógyszerem és csütörtökön pedig megyünk nyaralni.Valószínû hogy pénteken fogok megbetegedni de én azt szeretném hogy ne betegedjek meg.Nem tudom hogy mit kell tenni ilyen esetben.
Ezt légyszi fejtsd ki bõvebben, mert nem teljesen tiszta. Akkor leszel beteg, ha elfogy a gyógyszered és pont akkor fog elfogyni, amikor nyaralsz? Miért nem íratsz fel egy újabb adagot nyaralás elõtt és akkor nem fogy el és nem leszel beteg! Vagy nem lehet? Ne haragudj, de nekem kicsit zavaros.
Mivaaan???

17 éves vagyok és szeretek egy 13 éves csajt, a lány eléggé családszerető és az apja előbb-utóbb megtudná, hogy együtt vagyunk, mit csináljak, ha nem hiszi el, hogy nincs semmi rossz szándékom?

Legjobb válasz: Szerintem idõvel majd ezt belátja az apuka is. De ez nem lesz könnyû menet, javaslom, hogy ne vedd a szivedre, ha nem ölel rögtön a keblére. Azért van 1-2 jó tippem. Próbálj vele, és a család többi tagjával is mindig beszélgetni. Kérdezd meg hogy vannak, próbálj a kedvükbe járni. És természetesen a barátnõddel mindig a legnagyobb tisztelettel viselkedj a szülõk elõtt. Ha randizni mentek, akkor pedig vidd haza a lányt idõben. Szerintem ha látják ezekbõl, hogy megbizható vagy, akkor nem lesz baj.

Szerintem idõvel majd ezt belátja az apuka is. De ez nem lesz könnyû menet, javaslom, hogy ne vedd a szivedre, ha nem ölel rögtön a keblére. Azért van 1-2 jó tippem. Próbálj vele, és a család többi tagjával is mindig beszélgetni. Kérdezd meg hogy vannak, próbálj a kedvükbe járni. És természetesen a barátnõddel mindig a legnagyobb tisztelettel viselkedj a szülõk elõtt. Ha randizni mentek, akkor pedig vidd haza a lányt idõben. Szerintem ha látják ezekbõl, hogy megbizható vagy, akkor nem lesz baj.
nem rosszindulatból irom, de keress inkább idõsebb lányt.A 13 éves kislány, te meg lassan fiatal fiatal felnõtt vagy.A család is problémás, állj tovább, vagy várj rá pár évet ha van türelmed.
A kérdező hozzászólása: köszi, de azér a következõ betelefonálóink fgyelmébe ajánlanám, hogy a kedves apuka egy aggreszív, alkoholt és családon belüli erõszakot nem megvetõ figura, na ezek után mit tanácsoltok?
ezek után én még inkább messzirõl elkerülném a családot, hiába is éreznék sajnálatot a leány iránt
Kellemetlen. Meg kell nevelni a családot.
Engem eltántorítana. (Najó, lány vagyok, így nem, részemrõl nekimennék az elsõ rossz szavánál, de én eléggé szuicides vagyok.) Semmit sem tudsz tenni. Ne akarj emiatt bajokat magadnak. Inkább várj még kicsit lehetõleg...
Jónagy bal*asz lehetsz, hogy 13 évessel kezdesz.haha

Én egy panelban lakom a 7.-en. Miért van az, hogy ha hívom a liftet, akkor előbb a 10.-re megy, függetlenül attól, hogy hívták-e fent vagy sem?

Ha nem hívták, miért megy mégis fel el?bb?

Legjobb válasz: Hát a lifteknek is szoftvere van (mint bármelyik számítógépnek), nyilván el van romolva. Lehet, érdemes lenne bejelenteni, hogy ilyet csinál. Esetleg az lehet még, hogy be van ragadva fenn a 10-en a gomb, vagy ott romlott el valami. Csak akkor szabadna felmennie, ha lentrõl megy fel valaki, és megnyomta a 10-est, vagy ha a 10-en nyomták, hogy beszállnának.

Hát a lifteknek is szoftvere van (mint bármelyik számítógépnek), nyilván el van romolva. Lehet, érdemes lenne bejelenteni, hogy ilyet csinál. Esetleg az lehet még, hogy be van ragadva fenn a 10-en a gomb, vagy ott romlott el valami. Csak akkor szabadna felmennie, ha lentrõl megy fel valaki, és megnyomta a 10-est, vagy ha a 10-en nyomták, hogy beszállnának.
szerintem is elrontották a programozást, vagy elromlott magától. De az is lehet, hogy a 10. emeleten rossz az érintkezése a hívógombnak. Alaphelyzetben a földszinten áll, vagy mindig felmegy a 10-re? Elvileg úgy kéne mûködnie, hogy abban az irányban vesz fel amerre menni akarsz, feltéve, hogy nem csak egy hívógomb van. Azon kívül érzékelnie kellene, hogy mekkora súly van a liftben, tehát nem áll meg más emeleten, ha sokan vannak benn.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!