Találatok a következő kifejezésre: Ha azt hogy egy (12143 db)

Ha elérem hogy egy lány belém szeressen és szexre kerül a sor és a farkam túl kicsi akkor azt a lány elnézi nekem?

Vagy kinevet és dob engem? Esetleg megértö lesz? Kis farokal ki lehet elégiteni egy lányt? 21f

Legjobb válasz: Nekem volt egy tapasztalatom egy 13cmes farokkal. Hát nem sokra ment vele. Kb mint mintha egy szempilla spirált dugdostam volna fel magamnak... több volt mint a semmi, de azért a valaminél kevesebb. Bocsi ha túl nyers vagyok, de ez az igazság és ezen nem tudok mit szépíteni. Nem vagyok nagyon tág, de sokat nem éreztem, se elõrõl, sem háturól ha betette... Mondjuk az orális könnyebb volt vele, mert alig kellet bevennem a számba s már szinte úgy nézett ki mintha torokra vettem volna... Nekem nem jött be, mondjuk, igaz, hogy nem is szerettem az illetõt, de ha elõszõr beleszeretnék, és szeretném a személyiségéért az illetõt akkor tuti hogy nem zavarna, max nem nagyon szexelnénk, és szinlelnék néha orgazmust hogy érezze ettõl jobban magát, de nagyon hosszú távon mint például, házasság, nem hiszem, hogy bevállalnám így... Engem ez így valahogy nem elégített ki.

Nekem volt egy tapasztalatom egy 13cmes farokkal. Hát nem sokra ment vele. Kb mint mintha egy szempilla spirált dugdostam volna fel magamnak... több volt mint a semmi, de azért a valaminél kevesebb. Bocsi ha túl nyers vagyok, de ez az igazság és ezen nem tudok mit szépíteni. Nem vagyok nagyon tág, de sokat nem éreztem, se elõrõl, sem háturól ha betette... Mondjuk az orális könnyebb volt vele, mert alig kellet bevennem a számba s már szinte úgy nézett ki mintha torokra vettem volna... Nekem nem jött be, mondjuk, igaz, hogy nem is szerettem az illetõt, de ha elõszõr beleszeretnék, és szeretném a személyiségéért az illetõt akkor tuti hogy nem zavarna, max nem nagyon szexelnénk, és szinlelnék néha orgazmust hogy érezze ettõl jobban magát, de nagyon hosszú távon mint például, házasság, nem hiszem, hogy bevállalnám így... Engem ez így valahogy nem elégített ki.
Ha szeret és normális a lány, nem hiszem hogy ezért elhagyna.
ugyan ilyennel vagyok együtt, nagyon régóta, csak meglepõ elsõre, de utána ha tényleg szeret elnézi, én is elnéztem a barátomnak, mivel nem tehet róla.
Aki szereti, az úgy ahogy van(kicsivel/nagyal elfogadja, az örül, ha az adott emberrel lehet. Számtalan módja van a máik fél kielégítésének, nem ügy..
5 elméletben lehetséges, csak az elmélet és a gyakorlat között ott vannak az emberi tulajdonságok
4 Nincs bajban.
attól függ, ha 7-8centinél kisebb, akkor picit bajban vagy
Nem a méret a lényeg:D
Mekkora az a kicsi?
Jól kiröhögne vagy sajnálna.

Mit jelent az hogy egy óra automatikus led világitással rendelkezik? Azt irja hogy magamfelé forditval bekapcsol a világitása. Máskor nem csak ha ránézek.

Legjobb válasz: Tényleg létezik ilyen dõlés kapcsoló. Ez egy kicsi alkatrész ami ha megdöntöd 15 vagy 30 fokban, akkor zár egy áramkört ami éppen be kapcsolhatja a háttér világítást is. Ha ilyen van benne, az így mûködik.

Tényleg létezik ilyen dõlés kapcsoló. Ez egy kicsi alkatrész ami ha megdöntöd 15 vagy 30 fokban, akkor zár egy áramkört ami éppen be kapcsolhatja a háttér világítást is. Ha ilyen van benne, az így mûködik.
Vettél mozgás érzékelõs éjjelit? ..már mint éjjeli lámpára gondoltam. :) ) Szerintem egy kis manó ül benne és amikor meglátja a szemed, akkor kapcsol. De adj ám neki enni, különben éhen pusztul!
Tuti nem! :)
Mi a [email protected]ól beszélsz?
A kérdező hozzászólása: faxom tudja
A kérdező hozzászólása: ez aranyos volt tuti csaj vagy
Az pont azt jelenti amit írsz. Van benne egy kis dõlésérzékelõ és ha megvan az a sebesség és szögelmozdulás ami egy óra megnézésével szokott járni , bekapcsolja a világítást. Ez a funkció kikapcsolható.

Mitől van az, hogy egy androidps telón, ha egy alkalmazást átmásolok az SD-kártyára, egy része még a telefonban marad?

Miután átmásoltam, a méretét is kisebbnek jelzi. A "fennmaradó méret" meg a telefon tárolóját használja.

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy most az alkalmazás telepítõjét másoltad-e át *.apk vagy a telepített alkalmazást. Vegyük azt, hogy magát az alkalmazást. Androidon tudsz írni a fájlrendszerbe. Például tudsz könyvtárakat, fájlokat létrehozni. Ha a programnak van ilyen jellegû tulajdonsága, pl.: egy vásárló lista program, akkor bizonyos adatokat kiment a fájlrendszerbe. Azért a telefon memóriájába menti az adatokat, mert amikor írják az alkalmazást senki sem lesz biztos benne, hogy a telefon, amire felrakják az alkalmazást van benne SD kártya. Az is lehet, hogy nem bõvíthetõ. De a telefon memóriája akkor is kell, hogy legyen. Amiatt történik oda a mentés.

Nem tudom, hogy most az alkalmazás telepítõjét másoltad-e át *.apk vagy a telepített alkalmazást. Vegyük azt, hogy magát az alkalmazást. Androidon tudsz írni a fájlrendszerbe. Például tudsz könyvtárakat, fájlokat létrehozni. Ha a programnak van ilyen jellegû tulajdonsága, pl.: egy vásárló lista program, akkor bizonyos adatokat kiment a fájlrendszerbe. Azért a telefon memóriájába menti az adatokat, mert amikor írják az alkalmazást senki sem lesz biztos benne, hogy a telefon, amire felrakják az alkalmazást van benne SD kártya. Az is lehet, hogy nem bõvíthetõ. De a telefon memóriája akkor is kell, hogy legyen. Amiatt történik oda a mentés.


Mélyen felháboritott egy az előbbi kérdések egyike. Mi az hogy egy randin a srácnak kell fizetnie, ha tetszik ha nem? !

Mert rendben van, a pasi fizet, felajánlja, a csaj elfogadja az ok.De hogy igy elmegy a csaj kizabálja a srácot a pénzéből és utánna rá se szarik, az már kicsit sok.Meg hogy igy elvárom hogy fizessen...fizessen a rosszseb az ilyen ribizliknek... Jogosan vagyok felháborodva?

Legjobb válasz: a minap a musicfmben szövegeltek errõl, nincs egységes álláspont. a magam részérõl én csak akkor mondanám csajnak, hogy fizesse vmibõl a részét, ha már régebben együtt vagyunk, és õ is keres nagyságrendileg annyit mint én. Ugyanakkor tényleg mindenki máshogy vélekedik errõl, szóval legjobb tisztázni elõre, hogy ne legyen ilyen kasszánál köcsögösködés

a minap a musicfmben szövegeltek errõl, nincs egységes álláspont. a magam részérõl én csak akkor mondanám csajnak, hogy fizesse vmibõl a részét, ha már régebben együtt vagyunk, és õ is keres nagyságrendileg annyit mint én. Ugyanakkor tényleg mindenki máshogy vélekedik errõl, szóval legjobb tisztázni elõre, hogy ne legyen ilyen kasszánál köcsögösködés
Multkor még valami egyenlõségért harcoltak a feministák, megkapták erre nem tetszik. :DDD
ez helyzetfüggõ. ha egy fiatal kiscsajjal futok össze, akkor gond nélkül meghívom egy fagyira mondjuk. de pl két hete úgy randiztam egy nõvel, hogy addig forgattam az agyát, hogy õ hívott el randizni engem, ami egy közös edzés lett végül, amit naná, hogy õ fizetett nekem örömmel, utána meg õ vett fagyit nekem. de amúgy fagyinál, vagy egy üdítõnél többet alapból nem költekezek elsõ randikon, ezeket meg akkor is elfogyasztanám, ha mondjuk a munkatársammal iszok egy kv-t. ha meg a krapek akkora balek, hogy költekezõs elsõ randit tervez, mikor még sehol semmi, akkor hajrá lányok, zabáljátok ki a vagyonából az idiótát!:)
úgy vagyok vele hogy elsõ randin én fizetek, de az elözõ kérédsben lévõ csaj hozzá állása nagyon bunkó volt.
éhes lettem
Szerintem nem. Mert én nem tartom magamat ri*bancnak már bocsika. Ha a fiú randizni hív, akkor fizesse is :$
Ez már tudod, szerintem, neveltetés kérdése. Hogy volt nevelve otthon, az otthoni 7 év. Ha alapból puffban van tartva otthon, akkor ne várd el tõle, hogy 1forintot is pótoljon, ha meg vann benne egy kis érzet, akkor magától felajálja, hogy fizeti az õ részét, vagy a számla felét... 18/L
A fiúnak illik felajánlani, h fizet, de amelyik lány ezt el is várja, az pénzéhes lotyó, és nem szabad vele összejönni.
Elsõ randira, már nem azért, de miért hívja meg valaki valami nagyon komoly helyre? Elsõ randinak max ilyen "megiszunk valamit/fagyi/stb kategória"-féle költekezések érdemesek, de én általában inkább közös sétát vagy valami pénzmentes programot szoktam ajánlani, mert ott egyrészt, bármikor leléphetsz, még nincs meg az a kellemetlenség sem, hogy ha nem tudtad meginni az összes limonádéd a randi ideje alatt, akkor még ott maradsz és õ meg várja, hogy befejezd, meg stb. Aki olyan balfék, hogy fizetõs helyre hívja a lányt a legeslegelsõ randira, ráadásul drága fizetõs helyre, akkor vessen magára. Tény, hogy gusztustalan, ha valaki elvárja, hogy a másik fizessen, de az is igaz, hogy a fiúnak illik általában. Elvégre ha már elhívja, vagy meghívja... Mert tényleg hogy néz ez ki: "Meghívhatlak egy hambira? Jah, de te fizeted!" Az már nem is meghívás...
Elsõ randin nem kell egy puccos étterembe vinni :D Fagyi, üditõ vagy csak szimplán séta a városban vagy parkban. :)
Szerintem az 1. randin a fiúnak illik fizetnie, tehát neki kell odafigyelnie arra, hogy hívja-e egyáltalán enni/inni a lányt vagy csak sétálni mennek, akkor fagyi / üdítõ. Fiatalabb koromban az egyik srác kitalálta, hogy menjünk el kajálni, õ fizeti az enyémet, de én fizessem az övét, na ez kicsapta a biztosítékot :DDD
Én személy szerint kellemetlenül érezném magam, ha mindent a pasi fizetne. :D
A kérdező hozzászólása: koszi megegyszer a valaszokat! :)
Válaszolok még a végére én is. Amióta keresetem van, tök alap, hogy én fizetek az elsõ randin, de soha nincs nagy "költsége" a dolognak - egy fagyi, üdítõ, ilyesmi. Emellett jól esik, ha a lány nem érzi magától értetõdõnek, hogy én fizetek. Amikor meg nem dolgoztam, igyekeztem olcsó randikat szervezni, mûködött az is. Ja, és volt, hogy találkoztam egy lánnyal, séta, kávé, fagyi, fizetek, aztán sétáltunk tovább, közölte, hogy õ inna még egy kávét (hozzáteszem, elég egyértelmû volt, hogy tõlem várta, hogy fizessek). Megkapta, de azóta sem látott :) Tényleg függ attól is, hogy ki keres, és milyen program van. Barátnõ szintnél meg megint más - én kerestem, a lány nem, elvittem nyaralni, és 80%-ban én fizettem mindent. Õ beletette, amit tudott, és rendben volt a dolog. De nem is õ harcolt a nyaralásért, én akartam menni :)
Közösen kell fizetni ez a kölcsönös érdeklõdés jele. Amúgy meg le kell szarni vállalni kell a kockázatot.
Hogy már a 10. randin vannak túl, akkor már nem olyan rizikós, ha a fiú fizet, mert akkor biztos már van köztük valami, viszont elsõ randin még nem ajánlatos ilyen gálánsnak lenni...
Hát, én fel szoktam ajánlani, hogy fizetek, de mi tagadás, egy nõnek mindig jól esik az udvariasság, és valahogy olyan gavalléros, ha a fiú nem enged fizetni (legalábbis az elsõ randin). Hozzátenném, hogy nem sokszor randiztam eddig, és csak akkor megyek el valakivel, ha komolyan akarok is valamit tõle, tehát kihasználásról szó sincs. A költekezõs randikat meg alapból rühellem (étterem stb.), nálam max. egy-két üveg sör fér bele, persze az sem kocsmában, hanem boltban véve, úgy olcsóbb :D Tényleg csúnya, ha egy lány mindig elvárja a meghívást, de én legalább olyan szánalmasnak tartom, ha elsõ randin a fiú egy gombóc fagyira nem képes meghívni a lányt...(Persze ha hetente új elsõ randija van valakinek, akkor ne csodálkozzon, ha költséges a dolog, na de csak nem ez az általános.)
De az alap felállás nem az, hogy "elmegy a csaj kizabálja a srácot a pénzébõl és utána rá se szarik, " hanem, hogy találkoztok és vagy kialakul valami kölcsönös szimpátia vagy nem. Amúgy #16-nak nagyon igaza van: "de amúgy fagyinál, vagy egy üdítõnél többet alapból nem költekezek elsõ randikon." Nem is érdemes. Gondolj bele, egy hat fogásos vacsora második fogásánál kiderül, hogy nem vagytok szimpatikusak egymásnak. Akkor mi lesz? Egyébként meg szerintem nem jogos a felháborodásod, mert egyrészt tényleg úgy illik, hogy ha te hívod meg valamire, akkor felajánlod, hogy kifizeted a részét, másrészt meg a nõk elég kis százaléka hajt az ingyen kajára. Én spec rosszul érzem magam, ha állandóan mindenre meg vagyok hívva, úgyhogy vagy felajánlom, hogy fizetem a részemet, vagy én is meghívom/meglepem az illetõ pasast valamikor valamire/valamivel.
Én nem vártam el soha senkitõl, hogy fizessen, sõt legtöbb esetben én voltam az aki még az elsõ randik alkalmával közölte, hogy akkor menjen felesbe, ez így tiszta és nincsenek kínos pillanatok a pénztárnál. Ennek ellenére voltak olyan fiúk, akik ragaszkodtak hozzá, hogy õk fizessenek, akkor elfogadtam. Viszont, ezek mind olyan szituk voltak, hogy beültünk egy helyre, és iszogattunk egy két pohár italt, szóval nem volt egy eget rengetõ költség. Ha a srác hív el randizni, általában õ választ randi helyet, õ visz el valahova. Ha olyan sráccal randiztam volna, aki mondjuk pl a Gundel éttermet tartja megfelelõ elsõ randi helynek, és oda visz, akkor szíve joga, viszont ha így dönt igenis fizessen õ. Viszont már elõre tisztáznám vele, hogy ez a hely nem az én pénztárcámnak való, ebbõl valszeg tudni fogja, hogy oké, ha ide visz igenis neki kell fizetnie.
A kérdező hozzászólása: Nem arrol van szo h ha együtt vagyunk.Hanem egy szimpla randin.Mert én sztem az 1. randin illene mindenkinek a saját reszet fizetnie.
A kérdező hozzászólása: 12-es! Még ha kicsit engedékeny vagyok...ok, felajánlom h fizetek...DE AZ H ELVÀRJA A CSAJ...nagyon pénzéhségre utal...
A kérdező hozzászólása: Valaki Vagyok Én! Milyen egyenlõségért?
A kérdező hozzászólása: az h elhiv randizni, nem zabalni meg pialni hiv hanem azert mert meg akarja ismerni a masikat.
Hát szerintem, hogy ha a srác hívja el a csajt randira akkor azért illõ lenne neki fizetnie.De az viszont az meg milyen, hogy a csaj elvárja hogy a pasi fizessen..te jó ég..:D Én személy szerint mindig megkérdezem, hogy biztos ne fizessük közösen? és nem várom el, hogy a pasi költsön rám, sõt nem is nagyon szeretem ha költenek rám:D
A kérdező hozzászólása: utolso, ott a pont.ez lenne a helyes. köszönöm a valaszokat, a bunkokat bejelentettem, az ertelmeseknek ment a zold pacsi!
Szerintem valamilyen szinten jogosan, mármint az, hogy elvárják, én sosem vártam és a mai napig sem várom el, hogy valaki fizessen helyettem. Ha meghív, felajánlja elfogadom, de nem csinálnék belõle problémát ha nekem kéne fizetnem a részem. De errõl is mindenkinek más a véleménye, szóval a legjobb ezt elõre megbeszélni a randi elején és akkor már nem lehet gond.
Persze, ha a csaj egy pénzéhes bunkó, és csak azért megy el, hogy egy jót zabálhasson, vagy kihasználhasson, akkor nem kell. De ez a stílusából azonnal kiderül, az olyat meg nem tudok ki hívná randira... :) De ha egy normális lányt elhívnak a fiak, akkor nem ugyan nem kötelezõ, de legalábbis illendõ lenne neki fizetnie, ha már a csaj rábólint. Nem tudom, szóval az olyan érdekesen venné ki magát, hogy lenne egy fiú, aki közölné hogy mindent megtenne meg megadna nekem, aztán elmegyünk randira, jól érezzük magunkat, aztán a végén hátradõl és közli, hogy: "bocs, fizessé' má te." Vagy a randi az nem azzal kezdõdik, hogy "meghívhatlak valamire?..." vagy ez már maradi?
A kérdező hozzászólása: 21-es! 1. Randi elõtt sztem nem szokott férfi olyat mondani h barmit megtennek erte stb....nem is ismeri, azert hivja el randizni h jobban megismerje szemelyesen. Ha szimpi meg ilyesmi meg tetszunk egymasnak es mondjuk tobbi randira is sor kerulne akk onnantol kezdve en fizetnek.
Pénzéhes ribizli... Fõleg hogy az egyik legdrágább helyre mentek, mert gondolom a kfc-s sztorin akadtál fenn. :) Egy randi ne a szerencsétlen srác csõdjével legyen egyenlõ.
Holnap találkozom egy lánnyal, neten ismertük meg egymást. Igazából én nem mondtam neki, hogy oké randi, pedig szeretem leszögezni a dolgokat. Találkozzunk, bedobunk egy pizzát vagy gyros-t. Meg fogom hívni, én hívtam el, az eddigi beszélgetéseink alapján rendesnek tûnik. Ha összejövünk majd egy idõ után, akkor már szerintem elõállok a gazdasági terveimmel.

Kinek, hogy növekedett a pocakja? Baj, ha az enyém egy jó ideje nem nőtt, és ugyanakkora a körfogata?

Ma vagyok 34 hetes,folyton mérem a pocakom,és most már egy jó ideje megállt.63-64 cm-rel kezdtem,ma a 34.héten 113 cm,de szeptember 1-én már 112 cm volt. Ha ránézek,akkor szerintem sokat n?tt,de úgy t?nik mégse. A baba szerintem jól van,egész nap mocorog,meg rugdos,meg azóta kétszer voltunk orvosnál,és normál adatokat produkált,s?t valószín? magas lesz,de mégiscsak fura..

Legjobb válasz: Szerintem ne méregess és ne agyalj ilyeneken, mert a hasméret (amennyiben nem látványosan irreális méret a korhoz képest) semmit nem jelent és teljesen alkatfüggõ. Nekem, bár nem mértem soha, pl úgy volt, hogy az elején nagyon korán kezdett el nõni viszonylag nagyra. A 14. hétre úgy néztem ki mint egy 5 hónapos kismama. Aztán megállt egy idõre, utána megint hirtelen nagyot nõtt. De akkorát, hogy a 24. hét környékén az emberek kérdezgették, hogy mikor szülök, már nagyon a végén vagyok? Én meg mondtam, hogy nem...azóta nem nõtt szerintem semmit, most kb a "korának megfelelõen" néz ki, senki nem hüledezik, hogy mekkora. ha minden vizsgálat jó, és mocorog is, akkor miért kéne aggódni? 30 hkm

Szerintem ne méregess és ne agyalj ilyeneken, mert a hasméret (amennyiben nem látványosan irreális méret a korhoz képest) semmit nem jelent és teljesen alkatfüggõ. Nekem, bár nem mértem soha, pl úgy volt, hogy az elején nagyon korán kezdett el nõni viszonylag nagyra. A 14. hétre úgy néztem ki mint egy 5 hónapos kismama. Aztán megállt egy idõre, utána megint hirtelen nagyot nõtt. De akkorát, hogy a 24. hét környékén az emberek kérdezgették, hogy mikor szülök, már nagyon a végén vagyok? Én meg mondtam, hogy nem...azóta nem nõtt szerintem semmit, most kb a "korának megfelelõen" néz ki, senki nem hüledezik, hogy mekkora. ha minden vizsgálat jó, és mocorog is, akkor miért kéne aggódni? 30 hkm
Szia! Én is sokat mértem a pocakomat, 90 cm-rõl kezdtem, és most 105 cm.Én 34+3 napos vagyok, a baba jól fejlõdik 2200 gramm. Senki nem gondolja hogy nemsokára szülök.

Ha azt írják egy laptop adataihoz hogy beépített wifi van, akkor az azt jelenti hogy van ingyen net?

Legjobb válasz: Kedves elõzõ off. Válasz: Ha van a környékeden router azaz olyan mint egy kis beltéri azaz ami pl vna a thomenak csak kisebb és van rajta egy vagy 2 antenna és ahoz hozzá tudsz férni akkor igen ingyen van míg a jel tart úgy értve ,hogy pl neked van routered és a következõ városban akarsz netezni róla 100%,hogy nem fog menni max a házban és azon kívül érdemes olyan helyre rakni a routert ahol kevés a fal a laptop és a router között a fal vastagsága is számít pl egy nappali megfelelõ lehet vagy egy folyosó.

Kedves elõzõ off. Válasz: Ha van a környékeden router azaz olyan mint egy kis beltéri azaz ami pl vna a thomenak csak kisebb és van rajta egy vagy 2 antenna és ahoz hozzá tudsz férni akkor igen ingyen van míg a jel tart úgy értve , hogy pl neked van routered és a következõ városban akarsz netezni róla 100%, hogy nem fog menni max a házban és azon kívül érdemes olyan helyre rakni a routert ahol kevés a fal a laptop és a router között a fal vastagsága is számít pl egy nappali megfelelõ lehet vagy egy folyosó.

Kedves Fiúk!  Ha azt mondjátok egy lánynak,  hogy aranyos,  kedves és szép,  azt mennyire gondoljátok komolyan?  És ha a fiú az egyik legjobb barátod?

Legjobb válasz: Attól függ kinek mondom, és mire mondom, ha az egyik legjobb barátod, és bíztos vagy benne hogy az , akkor nem hazudik , és úgy gondolja!

Attól függ kinek mondom, és mire mondom, ha az egyik legjobb barátod, és bíztos vagy benne hogy az , akkor nem hazudik , és úgy gondolja!
Ha ismered a fiút, akkor gondolom tudod, h komolyan gondolja e.Én ilyet csak komolyan tudnék mondani.
Hát ha azt mondom akkor komolyan gondolom, csak nem kell rögvest arra gondolni, hogy na most már csapjunk bele a lecsóba. Attól, hogy a leánykagyermek kedves, szép, aranyos már egybõl nem a 9 hónapos alagút elõestéjére hajtok. :)
alap:kedves, aranyos, szép olyanra ilyeneket nemondhatok, ha nem jön be, stb szóval tényleg komolyan gondolom, szerintem ezzek mindenki ígyvan. 17F
Én csak komolyan mondanék ilyet, de hozzáfûzöm, hogy ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy "úgy" gondolok rá :)

Mi az elso rakciod ha meglatod hogy egy 2ev alatti gyereknek ki van festve a korme?

Legjobb válasz: Nekem a hároméves fiam (!) van megõrülve a körömlakkért. :) Egyébként nagyon ritkán, max. 1-2 havonta egyszer festem ki a körmöm, de most már annyiszor sem, mert ha meglátja, neki is kell. Elõfordult, hogy a nyugalom kedvéért egy körmét kikentem, de nem valami nagyon rikító lakkal. Most már inkább nem kenem a sajátomat sem. Hiába mondtam el neki, hogy ez lányoknak való, a színek felkeltik az érdeklõdését, így nehéz róla lebeszélni. Ezért ebbõl kiindulva, ha csak egy-két körmön van festék, és nem valami fekete vagy sötét árnyalat, akkor azt gondolom, hogy kicsit felnõtteset játszottak otthon.

Nekem a hároméves fiam (!) van megõrülve a körömlakkért. :) Egyébként nagyon ritkán, max. 1-2 havonta egyszer festem ki a körmöm, de most már annyiszor sem, mert ha meglátja, neki is kell. Elõfordult, hogy a nyugalom kedvéért egy körmét kikentem, de nem valami nagyon rikító lakkal. Most már inkább nem kenem a sajátomat sem. Hiába mondtam el neki, hogy ez lányoknak való, a színek felkeltik az érdeklõdését, így nehéz róla lebeszélni. Ezért ebbõl kiindulva, ha csak egy-két körmön van festék, és nem valami fekete vagy sötét árnyalat, akkor azt gondolom, hogy kicsit felnõtteset játszottak otthon.
Attól függ mivel. Ugyanis én is szerettem anyut utánozni, volt is gyerek körömlakkom, amit ha rákentem a körmömre le lehetett húzni, és rágó volt. :) Barbie márkájú volt azt hiszem.
2 év alatt semmiképp, de tudni illik, hogy a lányok szeretik "utánozni" az anyukájukat. Az én lányom kb. 3 évesen festette ki a körmét elõször. Szerintem ez nem jelenti azt, hogy az anyuka rossz lenne vagy igénytelen. Melyik kislánynak nem tetszik a kilakozott köröm???
Miért kérdezed? am nekem is 3-4 évesen volt elõször...
Azt gondolom nincs ezzel semmi baj. A lányok szeretnek hercegnõk lenni, vagy egyszerûen csak utánozni a mamájukat. Valahogy mégis kiráz tõle a hideg. Szerintem otthon lehet ilyet játszani, de utána le kellene mosni. Bár az aceton sem túl jó dolog egy ekkora gyereknek.
No comment. Szerintem nagyon korai még... és felesleges
Én sem gondolok túl sok jót az anyjáról. Múltkor persze nagyon meglepõdtem, mert az oviban pont nyílt nap volt, és az egyik csoportban aznap fodrászost meg szépülõst játszottak, és a lányoknak kifestették a körmét. Csak lestem, hogy már az oviban ez foglalkozásként megy... durva szerintem.
Levonom magamban a következtetést az anyjáról.
Attól függ. Farsangkor még elmegy. Az is számít, anyuka hogy komunikálja le a gyerekkel. Lehet, hogy van mögötte valamilyen tanító szándék, pl: "kislányom, most megmutatom, milyen, de többet nem lehet, csak ha már elmúltál x éves."
Emlékszem, kicsiként én is csinos akartam lenni :) és kifestettem a körmeimet vízfestékkel. :)
Az én 3 éves fiam(!) ma filccel "festette" ki a körmeit.Szerencsére le tudtam mosni.A gyerekekben ott a kíváncsiság, tetszik is nekik, úgy gondolom ha egyszer-egyszer egy-egy körmét kifesti anyuka, azt nem szabad elítélni, csak ebbõl ne legyen rendszer.Persze nem 6-8 hónapos kisbabáról beszélek!
Utálom, ha egy kislánynak ki van festve a körme. Én elõször 15 voltam, addig nem engedték a szüleim. De például mikor én festem, odajön a 2 éves lányom és mondja, hgoy szép. És apa szól, hogy fessem csak ki neki, legalább az egyik ujját. De SOHA nem fogom, mert nem való. Majd ha tizenéves lesz. A hajfestõs sztori meg nagyon gáz... Kopaszra borotválnám az anyukát, amelyik sajnálja kidobni a megmaradt hajfestéket és inkább befesti a gyerek haját.
A kérdező hozzászólása: Utolso, na ez is durva
Nekem már az is furcsa, hogy lányom osztálytársa már minden alkalomra sminkcuccot kap ajándékba, rúzs, körömlakk, körömmatrica, szempillaspirál. 11 évesek. Még túl korai nekik is. Én például le voltam döbbenve, mikor a 4 éves lányát megláttam a sógornõmnek. Feketére befestette hátul a kislány szõke haját. Kérdeztem tõle, hogy miért? A válasz: mert megmaradt a hajfesték, és sajnálta kidobni:(!!!
Na, ha 6-8 hónapos gyereknek látnám így a körmét, akkor azért meglenne a véleményem az anyjáról. Más az, ha a gyerek akarja kipróbálni, és más, ha a szülõ kényszeríti rá, mert az cuki, édi, tündibündi. :P
Szerintem ha nagyon kicsi még a gyerek az nem biztos hogy jó neki ha a körömlakkos kezét veszi a szájába folyton.. lehet nem lesz tõle mondjuk baja, ha már megszárad, de akkor is felesleges, azt sem tudja még mi az. Kicsit nagyobb gyereknél már nem baj, aki tudja is hogy mi az a körömlakk.
Kb 20 éve voltam Bulgáriában. Na ott volt igazán durva a helyzet. A körömlakk még hagyján, de szemfesték és vörös rúzs volt a 2-3 éves kislányokon. Szó szerint undorító volt.
A kérdező hozzászólása: Tv ben lattam valami riportban, nem tudom mirol volt benne szo, csak felfigyeltem a kislanyra, nagyon szep kis aranyos 6-8honapos lehetett, aztan lattam meg a kormet. Megfordult a fejemben hogy normalis ennek az anyja?
A kérdező hozzászólása: csak kerdezem, kivancsisagbol. Nekem nem tetszik, ugyanugy ahogy a smink sem. Szerintem mindenek eljon az ideje es tul picik ehezz a kislanyok.
Az anyját elmeorvoshoz küldeném.

Ha azt mondja egy férfi:a feleségem választom, de szeretnék tudni rólad mindig, hogy mi van veled, és ritkán találkozni is, kizárolag beszélgetésre! Ezt hogy értelmezzem férfi nyelven?

Legjobb válasz: Talán nem kéne nõs pasikkal variálni!Ha egy nõ ráakaszkodik egy nõs hapsira és az meg bele is megy a játkba, az undorító!Ha egy hapsi keres szeretõt a felesége mellett -fõlleg ha gyerekek is vannak- az meg még gusztustalanabb!! Egyébként férfi vagyok, és lenézem az olyan palikat akik ilyet csinálnak.

Úgy, hogy hagyd békén! És ne kezdj nõs férfival. Egyébként hány éves vagy?
Talán nem kéne nõs pasikkal variálni!Ha egy nõ ráakaszkodik egy nõs hapsira és az meg bele is megy a játkba, az undorító!Ha egy hapsi keres szeretõt a felesége mellett -fõlleg ha gyerekek is vannak- az meg még gusztustalanabb!! Egyébként férfi vagyok, és lenézem az olyan palikat akik ilyet csinálnak.
Korrekt leszek, nincsenek tisztességtelen szándékaim veled, csak ha te is belemész.
A kérdező hozzászólása: miért ha gyerek van akkor összeköt örökre 1 párt????
gyerekük van?mert ha igen akkor érthetõ h a feleségét választja.
A kérdező hozzászólása: be kell látni, hogy ha valaki szereti a másikat , akkor csak egy ideig tud nem a szívére hallgatni, és hogy a feleséget választja inkább csak emlékek ami után kötödik, de ez kevés lesz, mert nem szereti már! nah és ezért tettem fel a kérdést!csak nem túl részletesen...29 éves vagyok
Én is attéltem hasonlót.De mégis mashogy sült el a dolog.Ugyan azt mondta, hogy a feleségét választja, de utána mégis én lettem a nyertes, mert szeretett.Volt egy kis balhé utána, de szerettük egymást.Mindez már 2 éve.Most már nem vagyok vele, mert csalódtam benne.Megkérdezhetem hány évesek vagytok?
Az durva, én fordított helyzetben voltam vagyis ne csajozak, bár négy pasinál több nem hiszem, hogy volt neki. Jah, de ez nem házasságban hanem párkapcsolatban volt és szerencsémre lebukottXD
nekem négy csaj mellett is mondott már ilyet egy srác, hogy ne pasizzak be....
A kérdező hozzászólása: 1általán nem kezdtem nõs férfival, mert már külön élnek x hónapja és akkor lettem én neki....29 éves vok amúgy és soha nem szednék szét 1 családot...
Hogy hülye. Szeretne tudni rólad mindent=féltékeny Ritkán találkozni csak beszélgetésre=megcsal
Kösz. Bármit értelmezek neked!
A kérdező hozzászólása: korrekt leszek: igen jól fogalmazol.... és igaz :(
Talán a maradjunk barátok férfiváltozata.
Feleségem választom. Ne haragudj.
A kérdező hozzászólása: kösz! :) én is hasonlót gondolok ebbõl!
a férfiak ált. felelõsnek érzik magukat a gyermekükért. ha otthon megvan mindene, kényelmesen szeretnek élni. és csak a szexhez kell a változatosság. a válást csak akkor vállalják, ha az asszony akarja, meg lelép, vagy az asszony mindig veszekszik vele - felborul a kényelemérzete az elköltözéssel van a legnagyobb bajuk szerintem. hogy ált 30-on felül egy megalapozott házból (pl hiteles, vagy közös) menjen el albérletbe? szóval nem a gyerek köt össze, hanem õ ÉS minden ilyesmi. egy férfi szerintem akkor válik el, ha: szerelmes másba ÉS van pénze új életet kezdeni (másik kéró miatt)és lenyeli, hogy mennyit bukott az elõzõ kapcsolatával mind általánosság, amirõl írtam, persze hogy vannak kivételek, amikor az asszony húz el és övé a terep.

Ha azt mondják egy vizsgálat után, hogy lehet hogy agydaganatom van, az mennyire biztos?

Eddig epilepsziára gyanakodtak.Kellenek még további vizsgálatok.Egyébként m?thet?,vagy lehet gyógyszeresen kezelni?

Legjobb válasz: Ilyet nem mondhat egy orvos sem hogy lehet hogy agydaganat!Ha nem biztos a diagnózis azt kell mondja nem volt eredményes a vizsgálat, és megismétli egy bebizonyító vizsgálattal.Hogy biztos legyen a diagnózis!

Ilyet nem mondhat egy orvos sem hogy lehet hogy agydaganat!Ha nem biztos a diagnózis azt kell mondja nem volt eredményes a vizsgálat, és megismétli egy bebizonyító vizsgálattal.Hogy biztos legyen a diagnózis!
Ez egy király doki lehet.Ba..a meg, hogy mondhat ilyet?És szerinte meddig aggódj ezen?Amíg meg nem lesznek a pontos eredmények, és minden ok lesz?Figyelj, leírok valamit, és nem vicc, de nagyon szomorú:amikor megszültem, a gyerkõc elkerült egy másik kórházba, mert baja volt(mindegy mi, nem az a lényeg).Én még ugye a kórházban.Másnap jön egy anyakönyvvezetõ, és az ajtóból odaszól:magának meghalt a gyereke.Ennyi, és otthagy.Én szólok mindenkinek otthon, alig bírok élni.Erre jön másnap megint az okos asszony, és mondja:nem a magáé halt meg, hanem azé a másiké.Mondom:mi baja?Az most mindegy, hogy mit éltem át, csak szemléltetni akartam, mekkora paraszt dokik, és társaik vannak.Nyugi, elég akkor aggódnod, ha megmondják min aggódj.A gyerekem jól van, köszöni.Én kevésbé.
Az agydaganat müthetõ, de ha nem biztos benne a doki, akkor még végeztess további vizsgálatokat, mert csak úgy tudják biztosra megmondani!Egy ct v. mr vizsgálat simán kimutatja, hogy van e daganat!
Attól függ, hogy milyen agydaganat. De valószínû nincs semmilyen daganatod, nyugi.
Ezzel nem szoktak viccelni. Szóval nem is értem, hogy ez mi... biztosat a vizsgálat után lehet tudni. CT?
Viszonylag kevés az esélye. Biztosabbat egy másik vizsgálat után lehet mondani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!