Találatok a következő kifejezésre: Ha azt észre, hogy (806 db)

Németül szeretném ha valaki lefordítaná a következő mondatot: Erről a plakátról az jut az eszembe, hogy a Magyar ember nem meri fel vállalni a véleményét Letudná ezt egy profi Németes fordítani helyesen?

Legjobb válasz: Errõl a plakátról az jut az eszembe, hogy a Magyar ember nem meri fel vállalni a véleményét (Dieses Plakat saht mir, dass ein Ungar sich nicht traut zu seiner Meinung zu stehen)

Errõl a plakátról az jut az eszembe, hogy a Magyar ember nem meri fel vállalni a véleményét (Dieses Plakat saht mir, dass ein Ungar sich nicht traut zu seiner Meinung zu stehen)
jav. sagt mir
A kérdező hozzászólása: Na ez f...sza :) . köszönöm a válaszokat, akkor lefagyasztom majd és ha már nem lesznek hasfájósak akkor újból elkezdem nekik adni
Mennyi idõs a baba? Újszülöttnél nagyon kell figyelni, hogy mit eszik a szoptatós kismama, mert igen, fájhat tõle a baba hasa ha puffasztó dolgot eszik a tejadó anya.
Mi is így jártunk, mikor a lányom született, neki is fájt a hasa az anyatejtõl amit hoztunk. Utána adtam neki tápszert, és nem volt hasfájós soha többet.

Mik az esélyeim? A 4 éves kisfiam nem ismeri az apát és ha találkoznak fél is tõle, úgy hívja a kukús bácsi és sír is. Az apának most jutott az eszébe hogy látni akarja, de a fiam epilepsziás. Elviheti tõlem?

Vagy el lehet intézni, hogy csak az én jelenlétemben láthassa?

Legjobb válasz: Természetesen van ilyen lehetõség, hogy csak akkor láthatja, ha Ön is ott van de azért nem ártana, ha beszélne egy ügyvéddel. Sok sikert kívánok!

Természetesen van ilyen lehetõség, hogy csak akkor láthatja, ha Ön is ott van de azért nem ártana, ha beszélne egy ügyvéddel. Sok sikert kívánok!
Pl olyankor elmondhatja az apuka hogy ki õ, a tükörbe megnézni hogy hasonlítanak egymásra, felveszi az ölébe stb. egy járható utat adna a dolognak.
Az elvált szülõk esetében, "kapcsolatfenntartó központokban" azt a módszert alkalmazzák, hogy hetente kezdetben 1x, egy egész délelõttött az addig nem ismert apukával tölt a gyerek.Akár az anya is ott lehet, ahogy a gyerek igényli-akarja.Ezt meg lehetne próbálni, hatásos dolog. :)
A kérdező hozzászólása: nálunk a kukús bácsival szokták az öregek ijesztgetni a kicsiket és az én gyerekemnek is mondta már az utcán egy idõs bácsi. na innen a kukús bácsi... a gyerekek rémálma
mi az a "kukús bácsi"?
A kérdező hozzászólása: szerintetek van esélyem a gyámügynél az epilepsziás kórházi leletekkel, ill. az apának pár éve drog elvonási elõadásokra kellett járni és hab a tortán, hogy a jelenlegi párját kezelték az elmegyógyintézetben. ?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szerintem Te sokat tudnál segíteni a kisfiadnak, hogy szeretettel várja az apját. Annak ellenére, hogy Te jogosan haragszol rá, amiért 4 éven át nem volt kíváncsi a fiára, a gyereknek meg kell ismernie az apját. Majd elválik, hogy milyen viszony alakul ki köztük. Szerintem inkább mesélj az apukájáról, ha lehet ne rémtörténeteket, tegyél úgy, mintha jó dolognak gondolnád ezeket a találkozásokat. Ezzel mindenki helyzetét megkönnyítenéd. Mivel már elég nagy 4 évesen, és a láthatás meg van állapítva, nem fogják jogi úton megvonni tõle a láthatást, és a közösen töltött idõ is csak átmeneti lesz az ismerkedés idejére. Mármint ha el tudod érni, hogy csak a te jelenlétedbe láthassa. Rosszat biztos nem akar az apa, hiszen ha nem kezdte volna el érdekelni a fia, nem bukkant volna föl. /arról, hogy milyen ember aki nem segíti, nem látogatja a fiát nem nyilatkozok, megvan a véleményem./
A kérdező hozzászólása: rosszul fogalmaztam, nem akarja ismerni az apát mert fél tõle, ugyanis még kicsike volt és egyszer elvitték, úgy, hogy a gyerek végig sírt. nem is birtak vele és kb. 5 perc mulva vissza kellett hozniuk, mert síró görcsöt kapott a gyerek.Szerintem ez maradt meg benne.. hogy miért nem akarta látni az apa? hm...õt kéne megkérdezni én biztosítottam neki és a családjának a láthatási lehetõséget, sõt egy idõben szinte könyörögtem neki, hogy foglalkozzon a gyerekkel. itthon az van mondva a gyereknek, hogy õ az apja és hogy azért nem lakik velünk, mert már anya és õ nem szerették egymást. Nem szerettem volna elmondani neki még hogy nem szerette volna ha õ megszületik. de 4 hónappal késõbb teherbe ejtett egy másik nõt akivel azóta is eggyütt vannak.
A gyereket 4 éve nem kereste, most akarja látni és a gyerek fél tõle. ez olyan módon függ össze az epilepsziával, hogy gyerekeknél a stressz, életbeni változás, lelki tényezõ is kiválthatja az epilepsziás rohamot. És nem tesz jót a gyereknek, hogy az apja hirtelen megjelenik, lehet foglalkozik vele kicsit majd újra eltûnik. A gyerek fél egy vadidegentõl, nem ritka gyerekeknél. Mondhatjuk, hogy dehát az apja, akkor sem tudja, hogy kicsoda. Én fokozatos "bevezetés" után hagynám csak , hogy elvigye a gyereket. Ugyanúgy, ahogy egy vadidegennek sem adjuk csak úgy oda, egy vadidegen apának sem, attól, hogy biológiailag az apja.
Azért érdekes lenne tudni, hogy miért is fél tõle. Bántotta vagy csak otthon vele szokták ijesztgetni, ha éppen rossz? Egyáltalán hogy fedi egymást az a két dolog, hogy "nem ismeri" és "ha találkoznak". Most akkor ismeri vagy nem? Eddig miért nem akarta látni? Vagy akarta csak nem volt rá lehetõsége? Az hogy epilepsziás nem indok szerintem. Meg kell tanítani az apának, hogy mit kell tennie egy esetleges roham esetén. Persze csak ha képes rá. Nem zárhatod be a lakásba és nem lehetsz vele élete végéig egyfolytában ez miatt. És végül, nem csak így akarsz bosszút állni az apán?
szerintem nem kell erõltetni a találkozást, ha késöbb érdeklõdik a gyerek az apja után akkor kéne hogy meglátogassa vagy eljönne hozzátok. Nagyobb korban már nem fog félni tõle. mond meg a gyereknek hogy nincs ilyen hogy kukucs bácsi, és ne riogasd vele.adni kell a gyereknek egy kis szünetet , és nem erõltetni a dolgot. majd idõvel eljön az is hogy látni akarja az apját.


14 éves vagyok és anyám észre vedte hogy cigisztem! Csak kipróbáltam! Az gáz lenne ha azt kérném hogy agya vissza a pénzem mert egy electromos cigit akarok venni?

Legjobb válasz: "cigisztem"? "agya vissza"? Na nemár... Amúgy, ha csak kipróbáltad a cigit, akkor voltaképpen nem dohányzol, így az elektromos cigi is felesleges lenne neked. Azt arra találták ki, hogy aki amúgy is dohányzik, az valami kevésbé káros módon tudja ezt megvalósítani, ha már leszokni nem tud/akar róla.

"cigisztem"? "agya vissza"? Na nemár... Amúgy, ha csak kipróbáltad a cigit, akkor voltaképpen nem dohányzol, így az elektromos cigi is felesleges lenne neked. Azt arra találták ki, hogy aki amúgy is dohányzik, az valami kevésbé káros módon tudja ezt megvalósítani, ha már leszokni nem tud/akar róla.
Javaslom a nyelvtan órákat is kipróbálni.
inkább vegyél helyesírási szótárt, azzal nem ártasz sem a tüdõdnek, sem az agyadnak. 14évesen nem ilyen dolgokon kéne törnöd a fejedet, hogy édesanyádtól hogy tudj pénzt kicsikarni cigarettára.
A cigizésen való agyalás helyett inkább az önmûvelést, olvasást, íráskészség-helyesírás gyakorlását javaslom, hogy ne egy cro-magnoni elõember értelmi színvonalán kelljen leélned az életedet.
Anyám észre vedte?? VEDTE???
Az e cigi felrobbanhat.

Lányok, mi a véleményetek arról, ha egy srác, mint én legbelül érzelmes kapcsolatra vágyik, de már régen volt csajjal, ezért állandóan csak azon jár az esze, hogy megfektesse a csajt a randin?

Persze utána nem lesz ilyen, de tudom, hogy iszonyat perverz gondolataim vannak és a lány akivel éppen randizok bemosna ha tudná mit csinálnék vele. 23 éves, lassan két éve szexuálisan nuku sikerrel járt srác.

Legjobb válasz: Ha tuti, hogy nem csak szexre kellek az illetõnek, és tisztel, akkor pozitívum, hogy ha ilyen szexéhes. :P

Ha tuti, hogy nem csak szexre kellek az illetõnek, és tisztel, akkor pozitívum, hogy ha ilyen szexéhes. :P
Hát ez a baj, hogy rád jár a rúd és nem a te rudad jár másra... ;)
Hallod, nem ez a durva, mert te fiú vagy, tõled kb nem is várnak mást, csakhogy szexéhes legyél. Az a kemény, amikor lányként nincsen semmilyen más gondolatod, csak az, hogy mikor fogtok dugni, de közben komoly kapcsolatot szeretnél, ezért nem fekhetsz le vele azonnal, hogy ne tûnj könnyûvérûnek, blabla. De közben semmi más gondolatod nincs, csak hogy milyen lehet a farkán lovagolni.... Na az ba.zdmeg az sokkal durvább. Mert ezért még a társadalom is megvet. :DD 21L
A társadalomnak nem kell az orrára kötni. A párommal mi is úgy indítottunk, hogy találka, egyenesen hazamentünk, beszélgettünk pár percet a lakótársakkal, aztán magunkra csuktuk az ajtót és rögtön egymásnak estünk. Ehhez képest több mint fél éve együtt vagyunk, már együtt is élünk :D A nagyközönségnek meg nem mondjuk meg, hogy indult a kapcsolatunk. (A lakótárs persze tudja, mert hallotta, de csak nevetett rajtunk, amikor kimentünk, annyit mondott hogy õ is sok ilyen randit akar a hallottak alapján :D)
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó!;)
Nyugi engem is átejtettek, azóta csinálom ezt a csak szexes dolgot, elég király kaland, meg élmény is és legalább lesz mit mesélni az unokáknak... ;)
A kérdező hozzászólása: Utolsó én meg egy bulin ismertem meg a lányt, már kigombolta a blúzát és már melltartóstul a mellei a számban voltak. :) Aztán valahogy mégsem mentem bele a dologba, azóta se jutottam eddig. Pedig volt egy idõszak, amikor én is belementem mindenbe, csak aztán volt egy komoly barátnõm és miután vele szakítottam, azóta nem mennek úgy a dolgok.
#4-es vagyok, a csak szex dolgokba mindig bele kell menni, kivéve ha a csaj "olasz" vagy nagyon ronda, nekem már legalább 10 ilyen volt és több mint fele pozitív élmény volt úgymond, ráadásul neten ismertem meg õket. F/19
A kérdező hozzászólása: Ez az utolsó, te nagyon frappánsan fogalmazol. :) Amúgy tavaly lett volna egy csak szex-es dolog. Annál meg visszakoztam. Magamat sem értem.
De az nem derül ki, hogy nem csak szexre kell a csaj. Ez csak utólag derülhet ki. Egyébként meg ez egy ilyen dolog. A maratonon is összeszorított fogakkal kell végigfutni az utolsó kilómétert is.
A kérdező hozzászólása: Egyelõre még tudom tartani magamat, mert nálam nem ez az elsõ szempont, csak lassan félek, hogy átcsap rossz irányba, azért két év az két év. Nem tudom, amúgy miért jár rám a rúd .
Nem azért okés, hogy van ilyen gondolatod, mert hát a férfiak ösztönösek lények, de fogdd vissza egy kicsit magad :) , és ha érzelmes kapcsolatra vágysz, ne az legyen az elsõ szempont, vannak ennél fontosabb dolgok is, és én személy szerint, mint nõ romantikus kapcsolatra vágynék! Viszont ha a kapcsolat elején egy ujjal is hozzámérne egy srác, jól bevernék neki egyet az biztos! :D

5 hetes terhes vagyok es rettegek az elozzo vetelesem arnyekaban. Marc. -ban 11 heteen elveteltem. Es most e lebeg a szemem elott. Ha egy kicsit faj a hasam mar az jar az eszembe hogy erosodni fog es ezt a babat is elvesztem. Normalis ez?

Van egy inygyulladasom ami mar jo par honapja tart a dokimat csak 2 honap mulva latom mivel kilfoldon vagyok!Kiderult hogy pajzsmirigy alulmukodesem van!!Felek hogy ezektol baja lesz a babanak(korai szules,rendellenesseg..).Voltam itt haziorvosnal aki elkudott ultrahangra(az elozo vetelesem miadt.Akkor leszek 6 hetes)mivel itt csak 12 hetesen ultrahangoznak eloszor.Es megkell ismetelem a vervetelt a pajzsmirigy miadt hogy kell e gyogyszer vagy sem.Es egyedul vagyok nem tudok senkit megkerdezni,beszelni dolgokrol.A szuleimnek nem mondom meg meg hogy terhes vagyok!!!Szegenyek nagyon kivoltak a multkor.Igy anyutol sem tudok dolgokat megkerdezni.Normalis az aggodasom?Csak egeszseges babat szeretnek!!!!!!

Legjobb válasz: persze hogy aggódsz. Nagyon meviseli az ember lelkét egy baba elvesztése :( Viszont azzal nem javítasz vele ha aggódsz... Hány éves vagy hogy nem mered megmondani a szüleidnek?

persze hogy aggódsz. Nagyon meviseli az ember lelkét egy baba elvesztése :( Viszont azzal nem javítasz vele ha aggódsz... Hány éves vagy hogy nem mered megmondani a szüleidnek?
Mindegyik kismama retteg az elõzményektõl függetlenül. Az apa nem segít neked? Szerintem mond meg a szüleidnek mert jobb lesz neked és lehet azelõtt azért buktak ki mert nem tudtak örülni sem. Még egy picit sem mert egybõl csak a rossz hírt közölted velük. Én azért bízom benne, hogy nem lesz semmi gond. Boldog és nyugodt babavárást. 22+5 hetes kismama
Hát én is ebben a cipõben jártam párszor! Aztán mivel már majd megõrültem a terhességem elején-fogtam egy nagy papírt és ráírtam:Minden rendben van!Májusban fog megszületni a kisbabám!-ezt beragasztottam a WC ajtajára és amikor mentem mindíg ezt láttam és nem a betétemet nézegettem. Aztán elkezdtem elképzelni, milyen lesz majd amikor szoptatom, átölelem, megszaglászom, hogy hova járunk majd sétálni, meg ilyenek. Ezt csak így lehet kibírni , csak elõre kell nézni, vissza sosem szabad. Amit elképzeltem az úgy is lett! Már 3 és fél éves-pont olyan amilyennek megálmodtam és Emmának hívják.
Sajnos én is így vagyok ezzel.Én is elvetéltem és rettegtem nehogy valami baja legyen a babámnak.Valószínûleg a terhességünk végéig így fogunk rettegni, pedig nem szabadna mert a babavárás csodálatos dolog.Megértelek hogy nem mersz errõl beszélni senkinek, én se pedig már 16 hetes vagyok.Nem tudom mi lehetett az oka hogy 11 hetesen elvetéltél, ilyenkor már nem sûrûn fordul elõ, mindenesetre vigyázz magadra!Ne fürödj kádba, ne egyél nyers vagy félig átsült ételeket, pl tojást és húst, ne egyél májat, ne cipekedj, és próbálj meg sokat pihenni.Ilyenkor ajánlott a szexet is szüneteltetni, de ha mégis van, nem szabad hogy beléd menjen mert kinyílhat a méhszájad.Szedjed a terhesvitamint, én is ezt csináltam, gondolom többet nem tehetünk.Sok sikert neked is!
Szia! Természetes hogy aggódsz, viszont próbálj pozitívan gondolkodni, mert a gondolatoknak teremtõ erejük van.Ha arra gondolsz hogy minden rendben lesz és a baba is egészséges, akkor úgyis lesz. Minden jót!
Én is elvetéltem (májusban), most 10 hetes vagyok, már várom hogy mikor mehetek UH-ra hogy lássam a pici szívverését. Két hetente járok UH-ra, de olyan lassan múlnak a napok.Szorítok Neked. Boldog Babavárást!
1 hónapja vesztettem el a babámat, 19 !! hetesen vetéltem el.A dokik nem tudták megmondani az okát, csak annyit mondtak hogy várjunk 3 hónapot és lehet újra próbálkozni.De én már most rettegek hogy mi lesz HA... Teljesen megértelek, de valahogy mégis csak rá kell venni magunkat arra hogy pozitívan gondolkodjunk, és elhiggyük hogy ez a rossz nem fog megismétlõdni mégegyszer! A babának sem tesz jót az állandó aggódás , érzi õ is ha az anyukája ideges. Tudom hogy ezt olyan könnyû leírni, mert én is végig aggódtam az egészet. Ha az megnyugtat hogy ha írsz róla akkor nyugodtan kérdezz bármirõl, lehet hogy nem tudunk segíteni, de mégis van aki "meghallgat".
A kérdező hozzászólása: Koszonom mindenkinek a valaszt!!!!Es nagyon jo ez erezni ohgy nem vagyok egyedul ebben az orult vilagban!!!!!Nagyon jol esik hogy olyan emberek akik nem is ismerik egymast igy eltudnak beszelgetni, megnyugtatni egymast!!!Megprobalok nem a rossz dolgokra gondolni csak a jovore!!!!Tenleg koszonom!Es mindenkinek minden jot!!!!

Jò ha úgy eszek hogy :reggelire egy szendvics aztan ebedre hus, zoldsegek ha az nincs akk 3 tojast v ha azsincs akk akk anya amit fozebedet akk abbol egy picit aztan 3 oraig almat (3db). Es utana semmit. Igy fogyni fogok?

Legjobb válasz: Szendvicsezéssel? Fogyhatsz igen, de éppen az ellenkezõje a gyakori, hízni szoktak. A délutáni nemevés nem állítja helyre azokat a zavarokat, amiket mondjuk a reggeli kenyérevés okoz, de próbálkozni lehet.

Szendvicsezéssel? Fogyhatsz igen, de éppen az ellenkezõje a gyakori, hízni szoktak. A délutáni nemevés nem állítja helyre azokat a zavarokat, amiket mondjuk a reggeli kenyérevés okoz, de próbálkozni lehet.

Ha azt akarok, hogy folyamatos legyen az inzulintermelésem és pl: csak cukrot eszek, akkor mennyi cukrot kell ennem és hány percenként?

Legjobb válasz: Azért jó lenne tudni, hogy mire kell. Pl. inzulin-rezisztenciára, hogy ne ugráljon az inzulinszint, azt szokták javasolni, hogy 3 óránként kell szénhidrátot bevinni. Viszont cukrot nagyon nem! És a felszívódása sem mindegy...van gyors és lassú CH.

Azért jó lenne tudni, hogy mire kell. Pl. inzulin-rezisztenciára, hogy ne ugráljon az inzulinszint, azt szokták javasolni, hogy 3 óránként kell szénhidrátot bevinni. Viszont cukrot nagyon nem! És a felszívódása sem mindegy...van gyors és lassú CH.
Mit is szeretnél ezzel elérni?
Ahogy 2. válaszoló elkezdte.. Folytatom: tehát akár néhány évtized alatt is inzulin rezisztenssé válhatsz /hamarabb is/ (alzheimer kór, elhízás, cukorbetegség, szív-érrendszeri betegségek a velejárók) ehhez nem kell mást tenni, mint rendszeresen cukrot, lisztet enni. 2-3 óránként ha cukrot eszel, akkor állandóan magasan fogod tartani a vércukorszintedet amire a tested folyamatos inzulin kiválasztással tud reagálni. Amire pedig ugye reagálnak a szöveteid, szépen lassan csökken a sejtjeiden lévõ inzulinreceptorok száma..
A kérdező hozzászólása: Csak elméleti a kérdés, nem akarok cukrot enni. Azt hallottam, hogy sokkal jobb a szervezetnek ha folyamatosan termel inzulint, mint az ha egyszer termel majd lenyugszik és hirtelen újra kell termelnie. A cukor meg gyorsan szívódik fel, ezért arról kérdezek. A 3 óránként az jó, de nem cukornál (gondolom) Cukornál mennyi idõnként kell cukrot ennem, hogy folyamatos legyen a termelés?
Valami bulvárlapban olvastál errõl? Felejtsd el. Ha egészségesen akarsz táplálkozni, akkor sok zöldséget egyél, lehetõleg semmi pékárút ne fogyassz. Ha nem tudsz lemondani róla, akkor VALÓDI (!) teljes kiõrlésû lisztbõl készültet egyél. Sovány húsokat (halat, baromfit) egyél, vigyázz a kalóriákkal. Mozogj rendszeresen. A béta sejtjeidet meg hagyd eldönteni, mit akarnak.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de nem vagyok gyépés! Tudom, hogy mit kell ennem. A dokim szerint sokak példaképe lehetnék, ahogy és amit eszek! Csak kíváncsiskodom!
Tehát akkor törölhetik a a kérdést?
A kérdező hozzászólása: Igen a kérdést és a kommentet is törölhetik, de szerintem ezt nem ide akartad írni.
nem jobb ha állandóan termel inzulint. képzeld el, hogy állandóan inzulinnak vannak kitéve a sejtek. állandóan glikogén szintetizálódik, zsír raktározódik? és mikor épülne le a tápanyag? Az emberi test cilusokra épül: jin és yang. felépülés, lebontás. evés, éhezés (nem evés). pihenés, edzés. ha csak evés van - és inzulintermelés, akkor az fog beteggé tenni, ha nincs evés akkor pedig ez. ráadásul egy gyors ch (cukor, keményítõ) még kimondottan sok inzulin kiválasztást is okoz, instant hízás. a hagyományos tömegnövelés alapja a gyakori ch fogyasztás.

Ha az eszemmel tudom, hogy egyedül a 2 picivel jobban kijönnénk, akkor mégis miért nem vagyok képes kirúgni az apjukat?

Nem értem, hogy miért van ez. Egy ideje már leesett a rózsaszín szemüvegem, azóta tudom, hogy csak egyre rosszabb helyzetbe kerülök, mióta összeköltöztünk. Hát még ahogy jöttek a bébik, ráadásul ketten. Kiszámoltam, hogy ha már dolgozom, és nem segít egyáltalán, akkor is jobban kijönnénk, mint így (mert én nem b.szom el a pénzt állandóan...) Mégis miért vagyok ilyen szerencsétlen, hogy nem merem vagy nem tudom azt mondani, hogy elég volt ?

Legjobb válasz: Millióan vannak így mindenféle problémával. Azt hiszem, az van mögötte, hogy EZT a problémát már ismered, azt, ami jöhet, meg nem...

Millióan vannak így mindenféle problémával. Azt hiszem, az van mögötte, hogy EZT a problémát már ismered, azt, ami jöhet, meg nem...
Azért mert félsz. Az idõ múlásával egyre nehezebb lesz, nem kéne megvárni amíg idegroncs leszel esetleg a megromlott kapcsolat a gyerekek rovására megy. Mondanám, hogy beszéljétek meg, állítsd választás elé de ha már nem szereted akkor tökmindegy.
Ha megvan a felismerés, az elsõ lépést már megtetted. Most jön a következõ, egy alapos beszélgetés a pároddal.
Mert ezzel lemondasz a legfontosabb dologról, arról, hogy normális családod lesz. A remény?
Hát igen.Nekem is hasonlo helyzetem van , és én sem merem itt hagyni.az ember fél az ismeretlentöl vagy sajnálja a másikat a gyerekek miatt.hát ezt neked kell eldöntened hoyg le éled az életedet egy olyan mellett akit nem szeretsz vagy lépsz és tudodhogy lehet jobb is .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddig érkezett válaszokat! Az is nehezíti, hogy valahol még mindig nagyon szeretem. De ez nyilván nem fog örökké tartani, fõleg ahogy mostanában csinálja a dolgokat, az csak azt erõsíti, hogy el innen, amíg nem leszek öregasszony és nem ebben nõnek fel a kicsik. Csak valamiért még mindig nem érzem az erõt :(. Talán ha már dolgozni fogok, és nem lesz idõm szívfájdalomra meg önsajnálatra.
Ez a legrosszabb de ez idövel csak nehezebb lesz.a gyerekek nme fogják neked megköszönni hogy tönkre tetted az életedet.!Csak mondom.

Ha azt mutatom, hogy én túltettem magam rajta, fog keresni vagy észbe fog kapni, hogy kit veszített el?

Hosszú lesz, de nagyon kéne a véleményetek! Az van, hogy pár hete szakítottunk barátommal. Sajnos minden nap látjuk egymást buszon, iskolában, így nehezen megy a felejtés részemről. Rövid idő alatt nagyon beleszerettem és megbíztam benne. Megcsalt. Õ ajánlotta fel szünetet, azt mondta, hogy keresni fog. Nem keresett, hát én 2 hét után elhívtam tisztázni az egészet. Nem tudtam meg sokkal többet, hogy mit akar. Majd ma hallottam barátnőmtől, hogy az egyik közös haverjuk mondta neki, hogy nem akar már tőlem semmit. Kicsit lesokkolt, mert elvileg szeret. Most pénteken lesz a suliban farsang, lesz csini ruhám, szépen ki fogom magam sminkelni (még nem látott sminkben csak képről), vállaltam feladatokat. (Tudom, hogy ezek külsőségek... de valahogy kell csábítani is.:D) Vajon ha azt látja majd, hogy én túltettem magam rajta, de meglátja, hogy mit/kit veszített, rájön majd, hogy mekkora hülyeséget csinál most? Így fog keresni? Köszönöm előre is a normális válaszokat!:) 16/L

Legjobb válasz: honnan a tetûbõl tujuk? vagy igen, vagy nem... ha másik csaj van a dologban, akkor nem

honnan a tetûbõl tujuk? vagy igen, vagy nem... ha másik csaj van a dologban, akkor nem
1. Ha megcsalt, oka van, amit írtál az jön le, hogy nem vagy neki elég, vagy szimplán nem szeret, vagy egyéb, de tuti nem volt veled neki minden kóser. 2. Szeritnem f.szság ez a szünet, mi értelme õszintén? Az érzéseiden nem kell napot/napokat gondolkodni, hiszen belülrõl jön, ez nem matek. 3. Keresni max. azért fog, hogy keféljetek, másért nem. Sõt amondó vagyok, hogy ha mondta is, xy nak, nem akar tõled semmit már, akkor még úgy sem fogja érdekelni, hogy kit veszített el, maximum akkor, mikor kifog egy olyan lányt, aki vele ugyanezt a szitut eljátsza. :)
A kérdező hozzászólása: Részegen csalt meg, õ sem emlékszik szinte semmire. Tényleg szeretett, éreztem, míg együtt voltunk. Miután szakítottunk még utána is hallottam vissza, hogy mennyire szégyelli magát és még mindig szeret. Azért köszönöm a válaszokat. Egyébként nem haragban váltunk el...:)
A kérdező hozzászólása: (Így zárójelben megjegyzem, hogy nem volt még köztünk szex.)
Fiatalok vagytok még, de én a "részeg voltam bocs" szöveget sose hinném el. Ilyen nincs. Részegen se lesz más ember, csak elengedi magát maximum. Szóval ha megtette, azért tette, mert meg akarta tenni. Szerintem elég reménytelen ez a helyzet, mert ha meg is mondta, hogy már nem akar semmit, akkor nem érdemes, mert csak magadból csinálsz hülyét. Inkább kerüld el messzire, és próbáld elfelejteni. 19/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!