Találatok a következő kifejezésre: Ha azt észre, (2259 db)

Ha a szívemre hallgatok akkor vele maradok, ha az eszemre akkor tovább lépek? Mit kell tenni ilyenkor?

Legjobb válasz: A szíved tudja, mi az ami jó neked. Az eszed, a múltbéli lereagálásaid, beazonosulásaid, beidegzõdéseid alapján dönt. Ha a szívedre hallgatsz fejlõdhetsz. Ha az eszedre hallgatsz, nem fejlõdsz, csak a megszokott, "biztonságos" utat választod. Ha szívedre hallgatsz, nem a "múlt" leszel, hanem a jelen történéseire regálsz, a múlttól függetlenül. Az, hogy mit teszel, az rajtad áll.

A szíved tudja, mi az ami jó neked. Az eszed, a múltbéli lereagálásaid, beazonosulásaid, beidegzõdéseid alapján dönt. Ha a szívedre hallgatsz fejlõdhetsz. Ha az eszedre hallgatsz, nem fejlõdsz, csak a megszokott, "biztonságos" utat választod. Ha szívedre hallgatsz, nem a "múlt" leszel, hanem a jelen történéseire regálsz, a múlttól függetlenül. Az, hogy mit teszel, az rajtad áll.
bõvebben?
???
A zöldség nem sütemény, a medve nem játék... nagyjából ilyen szintû volt a kérdésed. A kutya ugat kettõspont vaú!
A kérdező hozzászólása: De valai még így is tudott értelmes választ írni! :) Köszönöm

Mi a helyes? Ha a szívünkre hallgatunk, vagy ha az eszünkre?

Legjobb válasz: Ha az eszünkre. A szívükre az ösztönlények hallgatnak.

Ha az eszünkre. A szívükre az ösztönlények hallgatnak.
Akkor én ösztönlény vagyok.
Hallgass a szívedre és tedd tönkre magad. A hirtelen támadt érzések meglepõen hamar elmúlnak ha jönnek a hétköznapok.
Helyzet függõ, ennyibõl nem tudnám megmondani. (A szívre hallgatás viszont nem egyenlõ az ösztönre hallgatással)
Azért van az eszed, hogy feloldd a konfliktust, és hallgass egyszerre mindkettõre.
Mirõl van szó? Fejtsd ki bõvebben!
szíved megmondja a helyes választ, de ha az eszedre hallgatsz akkor nem vagy õszinte magaddal szemben

Melyik a jobb, ha a szivünkre vagy ha az eszünkre hallgatunk a szerelemben?

Legjobb válasz: egyik sem... soha nem tudhatod, melyik a helyes. van, hogy a szívedre kéne, van hogy az eszedre. az idõ mutatja meg, hogy helyesen döntöttél-e.

egyik sem... soha nem tudhatod, melyik a helyes. van, hogy a szívedre kéne, van hogy az eszedre. az idõ mutatja meg, hogy helyesen döntöttél-e.
Szerelemben az, ha a szívünkre hallgatunk. Van egy csóró pasi, akiért odavagy, és egy dúsgazdag, aki elvenne, de te [email protected] a fejét, mert alkesz, bunkó, nõcsábász. A nõcsábász mellett jó életed lenne (pénzügyileg) a csóró mellett boldog lennél. Mit választasz?
12:22 Nagyon keveset tudsz még az életrõl. Hány éves vagy? Amúgy meg kívánom hogy sose csaljál, és sose csaljanak meg. És hogy ne kelljen azon gondolkodnod soha, hogy miért van ez hogy szeretitek egymást és mégis megtörtént. Amúgy emberek vagyunk, hibázunk. Te még sosem hibáztál?
Am engem is csaltak már meg.Ugyanaz a pasi 2X is.Megbocsátottam neki, mert szerettem, és a szerelem elvakított.Elõször 6hónapot jártunk, aztán dobott egy ordas k***áért, akit õ is annak tartott, vele volt 7hónapot, visszakönyörögte magát hozzám, 3hónapot együtt voltunk, megint megcsalt és 3hét után rájött, h nem bírja nélkülem.Azóta több mint 2éve és 1 hónapja vagyunk együtt. Am még mindig a 11:11es vtam.
11:11es vagyok. Bocsi, én azt is hozzáírtam az "aki egyszer megteszi, megteszi többször is", hogy VAN KIVÉTEL!!! Nem azt írtam hogy az van, amit én megéltem, és semmi más nem létezik. Am ha annyira szereted a párod, mért csaltad+? És azt írtad h jól tetted h a szívére hallgatott amikor megtudta a félrelépésed. Hát én elgondolkodtam volna a dolgon... Ha valaki szerelmes valakibe, az nem csalja meg.Sõt, rá se néz másra.
Szép szó szívünkre, inkább a nemi szervünkre!
Ti vagytok naívak, akik csak sémákban tudtok gondolkodni. pl: aki szeret nem csal meg, aki egyszer megcsal többször is megfog. Beszûkülten látjátok a világot. Hallottatok már arról hogy megbánás, megbocsájtás. Az idõ igazolta a lányt, aki megbocsájtott. És igen, tudom mirõl beszélek. Én is megcsaltam a párom. Nem írom le a szitut mert hosszú. Pedig szerettem, de megcsaltam. Megtudta, megbocsájtott, mert elmondtam hogy miért tettem, és megértette. Mert nem csak az igazát hajtogatta, hanem belegondolt abba hogy vajon én mit éreztem akkor mikor ezt tettem. A szívére hallgatott, és jól tette. Ma 1000 százalékosan megbízik bennem. Igen is van ilyen, max nem éltétek még át. De ugye azt aláírjátok, hogy nem csak az lehet a világban amit ti átéltetek. Amúgy meg nehéz az alapkérdés. Néha észre kell hallgatni, néha szívre. A bölcsesség ahhoz kell hogy a kettõt helyesen alkalmazzuk a megfelelõ pillanatban. Csak az élet igazolja, vagy cáfolja utólag, hogy ki döntött jól. Amúgy meg a lényeg, hogy a bakikból is tanulni kell, akkor nem voltak hiába.
Szituációtól függ.De nem szabad hagyni hogy a szerelem elvakíson.Aki 1X megcsalt, az megteszi újra és újra...nem mondokm h nincsenek, mert vannak kivételek, csak nagyon kevesen...sajnos... LEírnád a konkrét sztorit, amibõl ki tudnánk következtetni h melyikre kéne hallgatnod?!
Mindkettõre, és leginkább az eszedre. Kivéve ha kínozni szereted magad "megoldhatatlan" helyzetekben. Ettõl függetlenül úgyis az érzelem fog dominálni.
10:06-os sajnállak, mert nagyon naiv vagy, egy nap rájössz majd. nem gondolkodtál azon, hogy azóta csalt e már meg? megbízol még benne?-abban az emberben aki képes volt téged megbántani? ha szeret nem teszi meg. persze te elvakult vagy... sose voltam képes megérteni ezeket az embereket, bocs ha bunkó voltam :(
Hát, amikor megcsalt a barátom nagy dilemmába voltam, hogy most mi legyen, a szívemre vagy az eszemre hallgassak?! Aztán végülis a szívemre hallgattam és nem bántam meg, mert azóta egy új ember lett akit ezerszer jobban szeretek és nem csalna meg. Ha olyan a helyzet, akkor a szívedére hallgasson az ember, de mint pl. elõttem írták, ha a férje üti a nõt, stb. akkor inkább ész.... :D Vagy mindkettõ. :)
Szerintem szituációtól függ, hogy melyikre kell hallgatni. PL. azokat sose értettem akiket ver a férjük, mégis mellette maradnak mert szeretik. Itt én egyértelmûen az eszemre hallgatnék, és elhagynám.
Elhiszem persze vannak ilyenek is, a mamámnak is csak a papám volt, egyedüli férfi az életében.csak a világ már megváltozott sajnos.A pénz és a megélhetés elõtérbe került.
Ezzel nem értek egyet. A szüleim 22 éve házasok, tele vagyunk hitelekkel, amióta fõiskolás vagyok, nekem is van diákhitelem, ki van számolva minden pénzünk, hogy mire költjük. A bevásárlás általában abból áll, hogy megvesszük a kenyeret. Semmi nasi, semmi luxus. Kenyér, tej, szalámi. Az alap dolgok. És boldogok a szüleim. Az élettársammal a híd alatt is, éhezve képes lennék megélni, mert szeretem, és csak annyi kell, hogy mellettem legyen. Második voltam.
a csóró mellett se lenne boldog, mert a pénztelenség tönkreteszi a szerelmet, a nélkülözés csak vitát szül! Tapasztalat sajnos.mind a 2 NAGYszerelmemmel való kapcsolatomat a pénztelenség tette tönkre.
Nem tudsz olvasni?! Írtam h CSALTAK MEG! Egyébként hidd el, eleget tudok az életrõl!Olyan dolgokon mentem keresztül eddigi életemben amit a legtöbb ember soha nem tapasztal meg. 20/L


A kérdező hozzászólása: Na ez f...sza :) . köszönöm a válaszokat, akkor lefagyasztom majd és ha már nem lesznek hasfájósak akkor újból elkezdem nekik adni
Mennyi idõs a baba? Újszülöttnél nagyon kell figyelni, hogy mit eszik a szoptatós kismama, mert igen, fájhat tõle a baba hasa ha puffasztó dolgot eszik a tejadó anya.
Mi is így jártunk, mikor a lányom született, neki is fájt a hasa az anyatejtõl amit hoztunk. Utána adtam neki tápszert, és nem volt hasfájós soha többet.

Mi van akkor, ha az eszed már tudja, hogy akivel X ideje együtt vagy nem alkalmas arra, hogy a jövõdet vele építhesd? A szíved viszont még nem lát.

Az érzelmek terén maximálisan teljesít, viszont nagyon lusta, befolyásolható és nem túl tájékozott. Nincsenek ambíciói amelyek elõrébb vinnék. Céljai vannak, de azok elég irreálisak és nem is tesz értük semmit. De a szerelem az van... de meddig?

Legjobb válasz: Szia! Én exem is ilyen volt. REMÉNY embere.. mindig mondott valamit mi volna jó stb.. de semmit nem tett érte,értük. Én 5hónapig bírtam ezt, amit Te hogy tudtad az eszemmel hogy ez nekem már így nem jó, de a szivem nem birta elengedni. Tedd meg a lépéseket..Hidd el csak az elsõ lépés nehéz, utána jobb lesz.

Szia! Én exem is ilyen volt. REMÉNY embere.. mindig mondott valamit mi volna jó stb.. de semmit nem tett érte, értük. Én 5hónapig bírtam ezt, amit Te hogy tudtad az eszemmel hogy ez nekem már így nem jó, de a szivem nem birta elengedni. Tedd meg a lépéseket..Hidd el csak az elsõ lépés nehéz, utána jobb lesz.

Cicám imádja a kenyeret. Lehet baja, ha azt eszik?

Szinte már csak kenyérrel játszik, addig nyávog, míg nem adok neki! Rengeteget játszik vele, néha valahova eltünteti, de néha meg is eszi! Lehet tőle valami baja? Nem nagy mennyiség és csak a héját kapja!

Legjobb válasz: Nem lesz tole semmi baja! Esetleg csak akkor ha allergiás lenne valamire ami benne van, de azt rogton meglátnád! Pl.: bepirosodna a bore, hasmenés... De nyugodtan adhatsz neki! Ez csak nagyon ritka esetkben torténik meg! És ha veled is elofordulna akkor ne adj neki tobbet!

Nem lesz tole semmi baja! Esetleg csak akkor ha allergiás lenne valamire ami benne van, de azt rogton meglátnád! Pl.: bepirosodna a bore, hasmenés... De nyugodtan adhatsz neki! Ez csak nagyon ritka esetkben torténik meg! És ha veled is elofordulna akkor ne adj neki tobbet!
Szereti, mert lehet vele játszani is és meg is lehet enni. :) Semmi baja nem lesz tõle, olyan ez, mint nekünk a ropi.
nekem a virslivel csinálja ezt. a virsli vége az övé...és akkor megy a vadászat. labdázik vele, kergeti, löködi...és amikor már felismerhetetlen a virsli akkor megeszi :D ...kenyértõl semmi baja se lesz. enyém pl imádja a hasábburgonyát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Olyan édes, hogy szórakozik vele! :)
A virslis történetet mintha én írtam volna.:D Kergeti, pofozza, dobálja, focizik vele vagy 20 percen keresztül, mintha élõ zsákmány lenne, nagyon vicces.:) Aztán a végén nagy elégedetten elfogyasztja.:)
A miénk pici kora óta imádja a bundás kenyeret, de nem volt még semmi baja tõle. Érdekes viszont, hogy külön-külön a tojást és a kenyeret nem eszi meg...
enyémnem a mogyorós csipsz a kedvence, mindig dobok neki, ha meg kint hagyom a zacsit éjjel tuti arra kelek hogy derékig belemászik azt csemegézik belõle.
uhuhúú..!!:D az én macskám megeszi a krémest a kürtös kalácsot a ropit a kenyeret mindenféle sütit a RÉPÁT!! ( O.O ) de azt hallottam hogy ha állandóan csak húst eszik a macska az sem jó mert szüksége van a más ételekben megtalálható tápanyagokra!! :D:D
A kérdező hozzászólása: Virsli, bundás kenyér, mogyorós chips, süti…! :D Milyen kis õrültek! :) Én még azt hittem az én cicám különc!

Az élesztő tényleg használ, vagyis ha azt eszem, szebb lesz a bőröm?

Ha igen melyik fajtából kéne? Vagyis van az a kocka(amit valahogy nem szeretnék rágcsálni..), por.. Mindkett? hat? Mennyit lehet bel?le enni?

Legjobb válasz: Nos az élesztõ valóban hatásos, és ha nem szereted az ízét ey kis tejjel masszává keverve maszkként külsõleg is használható. Mindkét élesztõ hatásos mivel ugyanazok a hatóanyagok vannak benne, de inkább a kockát ajánlanám... Az élesztõ kokának egyszerr Kb. negyedénél többet ne egyél mert gfekszi a gyomrod, a lényeg nem a mennyiségen van hanem a rendserességen: Mindennap egy kevés élesztõ és rendben lesz.

Nos az élesztõ valóban hatásos, és ha nem szereted az ízét ey kis tejjel masszává keverve maszkként külsõleg is használható. Mindkét élesztõ hatásos mivel ugyanazok a hatóanyagok vannak benne, de inkább a kockát ajánlanám... Az élesztõ kokának egyszerr Kb. negyedénél többet ne egyél mert gfekszi a gyomrod, a lényeg nem a mennyiségen van hanem a rendserességen: Mindennap egy kevés élesztõ és rendben lesz.
így van. képzeld én még csak 2 vagy 3 napja eszem rendszeresen és már most szebb a bõröm.nem kellemes az íze de én rögtön iszok utána teát:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm. ^^
Drogériákban lehet kapni sörélesztõ tablettát. Szebb lesz tõle a bõr, a köröm, a haj. Viszonylag olcsó (kb 150 tabletta van benne és 600 Ft volt) naponta 3x5 db-ot szedek belõle, és már három hét szedés után látom magamon az eredményét. Ráadásul még az íze sem olyan rossz, mint a kockaélesztõnek:)
A kérdező hozzászólása: Hmm, azt hány éves kortól lehet szedni?
Szerintem nincs korhoz kötve. Én 14 vagyok és semmi bajom nem lett tõle, sõt.
A kérdező hozzászólása: köszi

Ha fel vagyok puffadva akkor a leves ha azt eszem az fog segíteni?

Legjobb válasz: meg a serteszsir kefirrel

meg a serteszsir kefirrel
Az óramutató járásával ellentétes irányba forog.
Ahogy egyes írta. Nézd meg, onnan nézve merre van kelet, az a forgás iránya.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Am szevasz Wadmalac! :)
Üdv! :D
Képzeld el. Az Északi-sarkról nézve baloldalt lesz Japán (mintha fejjel lefelé néznél egy térképet), ott kel a Nap, vagyis arra forog a Föld. Az óramutató meg jobbra megy, szóval a Föld ellentétes irányban forog. :)
az északin. a délin az óramutatóval azonos irányba

A nagymamám domestosba áztatta az evőeszközöket. Ha azzal eszek abból baj lesz?

Legjobb válasz: Belflorakat roncsolhatja. Én nem ennek velük, mert alig lehet lemosniba szert+szaga megmarad.

Belflorakat roncsolhatja. Én nem ennek velük, mert alig lehet lemosniba szert+szaga megmarad.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!
nyilván utána lemosta róla a vegyszert. Nehezen tudom elképzelni, hogy a fém evõeszköz felszívja a domestost, tehát nyugodtan egyél vele, semmi bajod nem lesz
ha laosan le van öblite nem lesz bajod töle. Mosd el mégegyzser és jól öblitsd le.
Nem lesz tõle semmi bajod! De a domestos nem az evõeszközök fertõtlenítésére való. Ha kutyaszart, vagy valami durva dolgot akar róla lemosni, akkor oké, de egyébként nem érdemes azzal mosogatni. De ennyitõl nem lesz bajod!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat =)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!