Találatok a következő kifejezésre: Ha az vizsgálaton azt (317 db)

Nem, miért kellene levenni?
hát ha mondja akkor levesz azt is - ennyi az egész
hu akkor én tuti megkérnélek rá!
amúgy szép vagy?
A kérdező hozzászólása: 19
amikor ezt mondják, én leveszem a nacit és a bugyit
Én úgy szoktam hogy a melltartó marad ha nem vagyok biztos akkor megkérdezem és ennyi! A melltartó is fehérnemû szóval bugyi is marad meg a melltartó is!
Az a legbiztosabb, ha eleve nincs cicitámasz, se bugyingó. Nm fáj a fejed, hogy le, vagy sem.
Én nem veszem le, csak ha szól, hogy azt is. De ha a légzésedet akarja vizsgálni a sztetoszkóppal és útban van a pántja vagy vmi, akkor mindenképp szól.
érdekes, de 50 fölött soha nincs a melltartó pántja útban... nem kell levetni, sõt ragaszkodhatsz hozzá, hogy az marad!..
Nem szoktam levenni, csak ha vizsgálat tényleg megköveteli. Volt már nem is egyszer amikor nem engedtem a levenni felszólításnak és nem volt az égvilágon semmi probléma belõle, tudomásul vették...
Balesetin nem kell levenni semmit! Vetkõztetnek :)
ha nem fehér a bugyi akkor azt is le kell venni.Erre emlékszem!
A kérdező hozzászólása: Tiffany, és a fehérnemûre vetkõzésnél bugyi-melltartó marad, vagy csak a bugyi? Üdv, Andi
lol
nem erre gondol, hanem fel akar szedni
A kérdező hozzászólása: nincs semmi bajom a külsõmmel, a melleimmel is elégedett vagyok, ha erre gondolsz. Csak kíváncsi vagyok, hogy ki hogy viselkedik ilyen helyzetben. Ha nekem derékig kell vetkõzni, én leveszem a melltartót is. Már ha éppen van rajtam...
ezt felejts el GYIKen senkit se lehet felszedni, tapasztalatból tom ;)
A kérdező hozzászólása: hát mert gondolom a derékig vetkõzés az magában foglalja a melltartó levételét is, nem?
16:32 mert "pont" azon a vékony vonalon akarja hallgatni a légzésed... 50 év fölött már úgyis ragyogóan hallja....

Ha jó lesz az NST pénteken, akkor nem csinálnak magzatvíz vizsgálatot? 40hkm

Legjobb válasz: Én is voltam 40hetesen Nst-n, minden oké volt, doki csak aláírta és mehettem haza. Másnap menni kellett uh-ra, és akkor csináltak magzatvíz vizsgálatot, mert kiderült hogy kevés a magzatvíz. Kérdésedre válaszolva, ha jó az Nst, nem csinálnak magzatvíz vizsgálatot.

Én is voltam 40hetesen Nst-n, minden oké volt, doki csak aláírta és mehettem haza. Másnap menni kellett uh-ra, és akkor csináltak magzatvíz vizsgálatot, mert kiderült hogy kevés a magzatvíz. Kérdésedre válaszolva, ha jó az Nst, nem csinálnak magzatvíz vizsgálatot.
általában terminus után egyik nap NST másik nap AMnioszkópia nálunk így volt. csak sajnos mikor aminónak kellett volna lennie csak Nst volt pedig addigra már belekakált a vízbe 40 + 5 napon volt ez...
Ezt nem nõgyógyásznál végzik, hanem urulógusnál.
Nekünk nõgyógyász kérte a vizsgálatot. Kértem idõpontot ahol ezt a vizsgálatot csinálják. És vittük a "cuccot", nem ott kellett. Csak annyi hogy 1 óra alatt be kell érni vele.
Szia. Mi is vittük, nekünk is 1 óra volt beérni vele.
Szia! Mi egyszer vittük, az elsõ vizsgálathoz, azóta viszont az inszemekhez és lombikokhoz helyben kell megoldani a dolgokat. Nem tudom segítene-e a párodnak ellazulni, ha mondanánk, hogy mi nõk szívesen elcserélnénk az összes vizsgálatunkat az õ "ciki" vizsgálatáért. :-) Amúgy ott mindenki saját magával van elfoglalva, nem azt fogják lesni, hogy õ mit csinál. :-) Tesznek rá nagy ívben. A dokiknak és nõvéreknek pedig csak az eredmény számít. :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm hogy irtatok. és még annyit hagy kérdezzek má mennyi idö mulva lesz eredmény? hogy megállapitsák lehet e babánk.aki má ezen tul van kérem irja meg nekem köszönöm.Piroska.
Szia! Nekünk már régen volt, de úgy emléxem, még aznap volt eredmény. :-)
Szia! Nekünk 1 hét volt mire megjött az eredmény! 2. válaszoló.
Szia! Ha te kérted a vizsgálatot, akkor kérheted, hogy titkos legyen, s ne tudjon róla az ovi és az iskola se.
A kötelezõ iskolaérettségi vizsgálatot már decemberben elkezdik a szakemberek az ovodákban. Ez szerintem nagyon korai, mert következõ szeptemberre rengeteget fejlõdnek még kis 5-6 évesek. Szerintem ha kéred, hogy ne küldjék sehova a vizsgálat eredményét, nem küldik el.
Emailben tudok neked küldeni feladatlapokat iskolaérettségi vizsgálatokhoz. Esetleg ezt otthon végignézheted a gyerekkel.

Minden fiú izgul, ha egy orvos a vizsgálaton azt is meg akarja nézni, hogy hátra lehet-e húzni a bõrt a péniszén?

Legjobb válasz: Miféle vizsgálat ez? Általános vizsgálaton nekem nem rémlik, hogy ilyesmit néztek volna, ha meg tematikusan emiatt lettél beutalva valahova, akkor már késõ izgulni. Egyébként ezt szerelem,szex helyett inkább a férfi egészség kategóriába kellett volna.

Miféle vizsgálat ez? Általános vizsgálaton nekem nem rémlik, hogy ilyesmit néztek volna, ha meg tematikusan emiatt lettél beutalva valahova, akkor már késõ izgulni. Egyébként ezt szerelem, szex helyett inkább a férfi egészség kategóriába kellett volna.
Ebben igazad is van nem szabadna birka módjára bánni az emberekkel, de ott van a baj, hogy a szülõknek, a tanároknak kellene tennie, nekik kellene szólnia hogy egyenként történjen a vizsgálat, senkinek semmi köze a másik egészségéhez, a másik nemiszeréhez sem.A tanárok, orvosok sem vizsgáltatnák maguk a kollegáik elõtt akkor a diák mért lenne más! De hol vannak ilyenkor a szülõk, mért nem szól senki ezért? Szólni kellene, mert ha mindig mindeki hallgat akkor nem is lesz változás sosem.Azoknak az orvosoknak is most már szólnia kellene akár a hivatalos szervek felé akik szintén ezen a véleményen vannak. A szülõket sem értem, milyen szülõk ha mindent hagynak hogy a gyerekükkel így bánjanak, meg a tanárokat, orvosokat sem. Csak akkor lehet lépést elérni ha végre a hivatalos szervek felé jönnének be ezzel a témával kapcsolatban észrevételek és tapasztalatok. De sokaknak ez nagyon kínos és rossz érzés, ezért ezen is el kellene gondolkodni.
Annak idejen, mivel korulmetelt vagyok es nem akartam, hogy a kozepiskolaban az altalanos iskolaban tapasztaltakhoz hasonloan csufoljanak, kerultem az osszes olyan helyzetet, ahol vetkozni kellett. Uszas, kirandulas, minden ilyet. A vizsgalattal nincs es soha nem is volt gondom, azzal viszont igen, amikor mint a birkak allunk es egyszerre egynel tobb ember van bent a helyen, ahol vetkozok, mondvan, hogy "ugyis mindenki fiu".
ez vicces volt, én nem örülnék neki ennyire.
én körelmetétélt vagyok hahi szóval nem
Ez a téma érdekel csak vagy várható a vizsgálat? A szüleiddel beszélj róla ha várható a vizsgálat.
Az az 1-2 fiú aki meg szót emelt, annak van igaza, mert mer szólni ha valami nem tetszik, kérdést feltenni, akár másik orovost választani, nem beállni a sorba mint a birkák. És ezzel nem azt mondtam hogy ne engedje, meg tagadjon meg bármit is, de ha valami nem tetszik akkor merjen szólni, meg kérdezni.Nem kell mindenkinek csordaként viselkedni.Merjen kiállni magáért.Aki meg nyavalyog az pont ezt teszi, mert hány van akinek nem tetszik, aztán nem mer tenni semmit, mint a birka csak áll és less, utána meg panaszodik, arc, név nélkül.
Doki nem harapja le mi, ki beszélt errõl.Akkor a felnõtt lakosság szûrésre járok száma mért is olyan kicsi. Tudod kit nézegessenek, aki beleegyezik. Még a háziorvos sem néz be kérdés nélkül oda, akkor mirõl van itt szó.Lánynak sem az iskolaorvos néz be, ha lányt szakorvos nézhet, ha a csaj elmegy, akkor a fiúnál sincs más helyzet.
Na kíváncsi lennék akkor is ez lenne a duma ha felnõtteknél meg az üzemdoki nézegetne ott. Ha annyira nem nagy ügy akkor hogy-hogy ilyen kicsi a felnõttek aránya. Nincs szám ami indokolttá tenné hogy szükség lenne a vizsgálatra, mert olyan sok fitymaszükületes lenne.
Teljesen igaza van az 5 nek.Nehogy már a nyúl vigye apuskát .1-2 szégyenlõs fiú csinálja itt, meg a suliban is a feszültséget .Még egynek sem harapta le doki.Még jó hogy ilyen is van, és fizetni sem kell érte .Bármilyen eü, problémát talál, úgy is szakorvoshoz írányít .
Szerintem meg ebbe kellene hogy legyen némi beleszólás, nem mindegy ki, hogyan és mikor csinálja, és hogy úgy megy végbe hogy az illetõ mit érez, úgy érzi hogy más döntött felette, nem volt semmi beleszólása, kényszerhelyzetben volt, mert úgy érzi akkor ez valami nagyon égõ volt(van aki szégyenlõs és valjuk be felnõttek is szakemberhez mennek, jól körülnézve ki a megfelelõ, van aki még fizet is mint hogy sztk-ba menjen, akkor ha felnõttnek nem mindegy az egész, gyereknek hogy lenne mindegy ), mert meg lehet nézni akinek rossz tapasztalata van az nem fog elmenni ha baj van akkor sem, meg ha nincs akkor sem. Meg ha most ez van iskolába mit fognak kitalálni késõbb, van végbél rák, prosztatarák akkor legközelebb ide is oda is bekandikálnak majd vagy mi?Majd ezt is bevezetik korosztályt véve alapul hogy melyikre jellemzõ. A felnõtt férfiak igen kis százaléka jár csak szûrésre. Korábban sem volt ez egy általános vizsgálat része kezdjük itt, ez korábban max börtönökben volt rendszeres, meg végbél vizsgálattal egybekötötték, nem csodálkoznék lassan a fenék széthúzását is kérnék ott meg kitalálnák aranyér vizsgálat, mindenre lehet hivatkozni.Nem hiába van az hogy a vizsgálatot el lehet hagyni.Van pár betegség ami felnõttekre jellemzõ akkor most hivatkozni lehetne bármire hogy ott is kötelezzék õket és ott sem szakorvos lenne, na azt megnézném. Nem azt mondom hogy mindent törölni kell, de ez így nem jó szerintem, azért a szülõnek, gyereknek is legyen már beleszólása mi történik vele, ha nincs akkor nem beszélhetünk arról hogy a te érdeked, mert sem felnõttnél, sem gyereknél ha te nem szólhatsz bele hanem más dönt helyetted az nem érdek, indokot meg mindenre lehet találni, ahogy ellenérvet is . A felnõttnek nem mindegy kihez megy, mi vár rá, akkor gyereknek mért lenne az?Sõt amilyen kevés felnõtt megy el szûrésre nincs mirõl beszélni. Meg kellene húzni egy vonalat ezeket meg kell csinálni, innentõl meg a szülõ dönthet.
Az ilyen feladatokat 6 éves korig a védõnõ látja el, majd ezt követõen az iskolaorvos. Ez törvényileg így van szabályozva, még akkor is, ha nem mindenhol tartják be. Szerintem a legtöbb fiú izgul ilyenkor. És ez késõbb sem lesz másképp az urológusnál! De gondolj mindig arra, hogy az alapos vizsgálat a Te érdekedben történik!
Ja amúgy van akit nem zavar és ki teszi bárki elé.Ha meg kell mutatni akkor már szakorvos ha lehet.
A vizsgálat nem kötelezõ, tehát ha megmondod az orvosnak hogy minden vizsgálatot elvégezhet de ehhez nem járulsz hozzá, akkor nem fogja megnézni. Nálunk sem nézték, ill középsuliba nézték volna, de megmondtuk hogy nem és kész. Számomra nem teljesen normális eljárás, hiszen lányok nemiszervét sem nézegetik, ha csak nem maguk mennek el szûrõvizsgálatra és ha jól értelmeztem itt iskolai vizsgálatról van szó.Tehát egy sima iskolai vizsgálatkor nem normális számomra hogy a nemiszervet is nézegessék. De ez nem is igulás és nem is arról van szó hogy azért parázik meg attól félne nem tudja hátrahúznia fitymájukat és valami baj van.Itt nem izgulásról van szó, hanem arról hogy elég égõ hogy gyakorlatilag a legintimebb testrészedet vedd elõ az iskolai orvos elõtt.A lányoknak sem kell megmutatni a nemiszervük.Ciki egy száll semmibe lenni itt ennyirõl van szó, senki nem akarja akárkinek mutogatni a bréjét. A lányok is ha elszánják magukat, tehát saját maguk döntöttek errõl, hogy szûrésre mennek, és van aki ezt akár 20 éves kora után teszi meg, valaki meg nem is jár, akkor választ magának orvos, még az orvos nemét is megválaszthatja és szakorvoshoz megy, nem az iskola orvosával, vagy háziorvosával nézeti meg. Szerintem egy tini lány sem mutattná meg szívesen az iskola orvosnak a nemiszervét fõleg tiniként ha az a orvos még ellenkezõ nemû, fiúknál meg 90%-ék hogy nõi orvos jön.Ciki érzés.A másik meg hogy vannak helyek ahol még egyenkénti vizsgálatra sincs mód, ha csak az illetõ nem szól, hogy egyenként szeretnék a vizsgálatot.Ahogy egy lány sem terpesztene be az osztálytársa elõtt, úgy sok fiú sem szeretné ha más elõtt kellene húzkodni a lopost. De mért tetted fel a kérdést? Téged is érint a vizsgálat?
Ha egészséges vagy és a filmekhez hasonló szexi nõvérke teszi, akkor lehet.. De mint a nõgyógyásznál, jobb túllenni az orvoson és nem izgató a környezet.
Azért meg hogy metélt vagy nem kell hogy mindenbõl kimaradj.Elég bun kó orvosok voltak, meg tanárok is, kíváncsi lennék akkor õk is vetkõznének a többi tanár elõtt.

El küldtek afp-re arra vizsgálatra amit a 16. héten csinálnak de én akárhogy is számolom amit az orvosom megadott idöpontot a vizsgálatra az a 17. hétnek a második napja ez baj vagy ilyenkor még aktuális ez vizsgálat? és ha nem akkor mit kell tennem?

Legjobb válasz: Mindig a betöltött 16. hét után, tehát azon a héten, amíg a 17. hét tart. Így a számítás megfelelõ, pont egy közép határidõt kell kikalkulálni, azaz betöltött 16. hét plusz 2-3 nap. Nyugi. Védõnõ vagyok.

Mindig a betöltött 16. hét után, tehát azon a héten, amíg a 17. hét tart. Így a számítás megfelelõ, pont egy közép határidõt kell kikalkulálni, azaz betöltött 16. hét plusz 2-3 nap. Nyugi. Védõnõ vagyok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm akkor mostmár nyugodt vagyok hogy semmit nem számoltam el.
De a kérdezõ épp azt írta, hogy a 17. hét második napja! De szerintem is izgulj emiatt, fõleg, hogy júliustól már nem is kötelezõ megcsináltatni.
Nem rég kaptam meg az Afp met. Ami 0, 28. Szerintem legalább 1 héttel dl vagyok számolva. Ill az én védõnõm pont 16 hetesen küldött. Szerintem ez lehet a baj. Ne aggódj menj nyugodtan

Középiskolában az orvosi vizsgálaton ha felszólít minket az orvos akkor kötelező levetkőzni? Akár meztelenre?

Neten olvasgattam ilyen dolgokat hogy vannak iskolák ahol az orvos kötelezi a diákokat hogy vetkőzzenek le meztelenre mert vannak olyan vizsgálatok amik ezt indokolják. Ha egy orvos mond ilyet akkor azt kötelező megtenni vagy el lehet azt utasítani? Ha nekem azt mondják vetkőzzek le meztelenre és ha nemet mondok akkor mi történik? Mert én úgy hallottam ha nincs meg az orvosi alkalmasság akkor abból gond lehet. Nem tudom hogyan megy az ilyen nálunk általánosba csak fehérneműre kellett vetkőznünk de ott mondták hogy gimis korban szoktak tartani egy olyan vizsgálatot amikor mindent néznek, csak az valahogy kiesett már nálam hogy is van ez, de itt olvasgattam a neten ott írták hogy volt olyan iskola ahol kötelező volt meztelenül lenni.

Legjobb válasz: Teljesen meztelenül nem vizsgálhat meg, persze ez csak a rendõrtisztin meg a katonai sulikban szokás inkább bár ott sem kérik azt hogy légy teljesen meztelen csak egy pár másodperces vizsgálat az a része és ennyi. Középiskolába amúgy nálunk is volt egy iskola doki akinek ez volt a mániája bugyi, melltartóba kellett lennünk egy várószobába négyen voltunk ott lányok, és egyenként hívtak be minket akkor ott az ajtónál már a bugyit és melltartót is levetették volna de nem tették mert az orvos elõtte megkérdezte hogy csinálhat-e nemi szerv vizsgálatot is persze ránézésre, páran bevállalták a dolgot õk meztelenül voltak mert közben magasságot is nézték meg minden és akkor ne kelljen azért felöltözniük hogy húzzák az idõt de ez nem volt kötelezõ. Viszont vannak olyan helyek ahol kötelezõen elvárják ezt, de akkor sem kényszeríthetnek erre senkit, akkor szólni kell az igazgatónak és ennyi.

Teljesen meztelenül nem vizsgálhat meg, persze ez csak a rendõrtisztin meg a katonai sulikban szokás inkább bár ott sem kérik azt hogy légy teljesen meztelen csak egy pár másodperces vizsgálat az a része és ennyi. Középiskolába amúgy nálunk is volt egy iskola doki akinek ez volt a mániája bugyi, melltartóba kellett lennünk egy várószobába négyen voltunk ott lányok, és egyenként hívtak be minket akkor ott az ajtónál már a bugyit és melltartót is levetették volna de nem tették mert az orvos elõtte megkérdezte hogy csinálhat-e nemi szerv vizsgálatot is persze ránézésre, páran bevállalták a dolgot õk meztelenül voltak mert közben magasságot is nézték meg minden és akkor ne kelljen azért felöltözniük hogy húzzák az idõt de ez nem volt kötelezõ. Viszont vannak olyan helyek ahol kötelezõen elvárják ezt, de akkor sem kényszeríthetnek erre senkit, akkor szólni kell az igazgatónak és ennyi.
Teljesen meztelenre nem kell. Bugyi maradhat az emberen.
Ha megmérik pl. az ember testsúlyát, még jó, hogy le kell vetkõzni (fehérnemûre), meg levenni a cipõt, mert különben a mérleg azt is mérné
Középiskolában ilyen már nincs. Rendõrképzõknél van ilyen csak. Az orvosi alkalmassági vizsgálat kimerül a szemvizsgálatban, vérnyomásban, reflexvizsgálatban, hallásvizsgálatban és lúdtalpvizsgálatban. Plusz a súlyt és magasságot nézik. De levetkõzni, fõleg meztelenre nem kell.
nálunk még a nadrágot sem kell levenni
Nincsenek középiskolában meztelenre vetkõzõs orvosi vizsgálatok, nem is lennél köteles ilyen utasítást végrehajtani egyébként. Nem tudom ki terjeszti széltében-hosszában ezeket a történeteket itta GyK-n meg máshol is a neten, de tuti, hogy kamu az egész.
De csak deréktõl felfele kellett "vetkõzni"-
3as válaszoló vagyok Most jutott eszembe, hogy egyszer (a 4 év gimi alatt) volt olyan, hogy megmondták, hogy adott nap vizsgálat lett. Egy külön terembe jött a doktornõ, csak nõk voltak benn és melltartóra kellett leöltözni.Megnézte hátulról a hátam és a pajzsmirigyemet asszem. :)
Nálunk csak felülrõl kellett levetkõzni.
Ez iskola függõ. Én informatika szakközépbe jártam, de nálunk volt ilyen vizsgálat 9., 10. és 12. osztályban, mind a háromszor fehérnemûig le kellett vetkõzni. Csak így tudták megnézni a gerincet, lúdtalpat stb. Meg fel kellett feküdni egy ágyra és elkezdték nyomkodni a hasunkat.
Most végeztem gimiben, nekem sosem kellett levetkõzni és nem is vetkõztem volna, mindaddig amíg nem látnám indokoltnak(mondjuk sürgõsen be kellene avatkozni.) Nekünk az orvosi vizsgálatok során mindig megmérték a vérnyomásunkat, magasságunkat, súlyunkat, volt fül és szemvizsgálat(nemcsak távollátás, hanem színtévesztést is). Aztán volt tüdõtérfogat mérés.Kérdezte, hogy van-e valami betegségem.Megnézték még a hátamat, hogy van-e valami rendellenesség. Na itt fel kellett húzni hátulról a felsõt és behajolni!:D de nem volt ebben semmi, megnézte a hátam és kész.Ja még a vizsgálat napján kellett vizelet mintát hozni. :)
Nekünk gimiben egyszer volt olyan vizsgálat, hogy a dokinál le kellett tolni a gatyát, hogy megnézze, van-e valakinek fitymaszukulete...tuleltuk. :-)

Ha PCOS lennék azt bármiféle nőgógyászati ultrahangos vizsgálaton látták volna?

Az utóbb fél évben kétszer is voltam nőgyógyásznál ultrahangon, azt mondták minden rendben van, de nemigazán tudom, hogy mit néztek.. leletet nem adtak róla. Most endokrinológus szakorvos UH-ra küldött, mivel úgy gondolja, ki kéne zárni, hogy PCOS vagyok. Lehetséges, hogy bár voltam ultrahangon, de valami mást néztek, nem azt a részt, ahol ciszták lehetnek? Vagy egy ilyen vizsgálaton kiderült volna?

Legjobb válasz: Õszintén? Elméletileg látni, igen, és az orvosi vizsgálatok azért lennének, hogy az elváltozásokat kiszûrjék. Gyakorlatilag 4 orvosi papírom van arról, hogy nincs PCOS-em, erre egy véletlen folytán egy igazi orvos tényleg megnézett, és tele vagyok cisztákkal mindkét petefészkemben, a tesztoszteronom 7x volt, és az inzulinom 150-es 20 helyett. Szerinted?

Õszintén? Elméletileg látni, igen, és az orvosi vizsgálatok azért lennének, hogy az elváltozásokat kiszûrjék. Gyakorlatilag 4 orvosi papírom van arról, hogy nincs PCOS-em, erre egy véletlen folytán egy igazi orvos tényleg megnézett, és tele vagyok cisztákkal mindkét petefészkemben, a tesztoszteronom 7x volt, és az inzulinom 150-es 20 helyett. Szerinted?
Ha ezek 3. napi értékek. Akkor kimondottan rosszak a hormonjaid. Ez egyértelmûen pcos hormon sor. tesztoszteron mennyi?
bocs, doli=doki :)
Nekem nem látott a doli cisztákat uh-n, viszont az inzulinom mégis magas lett. Az IR pedig összefügg a pcos-sel:(
A kérdező hozzászólása: LH 5.38 (2.00-15.00)
És mennyi az LH eredményed?
A kérdező hozzászólása: eredményem: FSH 2.98 (3.50-10.00) prolaktin 534.3 (90.0-500.0) A többi az átlag tartományba esik, azok azért nem írtam le. A prolaktint azóta beállították bromocriptinnel, már 3 hónapja nem szedem, és egyelõre lent maradt. Remélem így is marad :) Tüneteim ami miatt elmentem a dokihoz: mensi elõtt pár nappal (2-3-4) barnázás. Egyéb tünetem nincs!
Nekem hüvelyi uh-val derült ki, én is láttam a meg nem repedt visszamarad tüszõket, a dokim azt mondta cisztám nincs. Elküldött 3. 21. 26. napi vérvételekre (hosszú ciklus miatt) ott pedig minden eredményem olyan lett ahogy a nagykönyvben meg van írva. szóval ez számomra is érdekes. És még peteérésem is volt!
A pcosnek sok tünete van és nem mindnek kell meglennie.Viszont a hormonvizsgálat kimutatja, ha az vagy. De ha volt hüvelyi uh-od, azon látszania kell. Meg mondjuk azt sem értem, hogy nem adnak papírt az uh-ról???
a pcos-nek nem feltétele, hogy cisztáid legyenek, így nem biztos, hogy látszik uh-n. Mik a tüneteid? 3. napi hormonsorod milyen lett?
A kérdező hozzászólása: :O Komolyan?????? :O Testo 2, 05 <2.90

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!