Találatok a következő kifejezésre: Ha az vizsgálaton (307 db)

Az apa nem vállalja a babát, de dns vizsgálatot akar szülés után. És ha az igazolná, hogy az övé akkor elvállalná. Nekem bele kell egyeznem a vizsgálatba? Nem kérek gyerekatartást sem és megnevezni sem akarok apát.

Csak azt akarom hogy soha ne legyen joga hozzá,ne láthassa és ne vihesse el!Félre értés ne essék,az övé a baba,csak azért nem akarom hogy ? kérje a vizsglatot,mert itt hagyott terhesen,elment másik n?höz és most,hogy az kidobta jött volna vissza,de nem békültem ki vele.Most meg ? akar vizsgálatot.

Legjobb válasz: Ha apasági pert indít akkor a bíróság kötelezhet a vizsgálatra. Ebben az esetben a gyámhatóság képviseli a gyereket, akinek az érdeke, hogy megtudja ki az apja.

Ha apasági pert indít akkor a bíróság kötelezhet a vizsgálatra. Ebben az esetben a gyámhatóság képviseli a gyereket, akinek az érdeke, hogy megtudja ki az apja.
A gyereknek is joga van az apához, ne akard elvenni tõle a lehetõséget, hogy megismerje az apját. Anyunál ugyanez volt a helyzet, csak anyu nem tiltott minket egymástól, apám nem volt rám kiváncsi. A mai napig rossz érzés, hogy nem tudom, ki az apám. Tudom, hogy haragszol rá, de nézd a gyerekedet is, ne csak magadat. Én szivesen megismertem volna apámat. Egyébként ha megszeged a végzésben foglaltakat, igen, megbüntethetnek. Neked ugyanis nem jogod, hanem kötelességed a láthatást biztositani, és ez a gyerek érdeke.
A gyámhatóság hivatalból indítja meg a vizsgálatot. Tavaly indított egy barátom ilyen pert, meg is állapították, hogy övé a gyerek és vannak jogai, amit az anya meg akart akadályozni. Tehát lehet indítani és a bíróság elõírja a DNS vizsgálatot.
Kedves utolsó!Szerinted ez a férfi egy APA???Vagy ember?Csak egy igazi férfi... :S bottal a lába közt...na õ abba szerelme, meg a lyukakba, meg a ribikbe!Nehogy már...szegény gyerek egy életen keresztül szenvedjen, mert az a spermazsák az "apja"!!!Inkább akkor ne is legyen!
igen, akkor indítja meg a gyámügy a folyamatot, ha az apa elõzetesen már 1x vállalta , hogy az övé a gyerek papíron... csak közben pl. elgondolkodott, hogy "de lehet, hogy mégse én vagyok...", akkor kérheti a dns vizsgálatot. De egyébként nem. A kérdésfeltevõ szerint ez pont fordítva van. Akkor vállalná az apaságot, ha a vizsgálat alapján kiderülne tényleg az övé. Ebbe pedig az anyának bele kell egyeznie.
Nem kell beleegyezned, nem kényszerítheti ki a DNS vizsgálatot.
szia! Ha TE nem egyezel bele, nem kérhet apasági vizsgálatot, még akkor se ha papíron elvállaja az apaságot. (de az olvasatodban gondolom ez a lehetõség se áll fent)
Minden válasznak van igazságtartalma.Te megnevezni sem szeretnéd, ezért neked nem kell attól tartani, h kötelezhetnek DNS-vizsgálatra(mivel nem arról van szó, h már az apa vállalta, és a nevén van).Mivel nem tudhatjuk, h pontosan mi áll a háttérben, amennyiben nem akarod, h a késõbbiekben kapcsolatot tarthasson a picivel, ne menj bele a vizsgálatba, és ne nevezz meg apát(mondd azt, nem tudod ki az.)Ilyen esetben, (mivel muszáj vmilyen névnek szerepelni)vmit beírnak.
Kedves 3.! Amerikában meg a sorozatokban lehet. Magyarországon 98%ban az anya döntése a helytálló és jogilag elfogadott .(akár pozitív, akár negatív értelemben). A gyámügy nem szólhat ebbe bele. (Meg sokszor nem is akar...)
A kérdező hozzászólása: Mindenképp meg szeretném akadályozni hogy elvihesse láhatásra és hogy bármi joga is legyen hozzá.Bíróságon kívül persze láthatja , de ha meg szabnák neki valami úton módon a láthatást akkor sem adom oda!!Milyen büntetésre számithatok akkor?
Szia. Mi lett veletek? Voltatok DNS vizsgálaton? Változott a kapcsolatotok az apával? Kíváncsi lennék rá, hogy alakult az életetek azóta.
20.57 és 21.25!Igazatok van és az elõttem szólónak is!Sajnos nem tudod kivédeni és egyetértek , hogy nem szeretnéd ha kapcsolatban lenne a gyerekkel!Õ már bizonyította milyen jó apa de sajnos a jog õt is védi!!Állítólag a gyermek védelme!!Sajnos ez nem így van!Sok olyan válaszoló van aki írja a mégiscsak az apja verziót meg, hogy mit mondasz majd neki!!!Azt mondod:hogy csak így volt biztosítva a boldog gyerekkor!!!!És ez biztos, hogy így van, ha lesz belõle egy lelki roncs akkor az kinek jó??Sokszor a mostoha apa többet ad mint az "igazi"!Az ilyen típusú emberek nem változnak!!Az a baj, hogy ezt nem tudod végigvinni mert ha perel és a dns õt igazolja akkor joga lesz a láthatásra!De biztos, hogy a gyerek nagyon hamar kiismeri majd!!!!Reméljük tõle azt kapja amit megérdemel!!!
21.25-nek teljesen igaza van!Könnyû akkor apának lenni amikor van kedve!!Ha nincs újra lelép 1 nõvel!A gyerek csak szenvedni fog a drága apuka jogaitól !Nálunk is van a családban 1 hasonló eset, jobb lett volna ha nem lett volna apa(papír apa)mert én csak donornak hívom!!Aki azt írja, hogy mégiscsak az apja az még nem látott gyereket szenvedni az apukájától!Sajnos az is igaz, hogy ezeknek a szemét embereknek van joguk a láthatásra sajnos nem tehetsz ellene semmit!Teljesen megértelek, nekem így nõtt fel az unokaöcsém, volt , hogy elment mellette mint 1 idegen!Soha nem kapott tõle semmit az unokaöcsém !!Illetve kapott bánatot és lelki sérülést mert joga volt hozzá , MERT MÉGISCSAK AZ APJA!!
Elõzõ vagyok! 18:54esre reagálnék még, jó, hogy õ legalább beismerte, hogy nem tudja pontosan mi a helyzet. Azt írja, szerinte nem lehetséges, hogy bárki csak úgy dns vizsgálatot kérjen egyedülállõ nõktõl. De ez lehetséges, ugyanis a fent említett törvény kimondja, hogy apaság megállapítására irányuló pert az APA indíthat. Bárki mondhatja magát apának, pláne, ha betudja bizonyítani, hogy tényleg õ az. Másrészt egy ilyen vizsgálat nem olcsó, nem fog minden férfi százezreket poénból kifizetni, hogy ismeretlen nõcik gyerekeit ilyenre kötelezze. A másik kérdésed: igen, megbüntethetnek, ha nem engeded a láthatást. Valóban nem jogod, hanem KÖTELESSÉGED a családjogi törvény szerint engedni, hogy a gyerek az apját is megismerje. Te ezt nem tilthatod meg. Ha mégis megteszed, kemény pénzbüntetést kaphatsz és akár a gyereket is elvehetik tõled...Nem ijesztgetni akarlak, és attól, hogy ismerem a jogot, tudom, a gyakorlatban ez egyáltalán nem mûködik mindig jól, gyerekbarátként. Lehet, hogy te húzod a rövidebbet, ha sokat pattogsz. Szóval sztem csak nyugodtan, nem kardoskodva csináld, ha esetleg perre kerül sor, mert ki tudja, még a bíró az apának is ítélheti a gyereket...ismerem a bírói gyakorlatot, szörnyû dolgokra képesek egyes bírók. Ha a pasi akar ilyen vizsgálatot, engedd neki, ha akar láthatást, muszáj engedned. A gyerek 3 éves koráig úgysem viheti el több napra nélküled! Csak találkozhat vele, amikor te is ott vagy. Kivéve persze, ha egy másik, úgynevezett elhelyezési perben neki ítélnék, de ilyenrõl nem írsz, remélhetõleg nem is lesz. Én gyermekvédelemmel akarok majd foglalkozni, mert ahogy az igazságszolgáltatás ma megy az botrány. Simán visszaadják a szülõi felügyeleti jogot olyan apának, aki a fürdõszobában szopatta le magát a 6 éves gyerekével...bocsánat a durva megfogalmazásért, de ez megtörténik. Nem tudhatod milyen bíróhoz kerülsz, a legjobb, ha higgadt maradsz és ismered a jogot!! Én a te pártodon állok, segíteni szeretnék, m ez az ember valóban nem jó apa, de neki is vannak jogai.Szóval ha van bármi, amit tudni akarsz kérdezz itt én válaszolok mindenre!
Szia, én ugy tudom, hogyha megnevezel mást apának, akkor nem kérheti a dnst. Egyébként a bíróság igen. Valakit be kell jelõlnöd, és ennyi.
Sajnálom, hogy ilyen dolgokon kellett keresztül menned. A kérdésedre én sem tudom a tökéletes választ, de ügyvéd biztosan hasznosabb infokat tudna adni, mint mi itt. DE! Józan paraszti ésszel gondolkozva, ha nem tünteted fel az apa nevét, õ nem állithat csak úgy be, hogy dns vizsgálatot kér. Képzeld mi lenne, ha ez lehetséges lenne. Csak úgy járkálhatnának a férfiak az egyedülálló anyukákhoz, hogy dns vizsgálatot követelnek? Nem hiszem, hogy ez csak úgy megy. Kitartást kivánok neked, és persze találjon meg benneteket egy hozzátok méltó férfi, aki boldoggá tesz. Drukkolok nektek!
Ez rendben is van, de gondolj bele abba, mit mondasz a gyerekednek, amikor majd meg akarja ismerni az apukáját? Mert arról nem õ tehet, hogy ti már nem vagytok együtt. Ne a gyerekedet büntesd más hülyesége miatt. Persze apukáról nekem is megvan a véleményem, de ez akkor sem a gyerek hibája. Az viszont a tiéd lesz, ha nem engeded, hogy találkozzon vele, és emiatt majd rád fog haragudni. Gondolj a késõbbiekre is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Elvállalta a babát végül, de külön élünk.Lassan 1 éves lesz a kislányom és most békülni akar az apa.
Ezt nem nõgyógyásznál végzik, hanem urulógusnál.
Nekünk nõgyógyász kérte a vizsgálatot. Kértem idõpontot ahol ezt a vizsgálatot csinálják. És vittük a "cuccot", nem ott kellett. Csak annyi hogy 1 óra alatt be kell érni vele.
Szia. Mi is vittük, nekünk is 1 óra volt beérni vele.
Szia! Mi egyszer vittük, az elsõ vizsgálathoz, azóta viszont az inszemekhez és lombikokhoz helyben kell megoldani a dolgokat. Nem tudom segítene-e a párodnak ellazulni, ha mondanánk, hogy mi nõk szívesen elcserélnénk az összes vizsgálatunkat az õ "ciki" vizsgálatáért. :-) Amúgy ott mindenki saját magával van elfoglalva, nem azt fogják lesni, hogy õ mit csinál. :-) Tesznek rá nagy ívben. A dokiknak és nõvéreknek pedig csak az eredmény számít. :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm hogy irtatok. és még annyit hagy kérdezzek má mennyi idö mulva lesz eredmény? hogy megállapitsák lehet e babánk.aki má ezen tul van kérem irja meg nekem köszönöm.Piroska.
Szia! Nekünk már régen volt, de úgy emléxem, még aznap volt eredmény. :-)
Szia! Nekünk 1 hét volt mire megjött az eredmény! 2. válaszoló.

Ha az első vizsgálaton hasi uh volt, akkor a második vizsgálaton is az lesz? A második vizsgálatkor mit néz a doki?

Nem tudom, hogy telt vagy üres hólyaggal menjek a vizsgálatra, mert az egyikhez ilyen, a másikhoz olyan kell...

Legjobb válasz: Üres hólyaggal kell menni, éppen egy hete mondta nekem is az orvos. Nekem az úgynevezett nulladik UH hasi volt, ekkor még csak petezsákot látott, 7 hetesen visszamentem, akkor már hüvelyit csináltak. A 12 hetes már nyilván megint hasi lesz... Persze ahogy látom, ezt kórháza válogatja...

Üres hólyaggal kell menni, éppen egy hete mondta nekem is az orvos. Nekem az úgynevezett nulladik UH hasi volt, ekkor még csak petezsákot látott, 7 hetesen visszamentem, akkor már hüvelyit csináltak. A 12 hetes már nyilván megint hasi lesz... Persze ahogy látom, ezt kórháza válogatja...
Szia! Hüvelyire üres hólyaggal kell menni a hasira meg szerintem mindegy. Nekem a hüvelyi elõtt 2 perccel szóltak, hogy most menjek el pisilni. A hasinál nem mondtak semmit. De én nem is bírtam volna ki, hogy ne pisiljek a hasi elõtt (állandóan pisilnem kellett...)
nekem nem kellett pisilni menni a hüvelyi elõtt, egyáltalán nem zavarta a dokit a vizsgálatnál, sõt mutatta is a húgyhólyagomat, benne a vizelettel.
Érdekes kérdés, mert nekem idáig csak hüvelyi Uh volt, 14 hetes vagyok.
Általában úgy szokták, hogy 12.hétig hüvelyi, utána hasi uh-n néznek. De hangsúlyozom ÁLTALÁBAN, mert van olyan kórház, ahol csak az egyiket vagy csak a másikat. Mint az elõttem szólónál is.
Nálunk is 12 hétig hüvelyi van, utána hasi, vagyis a 12. heti már hasi. Engem elküldött vizsgálat közben pisilni, tehát szerintem is inkább menj el elõtte.
Nálunk kérik a hasinál a telt hólyagot, hüvelyinél az üreset. Úgyhogy szerintem a legjobb ha telivel mész, abból még lehet üres ha arra van szükség. De ha elõtte kipisiled magad, nem biztos hogy meg tud vizsgálni.
Szia! Én azért nem foglalkoztam ezzel az üres-teli dologgal, mert nagyon gyorsan teli lesz mostanában. Egyébként nekem egyik doki se mondta, hogy így vagy úgy menjek. Eleinte hüvelyire mentem telivel és üressel is (ahogy adódott), legutóbb hasi volt, de hüvelyire számítottam, mert 12. hetire mentem (a doki szerint elég vékony vagyok, így nem kellett hüvelyi). Ha fontos nekik, hogy hogyan mész, úgyis szólnak. Én egyszer mentem életemben úgy ultrahangra (nem nõgyógyászatira), hogy kérték a teli hólyagot, majd meg õrültem, mire sorra kerültem.


Mi van olyankor, ha az anyuka nem tud elmenni a 12. heti vizsgálatra?

A kérdés elméleti, nem vagyok terhes :) Csak érdekel, hogy mi van ilyenkor, mert az bárkivel el?fordulhat, hogy lebetegszik, elutazik nyaralni stb. Ilyenkor mi történik?

Legjobb válasz: 12.héten kell menni, vagyis 7 nap van rá! Munkából el kell hogy engedjenek a vizsgálatokra! Ha meg pont akkor utazik nyaralni egy Anyuka, akkor annak nem is olyan fontos a baba, hogy tudja minden rendben van-e vele úgy gondolom! Azért valahogy mindenki megoldja, hogy eljusson rá!

12.héten kell menni, vagyis 7 nap van rá! Munkából el kell hogy engedjenek a vizsgálatokra! Ha meg pont akkor utazik nyaralni egy Anyuka, akkor annak nem is olyan fontos a baba, hogy tudja minden rendben van-e vele úgy gondolom! Azért valahogy mindenki megoldja, hogy eljusson rá!
Semmi nem történik. Ez mindenkinek a saját érdeke. Senki nem fog neki könyörögni, vagy nem fogják érte megbüntetni.
Ha nem tudok majd elmenni, akkor egyeztetek az orvosommal egy késõbbi idõpontot, legkésõbb a 13. héten. Elõfordulhat munka, vagy olyan program miatt, ami rajtam kívül áll. Szerintem, nem harapnak az orvosok. Feljegyzik úgyis a dátumot, tehát nyomon követhetõ a vizsgálatok menete, megléte.
Azért ezt így nem mondanám, hogy aki akkor éppen nincs itthon, annak nem olyan fontos a babája. Én kétszer is jártam már úgy, hogy a férjemnek 3 illetve 4 hetes külföldi útja volt, és eldönthettem, hogy vagy itthon maradok 1 illetve 2 kicsi gyerekkel, vagy megyünk vele. Ez mind a kétszer "ütötte" a 12 hetes ultrahangot, de a dokim azt mondta, nyugodtan elmehetek, megnézett elõtte is, és utána is (13-14 hetesen). Ettõl még nagyon fontosak voltak nekem azok a babák, de nem akartam egy hónapig egyedül lenni a gyerekekkel... És nem maradtam le semmirõl, minden rendben volt.
Szia! Ha te kérted a vizsgálatot, akkor kérheted, hogy titkos legyen, s ne tudjon róla az ovi és az iskola se.
A kötelezõ iskolaérettségi vizsgálatot már decemberben elkezdik a szakemberek az ovodákban. Ez szerintem nagyon korai, mert következõ szeptemberre rengeteget fejlõdnek még kis 5-6 évesek. Szerintem ha kéred, hogy ne küldjék sehova a vizsgálat eredményét, nem küldik el.
Emailben tudok neked küldeni feladatlapokat iskolaérettségi vizsgálatokhoz. Esetleg ezt otthon végignézheted a gyerekkel.

Meddig a tartanak a rosszulétek, ha valaki nagyon fiatal terhes? És milyen vizsgálatok jönnek, ha az orvos is megerősíti?

A második tesztem is két csíkos lett.Reggel óta émelygek és nagyon rossz.Valamit lehet ellene tenni,hogy kicsit enyhébb legyen,mert gondolom nem lehet teljesen elmulasztani.

Legjobb válasz: A rosszullétek elvileg a 14. hétig tartanak, gyakorlatilag egyéntõl függ. A vizsgálatokkal és a panaszokkal kapcsolatban (is)az alábbi oldalt ajánlom: http://mama-baba.freeweb.hu/terhesjel.html

A rosszullétek elvileg a 14. hétig tartanak, gyakorlatilag egyéntõl függ. A vizsgálatokkal és a panaszokkal kapcsolatban (is)az alábbi oldalt ajánlom: http://mama-baba.freeweb.hu/terhesjel.html

Ha az orvosom nem tud csinálni 4 dimenziós uh-vizsgálatot, akkor abból nem lesz sértődés, ha erre az egy vizsgálatra egy másik orvost választok?

A józan eszem azt mondja,hogy miért is lenne,hiszen neki nincs hozzá gépe, én meg szeretnék! Csak a lelkiismeretem... Ha valaki volt hasonló "gondban", légyszi írjon!

Legjobb válasz: nehogy gondot csinálj ebbõl! természetes, hogyha neki nincs gépe, máshova mész. nagyon kevés dokinak van 4 D-s uh gépe. ezért tuti nem fog megsértõdni.

nehogy gondot csinálj ebbõl! természetes, hogyha neki nincs gépe, máshova mész. nagyon kevés dokinak van 4 D-s uh gépe. ezért tuti nem fog megsértõdni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Oké, megyek :)
A dokidnak nem is kell tudnia róla, a te dolgod...
Nyugodtan elmehetsz, nem is fog tudni róla! Amúgy tényleg nagyon kevés orvos rendelkezik a saját rendelõjében 4D-s ultrahanggal. De ha meg is tudja, fel kell tudnia érni ésszel, hogy te szeretnél olyan képet, másutt vannak meg hozzá a lehetõségek. Ha nem bírsz a lelkiismereteddel, nyugodtan mondd el neki, hogy voltál megnézetni, és esetleg mutasd is meg neki a képet. Ne aggódj: nem fog haragudni, még örülni is fog neki, hogy gondoltál rá! :o)
Mi a baja?
A kérdező hozzászólása: A neurológussal beszéltem, azt mondta ne olvassak utána a neten, õ ezt javasolja, hogy talán ct-nél nem kell altatni, MR-nél valószínûbb mert az hosszú idõ
Miért nem beszéled meg az orvossal? Nyugodtan el lehet mondani neki, hogy aggódsz, és jobban örülnél egy veszélytelenebb eljárásnak. Tény, hogy az MRI az elsõként választandó gyermekek esetén. De at is bele kell kalkulálni, hogy az MRI-re valószínûleg sokkal többet kell várni. Az orvos (akár radiológus!!) dolga lenne megítélni azt, hogy haszon-hátrány arányban mivel jár jobban a gyerek. Egy viszonylag nagy sugárterhelésû, de gyors eredményt adó vizsgálattal, vagy egy veszélytelen, ámde olyan vizsgálattal, aminek az eredményére esetleg hónapokat kell várni.
A kérdező hozzászólása: Õrlõdöm ezen, mert elég durva dolgokat írnak, a sugárterhelésrõl.Viszont az MRI veszélytelen elvileg, nem jelent sugárterhelést.nem mindenkit altatnak csak akit muszáj.Már idõpontunk is van jövõhétre.
A kérdező hozzászólása: Újszülött korában agyhártyagyulladása volt.Szemész orvos küldte neurológiára mert halvány a látóideg.
Nyilván nem viccbõl akarjak megcsinalni.... Amúgy a szpugarterjphekes kockázata elenyészõ, az altatase nagyobb lenne.....
Azért csak tudják az orvosok, mit csinálnak. Ha meg nem csináltatod meg, és késõbb derül ki, hogy menthetõ lett volna az állapota, csak egy ct-be került volna...akkor fogod a fejedet a falba verni.
Viszont az MR pontosabb képet ad, cserébe jóval hosszabb.
Az egész vizsgálat 10 perc, ebbõl 9:50 az elõkészület, ha minden hónapban csinálnának CT-t akkor se érné el az engedélyezett egészségügyi határértéket a sugárterhelés. CT-nél is szokták altatni a kisgyerekeket. Elsõ alkalommal a lányomat is altatták, de õ akkor még csak 2, 5 éves volt. A következõnél már nem kellett altatni, csak anyának kellett fognia a kezét közben (persze ólomköpenyben volt.) Szerintem a kontrasztanyag nagyobb kockázat...
Szerintem ne félj tõle ennyire, egy vizsgálattól az ég világon semmi baja nem lesz. Azt a vizsgálatot érdemes választani, amelyikkel a keresett elváltozás jobban látható, más az MR és a CT használatának indoka. Ezt biztos tudja az orvos, és a megfelelõ helyre küld.
NEM kérnek semmilyen vizsgálatot.
A kérdező hozzászólása: csak kérdéseket fognak felrakni?
Nem vizsgálnak meg.
A kérdező hozzászólása: de ma voltam bennt a kórházba és mondtam hogy megtörtén a dolog a nõvér meg azt mondta hogy menjek vissza hétfõn és megvizsgálnak
Ha valaki kamu kérdést akarsz feltenni, akkor elötte nézz utána annak, amit írsz. Ugyanis ilyen nincs, ha tegnap kellett volna neked esemány utáni tabletta, akkor egyetlen egészségügyi dolgozó sem mond olyat, hogy gyere vissza hétfön, addig nem írják fel. Mert láthatólag nem tudod, hogy ezt 72 órás tablettának is nevezik azért, mert csak ez idön belül hat, késöbb már nem - így mire vissza kellene menned, addigra már fölösleges. Legközelebb valami jobbat találj ki.

Csepelen az SZTK-ban mennyiért csinálják a Toxoplazmózis vizsgálatot, ha az orvos nem találja indokoltnak a vizsgálatot?

Van egy 4 éves cicám , kertes házban lakunk, ő bent is meg kint is van , szobatiszta, ivartalanított. De sokat szeretgetem,sokat bújik .Bár utána mindig kezet mosok.. 18 hetes terhes vagyok , és ezt már kétszer elmondtam mind a három ott lévő orvosnak de mindegyik azt mondta hogy ez ettől még nem indokolt eset, hogy beutalót adjanak és hogy ingyenes legyen a vizsgálat.Csak úgy kérhetem,hogy saját kérésre megnyugtatásra , mert hogy nincsenek tüneteim , és a 12 hetes uh-n a babával se volt baj(azóta nem vizsgált,és ott megállapították hogy lent van a placenta).Szóval Azt mondta hogy kérhetem,ad beutalót a laborba de akkor fizetnem kell érte, és nem olcsó a vizsgálat. Akinek van tapasztalata hogy ő kérte,és esetleg csepeli, írja meg mennyit fizetett mikor és hol,és mennyi idő míg kijött az eredmény.Előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Nekem 2x is megcsinálták ,a terhesség elején, meg a 7.hónapban is - akkor külön kértem! Akkor csak megkérdezte miért akarom, nem nagyon lelkesedett a doki, de adott beutalót. Ingyenes volt mind a kettõ. (20. kerületi SZTK)

Nekem 2x is megcsinálták , a terhesség elején, meg a 7.hónapban is - akkor külön kértem! Akkor csak megkérdezte miért akarom, nem nagyon lelkesedett a doki, de adott beutalót. Ingyenes volt mind a kettõ. (20. kerületi SZTK)
Nálunk 5e ft. Hívd fel labort és megmondják
11. kerben háziorvosi beutalóval szó nélkül megcsinálták.
Nem adott beutalót? Nekem mikor elsõ UH-n megállapította a terhességet és említettem a macskát (õ kérdezte) azonnal laborba zavart és ingyen volt. (Debreceni sztk) Kérd , hogy adjon. Olyan nincs hogy nem ad, hisz a veszély mégha kicsi is, de fent áll.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!