Találatok a következő kifejezésre: Ha az vége előtt (17 db)

Ha nem csinálod végig az önkielégitést, hanem az ondókilövelés előtt abbahaagyod, de már felizgultál, abból lehet valami bajod?

Ez elég hülye kérdés de nkm fontos lenne, nem feltétlen jó naponta elmenni mert úgy nem akkora az élvezet, de ha csak megközelited ...

Legjobb válasz: akkor a mozgás következtében a gatyádba fog menni. a spermád elindul ha felizgulsz, ha nem jön ki akkor még ottlesz a közelben és amikor pl. felkelsz az ágyból akkor simán kijön belõle. próbáld csak ki

akkor a mozgás következtében a gatyádba fog menni. a spermád elindul ha felizgulsz, ha nem jön ki akkor még ottlesz a közelben és amikor pl. felkelsz az ágyból akkor simán kijön belõle. próbáld csak ki
De miert jo ez neked? Ez olyasmi, mint amikor viszket valahol es csak korulotte vakarod meg...
én csak annyit hallottam, h utana faj, mert feszit a péniszed
Nem lesz semmi bajod viszont tovább fogod birni éles akcióban csajjal.
Ha abbahagyod közvetlen elõtte, az inger nem marad abba és ilyenkor lövöd jó messzire a kis fickókat. Rossz esetben a gatyádba. :D
Ez marhaság, már megbocsájtsd!Te sem vagy félember, ha elkezded fejezd is be, mert vagy tényleg feszült leszel, vagy valóban összekened a gatyád!
Csak agresszív leszel. :)
Elsõ hozzászólónak: Ez baromság. Én például már próbáltam azt is, hogy felizgult állapotban feküdtem le, és még így se sikerült az éjszaka folyamán elmenni...
Én szoktam ezt csinálni néha. Nem tudok róla, hogy bármi baj származhatna belõle.
Nem ajánlatos ilyenekkel játszani, iszonyatos fájdalmat tud gerjeszteni a heréidben, meg az alhasi tájékon. De, ha gondolod, próbáld ki nyugodtan, majd rájössz...:D

Anyatejes a babám. Ha este szopi előtt mégis kapna mondjuk 100 ml tápszert, akkor végig aludná az éjszakát?

Legjobb válasz: feltéve ha egyáltalán elfogadná a cumisüveget. az enyém nem fogadja el, pedig az elején 1 hónapig tápszeres volt. amúgy szerintem az anyatejes babák nagy része nem azért ébred, mert éhes, csak komfortcicizés. Az enyém többször ébred még a mai napig, és nem eszik ám éjjel hajde mennyiséget, csak egypár kortyot, de ha nem adom neki, akkro üvölt. 1 éves.

feltéve ha egyáltalán elfogadná a cumisüveget. az enyém nem fogadja el, pedig az elején 1 hónapig tápszeres volt. amúgy szerintem az anyatejes babák nagy része nem azért ébred, mert éhes, csak komfortcicizés. Az enyém többször ébred még a mai napig, és nem eszik ám éjjel hajde mennyiséget, csak egypár kortyot, de ha nem adom neki, akkro üvölt. 1 éves.
A kérdező hozzászólása: jaja, az enyém is tuti csak a cici+anya közelség miatt ébred 2-3 alkalommal éjszaka és nem az evés miatt. lehet, hogy nem fogadná el a cumisüveget, az elsõ 3 hétben amikor hébe-hóba pótoltam neki, akkor sem ugrált örömében...:) csak gondoltam rákérdezek, mert mindig azt hallom, hogy aki tápszert kap, jobban alszik és hát nekem se jönne rosszul egyhuzamban 5-6 órát aludni...
Semmi összefüggés nincs a tápszer és az éjszakai alvás között.Az én kislányom tápszeres és egyszer de van hogy kétszer kel enni.Van egy ismerõsöm akinek a babája anyatejes és átalussza az éjszakát. mindkét baba 4 hónapos.

Szeretném, ha feszesebb lenne a testem. Elkezdtem spinningre járni, és nagyon tetszik. Az edzés előtt és után mire kell odafigyelni a táplálkozásnál, hogy ne hízás legyen a vége, mert azt nem szeretném? .

Mennyivel el?tte vagy utána tanácsos enni, és leginkább mit?

Legjobb válasz: Én 2,5 éve járok spinningre, pontosabban spinraicing-re. Spinning-el formálhatod a combod, karod, hátad, nagyon jó erõnlétnövelõ. Nekem a hasam, pl. semmit nem változott-régen is volt és most is van egy kis pocim, ezért a hasizmokat külön érdemes eddzeni. Óra közben figyelj oda az ellenállásra és ha a pulzusod "elszállna", mindenképpen vegyél vissza az ellenállásból és pihenj. Táplálkozás: javaslom, hogy eddzés elõtt 1-1,5 órával már ne egyél nehéz ételeket. Ha mégis eszel, akkor csak könnyen emészthetõ ételt. Fontos, hogy eddzés közben mindig legyen nálad elegendõ ásványvíz és ha nincs a teremben szõlõcukor, akkor azt is vigyél magaddal. Óra után 1 órán belül nem javasolt enni (ezzel az óra hatékonyságát növeled). Én este járok órára, ezért eddzés után már nem nagyon eszem (de van, hogy egy 1 zsemlét, v. kiflit megeszem).

Én 2, 5 éve járok spinningre, pontosabban spinraicing-re. Spinning-el formálhatod a combod, karod, hátad, nagyon jó erõnlétnövelõ. Nekem a hasam, pl. semmit nem változott-régen is volt és most is van egy kis pocim, ezért a hasizmokat külön érdemes eddzeni. Óra közben figyelj oda az ellenállásra és ha a pulzusod "elszállna", mindenképpen vegyél vissza az ellenállásból és pihenj. Táplálkozás: javaslom, hogy eddzés elõtt 1-1, 5 órával már ne egyél nehéz ételeket. Ha mégis eszel, akkor csak könnyen emészthetõ ételt. Fontos, hogy eddzés közben mindig legyen nálad elegendõ ásványvíz és ha nincs a teremben szõlõcukor, akkor azt is vigyél magaddal. Óra után 1 órán belül nem javasolt enni (ezzel az óra hatékonyságát növeled). Én este járok órára, ezért eddzés után már nem nagyon eszem (de van, hogy egy 1 zsemlét, v. kiflit megeszem).
:D az elsö válaszolónak üzenném hogy az az 1 zsemle vagy kifli rontja el az egészet :D én sportoló vagyok! általában edzés elõtt 1.5-2 órával nem tanácsos enni!ha eszel akkor a csokit ajánlanám!én is azt szoktam versenyek elõtt is!!! nem a csoki az ami a legveszélyesebb hízásnál!hanem a szénhidrát! Azt tanácsolom hogy vedd vissza vagy teljesen szüntesd meg a kenyérfélék fogyasztását!inkább müzliket fogyassz! ne feledkezz meg a folyadék pótlásról sem!mind edzés közben és napközben is!mindig legyen nálad egy üveg ásványvíz!táskában, kocsiban, mindenhol!és idd is meg :D ne csak cipeld!:D jah és a vacsiról annyit h én a délutáni edzések után (aminek este v vége) már csak leveseket eszek v salátákat! :)

Ha az aktus vége előtt megszakítottuk a sexet, tehát a srác nem ment el bennem, mennyi esély van rá, hogy terhes lettem?

Ha jol tudom, kevés, ugye? !

Legjobb válasz: Nem. Így is pont annyi esély van, hogy terhes vagy, mintha benned ment volna el. Ugyanis az elõváladékban (amikor még gondolom benned volt) is lehetnek spermák. Ha kevesebb mint 72 órája csináltátok, vegyél be esemény utánit, és menj el nõgyógyászhoz.

Nem. Így is pont annyi esély van, hogy terhes vagy, mintha benned ment volna el. Ugyanis az elõváladékban (amikor még gondolom benned volt) is lehetnek spermák. Ha kevesebb mint 72 órája csináltátok, vegyél be esemény utánit, és menj el nõgyógyászhoz.
Az esély 50-50%. Vagy sikerült, vagy nem. Esély ugyanannyi a már említett elõváladék miatt, ami tartalmazhat életképes spermát. A 72 órás még jó, ha idõben vagy, ügyeleten felírják, vedd be. És máskor tessék rendesen védekezni, ha nem akarsz babát!!
Szia! Én pont ugyan ilyen szitu után vagyok boldog 17 hetes terhes:)
nálunk ez megy 15 éve. nem lett terhesség eddig még belõle.
Az ember nem, csak az asszony. :)
De, 50% eséllyel lehet.
az elõváladéktól is lehetsz terhes, ezért nem számít védekezésnek a megszakítás
ezt minden nap meg kell kérdezni?
De mit nevezünk végének?:D az sem mindegy
Ismerek olyat, aki így próbált védekezni és terhes lett az elõváladéktól. Tehát a válasz: de, lehetsz. U.i.: mit jelent az, hogy "abba haggyuk"? Leírni is rossz. Szerintem az "abbahagyjuk"-ra gondoltál.
A megszakítás nem védekezés, hanem orosz rulett.
A pénisz folyamatosan termel spermát, szóval de, lehetsz.
2009-ben nálunk kb. 200 ezer volt a kettõ!
Villanyszerelõként a villany bekötésére fix árat tudok mondani, ez egy fázis esetén 80-100 000 Ft, három fázis esetén 100 000- 180 000 Ft, átlagos igényekkel, extra dolgok nélkül a villanyóra felszereléséig(munkadíjjal együtt). A víz bekötés nálam 3 éve volt akkor vettem másik házat akkor 140 000 Ft volt mûanyag vízóra aknával és saját földmunka végzéssel(mert ha õk végezték volna a földmunkát felszámolták volna külön). Hát kb ezekre számíts!
A kérdező hozzászólása: ha értem koszonom
Ahhoz, hogy tört alkalmazásokat tudj rá tenni, jb-elni kell az iPad-et. Minden törtnek számít, amit nem AppStore-ból töltesz.

Ha még csak egyszer láttuk egymást az első randevú előtt, de első látásra megkedveltük egymást, és az első randi is jól alakult, akkor a végén a lány is várhatja a csókot?

És a randi közben ha kedvel, akkor nem etikátlan, ha néha néha pl. vállon érintem? Vagy ne aggódjak ilyeneken, mert még az olyan barmok is, mint én, felismerik ha eljött az ideje?

Legjobb válasz: Etikátlan :D Erõs fogalomzavarban szenvedsz, olvass többet, az majd segít. Amúgy ha olyan a hangulat, nyugodtan csókold meg. Mi is csak kétszer találkoztunk elsõ randi elõtt, és csókolóztunk a végén. Mondjuk többször is a képében voltam már szinte a páromnak, mire leesett neki, hogy ja, megcsókolhat :D :D

Etikátlan :D Erõs fogalomzavarban szenvedsz, olvass többet, az majd segít. Amúgy ha olyan a hangulat, nyugodtan csókold meg. Mi is csak kétszer találkoztunk elsõ randi elõtt, és csókolóztunk a végén. Mondjuk többször is a képében voltam már szinte a páromnak, mire leesett neki, hogy ja, megcsókolhat :D :D
Elõször fogd meg a kezét, karold át, apró érintésekkel puhatold ki, milyen hangulatban van. Ha nem húzódik el, sõt, neked is dõl, vagy nyomja a lábát, karját, akkor jó eséllyel csók is jöhet késõbb.

Srácok! Az mennyire jön be, ha szex előtt, előjátékban van orál, de nem orgazmusig, hanem mondjuk, csak pár percig? Vagy ha orál, akkor már végig? !

Legjobb válasz: Ha végig csinálod, az már nem elõjáték. Egyébként jó elõjátéknak, de nem orgazmusig.

Ha végig csinálod, az már nem elõjáték. Egyébként jó elõjátéknak, de nem orgazmusig.
Én sokszor csinálom úgy, hogy csak pár percig szopom utána pedig szex van. Ha nincs lehetõség szexre akkor csinálom végig az orált. Olyan is volt, hogy orál aztán szex aztán kivette én megint szoptam utána megint szex. Idáig ezzel senkinek nem volt baja. 25/L
Én jobban szeretem végig aztán pihi és dugás.
A kényeztetés bejön. Végig azért nem jó szex elõtt, mert akkor a szexel várni kell még egy kicsit. :D
Akkor már végig. Valószínûleg nem kellene pár perc sem. :)
Kezdésnek jó, végig! Aztán dúr bele mehet a többi.

Úgy is bekövetkezhet az első menses? Pl: hogy nekem nem volt elöte f. folyás ha nem oktober vége körül meg jött 8napig volt kb-a elsö kétt nap még inkább ilyen barnás volt aztán vér

De viszont azóta semmi, még nem állt be? Nekem elöte a cicim nem nőt de mióta az első meg volt azóta el kezdet picit, már elöte szörösödtem ott lent elégé. Nektek mennyi idöre jött a 2dik? KEZDÖ MENSINÉL MARADT KI? Úgy todom még az első után normális ha hópapokig nem jönn! VAN AKINEK FÉL ÉVRE RÁ JÖTT A 2DIK.

Legjobb válasz: Abszolút normális, ha kezdetben nem rendszeres a vérzésed. AZ, hogy kinek hány napig tart, mennyire erõs, mennyi ideig "piros" vagy "barna" szintén egyénfüggõ. Majd beáll!

Abszolút normális, ha kezdetben nem rendszeres a vérzésed. AZ, hogy kinek hány napig tart, mennyire erõs, mennyi ideig "piros" vagy "barna" szintén egyénfüggõ. Majd beáll!
Mindenkinek másképp mûködik a szervezete. Ne aggódj, nincs Veled semmi baj!
A kérdező hozzászólása: Kösszönöm a válaszokat! MÉG ÍRHAT BÁRKI EL OLVASOM. 12/L
Ha nõ a cicid és szõrösödik a puncid, akkor már nincs gond, hiszen elkezdõdött a nemi érésed.
Egyik barátnõmnek két évre rá jött meg a 2. és azt mondta a doki h semmi baj nincs még ettõl.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!