Találatok a következő kifejezésre: Ha az után közvetlenül (23 db)

Normális az, ha mensi után közvetlenül fehér folyásom van?

a mostani menszeszem kicsit más volt mint a többi, kevesebb vér vol mint szokott, és inkább barnás. el?fordult ilyen már régebben is, viszont folyásom csak "félid?ben" szokott lenni.

Legjobb válasz: Igen normális lehet. Lehet, hogy nem volt rendes peteérésed, és ezért gyengébb mensid volt. Lehet, hogy elõbb lesz most pé-d.

Igen normális lehet. Lehet, hogy nem volt rendes peteérésed, és ezért gyengébb mensid volt. Lehet, hogy elõbb lesz most pé-d.
Teljesen normális, ha nincs más tüneted akkor ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat! más tünetem hál'istennek nincsen, csak ettõl ilyedtem meg elég rendesen hogy barnás mensi plusz még ez a nemvárt folyás is...úgy tudom, ez lehet terhesség jele is.

Ha természetesen szültem az elsõ babámat, majd a másodikat is, akkor szülés után közvetlenül el lehet köttetni magam?

Nincs fogadott doki,az ügyeletesnél lehet kérni? Vagy ,hogy mûködik? Köszönöm a felvilágosítást!:)

Legjobb válasz: Par eve mar megváltoztatták a törvényt. Nem számít, hogy hány gyerek van, mennyi szülészeti esemény tortent, az egyetlen kikötés a betoltott 18 év. Tehat kérhetitek. Közvetlenül a szules utan akkor szoktak, ha programozott csaszar van. Sima szülésnél nem ütemezett, mert nem lathato elõre, hogy mennyi ideig tart majd, sot, a napja se biztos. Ilyenkor a szules utánra lehet kérni, pl a hathetes kontrollra.

Par eve mar megváltoztatták a törvényt. Nem számít, hogy hány gyerek van, mennyi szülészeti esemény tortent, az egyetlen kikötés a betoltott 18 év. Tehat kérhetitek. Közvetlenül a szules utan akkor szoktak, ha programozott csaszar van. Sima szülésnél nem ütemezett, mert nem lathato elõre, hogy mennyi ideig tart majd, sot, a napja se biztos. Ilyenkor a szules utánra lehet kérni, pl a hathetes kontrollra.
Én úgy tudom, hogy 35 év alatt nem lehet, vagy csak 3 gyerek után. A menetét nem tudom, de az a biztos, ha megkérdezed a klinikán, ahol szülni fogsz. (Mondjuk én nagyon meggondolnám, de ez más lapra tartozik)
Épp ez a "baj". Nem múltál 35 és nincs 3 gyereked. Ebbõl a két feltételbõl az egyiknek teljesülnie kellene a sterilizáláshoz...
A kérdező hozzászólása: Megkérdezhetem, hogy hány gyermeked van?Nekem most jön a második.Dokid van?
De ha 31 vagy és a második gyerekedet szülheted, akkor hivatalosan még nem lehet megejteni a beavatkozást.
Igen, én 31 vagyok, már van egy 10 éves fiam, és most jövõ márciusba szülök.
bocsánat, csak kontárkodok, az elsõ válaszom nem ment el, szóval én is ebben a cipõben járok 31 évesen, nem szívesen, de lehet, hogy emellett fogok dönteni.
A kérdező hozzászólása: Én 29 vagyok..még nem biztos a döntés, azért megérdeklõdöm valakitõl, nincs dokim, majd lehet megkérdezem a védõnõt, vagy nem is tudom..
Akkor egyikünknél sem lehet az elõzõ válaszoló szerint.
31 éves vagyok egyébként, nemsokára szülök..még nem biztos a döntésem, csak érdeklõdöm.Persze tudom, hogy alaposan át kell gondolnom. Köszönöm szépen a válaszodat!:)
2006. május 31-ig a régi egészségügyi törvény értelmében azok a nõk kérhették a sterilizációt, akiknek 30 évesen 4 gyermekük, vagy 35 évesen legalább 3 gyermekük volt. 40 év felett bárki kérhette gyermekeinek számától függetlenül. Ettõl eltérõ esetekben csupán megfelelõ orvosi indokkal végezték el a petevezetékek elkötését. Az Alkotmánybíróság azonban úgy találta, hogy ez a szabályozás sérti a nõk önrendelkezési jogát. Így 2006 júniusától Magyarországon már a 18. életévüket betöltött nõk is dönthetnek arról, elköttetik-e petevezetéküket.
Bocs az offért, de 29 és 31 évesen biztos, hogy nem jó ötlet. Késõbb, is meg lehet csináltatni, de ha most történik már nem visszafordítható.

El kötnek szülés után? 3. babámat várom, szeretném szülés után az elköttetést. Ha simán szülök megcsinálják szülés után közvetlenül? 3Gyerek után tényleg ingyenes?

Legjobb válasz: Sima szülésnél nem csinálják . Ha császárral együtt csinálják akkor általában ingyenes. Legalábbis nálunk. Amúgy fizetõs, az ára kórházanként eltérõ. Nem ingyenes 3 gyerek után sem.

Sima szülésnél nem csinálják . Ha császárral együtt csinálják akkor általában ingyenes. Legalábbis nálunk. Amúgy fizetõs, az ára kórházanként eltérõ. Nem ingyenes 3 gyerek után sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A 4. gyermekemmel voltam várandós, és a dokim azt mondta etikailag nem fér bele, hogy csak ezért császározzanak, a babának is jobb, ha természetes uton születik...Ezért megszültem hüvelyi úton, és majd nemsokára megyek a dokihoz a mûtétet megbeszélni.Nálunk nem privát alapon 73800 Ft.....
Nem ingyenes. Ez egy hasi mûtét (most már laparoszkópos), tehát hüvelyi szülés után közvetlenül nem fogják megcsinálni.

Sokan írják, hogy szoptatás után közvetlenül kell fejni. Ezt értem is, de mit csináljak a babával, ha nem alszik el azonnal?

Legjobb válasz: Szoptatás után elõször is böfiztesd meg, aztán kicsit még tarthatod a karodban, simogathatod, és utána nyugodtan leteheted a kiságyba és fejheted a tejet :-) Ha sír a kiságyban esetleg, akkor oda is ülhetsz mellé, beszélhetsz hozzá, énekelhetsz neki. (Én így csináltam)

Szoptatás után elõször is böfiztesd meg, aztán kicsit még tarthatod a karodban, simogathatod, és utána nyugodtan leteheted a kiságyba és fejheted a tejet :-) Ha sír a kiságyban esetleg, akkor oda is ülhetsz mellé, beszélhetsz hozzá, énekelhetsz neki. (Én így csináltam)
Én meg sosem fejtem. A babádra fordíthatod azt az idõt.
Én nem etetés után szoktam fejni mert a babóm eléggé kiüriti mind a kettöt. Viszont mivel az egész éjszakát átalussza, igy 2-3 óránként kelnem kell fejni.10 hetes babó anyukája

Telepítés után közvetlenül az integrated, Lan, Sound, Vga driverek telepítései pontosan milyne célt szolgálnak? Mi történik ha vmelyiket nem telepítem?

Legjobb válasz: Ha nem telepíted, nem fog (megfelelõen) mûködni. Pl nem tudsz internetezni. Nem lesz hang. Csak kis felbontásban fogod tudni használni a windowst, és nem fogsz tudni 3D játékokkal játszani. Az eszközök egy részét amúgy felismeri a windows, de ilyenkor is érdemes a gyári drivert feltenni, sõt az eszközhöz készült legfrissebbet is ajánlott.

Ha nem telepíted, nem fog (megfelelõen) mûködni. Pl nem tudsz internetezni. Nem lesz hang. Csak kis felbontásban fogod tudni használni a windowst, és nem fogsz tudni 3D játékokkal játszani. Az eszközök egy részét amúgy felismeri a windows, de ilyenkor is érdemes a gyári drivert feltenni, sõt az eszközhöz készült legfrissebbet is ajánlott.
A kérdező hozzászólása: igen, az a gond, h vmelyik driver hibás, és miután feltettema drivereket, virusírtót nem tudok felrakni, meg áll. hibaészleléseket ír ki, holott az op.rendszer, xp az jó.
Ha hibás a driver, töltsd le a legújabb verziót netrõl. Vagy, ha egy új hardverhez hibás szoftvert adtak, reklamálj. Ezeket a drivereket szükséges és fontos feltelepíteni, majd én azonnal keresnék újakat is, és rendszeresen frissítenék. A vírusirtónak mi köze a rossz driver-hez, ezt csak én nem értem?
A kérdező hozzászólása: Újratelepítés után nemtudok virusírtót felrakni, az aktiváló kulcsos ablak fel sem ugrik. A viruírtó fenn lesz a gépen, de kikapcsolt aállapotban. nem nagyon látjuk az okát (amúgy most vettem a gépet), és az audio driver hibás is. és azt hittük az elején, h lehet a hibás driver bolondítja meg a gépet, mert áll. hibaüzeneteket írt ki. De sajna nem ez a gond...mert telepítés után rögtön felteszem a virusírtót, és ugyanez a helyzet.

Ha az egyetem után közvetlenül kimegyek külföldre dolgozni+élni, ott is fizetnem kell a diákhitelt?

Vagy a szüleimnek kell fizetni akik itt maradnak? Vagy megtalálnak külföldön is és külföldr?l kell átutalnom Magyarországra a pénzt?

Legjobb válasz: Ne terjesszünk rémhíreket! A diákhitelt cselekvõképességében nem korlátozott személy veheti fel. Ez pedig azt jelenti, hogy a hitelszerzõdésbõl eredõ kötelezettségeket (az állami kezességvállalástól eltekintve) CSAK A HITELSZERZÕDÉST KÖTÕ VÁLLALJA. Vagyis semmilyen közeli hozzátartozót nem fognak megterhelni az általad nem fizetett hitellel. Bár nem buzdítalak semmi "rosszra", de ha megéred kinn a nyugdíjaskor, nem kell visszafizetned a diákhitelt. Azonban ha nem fizeted a hitelt, a hitelszerzõdésed felmondják, egyösszegben esedékessé válik, ráterhelik a kamatot, végrehajtási költségeket, stb. És még a KHR (BAR) rendszerbe is bekerülsz, amely megnehezítheti a késõbbi életedet. Amennyiben külföldön fogsz dolgozni és élni, akkor talán lehetõséged lesz arra, hogy a minimálisan elõírtnál akár jóval nagyobb mértékû törlesztést eszközölj, ezáltal hamar letudhatod a megelõlegezett pénzt... Mellesleg az EU területén mûködik a végrehajtás, tehát bármikor megtalálhat külföldön is a végrehajtó...

Ne terjesszünk rémhíreket! A diákhitelt cselekvõképességében nem korlátozott személy veheti fel. Ez pedig azt jelenti, hogy a hitelszerzõdésbõl eredõ kötelezettségeket (az állami kezességvállalástól eltekintve) CSAK A HITELSZERZÕDÉST KÖTÕ VÁLLALJA. Vagyis semmilyen közeli hozzátartozót nem fognak megterhelni az általad nem fizetett hitellel. Bár nem buzdítalak semmi "rosszra", de ha megéred kinn a nyugdíjaskor, nem kell visszafizetned a diákhitelt. Azonban ha nem fizeted a hitelt, a hitelszerzõdésed felmondják, egyösszegben esedékessé válik, ráterhelik a kamatot, végrehajtási költségeket, stb. És még a KHR (BAR) rendszerbe is bekerülsz, amely megnehezítheti a késõbbi életedet. Amennyiben külföldön fogsz dolgozni és élni, akkor talán lehetõséged lesz arra, hogy a minimálisan elõírtnál akár jóval nagyobb mértékû törlesztést eszközölj, ezáltal hamar letudhatod a megelõlegezett pénzt... Mellesleg az EU területén mûködik a végrehajtás, tehát bármikor megtalálhat külföldön is a végrehajtó...
Persze, hogy fizetned kell. Mindegy milyen hitel , az egy kölcsönkért pénz amit vissza kell adnod, nem a tied. Ha nem fizeted, hitel tartozásod lesz ami büntetéssel jár, és ha eltünsz (nem jelentkezel nem tudják t´öled behajtani) akkor a legközelebbi hozzátartozódat fogják vele beterhelni. De hogy itthon anyukádék adják fel a pénzt vagy más az mindegy. Csak legyen a hitel fizetve valahogy.
Kapsz egy igazolást rögtön.
Csak GYES mellett jár a kismama bérlet, Tgyás, GYED alatt nem jár!
Második: de, már jár.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Fiúk! Téged zavar ha a párod megcsókol közvetlenül az után, hogy orálisan kielégített?

Megkérdezném a barátomat err?l, de szégyenl?s vagyok, nem merem felhozni :D Megcsókolhatom közvetlenül utána vagy az undorító férfi szemmel? (Kort is írj légyszíves.)

Legjobb válasz: leszopni lemered,de megkérdezni nem?

16:07 pacsi ! Egyébként engem meg szokott utána csókolni, de csak finoman, nem szeretné, ha ami esetleg ott maradt, átkerülne hozzá :) Így pl a nyelves csók csak akkor van, ha ittam valamit/leöblítettem stb. Nekem ezzel nincsen gondom, ha nem tetszik neki, hát nem... nem gond :) Nyalás után engem nem zavar a csók, kicsit sem undorodom magamtól. 23/L
leszopni lemered, de megkérdezni nem?
nem adtál elég, magyarázatot, az utcán beleélvez a szádba te meg csak úgy sétálgatsz mintha mi se történt volna?? ez undorító. mennyire volt tiszta az a nemi szerv? hova élvezett? etc ha nem adod meg ezeket akkor bármire gondolhatok és nem mindegy ám..
Ha nem csupa ge*i a szád akkor nem, ha kiköpted/lenyelted/letötölted akkro nincs semmi gáz. 23/F
mi mindíg szoktunk orál után, megjegyzem sose a számba megy el 24/L
Sima csók, puszi nem zavar. Nyelvesnek nem örülnék. F/29
Engem nem zavarna! De sok pasit igen, bár nem értem miért? Hisz az övé van/volt a szádba! 35/F
Nem! De amit elsõ írt azt tartsd be ... azaz ne arról szóljon a csók, hogy átköpöd az õ szájába :-P 38/F
bocs az utcás részt félreértettem xd
nemnem
Nem ..
nem. :D 17/F
Nem zavar! Hülyeség! Ha Õt nem zavarja az én testem nedve, akkor engem miért zavarjon a sajátom? F.
Én úgy tudom, hogy már az új bérrel kell számolni.
Az emelt bérrel.

Full Force Nutrition Full Mass tömegnövelõm van. Ugyebár az van rá írva hogy közvetlenül edzés után fogyasztani. Mi van ha mondjuk edzés után 1-2 órával fogyasztom el?

Legjobb válasz: Fogyaszd el edzés után közvetlenül, edzés után 1-2 órával már szilárd étkezést iktass be. Miért nem tudod meginni rögtön edzés után? Üdv,

Fogyaszd el edzés után közvetlenül, edzés után 1-2 órával már szilárd étkezést iktass be. Miért nem tudod meginni rögtön edzés után? Üdv,
Bezáródik az az ún. anabolikus ablak (kapu), ami az edzéskor nyílik ki. Ez most nagyon képletes volt, a lényeg, hogy a tömegnövelõkben gyors felszívódású fehérje és szénhidrát van, amikre közvetlenül edzés után van szükség a gyors visszatöltés miatt. A gyors ch-ra ráadásul csak és kizárólag edzés után van szükség, mert akkor nem vált ki túlzott inzulin reakciót.
Ahogy elõttem is írták közvetlen edzés után fogyaszd, minél elõbb annál jobb. 1-2 óra túl sok addigra már egy szilárd csirke-rizs típusú étkezést is illene bevinni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!