Találatok a következő kifejezésre: Ha az után egy nappal (119 db)

Jó étvágyat a vacsorához!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Hát neked is. Olyanokat írnak ide, hogy te még ezen vagy fenn akadva????
Igen, most lesz, de legyetek együtt minden másnap, és akkor tuti nem marad ki.
A kérdező hozzászólása: Sajnos csak csütörtökön tudunk, mert akkor jön haza a párom.
A ciklusod hányadik napján vagy és hány napos szokott lenni a ciklusod?
A kérdező hozzászólása: 20. napján vagyok és az utolsó 35 napos volt.
Hát igen, akkor most lesz, lehet, hogy csütörtök elõtt.:( Hát azért, ha hazaért legyetek együtt, hátha, csak aznap reggel lesz...de a hõdet méred akkor látni fogod, mikor volt ovu.

Mennyi az esélye a teherbeesésnek ha menstruació után egy nappal a megszakítási módszerrel szeretkezünk?

Legjobb válasz: Ha rövid, vagy rendszertelen a ciklusod, vagy volt orgazmusod, akkor elég magas, egyébként alacsony. Ha te a fiú vagy, akkor ez a barátnõdre vonatkozik.

Ha rövid, vagy rendszertelen a ciklusod, vagy volt orgazmusod, akkor elég magas, egyébként alacsony. Ha te a fiú vagy, akkor ez a barátnõdre vonatkozik.
50%
a megszakítás az nem védekezés. elõtte nem jutott eszetekbe mérlegelni? az ilyeneknek azt kívánnám essen teherbe, de ezzel a gyereket büntetném!
Nem sok esélye van.
Ha igazán nagy orgazmusod volt, nem kevés, mert az okozhat spontán peteérést...
szerintem nem vagy terhes. de legközelebb légy óvatosabb
semekkora simán beléd is élvezhettett volna a fiú a menswtruáció utáni 5. napig én legalábbis így szeretkeztem a bnõmmel majd 10 éven át, és nem lett belõle baba soha
Utolsó: És van már gyereketek? Csak mert vagy iszonyatosan tökéletesen pontos ciklusa van a bnõdnek, vagy gondok vannak. Vagy nála, vagy nálad. Azért a nõk többségére nem jellemzõ az ennyire szabályos, rendszeres peteérés és vérzés.

Ha váltakozva szóval egyik nap futok, a másik nap capoeira edzést csinálok, mellette szigorú diéta, és nem eszek 3 óra után, akkor mikor látszódik majd meg, van rá esély h így 2-3 hét alatt látszódjon picit az eredmény, és kb 3-4 kilót fogyjak?

Legjobb válasz: Ha nem eszel 3 után és közben ennyit edzel, akkor úgy fogsz kinézni, mint egy telesz.rt zokni, mivel az izmaid tökéletesen eltûnnek, egész nap szédelegni fogsz mint valami zombi, és rosszul leszel. Keress valami normális diétát és mellette eddz, akkor nem lesz gond a fogyás.

Ha nem eszel 3 után és közben ennyit edzel, akkor úgy fogsz kinézni, mint egy telesz.rt zokni, mivel az izmaid tökéletesen eltûnnek, egész nap szédelegni fogsz mint valami zombi, és rosszul leszel. Keress valami normális diétát és mellette eddz, akkor nem lesz gond a fogyás.
A kérdező hozzászólása: de én már kb 1 éve nem eszek 3 után, szóvel én ezt már megszoktam, és nem is tudnak visszaállni arra h egyek utána, mert kipróbáltam és már fájt tõle a hasam
Igen helytelen és egészségtelen gyakorlat! Valószínûleg ezért is vannak súlyproblémáid!
Lehet, hogy pont amiatt kell fogyóznod, mert nem eszel 3 után és raktározol mint állat...
Gratulálok apám! Három óra után nem eszel, nem szoktam ilyet írni, de Te vagy a reménytelen kategória, és ezt mint edzõ mondom. Méghogy Te megszoktad, akkor meg miért kérsz tanácsot? Rájöhetnél dolgokra. Sok sikert, van mihez.

24. hét után halva született magzat esetében a szülési szabadságot követően jár-e táppénz akkor, ha előző évben egy napot sem dolgoztam, mert végig GYED-en voltam az első babával? Ha jár táppénz, akkor maximum meddig?

2014-ben újabb terhesség várható. Érdemes visszamenni jövőre valamennyi időt dolgozni, hogy a TGYÁS és a GYED alapja újra a bérem legyen? Ha nem megyek vissza majd csak a GYES lejárta után és nem lesz 180 ledolgozott napom a következő szülés előtt, akkor mi történik? Minden választ nagyon köszönök!

Legjobb válasz: TGYÁS-nál elég a 160 nap, de a GYED-nél már nem elég.

TGYÁS-nál elég a 160 nap, de a GYED-nél már nem elég.
Ja, és az elsõ kérdésedre a válasz: igen, jogosult leszel a táppénzre elõnyszabály alapján. A GYED alapja lesz a táppénz alapod.

Az normális, ha gyökértömés után 10 nappal még mindig fáj egy kicsit a fogam? (Végleges gyökértömésről van szó, nem gyógyszeres tömésről)

Nem is az a jó szó erre, hogy fáj, de érzek valamit annál a fognál, mintha valami nem lenne jó.

Legjobb válasz: Fedõtömés pár napon belül lenne. Várjak még vele?

A kérdező hozzászólása: Fedõtömés pár napon belül lenne. Várjak még vele?

Ha a canesten kúpot nem egymás követő 3 napon hanem az első után egy nap kihagyással használtam az nagy baj?

els? nap hazsnáltam a kúpot, második nap ki kellett hagynom majd utána következ? 2 napot megint használtam. nagyon nagy baj?

Legjobb válasz: dehogyis baj.

dehogyis baj.
nem, csak annyira nem lesz hatásos. üdv. 1gyógyszerész
A kérdező hozzászólása: 2. - köszönöm válaszod lenne még egy kérdésem ha a barátomat a krémmel egyszer-kétszer bekenem akkor nincs rá esély hogy visszafertõzõdik rám ugye?
Ez nem így megy! menj el inkább nõgyógyászhoz, õ majd megmondja mi a bajod, honnan tudod pl hogy gomba? Igen lehet baj h kihagytál egy napot, hiszen ez folyamatos kezelés, annak érdekében, h hasson, egymást követõ 3 nap kell használni. A barátodnak is fognak írni gyógyszert, hidd el így jobban jársz, az orvos nem fog megenni, és ha kapsz rá gyogyit, talán nem fogjátok össze vissza fertõzni egymást!
Ja és ez nem úgy megy h "a barátom egyszer kétszer bekenem", és hipp hopp eltûnt a betegség...ha antibiotikumot szedsz sem elég h egyszer kétszer beveszem...ez nem egy nátha, hanem nemi betegség, amit ha nem kezeltek késõbb akár meddõ is lehetsz tõle!
ez a vény nélkül kapható szar amúgy sem ér semmit, pláne ha még az elõírásokat sem tartod be, meg valójában fingod sincs hogy mi a bajod. fele ennyibõl és szakorvos által írt dologgal kezelhetnéd magad ha nem félnél letolni a bugyikádat a nõgyógyász elõtt...
A kérdező hozzászólása: kössz az utolsó 3nak. tényleg letolom a bugyikámat a nõgyógyásznak, voltam nála õ mondta hogy gomba és õ is javasolta a canestent, azt mondta kezdeti stádium, másfelõl pedig az egy napot végig fent voltam, mászkáltam és nem aludtam mivel éjszakás voltam utána pedig suliban voltam egyetemen és ugye éjszaka kell használni a kúpot. azért k*rvára köszönöm az agresszív nyomorult válaszokat. ui.: nem meni betegség a gomba,
de nemi betegség a gombás fertõzés. használd a canestent, barátodat meg ne egyszer hanem többször kend be.
Kedves nagyon okos kérdezõ! Mi megmondjuk neked h mit tegyél, és még te vagy felháborodva! Valamit viszont elárulok:nemi betegség= nemi érintkezéssel terjedõ fertõzõ betegség!!! Nem értem mit gondoltál. Attól h a barátodon nem jelentkeznek tünetek, attól igenis elkaphatta tõled.
A ciklusod hanyadik napján történt mindez?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem figyelem a ciklusom. Fogalmam sincs. Biztos bebeszélem magamnak, de minden bajom van, fáj a hasam alja, tompán, valahogy nehéz, a mellem nem bírja a melltartót, éjszaka hánytam... De ez nagyon korai lenne. Elvben a napokban kéne történnie a beágyazódásnak. Nem tudom, semmi kedvem becsapódni. Köszi a választ. :-)
Szia! Azért kérdeztem, hogy mikor történt mindez, mert ha félidõben akkor lehetett a peteéréstõl.

Ha ovuláció után pár nappal van egy nagyon kevés, nagyon halvány pecsét ami nem baba miatt van, az még normálisnak mondható?

Ez még ugye nem jelenthet gondot abban, hogy ebben a hónapban be tudjon ágyazódni a baba ha sikerült?

Legjobb válasz: Van akinek így sikerült a baba?

A kérdező hozzászólása: Van akinek így sikerült a baba?
A kérdező hozzászólása: Esetleg jelentheti azt is hogy most extra ovulációm volt? Valaki tudja a választ?
nemhiszem hogy terhes lettél .nemkell félni
szerintem nemsok, mert úgy tudom, hogy a ciklus 14.napja környékén van peteérés!
Nem kell félned, ne aggódj! Nem vagy, vagyis nem leszel terhes...
most kezdd el verni kalapáccsal a hasad, ha nem akarsz gyereket

A Lilly teszt milyen erősségű? Esemény után 1 héttel a kimaradt után 3 nappal mutatna pozitívat? Vagy egy héttel az esemény után még nincs annyi HCG a szervezetben? ÉS ha a 4 nap altt beágyazódik az "akció" után?

Legjobb válasz: A Lily 25-ör érzékenységû, szóval nem a legérzékenyebb. Egyébként akáérmelyik teszttel leghamarabb esemény után 2 héttel érdemes tesztelni, függetlenül attól, hogy mikor maradt ki. Akció után 4 nappal még a méhbe se biztos, hogy leért, nemhogy egyáltalán elkezdett volna beágyazódni. A beágyazódás a 10. nap környékén fejezõdik be, de ekkor még kimutathatatlanul alacsony a HCG szintje.

A Lily 25-ör érzékenységû, szóval nem a legérzékenyebb. Egyébként akáérmelyik teszttel leghamarabb esemény után 2 héttel érdemes tesztelni, függetlenül attól, hogy mikor maradt ki. Akció után 4 nappal még a méhbe se biztos, hogy leért, nemhogy egyáltalán elkezdett volna beágyazódni. A beágyazódás a 10. nap környékén fejezõdik be, de ekkor még kimutathatatlanul alacsony a HCG szintje.
4 nap alatt biztos h nem ágyazódik be.minimum 1 hét, de lehet h több.még várj a teszteléssel mert nem fog mutatni semmit akkor sem ha sikerült.
25-ös. Nekem a nem várt napján, az együttlét után 14 nappal délután már szép pozitív lett. Várj még egy hetet, mert 1 héttel az aktus után még csak beágyazódik, nincs annyi hcg hogy kimutassa!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!