Találatok a következő kifejezésre: Ha az ugyanugy teherbe lehet (2 db)

Ha az elovaladektol ugyanugy teherbe lehet esni mint egy adag ondotol akkor emberek millioinal miert valik be ez a vedekezesi modszer?

mar en is kiprobaltam a baratommal,eddig nemvolt semmi baj,de mi valahogy megis aggodunk.utaljara peldaul mar 72 oras tablettat is vettem be hogy minden biztos legyen.en egyenlore biztos nemfogok igy vedekezni.

Legjobb válasz: Hogy tudsz ilyen kérdést feltenni? Mondjuk, nem mindenki esik könnyen teherbe, nem minden férfinak uolyan az o....ója stb stb. Sokaknak beválik, mert lehet, hogy egyébként sem eshetnek könnyen teherbe, de hallottam én sok olyan emberrõl, aki egy idõ mulva terhes lett. Szerinted a 72 órás tabletta olyan jó, kb egy hónapig jól összezavarja a hormonjaidat és várhatod, hogy mikor jön meg. Szóval te csak védekezz normálisan.

Hogy tudsz ilyen kérdést feltenni? Mondjuk, nem mindenki esik könnyen teherbe, nem minden férfinak uolyan az o....ója stb stb. Sokaknak beválik, mert lehet, hogy egyébként sem eshetnek könnyen teherbe, de hallottam én sok olyan emberrõl, aki egy idõ mulva terhes lett. Szerinted a 72 órás tabletta olyan jó, kb egy hónapig jól összezavarja a hormonjaidat és várhatod, hogy mikor jön meg. Szóval te csak védekezz normálisan.
Ha bízol a megszakításos módszerben, akkor miért vettél be a múltkor egy 72 órás tablettát? Az a baj, hogy legtöbben azt hiszik, hogy a 72 órás tabletta a megelõzésre van! Pedig nem! A legtöbben mégis úgy kapkodják be, mint a tic-tac-ot! Ahelyett, hogy szednének rendes fogamzásgátlót!
mert nem válik be. Egy fogamzásgátló módszer eredményessége nem azon múlik, hogy hányan nem esnek teherbe, hanem azon, hogy hányan igen. A két dolog koránt sem ugyanaz. Ha mondjuk a semmielyen módon nem védekezõk esetén 1000 párból mondjuk 250 esik teherbe, akkor egy fogamzásgátló módszer aminél ez a szám 150 koránt sem tekinthetõ jónak, fõleg nem egy olyannal szemben, aminél a teherbe esõk száma teszem azt 3.
(õõ a 72órásnak nem az a lényege, hogy egybõl megjöjjön? egyszer szükségem volt rá, és rögtön másnap megjött, iszonyú görcsök közepette. bár az igaz, hogy fölborít mindent úgy hirtelen.)
Mert nem "ugyanúgy". Sokkal kisebb az esélye. Csak te elõre nem tudhatod, hogy melyik típushoz tartoztok. Van olyan nõ, aki már akkor gömbölyödik, ha ránéz egy fiúra. Mást meg gyömöszölhetnek reggeltõl estig, elörõl és hátulról... a fiúnál ugyanez, fordítva. Még sok mástól is függ.

Ha az előváladéktól esnék teherbe lehet ugyanúgy egészséges a magzatom, mintha nem előváladéktól törtténe meg a dolog?

Ezt úgy képzelem el, hogy kisebb mennyiségb?l kevesebb a választék... kevesebb az esély, hogy a nagy mennyiségb?l a legjobb, leger?sebb gy?zzön. :-)

Legjobb válasz: Miért ne lenne éppolyan egészséges, hm? :) Azok is ugyanolyan spermiumok, és ha elég erõsek, hogy eljussanak a megfelelõ helyre és "beássák" magukat a petesejtbe, akkor ugyan mi baj lehetne? :))

Miért ne lenne éppolyan egészséges, hm? :) Azok is ugyanolyan spermiumok, és ha elég erõsek, hogy eljussanak a megfelelõ helyre és "beássák" magukat a petesejtbe, akkor ugyan mi baj lehetne? :) )
Hát, akkor azt kívánom, hogy akkor jöjjön a babóca, amikor szeretnétek!!!!
A kérdező hozzászólása: köszi a jókívánságokat, de nem vagyok terhes, remélem, végeztem tesztet negatív lett. kicsit megkönnyebbültem, de azért még félek. gyerekkorom óta vágyok arra, hogy babázhassak, szeretnék gyerekeket, ez korai lenne és az abortusztól félek, mert nem egy ismerõsömnek többé nem lehet gyereke a beavatkozástól. közülük az egyik már több mint 40 éves...
Lehet:) Volt hogy nekem is el kellett olvasnom többször is, hogy jól látom-e....
A kérdező hozzászólása: köszi a jókívánságokat, de nem vagyok terhes, remélem, végeztem tesztet negatív lett. kicsit megkönnyebbültem, de azért még félek. gyerekkorom óta vágyok arra, hogy babázhassak, szeretnék gyerekeket, ez korai lenne és az abortusztól félek, mert nem egy ismerõsömnek többé nem lehet gyereke a beavatkozástól. közülük az egyik már több mint 40 éves...
A kérdező hozzászólása: azta, lehet túl jóhiszemû vagyok.
Ja, és volt olyan is akik megszakítással védekeztek és a nõ még arra is figyelt hogy peteérés idején többször is együtt legyenek, teherbeesést serkentõ gyógyteákat ivott, stb....hát ennyit egyes "nõtársainkról", ugyanis sajnos vannak ilyenek is. Sajnálatos ez, de nem én találtam ki, itt olvasni ezekrõl hétrõl hétre....:(
Ne haragudj, nem megsérteni akartalak, de a kérdésedbõl nem derült ki, hogy már várandós vagy. Teljesen egyetértek veled, én is elfogadhatatlannak tartom. DE! Mint írtam, én nem feltételezek senkirõl semmit, csupán az utóbbi idõben megszaporodott az olyan kérdések száma, amikor a nõk a férfi akaratán kívül akartak teherbe esni, mondván úgyis örülne neki..... és hirtelen azt hittem, egy újabb ilyen kérdés. De szerencsére nem! hidd el, sajnos egyre több ilyen nõ van, olvass utána...magukba kenik a spermát a kidobott óvszerbõl, stb... Jó egészséget nektek!
A kérdező hozzászólása: és mire fel ügyeskednék? kockáztassam miatta az idáig stabil kapcsolatomat, hogy a párom besokkal a hirtelen családalapítástól és a végén egyedül kelljen felnevelnem a gyereket? miért is kéne téged megnyugtatnom?! veled esetleg kibabráltak? és miért van ez a nézet elterjedve, hogy a nõk direkt felcsináltatják magukat? a pasi nem volt ott? csak a nõ tehet róla? elvégre a nõ neveli fel a gyereket, õ van az ágya mellett éjszakánként, õ marad vele otthon, ha beteg, õ hordja ki 9 hónapon át, akkor hogy merészelsz így beszélni, vélekedni a nõtársaimról?!
Bocsi, csak mostanában egy csomó ilyen nõ írogat ide....ezért kérdeztem! Amúgy persze, nyugodj meg! Egészséges lesz! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: persze, majd direkt elvágom magam alatt a fát. köszi ismeretlenü a feltételezést, de hamár így alakult meg akarom tartani és tudni akarom, hogy egészséges-e, hamár borulna miatta az eddig eltervezett életem.
Nyugtass meg, ugye nem egy újabb ügyeskedõ vagy, aki arra játszik, hogy "véletlen" terhes legyen?????? Amúgy amelyik spermium képes eljutni a célhoz és megtermékenyíteni a petesejtet, az biztosan erõs, egészséges! Azonban arra kicsi az esély, hogy az az egy erõs kis sejtecske épp abban a kis elõváladék cseppecskében van. Gondolj bele, egy átlag adag spermához( még ebbõl sem b iztos, hogy azonnal baba lesz) képest milyen kevéske az az egy csepp! Tehát az esélye is csak töredéke a normál aktusénak.
Ha van elég spiritusz a kisfickóban eljutni odáig és megtenni, amit meg kell, akkor teljesen jogosan lesz belõle baba :) Erõs és egészséges lesz az ilyen baba is, semmi különbség nincs! :) A táplálkozásnak lehet köze az utódokhoz, mert vannak ételek, italok, melyek károsítják, v agy rossz hatással vannak a spermiumokra, és a magzatra is, ha már van. Az ondó mennyisége (látványra) és minõsége között én úgy tudom, nincs összefüggés. A spermiumok száma nem egyenesen arányos a kilövellõ ondó mennyiségével, néha a kevesebb több ;) :) Sok sikert!
hat nagyon remelem!!:-)) ugyanis en elovaladekbol lettem terhes, eddig ugy nez ki egeszseges, meg a pocimban van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :-)
A kérdező hozzászólása: :) köszönjük!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!