Találatok a következő kifejezésre: Ha az ugyanugy (400 db)

Ha nem megyek el forglmi vizsgára ugyanaz, mintha megbuknék? Az ugyanúgy beleszámít az 5 vizsgába PÁV előtt?

Azt tudom, hogy a vizsgadíj elvész, de ha elmegyek 3.-jára, akor már csak 2x mehetek vizsgázni, de ha nem megyek el, akkor is így van, vagy akor még mehetek 3x PÁV el?tt?

Legjobb válasz: Ha nem mész el ugyanúgy bukásnak számít, kivéve ha indokolt esetrõl van szó, és viszel róla valami papírt akkor elméletben csak a vizsgadíját bukod el, de azt sem feltétlenül ha nagyon indokolt esetrõl van szó. Vagy ha úgy van beszélj az oktatóddal vagy azzal aki a vizsgára beszervezett hogy nincs e lehetõség áttolni egy másik idõpontra. Jobban jársz úgy.

Ha nem mész el ugyanúgy bukásnak számít, kivéve ha indokolt esetrõl van szó, és viszel róla valami papírt akkor elméletben csak a vizsgadíját bukod el, de azt sem feltétlenül ha nagyon indokolt esetrõl van szó. Vagy ha úgy van beszélj az oktatóddal vagy azzal aki a vizsgára beszervezett hogy nincs e lehetõség áttolni egy másik idõpontra. Jobban jársz úgy.
A kérdező hozzászólása: Találtam a neten több helyen is ilyen leírást: ½Aki elkésik, vagy nem jelenik forgalmi vizsgán, az nem vizsgázhat és a vizsgadíjat újból be kell fizetni, de nem számít sikertelen vizsgának.½ Érvényes ez még?

Mért van az ha az utorren-tet letiltom a kivételek kozott a windows tûzfal-ban még mindig ugyanugy mûködik?

Legjobb válasz: A kivétek között megadott programokat nem fogja ellenõrizni a tûzfal, tehát ha a torrenten vírus vagy kéretlen alkalmazás jön le, azt nem fogja letiltani,a vírusírtó ugyanúgy átenged mindent ha a kivétek között megadott programban vírus van.

A kivétek között megadott programokat nem fogja ellenõrizni a tûzfal, tehát ha a torrenten vírus vagy kéretlen alkalmazás jön le, azt nem fogja letiltani, a vírusírtó ugyanúgy átenged mindent ha a kivétek között megadott programban vírus van.

Ha egy ps3 játékot kölcsön kapok (eredeti) azzal ugyanúgy tudok multizni és ha vissza adom ő is ugyanúgy tud? Nem kapunk bannt ezért vagy ilyesmit?

Legjobb válasz: Amennyiben nem online passos a játék, akkor tudtok mind a ketten. Ha az, akkor te nem fogsz tudni játszani. Baj nem lehet belõle.

Amennyiben nem online passos a játék, akkor tudtok mind a ketten. Ha az, akkor te nem fogsz tudni játszani. Baj nem lehet belõle.
A kérdező hozzászólása: kösszi


Ha amerikából hoznak nekem egy Iphone-t, azt ugyanúgy tudom itthon használni?

úgy értem, hogy jó bele a sim, a wifi is működik, stb? (nem rendelném, rokonom amerikai, és ha megkérném, hogy vegyen nekem, és hazahozná?)

Legjobb válasz: Igen,ugyanúgy tudod használni. Én tavaly dolgoztsm kint és kint vettem Iphonet. Tökéletesen üzemel.

Igen, ugyanúgy tudod használni. Én tavaly dolgoztsm kint és kint vettem Iphonet. Tökéletesen üzemel.
Ha független elvileg mûködik a sim, a wifi meg a többi pedig nemzetközi szabvány, szóval igen.
Ha nem független, akkor függetleníteni kell. AT&T ingyenesen függetleníti a telefont, ha lejár a szerzõdés.
Ja, és GSM-esnek kell lennie, a CDMA-s nem fog itthon mûködni.
Vagyis NE a Verizon-tol vegye a telefont, mert azok az ajfonok nem mukodnek Europaban (azokhoz nem is jar sim).
A kérdező hozzászólása: és a független iphone mennyivel drágább? mert apple.com-on néztem iphone 4 et 8gb 99 dollár, ennél sokkal drágábbat nem szeretnék nagyon maximum 200 dollárig, ebbe belefér egy független? és az at&t csak azután függetleníti, hogy lejár a szerzõdés? vagy tudnátok nekem linkelni olyan oldalt, ahol ezeket megtudom nézni? köszi a válaszokat
Az att 2 eves szerzodessel adja 99 dolcsiert a telefont. Ha a 2 ev letelt, fuggetlenitik a telot, de addig a csomagot havonta fizetni kell! 200 dollarert NEM fogsz fuggetlen iPhonet kapni, legalabbis nem iPhone 4-et. Ha megis talalsz, akkor az hibas vagy lopott....

Ha egy barkácsgép mondjuk 500W-os akkor az mindig annyit fogyaszt? Úgy értem ha munka közben állítunk a teljesítményén, akkor az ugyanúgy pörgeti a villanyórát?

Legjobb válasz: Az a csúcsfogyasztás, terhelés alatt. Ha letekered a potit és megáll az anyagban, akkor zabál kis fokozaton is.

Az a csúcsfogyasztás, terhelés alatt. Ha letekered a potit és megáll az anyagban, akkor zabál kis fokozaton is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, ezt jó tudni. Ha jól értelmeztem akkor ezek szerint minden szempontból jobban járunk ha magasabb fokozatra kapcsoljuk a gépet mikor úgy érezzük hogy nagyon lelassul az anyagban?
Igen, meg kisebb kézi terheléssel kell nyomni magát az eszközt. Ahogy esik a fordulat, a tengelyre szerelt hûtõventilátor is lassul, ezzel még hatványozódik a melegedés és szépen leég a cucc.

Mivel az RGH-sok körében még új vagyok, ha letöltök eredeti release xbox360 játékot, azt ugyanúgy feltudom másolni?

Feltudom-e másolni, illetve az sikeresen el is indul?

Legjobb válasz: Hát ha rendesen felrakod akkor lehet de érdemesebb mindíg a GOD os vertiór letölteni mert ott csak másolni kell ha ISO sat töltesz akkor pedig még ISO2GOD al ki kell csomagolnod. Remélem segítettem -Sajti

Hát ha rendesen felrakod akkor lehet de érdemesebb mindíg a GOD os vertiór letölteni mert ott csak másolni kell ha ISO sat töltesz akkor pedig még ISO2GOD al ki kell csomagolnod. Remélem segítettem -Sajti
*verziót

Ha egy ősz hajszálat tépek ki gyökerestől, az ugyanúgy őszként nő vissza, vagy új hajhagymaként az eredeti hajszínemen?

Mert ugye ha egy sima szőr/hajszálat tépek ki, az is visszanő, de csak később és nem olyan erősen. Sőt, lehet hogy a hajhagymája is elhal.

Legjobb válasz: Ha a hajhagyma elhal, akkor nem fog új nõni helyette. Meghatározott számú hajhagymával születünk, nem tudunk többet létrehozni. Ha kitéped az õsz szálat, õszként is fog visszanõni.

Ha a hajhagyma elhal, akkor nem fog új nõni helyette. Meghatározott számú hajhagymával születünk, nem tudunk többet létrehozni. Ha kitéped az õsz szálat, õszként is fog visszanõni.
Ha kitépsz egy õsz hajszálat, többet nem biztos, hogy nõ ki onnan hajszál. Egy hajszál átlagos élettartama 7 év, míg egy szõrszálé csak pár hét. Ezért nõ ki gyantázás után pár héttel új szõrszál, de hajszál esetében évek kellenek hozzá, míg nõ helyette új, de az is lehet, hogy nem nõ a helyén új hajszál. Mint te is írtad; lehet, hogy a hajhagymája elhal, és ha elhal, abból már nem fog kinõni másik hajszál. És mire az az új hajszál kinõne, arra valószínûleg már több õsz hajszálad is lesz.

Ha a tescoba veszek egy olyan játékot amit árulnak steamen akkor az ugyanúgy a steamre fogja rakni a játékot?

Mert meg szeretném venni a Serious Sam HD GOld Edition-t és azt árulják steamen de félek hogy ha tescoba veszem akkor nem kerül fel a steamen lévő könyvtáramba.

Legjobb válasz: A dobozra ráírják, ha egy adott játék Steam-kompatibilis. Ez a játék Steam-védelemmel van ellátva, mint azt láthatod is a hátsó borítón (a Steamworks logó): http://cdgalaxis.hu/kep.php?kep=/termekkepek/hatlap/pcg/pcg_.. Tehát megnyugodhatsz :)

A dobozra ráírják, ha egy adott játék Steam-kompatibilis. Ez a játék Steam-védelemmel van ellátva, mint azt láthatod is a hátsó borítón (a Steamworks logó): http://cdgalaxis.hu/kep.php?kep=/termekkepek/hatlap/pcg/pcg_.. Tehát megnyugodhatsz :)
A kérdező hozzászólása: Oké már megvan a játék fenn van már steamen csak az a baj hogy multiban szinte minden szerver üres és így nem buli játszani a Serious Sammal :(

Félévkor ha nem akarom tovább folytatni a gimit 17 leszek januárba. Ha elmegyek egy okjs tanfolyamra azt ugyanúgy elfogadják mint ha suliba járnék?

Legjobb válasz: nem biztos ... ezt a suliban kérdezd meg (úgy tudom, hogy az OKJ-s tanfolyam elvileg felnõtt képzés, tehát nem váltja ki a tankötelezettséget)

nem biztos ... ezt a suliban kérdezd meg (úgy tudom, hogy az OKJ-s tanfolyam elvileg felnõtt képzés, tehát nem váltja ki a tankötelezettséget)
A legtöbb okj-hoz érettségi kell

Az aventes tanulószett (varázsitatós) üvegre ugyanúgy rá kell tenni azt a kis szelepet, ha az itató részét szeretném használni?

Legjobb válasz: ? A csõr aljára gondolsz? Ha igen, akkor a válasz: Rá kell tenni, ha nem teszed rá, akkor úgy folyik belõle, mintha rendes pohárból inna.

? A csõr aljára gondolsz? Ha igen, akkor a válasz: Rá kell tenni, ha nem teszed rá, akkor úgy folyik belõle, mintha rendes pohárból inna.
A kérdező hozzászólása: hát én próbáltam mindenhogy, de szó szerint ömlik belõle.... https://www.r-med.com/index.php?prodid=1313&catid=0&gkey=Ave.. ez a fajtánk van


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!