Találatok a következő kifejezésre: Ha az teszten a második vonal (2 db)

Ha az LH teszten a második vonal halványan jelenik meg, az mit jelent?

Er?sségét tekintve kb. fele annyira látszik mint a kontroll csík.

Legjobb válasz: azt jelenti terhes!!!! ha két nap múlva ismételed akkor már jól fog látszani, mert most kezdett el növekedni a HCG szinted.

azt jelenti terhes!!!! ha két nap múlva ismételed akkor már jól fog látszani, mert most kezdett el növekedni a HCG szinted.
Bocs az 1 válaszoló vagyok, kicsit benéztem a kérdést. Lh: ha a teszt ilyen az kezdõdõ pozitív én most 10 hetes vagyok, dde amikor ez volt márciusban én mindennap együtt voltam a párommal kb 5 napig, de az lh csúcsod kb 2 nap múlva lesz. szerintem mindennap aza tuti. az egészséges spermium megvárja a petesejtet!!
Nem értek egyet az elõzõ válaszolóval. Én eddig minden LH teszten azt olvastam, hogy ha a teszt csík nem látszik, vagy halványabb, mint a kontroll csík, akkor az negatívat jelent. Az a pozití, vagyis onnantól számítva 12-48 órán belül következik be a peteérés, ha a teszt csík legalább olyan erõs, mint a kontroll, vagy még erõsebb. Ha úgy lenne, hogy ez már pozitív, akkor nekem már 10 napja pé-em van, ugyanis a 2. csík nekem is halvány. Azért sok sikert nektek, ne add fel!!!
A 3. válaszoló mondja helyesen! Ez még negatív eredmény, tesztelj tovább!
A halvány csík is csík. Tehát terhes vagy! Gratula! :)
A kérdező hozzászólása: most jöttem hüvelyi uh-ról és eléggé megvan vastagodva méhnyálkahártyám hnap megyek laborba szerinted ebbõl mi lesz?
A kérdező hozzászólása: háta arra már nem nagyon emlékszem mert ideges vtam de azt mondta h eléggé most jöttem vérvételrõl
Elvileg lehet nagyon korai terhesség, szerintem vegyél vagy egy érzékenyebb tesztet és tesztelj megint, vagy várj néhány napot és ismét nézd meg mit mutat a teszt.Sok sikert!
Elképzelhetõ hogy ez + de csinálj 2 nap múlva egy újat! Mivel teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Mono-teszt-el az megbízható?
Azt nem ismerem. Vegyél egy másfajtát és 2 nap múlva tesztelj újra! Majd írj! Drukkolok!
Az nagyon jó hír!!!!!! Akkor ott már baba lesz! Mert ha megjönne akkor vékony lenne! Milyen vastag? Biztos még korai a terhesség ezért nem látszik! Gratulálok!!!
utolsó voltam! :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!