Találatok a következő kifejezésre: Ha az teszten a második (19 db)

Ha a Gabriel teszten a második csík a T -nél, nem színes piros mint a C -nél, hanem csak fehér, akkor az pozitív?

Legjobb válasz: Akkor negatív,vagy még nincs elég HcG.A pozitív Gabriel teszt két piros csíkból áll,mindegy,hogy a kontroll csík mennyire erõs.Várj még 2-3napot,és ha mindig nem jelentkezik a havi vendég csinálj mégegy tesztet.

Akkor negatív, vagy még nincs elég HcG.A pozitív Gabriel teszt két piros csíkból áll, mindegy, hogy a kontroll csík mennyire erõs.Várj még 2-3napot, és ha mindig nem jelentkezik a havi vendég csinálj mégegy tesztet.

Szerintetek ha az ovulációs teszten a második csík halványabb, de színes, és szemmel látható, akkor az pozitív vagy negatív? Még nem sikerült ugyanolyan erős csíkot produkálnom, mint az első.

Legjobb válasz: Nálam csak akkor pozitív, ha egyforma, vagy a tesztcsík erõsebb. Mióta tesztelsz? Csak mert van, akinél az már pozitív, ki kell tapasztalni.

Nálam csak akkor pozitív, ha egyforma, vagy a tesztcsík erõsebb. Mióta tesztelsz? Csak mert van, akinél az már pozitív, ki kell tapasztalni.
Én úgy tudom, hogy az ovu teszt akkor pozitív, ha a második csík ugyanolyan erõs, vagy még erõsebb mint a kontroll csík. Javítsatok ki ha rosszul tudom. :)
szerintem az pozitiv, de ezt úgy tudod összehasonlitani, ha megnézed az elõtte lévõ napit.ha az még erõsebb, akkor lehet akkor volt peteérésed, s a köv napi még halványabb lesz, tehát munkára fel.....
Utolsó, jól tudod, de a tájékoztatójában is benne van!
Én is használom az ovu tesztet, és nekem sem volt még sötétebb, max talán egyforma. 5 napig teszteltem és igy tudtam , hogy mikor lehetett az ovum.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Ha az LH teszten a második vonal halványan jelenik meg, az mit jelent?

Er?sségét tekintve kb. fele annyira látszik mint a kontroll csík.

Legjobb válasz: azt jelenti terhes!!!! ha két nap múlva ismételed akkor már jól fog látszani, mert most kezdett el növekedni a HCG szinted.

azt jelenti terhes!!!! ha két nap múlva ismételed akkor már jól fog látszani, mert most kezdett el növekedni a HCG szinted.
Bocs az 1 válaszoló vagyok, kicsit benéztem a kérdést. Lh: ha a teszt ilyen az kezdõdõ pozitív én most 10 hetes vagyok, dde amikor ez volt márciusban én mindennap együtt voltam a párommal kb 5 napig, de az lh csúcsod kb 2 nap múlva lesz. szerintem mindennap aza tuti. az egészséges spermium megvárja a petesejtet!!
Nem értek egyet az elõzõ válaszolóval. Én eddig minden LH teszten azt olvastam, hogy ha a teszt csík nem látszik, vagy halványabb, mint a kontroll csík, akkor az negatívat jelent. Az a pozití, vagyis onnantól számítva 12-48 órán belül következik be a peteérés, ha a teszt csík legalább olyan erõs, mint a kontroll, vagy még erõsebb. Ha úgy lenne, hogy ez már pozitív, akkor nekem már 10 napja pé-em van, ugyanis a 2. csík nekem is halvány. Azért sok sikert nektek, ne add fel!!!
A 3. válaszoló mondja helyesen! Ez még negatív eredmény, tesztelj tovább!
A halvány csík is csík. Tehát terhes vagy! Gratula! :)


LH tesztet szeretnék használni jósként. Ha megjelent halványan a második csík, az már a hcg-t jelez vagy még lh-t?

Most vagyok a 23. napomon, pém a 14. napon volt, 28 naposak a ciklusaim. Tudom, hogy naponként az er?södést kell néznem reggeli vizeletb?l, csak ezen kicsit elgondolkodtam.

Legjobb válasz: Szerintem nem érdemes jósként használni. Nagyon megoszlanak a vélemények. Nem minden esetben mutatja ki a hcg-t.

Szerintem nem érdemes jósként használni. Nagyon megoszlanak a vélemények. Nem minden esetben mutatja ki a hcg-t.
A kérdező hozzászólása: Nem sürgetni akarom az idõt, már második baba lenne, csak egészséges kíváncsiság hajt egy picit. Fél éve próbálkozunk, még soha nem használtam ovu tesztet jósként, gondoltam kipróbálom. Jól bírom még a sikertelen hónapokat, persze könnyen, mert van már egy édes fiam.
http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml Itt minden kérdésedre megtalálod a választ :)
Aztn kell nézned, hogy napról napra erõsödik e a második csík! Nekem igazolta a babámat 3 nappal a nem vár elõtt. A HCG csak a nem várt napján lett pozitív! Szorítok!
Nekem erõsödött aztán a napján rendesen megjött. Azt mondják, hogy korai szakaszban sok "terhesség" végzõdik észrevétlenül, menzesz formájában. Én akkor teszteltem pozitívat amikor nemhigy elõre nem tesztelgettem, de még azt is elfeledtem, hogy meg kellett volna jönnie. Tudatosan jutottam el idáig, mert saját magamat is untam már, hogy peteéréstõl terhességi tesztig, onnan pedig lh tesztig, törpemikroszkópon keresztül éltem. De persze lehet, mindenkinek végig kell ezt csinálnia, hogy aztán rájöjjön nem szabad sürgetni az idõt, pláne nem egy kis életet. Õ DÖNTI EL MIKOR JÖN, MI PEDIG MINDENT MEGTEHETÜNK, HOGY KÉSZEN ÁLLJUNK A FOGADÁSÁRA:) Sok sikert!

Ha véletlenül több ideig hagyom a tesztet a vizeletben, és megjelenik a második csík is, akkor az szellemcsík vagy eláztattam a tesztet?

Legjobb válasz: Ha a leírásban foglaltaktól eltérõ módon használod, akkor megjelenhet a második csík is tévesen. (Tovább tartod benne, vagy késõbb nézed meg)

Ha a leírásban foglaltaktól eltérõ módon használod, akkor megjelenhet a második csík is tévesen. (Tovább tartod benne, vagy késõbb nézed meg)
Bocs, de szerintem félreértetted! Nem az a problémája, hogy idõn túl jelent meg valamelyik csík, hanem hogy 15 mp-cel tovább volt a teszt a vizeletben! A csíkok idõben jelentek meg!
Nézd meg a leírást. Ha a kontrollcsík csak késõbb jelent meg, mint ahány másodperc a teszthasználatra elõ van írva benne, akkor hibás vagy régi a teszt. Egy jó tesztnél a kontrollcsík szerintem azonnal megjelenik (legalábbis amit én használtam annál mindig így volt, bár nem próbáltam sok félét...) elsõ
Ááá, nem rontottad el, az nagyon kevés! Pozitív lesz az! :) ))
Ez kb hány másodperc volt?
Az attól függ! Mennyivel tovább hagytad benne?
A kérdező hozzászólása: a 2.csík azóta is ott van, csak halvány.
A kérdező hozzászólása: max.15.Elrontottam?:-(
A kérdező hozzászólása: hát mire megvártam, hogy látszódjon a kontollcsík utána kivettem.
A kérdező hozzászólása: Most olvasom:-)Mégiscsak jól csináltam, babás vagyok!:-):-)köszi a segítséget!:-)azért még holnap reggel csinálok még1et, a biztonság kedvéért:-)
Grat! :) ))
Gratulálok! :o)

Ha az első tesztem még halvány csíkos, az a második tesztet hány nap múlva ismételjem meg? Mikor érdemes?

Mert nekem a hétf?i 2 csíkos, de még halvány, van itthon még teszt, csak nem tudom, hogy mikor ismételjek. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem, 1 hét múlva ismételd meg. A hcg-szintsávok eléggé szélesek, lehet, hogy ugyanúgy csak halvány csíkos lenne, ha most csinálnád!

Szerintem, 1 hét múlva ismételd meg. A hcg-szintsávok eléggé szélesek, lehet, hogy ugyanúgy csak halvány csíkos lenne, ha most csinálnád!
Én is így voltam az elsõ halvány másnap csináltam mégegyet az már teljesen jó volt! Milyen teszted van(neve)? Miotta késik?
A kérdező hozzászólása: Hétfõn nem kellett volna, hogy megjöjjön. Már aznap 2 csíkos volt, igaz még halványan. Gabrielt csináltam, és az is van itthon.
48 óránként duplázódik a hcg hormon mennyiség, holnap reggel nyugodtan tesztelhetsz. A Gabriel különösen érzékeny.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!!!! :) ))

Gyerekülést milyet vegyek? Maxi cosi Rodi vagy Bellelli? A gyerek utálja, ha keresztbe kötöm. Ezért döntenék a második mellett, de az első ismertebb. Az olaszról is jók a tesztek. Tapasztalat a Bellelli Giotto ülésről?

Legjobb válasz: mindenképpen a másodikat,mert a gyereked azt szereti!amúgy a márka nem minden...használtan vettem pl.:nike cipõt,és már 5 éve megvan.

mindenképpen a másodikat, mert a gyereked azt szereti!amúgy a márka nem minden...használtan vettem pl.:nike cipõt, és már 5 éve megvan.

Az ovuláció után (pl.10-12 nappal később), ha végzek ovulációs tesztet, még kimutatható az lh hormon (megjelenik a második csík)?

Legjobb válasz: Nem. Már az ovuláció napján sem (a peteérés napja a pozzitív LH-tesztek utáni elsõ negatív nap, és utána a ciklus maradéka végig negatív).

Nem. Már az ovuláció napján sem (a peteérés napja a pozzitív LH-tesztek utáni elsõ negatív nap, és utána a ciklus maradéka végig negatív).
A kérdező hozzászólása: most 12 nappal vagyok az ovu után, a teszten egyértelmû a csík. csináltam terhességi tesztet (vannak bizonyos gyanújelek) is délutáni vizeletbõl, nagyon-nagyon halványan látni véltem valamit, de még nem nevezném pozitívnak. Lehet összefüggés?
Valahogy lehet jóstesztelni ovuteszttel. Ezen az oldalon találsz errõl: http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml De most inkább terhestesztelj, de szerintem lesz ott valami :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, pont most olvasgattam ezt az oldalt, holnap reggelibõl tesztelek, hátha...

Szerintetek ha kesik 3napot a mensim es a harmadik napon csinaltam tesztet az elso csik halvany a masodik csikot jobban latni akkor tenyleg terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ha ott van egyértelmûen a két csík, tök mindegy melyik az erõsebb, akkor igen terhes vagy!

Ha ott van egyértelmûen a két csík, tök mindegy melyik az erõsebb, akkor igen terhes vagy!
Nagy valószínûséggel Igen D A második a kontroll csík ami azt jelzi jól mûködik a teszt! A halvány csík is csík Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: koszi

Ha nincs peteérés az ovulációs teszten elmarad a második piros csíkocska, vagy akkor is megjelenik ha ovuláció van, de nincs peteérés?

Remélem sikerült érthetően fogalmazzak.

Legjobb válasz: Szerintem fordítva gondolod... vagy én értem félre. Tehát, hogy az ovulációs teszt akkor is mutat-e valamit, ha nem "szabadul ki a petesejt, csak megérik", tehát, ha nincs ovuláció, csak peteérés? Mert én úgy tudom, hogy igen, a hormonszint változását mutatja, de azt, hogy valóban megtörtént-e a petesejt kiszabadulása, az csak ultrahangos cikluskövetéssel bizonyítható teljes bizonyossággal. Ha félreértettem a kérdésed, akkor elõre is bocsi! :) De ha így gondoltad, akkor talán segíthettem.

Szerintem fordítva gondolod... vagy én értem félre. Tehát, hogy az ovulációs teszt akkor is mutat-e valamit, ha nem "szabadul ki a petesejt, csak megérik", tehát, ha nincs ovuláció, csak peteérés? Mert én úgy tudom, hogy igen, a hormonszint változását mutatja, de azt, hogy valóban megtörtént-e a petesejt kiszabadulása, az csak ultrahangos cikluskövetéssel bizonyítható teljes bizonyossággal. Ha félreértettem a kérdésed, akkor elõre is bocsi! :) De ha így gondoltad, akkor talán segíthettem.
A kérdező hozzászólása: Igen jól értetted, köszönöm válaszodat, segítettél :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!