Találatok a következő kifejezésre: Ha az teszten 2 (68 db)

igen...ha negatívra vált akkor szabadult ki a pete..de attól csak szorgalmasan legyetek együtt!!

Ha a teszten 2. csík csak "száradási" csík, az is rózsaszínű, és az is ott marad napokig?

Ilyen lehetséges? Azt tudom, hogy a szellemcsík az nem lehet rózsaszín. Tehát az kizárva. Na és mi a helyzet a "száradási" csíkkal?

Legjobb válasz: Az sajnos ott marad. Legalább is barátnõmnek megmaradt!

Az sajnos ott marad. Legalább is barátnõmnek megmaradt!
A kérdező hozzászólása: És az is rózsaszínû? Mintha egy pozi teszt lenne??
Na erre már nem emlékszem, de szerintem igen. Mert mintha akkor még mondta volna, hogy nem szellemcsík, hanem száradási, mert ennek van színe!
A kérdező hozzászólása: Akkor hiába halvány pozi egy teszt, továbbra is aggódni kell, hogy vajon tényleg baba miatt az-e? :( Most már nem is csodálkozom, miért aggódnak azok, akik CSAK egy halványat tesztelnek, én is így vagyok ezzel és igen, most még jobban lehet félni ezek után! :(
A száradási csík én úgy tudom, hogy nem idõn belül jön ki!
A kérdező hozzászólása: A baj az, hogy én nem emlékszem arra, hogy idõn belül jött-e ki, elég sötét volt még meg álmos voltam, korán reggel csináltam. :(

Ha az egyik teszten 2 csík van kétszer is, később pedig más teszt negatívat mutat, akkor higyjek a 2 pozitiv tesztnek?

nem rég irtam hogy vettem 2 tesztcsikos medilabot.megcsináltam az egyiket este..baromi halványan de ott volt a 2.csik..reggel megismételtem és ismét 2 csik de már egy fokkal sötétebb..ma vettem lilyt..és negativ..bár este fél 7 volt amikor csináltam-.lehet hogy a medilab érzékenyebb?mert tüneteim azok vannak böven.hajjaj.-hihetek a 2 pozitivnak?elvileg 3 hetes lehetek kb..

Legjobb válasz: Gratulálok, szerintem elhiheted, hogy babó van! :-)) Ha már 2x is volt 2 csíkos a teszt, az tuti, hogy az! Ha gondolod pár nap múlva csinálj még egyet. :))))))

Gratulálok, szerintem elhiheted, hogy babó van! :-)) Ha már 2x is volt 2 csíkos a teszt, az tuti, hogy az! Ha gondolod pár nap múlva csinálj még egyet. :) )))))
nekem nem mutata ki a teszt pedig már 5 hetes voltam ugyhogy az a biztos ha vársz még 1-2 hetet és mész uh-ra az tuti amugy gratula:)
a MEDILAB az egyik legjobb és érzékenyebb teszt nekem már 2-3 hetes terhességet kimutatott halványan !!! ez a fajta sosem tévedd én mindig ezt használom már 10 éve !!! gratulálok kismama :)
Gratulalok neked babad lesz. 9 hetes kismam
Szerintem is babát vársz! De ne este tesztelj, hanem reggel az elsõ vizeletbõl, mert akkor koncentráltabb a HCG a szervezetedben.
Szia!Babód lesz!Gratula, 2 csík, az 2 csík.A másikkal ne foglalkozz!Jó babavárást.Egy öreg róka
A kérdező hozzászólása: hellllloooo... köszi mindenkinek..a doki ma megállapitott egy 6 hetes terhességet..sok puszit küld nektek a világ legboldogabb kismamája


Terhes lehetek-e, ha a teszten a 2. csík halvány volt, de mikor elmentem az orvoshoz ő nem talált az ultrahangon semmit?

Igazság szerint 3hete voltam együtt a barátommal,de nem szeretnénk babát mert még fiatalok vagyunk.Védekeztünk de lehet,hogy valami nem volt rendben 4napja késik a mensim és holnap megyek kon trollra mert tegnap még semmi jele nem volt a terhességnek.

Legjobb válasz: Lehetsz. 3 héttel a fogantatás után (akkor 5 hetes terhesnek számítasz) még nálam sem látott semmit az orvos az ultrahangon, aztán 1 hétre rá már igen. Ha van második csík, akkor valószínûleg baba van. Csináltál azóta újabb tesztet? Ha ugyanolyat csinálsz, és terhes vagy, akkor elvileg 2 naponta láthatóan erõsödnie kell a csíknak. Ha nem erõsebb, vagy halványabb mint volt, akkor valószínûleg csak elkezdõdött valami de nem tudott beágyazódni, ilyen esetem is volt már.

Lehetsz. 3 héttel a fogantatás után (akkor 5 hetes terhesnek számítasz) még nálam sem látott semmit az orvos az ultrahangon, aztán 1 hétre rá már igen. Ha van második csík, akkor valószínûleg baba van. Csináltál azóta újabb tesztet? Ha ugyanolyat csinálsz, és terhes vagy, akkor elvileg 2 naponta láthatóan erõsödnie kell a csíknak. Ha nem erõsebb, vagy halványabb mint volt, akkor valószínûleg csak elkezdõdött valami de nem tudott beágyazódni, ilyen esetem is volt már.
A kérdező hozzászólása: Kedves elõzõ válaszoló! Mint kiderült pocaklakó van a dologban, de azt kell mondjam sajnos... Jövõ héten lesz a megszakítás már ma lett volna csak közben megbetegedtem.Ez a döntés valószinüleg megváltoztatta az életem minden szemszögbõl a felelõtlenségtõl kezdve még sorolhatnám, de ahogy a mondás is megerõsíti-mindig a saját hibáiból tanul az ember. De köszönöm az aggódást és az érdeklõdõ szavakat:) Sok sikert mindenkinek az életben. Sziasztok
2-es vagyok! Sokat gondoltam ám rád, szóval akkor még mindig függõben vagy! Majd írj, hogy mi lett az eredmény! Kiváncsiak vagyunk!
A kérdező hozzászólása: Hát nem látott még semmit az orvos...kaptam valami gyógyszert ami állítólag segíthet hogy ne tapadjon meg, de nem 100%, szerda körül meg kéne jönnie azt mondta az orvos, ha nem akkor kontroll 2án.
Kedves Kérdezõ mi van veled? Látott valamit az orvosod? Bár szerintem még nem nagyon mert még ha terhes is vagy akkor is még nagyon picike lehet. Talán egy vérvétel hitelesebb lenne.
Kedden teszteltem halvány pozitívat, pénteken az orvos nem látott terhességet. Egy hét múlva ott "vigyorgott" az ultrahangon az azóta 1 éves kisfiam. Nekem akkor azt mondta a dokim, hogy a tesztek elõbb mutatják a terhességet, mint ahogy õk látják az UH-n.
A kérdező hozzászólása: Persze megírom:) Nem szeretnék ártani a picinek ha mégis ugy alakul, hogy lesz, ugyhogy nagyon remélem, hogy csak vaklárma az egész...
Persze, lehetsz terhes. Anno én pont azon a napon csináltam meg az elsõ terhességi tesztet(nekem is nagyon halvány két csík volt), amikor meg kellett volna jönnie, du. el is mentem a dokihoz, de még semmit nem látott.
2-es vagyok! Azért ha nem megeröltetõ, és lesz idõd, megírod kedves Kérdezõ, hogy hogyan alakult a sorsod? Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretnéd.Gondolok rád holnap!
Lehetsz terhes. Még nagyon korai, ezért nem is látni még semmit. Holnap sem biztos, hogy látni lehet majd. 1-2 hét szerintem, mire majd valóban ki tudja mondani a doki a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi a válaszokat, de nem nyugodtam meg.Megmondom õszintén, hogy remélem hogy csak késik és a temszt tévedett. Nem csináltam másik tesztet remélem hogy holnap az orvos tud majd valami biztatòt mondani.
Nekem is nagyon halvány vot a 2. csík. Ennek eredményeképpen állandóan tesztelgettem. Amikor elmentem az orvoshoz, akkor egy doboznyi, tesztcsikot kiboratottam az asztalára. Megnézte, mindet, kb. vagy 15-öt. Talán egyet talált benne, amire azt mondta, hogy nagy jóindulattal talán esetleg egy db. ami pozitív lehet, de azt mondta, hogy menjünk át az ultrahangra. Ott volt a monitoron a babám, szívhanggal. Ekkor voltam már 8 hetes. :-P Szóval, nemtudom, hogy ez most lehangol-e de nekem ez volt a tapasztalatom, és úgy, hogy szerintem a létezõ, és kapható legkülönbözõbb márkájú teszteket kipróbáltam.
2-es vagyok!Ó Istenem! Sajnálom nagyon, de ha nem tudjátok vállalni...!Nem tudok mit mondani, nem kerültem hál Istennek ilyen helyzetbe, hogy az elvetetés mellett kellett volna hogy döntsek! Mostani fejjel, hogy már gyerekem van, azt mondom, hogy soha nem lennék rá képes, de arra is emlékszem, hogy amikor nagyon fiatal voltam, és felmerült a gyanúja, hogy babám lehet a felelõtlenségem miatt, csak egy dolog lebegett az éretlenségem miatt a fejemben, hogy ha mégis, akkor el kell vetetni!Csak magammal törõdtem, hogy a hibámat hogyan hozhatom helyre, és hogy tartsam titokban. :-( Persze a szüleim nem hagyták volna vszínû ha kiderül, de végül csak vaklárma volt, nem volt baba szerencsére, de tanultam belõle.Nálad következménye lett, és ennek sajnos egy egész életen át viseled a lelkedben a nyomát. De fel a fejjel! Tanulj belõle, és vigyázz magadra! Jó egészséget kívánok Neked!

Ha LH tesztet használok és 2 napig erős pozitív volt, és 2 napja tök negatív az azt jelenti, hogy nem jött össze a baba?

Mert úgy tudom, lehet jóstesztként használni az LH tesztet mivel ha sikerült a teherbeesés akkor magas marad az LH és egyre er?södik a mensihez közeledve.

Legjobb válasz: Szia. Szerintem ne alapozz erre, mert van akinek bejött, és van akinek nem. Ha nem jön meg, akkor terhességi tesztet csinálj. szorítok

Szia. Szerintem ne alapozz erre, mert van akinek bejött, és van akinek nem. Ha nem jön meg, akkor terhességi tesztet csinálj. szorítok
Ne add fel, 2-3 nap múlva csinálj mégegyet! Drukkolok! Egyik válaszoló.
A kérdező hozzászólása: Azt nem tudom, nem mértem, mert nekem azon sose látszik semmi:( Meg így , hogy elõtte nem mértem, sok értelme nincs, vagy igen?? Mindenképp 37 felett kell legyen?
Ez csak annyit jelen, hogy lezajlott a peteérés. Nem mindenkinek marad pozitív, ha baba van. Sõt kevés nõnek jelzi így a teszt. Türelem!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) ...dec.6-án van értelme tesztelnem elõször...fúú de messze van..
A kérdező hozzászólása: köszönöm a drukkot :) sajnos meg is jött azóta:(((( Nem értem én ezt...a fiammal egybõl terhes lettem elsõ hónapban ahogy próbálkoztunk..Most meg fél éve már, hogy nem akar jönni a baba :((
A kérdező hozzászólása: ÓÓ köszönöm akkor még reménykedhetek :)
Mennyi a testhõmérsékleted? Nekem mikor teherbe estem 37.1 37.2 volt (ébredés után ki nem kelve az ágyból szájban mérve) Ekkor már tudtam, hogy baba van.
A hõmérõzés lényege, hogy tudd, mennyi az alaphõd... Van, aki hidegebb, és terhesen sem megy 37 fok fölé.
A kérdező hozzászólása: Na hát akkor semmi értelme..igy tudtam én is, hogy lényeg a viszonyítás. Akkor marad a reménykedés Mikulásig.
A kérdező hozzászólása: Csináltam ma tesztet sajnos negatív :(((((( Bár mensinek semmi jele, és nem is érzek semmit hogy meg akarna jönni, pedig 2 napja késik..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. De mikor csináljam még 1 tesztet? És akkor mitõl lehetnek ilyen tüneteim? Nagyon elkeseredtem :(
Ha a mensid idõben jött, és utána az 5. napon csináltad a tesztet, akkor nem valószinû, SAJNOS. Ezek a tesztek már ebben az idõben majdnem mindíg kimutatják. Ha továbbra sem jön meg, akkor azért csinálj még egyett, hátha! Szurkolok, hogy baba legyen!!!!
Szia! Hát tegnapi kérdezõk közül valakinek így sikerült! Én szorítok! Ha nem sikerülne mégsem, majd köv. hónapban. Új esély! Ne add el!
Nem.De én mikor megcsináltam a tesztet szinte azonnal egymás után kijött a két csík.
De ha az megnyugtat csinálj egy másik tesztet.
én egy pár óra múlva kikukáztam, akkor volt rajta halvány csík.másnap reggeli elsõ vizeletbõl negatív, másfél hét múlva egyértelmû pozitív.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)

Ha az ovulációs teszten egyáltalán nem látszik a teszt csík, akkor elég 2 naponta megcsinálni?

Rendszertelen a ciklusom, így nem tudom mikor lehet peteérésem. Elég onnantól naponta csinálni a tesztet, ha már látszik a tesztcsík? Ha délután 4 körül csinálom az jó? Akkor minden nap ilyen tájban kell?

Legjobb válasz: Szia.Az én tesztemre(one step) rá is van írva,hogy 10perc után kell leolvasni,a megfelelõ értékelés érdekében.Én a 12.napon kezdek el tesztelni,most vagyok a 16.napon,de még mindig csak halvány a teszt,nekem ma vagy holnap kéne erõsödnie.Én du.17.30-kor csinálom meg minden nap. Üdv

Szia.Az én tesztemre(one step) rá is van írva, hogy 10perc után kell leolvasni, a megfelelõ értékelés érdekében.Én a 12.napon kezdek el tesztelni, most vagyok a 16.napon, de még mindig csak halvány a teszt, nekem ma vagy holnap kéne erõsödnie.Én du.17.30-kor csinálom meg minden nap. Üdv
Elvileg mindket csiknak latszania kell a ciklus barmelyik napjan, viszont akkor pozitiv, ha a tesztcsik legalabb annyira eros mint a kontroll csik. Velemenyem szerint addig amig ra nem jossz, hogy melyik "az" a napod minden nap tesztelj. Sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor tesztelgetek szorgalmasan. Remélem meglesz az eredménye! Néhány perc múlva ránéztem ismét és nagyon halványan volt csík, de az már lehet, hogy 5 perc után.
sztem a 12. nap után minden nap csináld ha viszonylag normális a ciklusod, én a cicimen érzem ha közeledik az ovulációés onnantól tesztelek van hogy egyszer kora du-n és egywszer kb este 19.00kor mert könnyen el lehet szalasztani ..... sok sikert!

Ha Gabriel teszten időn belűl jelenik meg halványan a 2. csík, akkor az biztosan nem szellemcsík vagy száradási csík?

Nagyon halvány pozi lett, amikor végigment rajta a vizelet, még nem pirosodott a vonal, de rá két percre nagyon halványrózsaszín?en de látszott.Remélem összejött:)

Legjobb válasz: Én is Gabrielt vettem, a gyógyszertáros ajánlotta, nekem már a nemvárt elõtt 2 nappal halvány pozi lett, aztán 4 nap múlva megismételtem, akkor már nagyon erõs pozi volt. Én bíznék a Gabrielben a helyedben! Szerintem kb. 2 nap múlva ismételd meg és akkor már tuti erõs pozi lesz!!!

Én is Gabrielt vettem, a gyógyszertáros ajánlotta, nekem már a nemvárt elõtt 2 nappal halvány pozi lett, aztán 4 nap múlva megismételtem, akkor már nagyon erõs pozi volt. Én bíznék a Gabrielben a helyedben! Szerintem kb. 2 nap múlva ismételd meg és akkor már tuti erõs pozi lesz!!!
Most olvastam a kisbetûs részt is el, ha rózsaszínes akkor szerintem van remény :) nekem szürke volt az a csík! Megy a drukk
A kérdező hozzászólása: És mellette neked voltak tünetek?Mert nekem van...
Igen, voltak tüneteim, de mint kiderült csak beképzelhettem õket... Azóta tényleg kismama lettem, viszont akkor semmi gyanús nem utalt rá, hogy nem fog megjönni :D 34 hetes km
A kérdező hozzászólása: Csahok terhes vagyok!!!!!Ma delõtt pozitív lett az x-epil tesztem!!!
Gratulálok :) ))) 34 hetes km

Ha az aktus után 2 és fél hónap múlva csinálok 2 tesztet és mind a kettő negatív akkor az már 100% vagy még az sem?

Legjobb válasz: Elvileg az biztos... De volt már olyan a történelemben akinek állítólag egyáltalán nem mutatta ki teszt. De egy 3 hónapos terhességet már "megérez" egy nõ.

Elvileg az biztos... De volt már olyan a történelemben akinek állítólag egyáltalán nem mutatta ki teszt. De egy 3 hónapos terhességet már "megérez" egy nõ.
Valószínû.
A kérdező hozzászólása: Hát azért kérdeztem, mert hányingerem wan meg fáj a hasam is. De szerintem csak a petefészkem van begyulladva. mert 2 és fél hónap alatt megjött 3szor is... :)
akkor minek csinaltal tesztet?mármint ha megjött?inkább orvoshoz menj el szerintem.
A kérdező hozzászólása: mert többen mondták hogy csináljak, meg belém beszélték... és ideges voltam és igy csináltam :D
A kérdező hozzászólása: majd elmegyek. Köszönöm a válaszokat.
nem vagy terhes. Meg is jött, a hcg szinted sincs megemelkedve, szerintem kizárt, hogy terhes legyél.
ez valami vicc kérdés????minek emelted ki ezt a hülyeséget, már bocs de tuti nem vagy terhes ha ilyen soká is negativ
A kérdező hozzászólása: hát tudom hogy hülyeség csak igy mostanába nem vagyok valami jól, szúr a hasam bal, jobb oldalt meg fáj. meg ha meg nyomom középen is és kicsit meg ilyedtem. hányingerem is van. de jövöhéten el megyek az orvoshoz. de köszönöm a válaszokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!