Találatok a következő kifejezésre: Ha az tesztemen 3 (32 db)

Ha az van irva egy terhessegi tesztre, hogy 3 napos terhesseget kimutat, akkor az aktus utan 3 nappal mar kimutatja?

Legjobb válasz: Nem. A beágyazódástól számítva 3 nap. Tehát az aktus után kb 7-10 nappal, ez attól függ, mikor kezdõdött a beágyazódás, és hány napig tart. Ezután kezd a HCG termelõdni a szervezetben, ezt mutatják ki a tesztet. Minék alacsonyabb a rajta lévõ szám, annál kisebb értéket képes kimutatni, az ilyen alacsony értékûek azok, amik már a beágyazódást követõen 3 nappal képesek kimutatni, de többnyire csak a reggeli elsõ vizeletbõl.

Nem. A beágyazódástól számítva 3 nap. Tehát az aktus után kb 7-10 nappal, ez attól függ, mikor kezdõdött a beágyazódás, és hány napig tart. Ezután kezd a HCG termelõdni a szervezetben, ezt mutatják ki a tesztet. Minék alacsonyabb a rajta lévõ szám, annál kisebb értéket képes kimutatni, az ilyen alacsony értékûek azok, amik már a beágyazódást követõen 3 nappal képesek kimutatni, de többnyire csak a reggeli elsõ vizeletbõl.
Jól írta az elõttem válaszoló. Csak annyival egészíteném ki, hogy gyakran a beágyazódással enyhe vérzés is együtt jár, amivel "nyersz" három napot.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat.
Majdnem jó az elsõ válasz. Megtermékenyülés: aktustól számítva 1-3 nap (min. és max. ésrték) Ezt követõen 7 napig vándorol a megtermékenyített petesejt, majd megkezdõdik a beágyazódás, ami 5 napig tart. Amikor a beágyazódás befejezõdik (12. nap a megtermékenyüléstõl - nem az aktustól!) a HCG termelõdés rohamosan nõni kezd (nagyjából naponta megduplázódik). 12. napon (ami az aktustól számítva 13-15 napot jelent) a HCG mennyisége minimum 33 mIU/ml. A tesztek változóak: van 10-es, 25-ös és 50-es érzékenységû is. Na az 50-es (50 mIU/ml) ilyenkor még nem mutatja ki (kell neki még pár nap), de a többi már jó eséllyel.
Nem.De én mikor megcsináltam a tesztet szinte azonnal egymás után kijött a két csík.
De ha az megnyugtat csinálj egy másik tesztet.
én egy pár óra múlva kikukáztam, akkor volt rajta halvány csík.másnap reggeli elsõ vizeletbõl negatív, másfél hét múlva egyértelmû pozitív.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)

Ha a teszten először egy negatív csík jön ki, és kb. 3 perc múlva megjelenik a halvány pozitív, akkor az babát jelent?

Keddre nem vártam, csütörtökön teszteltem egy egyértelm? negatívat Corax-szal, ma reggel Clearblue-val, ami el?ször negatív lett, majd 3 perc múlva halványan megjelent a függ?leges vonal is. Most akkor lehetek terhes? Vagy megint várjak pár napot és teszetljek újra?

Legjobb válasz: hát szerintem POZITÍV. a 3 perc az még jó, szerintem örülj neki. Szép babavárást. Azért csinálj még egy tesztet 2 nap múlva, de tutira babás vagy. 4 hónapos kisfiú anyukája

hát szerintem POZITÍV. a 3 perc az még jó, szerintem örülj neki. Szép babavárást. Azért csinálj még egy tesztet 2 nap múlva, de tutira babás vagy. 4 hónapos kisfiú anyukája
Idõbe telik, mire elõjön a 2. csík! Tehát ez pozitív! Pozitív irányba nem szokott tévedni. Gratulálok!
Szia! Szerintem babó van a dologban! Hiszen a tünetek is egyértelmûek, arra utalnak! Helyedbe vennék még egy tesztet még ma, egy drágábbat, és már tuti volna a dolog, de sztem igy is babás vagy! Szívbõl gratulalok! :)
a 3. válaszolónak: félremondta a kérdezõ, de szerintem mindenki értette a negatív csík szót. mert ha csak az jön elõ, akkor negatív, ha mindkettõ akkor pozitív.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek közönöm a választ, valóban úgy értettem, hogy elõször az jött ki, mintha negatív lenne, de aztán a függõleges is megjelent, csak az halványabban. 3. válaszolónak üzenem, hogy elolvastam a betegtájékoztatót és elhiheti, hogy nem elõször és nem csak ezt a fajtát!
Szia! Nekem is ez volt, hogy 3-4 perc múlva jelent meg a 2. csík. Ez gondolom azért lehet mert kevés még a hcg. De a teszt szerint 10 percen belül kell leolvasni és általában 3-5perc alatt már kaphatsz eredményt! Szóval gratulálok! :D
A kérdező hozzászólása: Nem kellett sajnos új tesztet csinálnom, mert hétvégén megjött és azóta is tart. :-((((( Sajnos megint nem sikerült. De Neked gratulálok!!!!!
A teszten nincs negatív csík! Egy csík: ellenõrzõ csík, hogy mûködik a teszt azt jelzi. A második csík a babát jelzi. Két nap múlva ismételheted, hogy biztosabb legyél, de ott van baba.. A másik , szerintem jobban olvasd el a betegtájékoztatót!
Szia utolsó vagyok. Csináltál még1 tesztet? Én igen és azon már azonnal megjelent a 2.vonal de még mindíg halvány.

Mit jelent, ha az lh tesztem csak halvány, de a mini mikrószkóp már 3 napja páfrányos? (A tegnapi volt a teljes)

Legjobb válasz: Szia! Hogy pontosan mit jelent, nem tudom, csak a tapasztalatomat tudom leírni. Én azon nõk közé tartozom, akiknek nem vált be a mikroszkóp. A használati utasítás szerint használtam olyan 4 hónapig. Ezalatt összesen kb. 10 napig mutatott negatív eredményt, máskor mindig páfrányos volt. Aztán késõbb vettem lh tesztet, ami szépen mutatta a peteérést. Úgyhogy szerintem az lh teszt a megbízhatóbb. Sok sikert és kitartást!!!

Szia! Hogy pontosan mit jelent, nem tudom, csak a tapasztalatomat tudom leírni. Én azon nõk közé tartozom, akiknek nem vált be a mikroszkóp. A használati utasítás szerint használtam olyan 4 hónapig. Ezalatt összesen kb. 10 napig mutatott negatív eredményt, máskor mindig páfrányos volt. Aztán késõbb vettem lh tesztet, ami szépen mutatta a peteérést. Úgyhogy szerintem az lh teszt a megbízhatóbb. Sok sikert és kitartást!!!
Az én dokim is mondta, hogy a mikroszkóp "kuka". Bár hozzátenném, hogy a sógornõm ennek segítségével lett terhes.

Ha az ovu tesztemen 3 napja halványabb a teszt csík a kontroll csíknál, akkor ez mit jelent? Várható, hogy a következő napokon még erősödik és lesz peteérésem?

A tájékoztató szerint csak akkor pozitív a teszt, ha a teszt csík legalább olyan er?s, mint a kontroll csík. Most akkor nincs peteérésem vagy van? Most vagyok a 11. napomon, a ciklusom 27 napos. A 8. naptól már érzek szúró fájdalmat a petefészkem környékén, a h?m is leesett 0,5 fokkal...

Legjobb válasz: A következõ 2-3 napban kiderül, de szerintem tuti lesz péd! Kitartás! Nekem ebben a hónapban az elõzõekhez képest 3 napot késett a pé, de aztán mégis lett.

A következõ 2-3 napban kiderül, de szerintem tuti lesz péd! Kitartás! Nekem ebben a hónapban az elõzõekhez képest 3 napot késett a pé, de aztán mégis lett.
Szia! Szerintem folytasd a tesztelést. Délután tesztelj és kevés folyadékot igyál elõtte. Nekem 26. naposak a ciklusaim, az egyik hónapban a 11. napon mig a másik hónapban a 13. napon volt peteérésem. Kitartás, az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni a peteérés.
A kérdező hozzászólása: most jöttem hüvelyi uh-ról és eléggé megvan vastagodva méhnyálkahártyám hnap megyek laborba szerinted ebbõl mi lesz?
A kérdező hozzászólása: háta arra már nem nagyon emlékszem mert ideges vtam de azt mondta h eléggé most jöttem vérvételrõl
Elvileg lehet nagyon korai terhesség, szerintem vegyél vagy egy érzékenyebb tesztet és tesztelj megint, vagy várj néhány napot és ismét nézd meg mit mutat a teszt.Sok sikert!
Elképzelhetõ hogy ez + de csinálj 2 nap múlva egy újat! Mivel teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Mono-teszt-el az megbízható?
Azt nem ismerem. Vegyél egy másfajtát és 2 nap múlva tesztelj újra! Majd írj! Drukkolok!
Az nagyon jó hír!!!!!! Akkor ott már baba lesz! Mert ha megjönne akkor vékony lenne! Milyen vastag? Biztos még korai a terhesség ezért nem látszik! Gratulálok!!!
utolsó voltam! :D
Ugye te most szórakozol?
A kérdező hozzászólása: syasztok! Még mindig nem jött meg! már 4 hónapja. És az ultrahang semmit nem lát.de viszont az orvos érezte nov.22-én hogy ott a baba.amikor együtt vagyok a párommal nagyon furcsa nyomást érzek lehet hogy attól hogy tényleg ott a baba?
A kérdező hozzászólása: Lehetséges hogy a terhességtõl fáj a derekam de nagyon!!!????
A kérdező hozzászólása: kb 1 hónapja csináltam õket elsõ negatív a második , harmadik pozítiv a negyedik negatív az ötödik pozitiv!!!
Nem írtad, hogy mikor készültek a tesztek, és milyen sorrendben.
A kérdező hozzászólása: a mensesem múlt hónapba csak 3 napot volt.és épp hogy egy kicsit.
Vetélsz. A prolaktinod is erre utal, meg a 2 nega teszted.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!!!
6 hetes kortól dobog a pici szíve, lehet, hogy az elsõ UH túl korán volt. Menj el újra, hátha már látszik. Ha az orvos érzi a babát, akkor annak ott is kell lennie.
Nah sikerült kideríteni valamit?
Alaplap?
A kérdező hozzászólása: Arra nem találtam tesztet. Te ha tudsz ajánlhatsz.
Hát, azt inkább fizikailag lehet tesztelni, keress rá hogy alaplap teszter.
Táp?
én is tápra, ill alaplara tippelek. tipikus jelensége a kiszáradt, felpúposodott, kifolyt elkóknak. ha, Csökkentett módban símán indul, Táp, esetleg videókártya kondi hibák...
Az alaplapi elem nincs véletlenül lemerülve?
A kérdező hozzászólása: Az alaplapi elem nincs lemerülve. De megvan a hiba az alaplap egyik memória foglalata!

Körülbelül 3-4 hetes kismama lehetek, csináltam 3 tesztet, mind pozitív lett. Mikor célszerű a legkorábban az első orvosi vizsgálatra menni. Ha most mennék az nem korai még?

Legjobb válasz: A terhesség heteit az utolsó mensi elsõ najától számoljuk,így tudod pontosan,hány hetes vagy. Én 4 és fél hetesen tudtam meg,szintén 3 pozitív tesztem lett.Az elsõ vizsgálat 6 hetes és 1 naposan volt,akkor már volt szívhangja is.Ha nincs problémád pl. barnázás stb. akkor elég ha a 6. héten mész dokihoz.Most még csak petezsákot látna,de azt se biztosan.Boldog babavárást!

A terhesség heteit az utolsó mensi elsõ najától számoljuk, így tudod pontosan, hány hetes vagy. Én 4 és fél hetesen tudtam meg, szintén 3 pozitív tesztem lett.Az elsõ vizsgálat 6 hetes és 1 naposan volt, akkor már volt szívhangja is.Ha nincs problémád pl. barnázás stb. akkor elég ha a 6. héten mész dokihoz.Most még csak petezsákot látna, de azt se biztosan.Boldog babavárást!
En 5 het 3 naposan voltam, mert akkorra valami isteni sugallat miatt bejelentkeztem. A 8. hetig mindenkeppen jo eljutni a dokihoz, hogy kiszurjek a mehen kivuli terhesseget (mert annak sajnos nem feltetlen vannak jelei az elejen).
Szia! Most még korai, a doki tuti nem küldene el uh-ra, kézzel pedig nem tapintható. Ha biztosra akarsz menni, menj el maszek uh-ra. Amúgy ráérsz a 8. hét körül elõször menni a dokihoz+ a védõnõt is célszerû az elsõ orvosi vizsgálat elõtt felkeresni, a kiskönyvet is õ állítja ki.

Ha negatívat teszteltem, majd nem dobtam ki a tesztet, hanem kb.2-3 óra múlva újra megnéztem és volt rajta egy halvány második csík, akkor az nem jelent terhességet ugye? A teszten az van h 10 perc után nem szabad újraértékelni.

Legjobb válasz: Hát pedig ha nem vagy terhes és nincs hcg a szervezetedben akkor a teszt még 10 nap után sem fog pozit mutatni!Csinálj még egy tesztet vagy holnap irány a doki!Miota késik vagy mikorra várod?Esetleg méred a hõdet?

Hát pedig ha nem vagy terhes és nincs hcg a szervezetedben akkor a teszt még 10 nap után sem fog pozit mutatni!Csinálj még egy tesztet vagy holnap irány a doki!Miota késik vagy mikorra várod?Esetleg méred a hõdet?
A kérdező hozzászólása: Tegnap megjött a menzeszem, szoval nem vagyok terhes. De többet tényleg nem nézegetem 10 perc után a tesztet hanem kidobom a kukába. :)
Nem hiszem, hogy terhes lennél, de ha tényleg aggódsz és nem akarsz a következõ periódusodig várni, vegyél még egyet, biztos ami biztos. Sok sikert!
Dede! barátnõm pontosan ilyen szituban tudta meg a valós eredményt! Kidobta, mert azt hitte negatív, majd kikukázta és pozitív volt. 3nap múlva doki is megmondta neki, hogy 5hetes kismama! Szóval nagyon is lehetséges :) )))
A kérdező hozzászólása: De 10 perc után már nem szabad leolvasni. én meg 2-3 óra múlva néztem meg.... Nem akarok terhes lenni. Eddig minden tesztm negatív volt
Nekem 15 perc után kijött a második csík, mégsem volt baba. 10 percig totál negatív volt. De hát ugye rá is van írva a tesztre hogy csak addig értékelhetõ. Ha több teszted neg. lett, szerintem nem vagy terhes
Kíváncsi leszek a végeredményre. Tudasd velünk légyszi, hogy mi lesz, ha csinálsz holnap is egyet.
Lehet vannak kivételek, de TÉNYLEG NEM szabad 10 perc után nézegetni, legtöbbször rossz eredményt mutat. Nekem is volt 10 perc után halvány pozitív, mégsem voltam terhes. Mikor az lettem egybõl kijött a második csík, a dokim szerint is csak ez a mérvadó. Mindenesetre 2 nap múlva megint teszt reggel, csak az lesz a tuti. Majd írj, mi annak szurkolunk amit szeretnél.
ha az van rá irva hogy ne értékeldd.. akkor az úgy is van :) nem mintha én nem paráznék az ilyesmiktõl.. de nyugi.. azt is nézdd meg h mondjuk ha rózsaszin csiknak kell kijönnie akkor a 2. az tényleg az-e... én 2 nappal utána kukáztam ki is megjelent valami fehér csik.. majdnem szörnyet haltam.. de rájöttem hogy az csak a hcg-t mérõ csik volt ami mögött megsárgult a papir.. szal nyugi.. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!