Találatok a következő kifejezésre: Ha az tesztem még halvány (14 db)

28 naposak a ciklusaim, a 11. en kaptam choragont. Szerintetek ha ma, a 24. napon az LH teszten még halványan sem jelenik meg 2 csík akkor tuti nincs baba? (jóstesztelést akartam elkezdeni, de nincs rajta halvány 2. csík sem)

Legjobb válasz: Köszi, de félre értettél. Az LH teszt nem terhességi teszt, hanem ovu teszt és jóstesztelésre használják, amikor a terhességi teszt még nem mutat semmit. Az ovu teszten a nemvárt elõtt erõsödnek a csíkok, ha baba van. A kérdést azért tettem fel, mert nekem nincs mi erõsödjön, meg se jelenik a 2. csík és érdeklõdtem, hogy aki jóstesztelt annak hogy volt.

A kérdező hozzászólása: Köszi, de félre értettél. Az LH teszt nem terhességi teszt, hanem ovu teszt és jóstesztelésre használják, amikor a terhességi teszt még nem mutat semmit. Az ovu teszten a nemvárt elõtt erõsödnek a csíkok, ha baba van. A kérdést azért tettem fel, mert nekem nincs mi erõsödjön, meg se jelenik a 2. csík és érdeklõdtem, hogy aki jóstesztelt annak hogy volt.

Ha az első tesztem még halvány csíkos, az a második tesztet hány nap múlva ismételjem meg? Mikor érdemes?

Mert nekem a hétf?i 2 csíkos, de még halvány, van itthon még teszt, csak nem tudom, hogy mikor ismételjek. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem, 1 hét múlva ismételd meg. A hcg-szintsávok eléggé szélesek, lehet, hogy ugyanúgy csak halvány csíkos lenne, ha most csinálnád!

Szerintem, 1 hét múlva ismételd meg. A hcg-szintsávok eléggé szélesek, lehet, hogy ugyanúgy csak halvány csíkos lenne, ha most csinálnád!
Én is így voltam az elsõ halvány másnap csináltam mégegyet az már teljesen jó volt! Milyen teszted van(neve)? Miotta késik?
A kérdező hozzászólása: Hétfõn nem kellett volna, hogy megjöjjön. Már aznap 2 csíkos volt, igaz még halványan. Gabrielt csináltam, és az is van itthon.
48 óránként duplázódik a hcg hormon mennyiség, holnap reggel nyugodtan tesztelhetsz. A Gabriel különösen érzékeny.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!!!! :) ))

Ha Gabriel teszten időn belűl jelenik meg halványan a 2. csík, akkor az biztosan nem szellemcsík vagy száradási csík?

Nagyon halvány pozi lett, amikor végigment rajta a vizelet, még nem pirosodott a vonal, de rá két percre nagyon halványrózsaszín?en de látszott.Remélem összejött:)

Legjobb válasz: Én is Gabrielt vettem, a gyógyszertáros ajánlotta, nekem már a nemvárt elõtt 2 nappal halvány pozi lett, aztán 4 nap múlva megismételtem, akkor már nagyon erõs pozi volt. Én bíznék a Gabrielben a helyedben! Szerintem kb. 2 nap múlva ismételd meg és akkor már tuti erõs pozi lesz!!!

Én is Gabrielt vettem, a gyógyszertáros ajánlotta, nekem már a nemvárt elõtt 2 nappal halvány pozi lett, aztán 4 nap múlva megismételtem, akkor már nagyon erõs pozi volt. Én bíznék a Gabrielben a helyedben! Szerintem kb. 2 nap múlva ismételd meg és akkor már tuti erõs pozi lesz!!!
Most olvastam a kisbetûs részt is el, ha rózsaszínes akkor szerintem van remény :) nekem szürke volt az a csík! Megy a drukk
A kérdező hozzászólása: És mellette neked voltak tünetek?Mert nekem van...
Igen, voltak tüneteim, de mint kiderült csak beképzelhettem õket... Azóta tényleg kismama lettem, viszont akkor semmi gyanús nem utalt rá, hogy nem fog megjönni :D 34 hetes km
A kérdező hozzászólása: Csahok terhes vagyok!!!!!Ma delõtt pozitív lett az x-epil tesztem!!!
Gratulálok :) ))) 34 hetes km
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7d09206ba7ae4d85a1c3b2..
Igen! Ennél tényleg az a lényeg, hogy egy idõben és egy helyen. És ugye, hogy semmit ne mozogj mérés elõtt!
A kérdező hozzászólása: De ha most már csak 6 15kor mérem az jó?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm,
Igen, így az ovuteszt még nem pozi! Abban befolyásolja, hogy elõtte nem ugyanabban az idõben mérted, hogy más lehet az alaphõd!
A kérdező hozzászólása: Akkor nem tudom, krémes ill nyulos folyásom is volt, .Lehet elmegyek dokihoz.
ovuteszten a halvány csík nem csík. az - teszt! legalább olyan erõsnek vagy erõsebbnek kell lennie a tesztcsíknak mint kontrollcsíknak.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó 8 napba ugyanakkor mértem, .Ez igy befolyásolja a mérést???
Azt nem tudom így megmondani. Azt viszont igen, hogy most nézem, hogy még csak véletlenül sem egy idõben méred. Na ez az aminek nem sok értelme van!
A kérdező hozzászólása: Értem, és lehet nem is lessz???
Még nem volt ovud!
A kérdező hozzászólása: ok köszi.
igen...ha negatívra vált akkor szabadult ki a pete..de attól csak szorgalmasan legyetek együtt!!

Ha a teszten csak 4-6 perc után jelenik meg egy halvány csík, de az ott is marad, az terhességet jelent vagy hamis eredmény? Járt más is így?

X-Epil tesztet csináltam.

Legjobb válasz: Rá van írva a papírjára, hogy X-Y percen belüli eredményt kell nézni. Ha a 4-6 belefér, akkor az pozitív :)

Rá van írva a papírjára, hogy X-Y percen belüli eredményt kell nézni. Ha a 4-6 belefér, akkor az pozitív :)
A kérdező hozzászólása: Az van ráírva, hogy 5 perc után már ne vegyük figyelembe. De akkor a 6. perc már nem számít vagy azért az még belefér?
Ez simán belefér a korai szakaszban. Nekem több óra is eltelt mire látványosabb lett a csík, és baba lett. Persze erre nem lehet alapozni, mert sajnos olyan is van, hogy mégsincs mögötte baba. Minden esetre drukkolok neked!
Hat bizony x-epil teszen legalabb egyora eltelt mire lattam valamit, A kis "valamim"3eves lesz:) Ez persze nem azt jelenti hogy minden esetben igy van:)
idõn túli, halvány csíkjaim 8 hetesek. amúgy lehet terhesség, persze, ismételni kell pár nap múlva:)

Ha teszten az elején halványan látszik a csík, aztán 10 prc múlva már nem látszik semmi, az lehet még pozitív?

Legjobb válasz: Szia! Sajnos nekem még nem sikerült + tesztelnem, de nagyon sokat olvasgaton ezen témában és azt hiszem, most gratulálhatok Neked! Kismama vagy! :) Jó babavárást!

Szia! Sajnos nekem még nem sikerült + tesztelnem, de nagyon sokat olvasgaton ezen témában és azt hiszem, most gratulálhatok Neked! Kismama vagy! :) Jó babavárást!
igen! de lehet az is hogy hibás volt a teszt! én mindenképp teszteznék még egyet!
Nem biztos, de lehet.:) Másfél naponta duplázódik meg a hcg mennyisége, tehát két nap múlva tesztelj ismét, vagy válassz-ha van- nagyobb érzékenységût! Megy a drukk:)
Köszönöm szépen, hogy írtál! De jó neked, hogy babát vársz!!:) :) Sok boldogságot nektek, no meg persze könnyû szülést!!!:)
Azt még elfelejtettem, hogy anyukámnak mind a 9 hónapban megjött, igaz nagyon kevés volt neki. De ez annyira ritka, hogy nem érdemes beszélni róla.
Szia! Uhh de régen volt:) Nem voltam terhes, szerintem rossz volt a teszt. Most büszkén mondhatom végre, babát várok, és minden rendben. 18 hónapot vártunk rá!Ma töltöttem be a 23. hetet. Szia:)
Utolsó! Tudom, hogy régi kérdés, de ha még jársz erre, válaszolj kérlek! Nme voltál mégis terhes? Hallottam olyat, hogy terhesség közben is menstruál valaki....
Kívánom neked h az légy!! Nekem is volt egy halvány pozitiv tesztem a mult hónapban, majd két napra rá megjött... azt hittem a lelkem szakad ki. Egy év...
Nem hinnem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Köszönöm szépen neked!

Ha az LH teszten a második vonal halványan jelenik meg, az mit jelent?

Er?sségét tekintve kb. fele annyira látszik mint a kontroll csík.

Legjobb válasz: azt jelenti terhes!!!! ha két nap múlva ismételed akkor már jól fog látszani, mert most kezdett el növekedni a HCG szinted.

azt jelenti terhes!!!! ha két nap múlva ismételed akkor már jól fog látszani, mert most kezdett el növekedni a HCG szinted.
Bocs az 1 válaszoló vagyok, kicsit benéztem a kérdést. Lh: ha a teszt ilyen az kezdõdõ pozitív én most 10 hetes vagyok, dde amikor ez volt márciusban én mindennap együtt voltam a párommal kb 5 napig, de az lh csúcsod kb 2 nap múlva lesz. szerintem mindennap aza tuti. az egészséges spermium megvárja a petesejtet!!
Nem értek egyet az elõzõ válaszolóval. Én eddig minden LH teszten azt olvastam, hogy ha a teszt csík nem látszik, vagy halványabb, mint a kontroll csík, akkor az negatívat jelent. Az a pozití, vagyis onnantól számítva 12-48 órán belül következik be a peteérés, ha a teszt csík legalább olyan erõs, mint a kontroll, vagy még erõsebb. Ha úgy lenne, hogy ez már pozitív, akkor nekem már 10 napja pé-em van, ugyanis a 2. csík nekem is halvány. Azért sok sikert nektek, ne add fel!!!
A 3. válaszoló mondja helyesen! Ez még negatív eredmény, tesztelj tovább!
A halvány csík is csík. Tehát terhes vagy! Gratula! :)
A kérdező hozzászólása: November 7.én volt utolsó mensim.
Örülök hogy minden ok. Megkérdezhetm hogy spontán sikerült-e a baba? Mi is több mint 4 éve várjuk a kis csodát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 8 as! Aranyos vagy! Szép napot!
Jaj de jo!!! Gratulalok!!! (8-as vagyok)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Aranyos vagy!!! Kitartás...lesz ott pozi teszt...én 4 évet vártam rá....:-) :-) :-)!!!drukkolok a mielöbbi dupla látásodhoz!!! :D
20.07-es vagyok, mármint pozit "tesztelhetnék"-et akartam írni :)
de jó, én tudtam hogy minden oké lesz :) Gratula és mostmár nyugi!! Bárcsak én is hamarosan ilyet tesztelhetnék. minden jót. 4-es voltam :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Megjöttünk az orvostól!!! 5 hetes, 1 naposak vagyunk :) 4 mm es petezsákot láttunk!!!
na mi volt ma???írj kérlek :)
[link] Én vagyok aki issza a gránátalma levet, nekem a dokim az alacsony vasam miatt javasolta, napi 2dl-t. 800 ft egy üveg.
4-es, meg tudnad irni hogy a granatalma lé mire jo? (8-as vagyok)
Sajnos en is igy jartam ket honapja. :-( Nemvart utan 3-4 nappal szepen lathato pozitiv teszt. Meg a digitalis is pozitivat jelzett. Aztan naprol napra (ugyanolyan teszttel, reggeli mintavetelekkel) halvanyodott a csik. Mire a dokim elkuldott vervetelre az elsonel meg alacsony szintu hcg-t mutatott de a masodiknal mar semmit. Akkor nagyon roaszul esett de most mar ugy vagyok vele hogy ennek igy kellett lennie. Inkabb minthogy betegen szulessen. Mi is kivartunk egy ciklust es tegnap ota ujra probalkozunk! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, aranyos vagy! Írok mindenképp. Nem nem elsõ baba, de így még sosem jártam... :(...
11.21-es vagyok. majd írj holnap mit mondott.szorítok neked, de tényleg hogy jól alakuljanak a dolgok. 1.baba lenne? KITARTÁS!
A kérdező hozzászólása: Szia. Sajnálom, ami veled történt....remélem legközelebb szerencsésebb leszel!!! Én meg, majd kiderül holnap, hogy szerencsés leszek e...megyek magán orvoshoz....
Olvastam a másik kérdésedet is. Na hasonlóan jártam én is :( Nekünk 3.baba lett volna, november 14.-én kellett volna megjönnie, de elõtte már 11.-én voltam ügyeleten barnázás miatt, nem jött meg, tesztem pozitív volt. Utána barnáztam, be a kórházba, ez volt pénteken (15mm-es méhnyálkahártya, benne felritkulás ami ugye a baba helye lett volna), utána csináltam megint tesztet 2-t, de azok halványodtak. Gondoltam hogy baj lesz! nagyon vérszegény voltam ami vérbõl látszott, de kaptam Duphastont, Na meg volt egy méhpolipom. Doki szerint ez is bekavart. Hétfõn voltam a magándokimnál, hüvelyi uh-n semmit nem látott, 13 mm-es méhnyálkahártya csak. Na tudtam hogy csökken annak is a mérete, el fog menni a baba. 20.-án vérezni kezdtem, elment.... Utána voltam méhfeltöltésen mert úgy volt hogy megmût a dokim a polippal, és azt mondta hogy szerencsés vagyok, mert a vetéléssel igaz, de kijött a polipom is és nem kell mûteni. Most megvárom a ciklust és újra lehet próbálkozni :) Kívánom, hogy neked ne menjen el a baba, de nekem is azt mondták, hogy így jártam jól, mert tuti lett volna vele gond. Van 2 gyönyörû egészséges kisfiunk, ez vigasztal csak. De nem adjuk fel, most szednem kell a vasat, folsavat, Elevitet, iszok gránátalma levet és ennyi! Minden jót!!
A kérdező hozzászólása: Jajj, nagyon köszönöm a válaszodat!!!
nem baj a HCG szint nem mindig ugyanakoora föleg ha nem elsö reggeli vizelet volt. A másik hogy még az ugyanabból a márkáju tezstben is vannak amelyik picit érzékenyebb a másik meg kevésbé. ha van második csik van HCG is. Ha van HCG tuti elindult valami. Nagyon korán mentél orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Igen. De most igen csak csavarok voltak az egészségemmel...Tüdõgyulladásom volt, fel voltam fázva, + P 3 as lett a rákszûrésem, nem kis rossz indulatú vírusokkal...kaptam kúpot, gyógyszereket, mindent...megjött rendesen ahogy kellett....és a kisördög nem hagyott...csináltam egy tesztet..és nem akartam hinni a szememnek......

Február 13. -án jött meg a mensim, ergó ha 28 napos a ciklusom, 27. -én kellett volna lennie a peteérésemnek. Ma kaptam meg az ovu tesztet, kipróbáltam és halvány csík jött ki. De magyarul, most 13. -án meg kellett volna már jönnie. Ez mit jelenthet?

Teljesen összezavarodtam. A mensimet csak gyógyszerrel tudom el?idézni, vagyis norcolutot írtak fel nekem, szedem azt is, meg iszok teákat is, már kezd beállni a mensim, most valami mégsem stimmel. Nagyon nem értem:(

Legjobb válasz: Esetleg ha ovuteszt helyett terhességit használnál???

Esetleg ha ovuteszt helyett terhességit használnál???
A kérdező hozzászólása: Csináltam... 7-et is... Semmi:(((
Semmi tüneted nincs?Vagy esetleg doki hüvelyi uh-t nem csinál? Mert ez tényleg gyanús, hogy a bogyó ellenére sem jön meg... Esetleg kevés lenne a hcg? Akartok babót? elsõ voltam 5+2 hetes km
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretnénk...de nem akar sikerülni :( Most teljesen megzavarodtam amúgy...Uh-t nem csinált az orvos, hanem fél évvel ezelõtt nekem ilyen 3-4 havonta jött meg, elmentem hormonvérvételre, felírta a doki a norcolutot és már lassan kezd beállni.Szerintem még fél év és teljesen beáll a mensesem. De mit jelenthet ez most??? Gratulálok neked.
3-4 havonta jön meg neked magától, és az orvos nem csinál ultrahangot... Ajaj. :-( Én orvost váltanék a helyedben, és azonnal hormonvizsgálatot kérnék. Valamint elkezdenék hõgörbét vezetni. A Norcolut csak mesterséges vérzést idéz elõ, nem normális ciklust, amiben van peteérés, tüszõrepedés, méhnyálkahártya-megvastagodás és normális hormontermelés.
A kérdező hozzászólása: Igen, régebben így jött meg, de írtam, hogy már nem... Már kezd beállni, már "csak" 3 hetes késést csinál a szervezetem, ha nem szedem a gyógyszert... Saját magamat tettem rendbe. Vettem gyógyteákat, tibeti jógagyakorlatokat végzek. Már 3 orvost cseréltem le, hátha majd a másik a másik többet mond, de mind ugyanannyit mondott. Hogy a szoptató hormonom magasabb...
Köszi a gratulációt! Amúgy teljesen egyetértek az utánam szólóval, mert tényleg nem árte a Te esetedben egy teljes kivuzsgálás!Uh meg feltétlen kellene, mert ne adj'Isten, nehogy legyen valami...:(
A kérdező hozzászólása: Igen tudom...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!