Találatok a következő kifejezésre: Ha az tesztem még (154 db)

Szétolvad a nutella, ha azzal töltöm meg a leveles tésztát?

Szeretnék csokisat is készíteni nem csak lekvárosat.A csokipudingot meg senki nem szereti,ezért gondoltam a nutellára.

Legjobb válasz: jól zárd le a széleit!nem folyósabb mint a puding

jól zárd le a széleit!nem folyósabb mint a puding
Szoktunk csinálni Nutellásat és nem folyik szét hanem így kiszárad:) (eredeti Nutella nem az utánzat)
Ha csokisat készítenél, akkor miért nem csokival? Én tartok itthon mindig jó kis fõzõcsokikat sütéshez. Persze, a Nutella is nagyon finom :)

Kazettás tesztet megzavarhat, ha az ujjammal csepegtetem bele a vizeletet és nem pipettával (mivel hiányzott a pipetta a csomagból, itthon meg nem találtam :S)?

Legjobb válasz: ha tiszta volt a kezed és nem áztattad el nagyon a tesztet akkor szerintem nem zavarja be. ma csináltad a tesztet? én kb egy órája csináltam (én is kazettásat) és negatív lett. :( neked mi lett az eredmény?

ha tiszta volt a kezed és nem áztattad el nagyon a tesztet akkor szerintem nem zavarja be. ma csináltad a tesztet? én kb egy órája csináltam (én is kazettásat) és negatív lett. :( neked mi lett az eredmény?
na arra a kiírásodra írtam hogy nekem 12 nap késés után lett halvány pozitív az a fajta tesz :D igazság szerint március 7-re nem várom, de most annyira érzékeny a mellbimbóm hogy csináltam egy tesztet ma is de full negatív lett. :( gõzöm sincs mitõl lehet neked a nyilallás.pontosabban le tudod írni hogy hol érzed?
ja bocsi, nem a te kérdésedhez írtam a halvány tesztet hanem egy másik kérdéshez
A kérdező hozzászólása: :) Na hajrá, meg van idod!! Hat jobboldalt a petefeszkemnel néha erõsebben, néha kevésbé, néha csak ugy tompan fajdogal vagy kisugárzik a mehembe, fõleg a mehem felsõ részen érzem és olyan "meleg" vagy hogy is fogalmazzak... :S Elég érthetetlen. :D Mar tobb (1-2) hete érzem, mikor teszteltek azt a "pozitivat" elotte nagyon eros szúrás volt ugyancsak a jobb oldalon és hihetetlenül fajt a derekam (sosem szokott amugy) meg bizsergett a mellem, aztan megjött valamennyire és nem figyeltem tovabb ezekre a dolgokra. Azota (miután elmúlt) folyamatosan erzekeny a jobb oldalam, nem tudom mitõl. :S Az elobb pl. behuztam a hasam direkt, lam mit érzek és nagyon fura volt, fajt, most meg pl. semmi. :|
A kérdező hozzászólása: Néha-néha meg az is elõfordul, h a mindjart megjön érzéssel faj. Most csak tompan "bizsereg", felül, jobb oldalt a mehem és petefeszkem környéken.
húúú hát nem is tudok mire gondolni mert nekem ilyen még nem volt.vetélésem volt már de az nem ilyen volt és nem tartott ennyi ideig. nem tudok sajnos neked segíteni.ha nekem valami rejtéjes tünetem van akkor beírom az összes tünetet a google-be és megnézem mit ad ki. próbáld ki, hátha ad valami támpontot. de ne vedd 100 százalékra mit ki ad, mert nekem egyszer kijött a vastagbél daganat. mint a hülye rohantam az orvoshoz és kiderûlt hogy "csak" belsõ aranyér

28 naposak a ciklusaim, a 11. en kaptam choragont. Szerintetek ha ma, a 24. napon az LH teszten még halványan sem jelenik meg 2 csík akkor tuti nincs baba? (jóstesztelést akartam elkezdeni, de nincs rajta halvány 2. csík sem)

Legjobb válasz: Köszi, de félre értettél. Az LH teszt nem terhességi teszt, hanem ovu teszt és jóstesztelésre használják, amikor a terhességi teszt még nem mutat semmit. Az ovu teszten a nemvárt elõtt erõsödnek a csíkok, ha baba van. A kérdést azért tettem fel, mert nekem nincs mi erõsödjön, meg se jelenik a 2. csík és érdeklõdtem, hogy aki jóstesztelt annak hogy volt.

A kérdező hozzászólása: Köszi, de félre értettél. Az LH teszt nem terhességi teszt, hanem ovu teszt és jóstesztelésre használják, amikor a terhességi teszt még nem mutat semmit. Az ovu teszten a nemvárt elõtt erõsödnek a csíkok, ha baba van. A kérdést azért tettem fel, mert nekem nincs mi erõsödjön, meg se jelenik a 2. csík és érdeklõdtem, hogy aki jóstesztelt annak hogy volt.

Ha az első tesztem még halvány csíkos, az a második tesztet hány nap múlva ismételjem meg? Mikor érdemes?

Mert nekem a hétf?i 2 csíkos, de még halvány, van itthon még teszt, csak nem tudom, hogy mikor ismételjek. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem, 1 hét múlva ismételd meg. A hcg-szintsávok eléggé szélesek, lehet, hogy ugyanúgy csak halvány csíkos lenne, ha most csinálnád!

Szerintem, 1 hét múlva ismételd meg. A hcg-szintsávok eléggé szélesek, lehet, hogy ugyanúgy csak halvány csíkos lenne, ha most csinálnád!
Én is így voltam az elsõ halvány másnap csináltam mégegyet az már teljesen jó volt! Milyen teszted van(neve)? Miotta késik?
A kérdező hozzászólása: Hétfõn nem kellett volna, hogy megjöjjön. Már aznap 2 csíkos volt, igaz még halványan. Gabrielt csináltam, és az is van itthon.
48 óránként duplázódik a hcg hormon mennyiség, holnap reggel nyugodtan tesztelhetsz. A Gabriel különösen érzékeny.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!!!! :) ))

Ha nem jön meg a mensim, és rá egy napra megcsinálom a tesztet, akkor kevesebb az esély, hogy pontos lesz?

Legjobb válasz: Szia! Én aznap amikor meg kellett volna jönnie csináltam tesztet és már kimutatta a terhességet. Viszont a HCG szint napról napra emelkedik és a l2.héten éri el a csúcspontot. Szóval ha az elsõ teszt nem mutatott ki semmit 2-3 nap múlva ismételd meg. Sok sikert.

Szia! Én aznap amikor meg kellett volna jönnie csináltam tesztet és már kimutatta a terhességet. Viszont a HCG szint napról napra emelkedik és a l2.héten éri el a csúcspontot. Szóval ha az elsõ teszt nem mutatott ki semmit 2-3 nap múlva ismételd meg. Sok sikert.
Már mért lenne kevesebb?Pont forditva, minél több HCG-van a szervezetben annál inkább kimutatja a teszt!
szia.nekem a mensi kimaradását követõen a 7. napon mutatta ki. igaz elõbb nem is csináltam tesztet.
nekem három nap késés után, halvány csík, vártam három napot, erõsebb csík, még egy hetet és két egyformán erõs csík volt, pedig a mi babánk nem is középidõben, hanem utánna sokkal fogant, az orvosom szerint.

Lombikom volt. A 14. napon tesztet csináltam, ami sajnos negatív lett. A vérzésem még nem jött meg. Azt mondták, ha nem jön meg, csinálgassak tesztet. Ilyen esetben mikor várható a vérzés megjövetele? Már egy hete görcsölgetek.

Legjobb válasz: Szia! Én is pont ebben a cipõben járok,ma vagyok a 14. napon,nekem a tegnapi napon lett negatív a teszt. Én sem vérzek. Én csütörtök reggel megyek vérvételre,abból minden kiderül, addig én már nem idegeskedek. menj el Te is vérvételre, az a tuti! Sok sikert

Szia! Én is pont ebben a cipõben járok, ma vagyok a 14. napon, nekem a tegnapi napon lett negatív a teszt. Én sem vérzek. Én csütörtök reggel megyek vérvételre, abból minden kiderül, addig én már nem idegeskedek. menj el Te is vérvételre, az a tuti! Sok sikert
Elsõ válaszoló vagyok! Ne keseredj el semmiképp! Én amikor elõször negatívat teszteltem összeomlott a világ! De most így egy nap elteltével már sokkal jobb, a férjemmel megbeszéltük, hogy nem adjuk fel! Nekünk van 3 lefagyasztott embriónk, azokat megpróbáljuk visszakérni januárban. A következõ lombikig általában 3 hónapot szoktak várni, hogy a szervezeted pihenhessen egy kicsit.
Ja, az még meg szerettem volna kérdezni, hogy nálatok miért kell a lombik? Veled vagy a férjeddel vannak a problémák? Nálunk a férjem spermaszáma túl alacsony, kb. 1 millió/ml. Én azért nem adom fel még annak a lehetõségét sem, hogy természetes úton jöjjön össze:)
A kérdező hozzászólása: Nálunk mind a kettõnknél sajnos: Férjem sperma (4 m), nekem magas a prolaktinom, és a petesejt érésemmel van gond.
Ha abbahagyom az utrot akkor 4-5 nap múlva szokott megjönni a mensi, és nekem rendesen visszaállt a ciklusom utánna.A törvény 3 hónap kötelezõ pihit ír elõ 2 lombik között, de ahova én járok ott sorszám van és fél év várakozás!
Megkérdezhetem, hogy Te melyik városban jársz kezelésre, ahol fél év a várakozási idõ? Hát az nagyon sok, akkor az embernek tényleg éveket kell várni, hogy összejöjjön a gyerek....:(
Pesten járok kezelésre!
Melyik meddõségi klinikára jártok? Én is lombik elõtt állok.
Ha abbahagyod az utrot akkor se biztos, hogy megjön. nekem 7 hetes elhalt terheségnél kellett abbahagynom, de nem indult be a hormonok miatt a vetélés, ezért mûtét volt a vége a 2.lombik viszont sikerült két 14 hónapos fiú boldog anyukája
A kérdező hozzászólása: Olyan jó, hogy vagytok. És, hogy van ez az oldal. Sokat segített már. Fõleg lelkileg.
A kérdező hozzászólása: Én is attól tartok, mint a 12:43 válaszoló. Még egy kérdés. Ha ez sikertelen, akkor mikor lehet a következõ beültetést végezni?
A kérdező hozzászólása: De engem nem hívtak vérvételre. Azt mondták, szedjem a gyógyszereket, csináljak teszteket, amíg meg nem jön, és 4-én telefonáljak, mi újság. Akkor még reménykedjünk. Sik sikert.
Nekem is lombikom volt, a tesztet 31-én kell csinálnom, az a 14. nap a beültitõl.Ha negatív lesz, akkor 2 nap múlva csinálnom kell még egy tesztet és ha az is nega, akkor abba kell hagynom a gyógyszereket és rá 4-5 napra szokott megjönni.Azt mondják, amíg gyogyit szedünk nem is jön meg a vérzés.
Elsõ válaszoló vagyok. Engem sem hívtak be vérvételre, én hívtak õket, hogy be AKAROK menni vérvételre. Mert hiába negatív a tesz meg minden, attól még lehet baba. Nõvéremnek is csak 2 hét után jelezte ki a teszt, hogy terhes! Úgyhogy én nem akarom úgy abbahagyni a gyógyszereket, hogy nem tudom tutira, hogy mi a helyzet. A vérvételbõl majd kiderül és akkor ha az is negatív majd nyugodt szívvel hagyom abba a gyógyszereket is.
A kérdező hozzászólása: Azt nekem nem mondták, hogy amíg nem hagyom abba a gyógyszert, nem jön meg. Ez tényleg így van? Én Utrogestant szedek. Sõt, amikor meg volt a beültetés, azt mondták, ne ijedjek meg, ha elkezdek vérezni. Most akkor mi is van?
Szintén elsõ vagyok: Hát az van, hogy van akinek ugyanúgy megjön a mensije és van akinek csak akkor ha abbahagyja a gyógyszert. Úgyhogy ha nem jön meg, az sajnos nem jelent még semmit. Azért mondják a dokik azt, hogy ha véletlenül megjönne, vagy véreznél ne ijedj meg mert van aki vérzik, van aki nem... Elsõ lombikod? Gondolom igen, nekünk is most ez volt az elsõ.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez volt az elsõ.
Második vagyok:Nekem ez a 3.lombikom, és eddig egyiknél se jött meg addig amig a gyogyikat szedtem.Én is utrogestant szedek.Az elsõnél a nega teszt után azt hittem van még esély amig nem jön meg, de akkor utána néztem, és általában nem jön a vérzés amig szedni kell.
Utolsó válaszoló Tõled kérdezném, hogy ha abbahagyod az utrot akkor utána kb. mennyi idõ múlva jön meg? És utána újra beáll a ciklusod rendesen? Ugyanúgy lesz peteérésed mint korábban? Én tartok attól egy kicsit, hogy ez a sok hormon bezavarja a normál ciklust majd...
Nekem most volt a második lombikom. Az elsõnél símán megjött utro mellett, ahogy szokott idõben :o Most, a kövi ciklusban mehettünk is a fagyikért, úgyhogy itt figyelnek bent:) Ha nem stimus hónap, hanem fagyis transfer lesz, akkor a kövi ciklusban is mehet a dolog....a stimusnál 3 hónapot ki kell várni.

Ha a tésztán nem érezni hogy romlott attól még lehet az? Az ok amiért kérdezem, hogy kint állt éjszaka fõzés után másnap délig.

Legjobb válasz: Ha tojásos tészta, akkor könnyen lehet romlott. Ha tojás nélküli, akkor max. nagyon száraz lehet.

Ha tojásos tészta, akkor könnyen lehet romlott. Ha tojás nélküli, akkor max. nagyon száraz lehet.
Szerintem annak semmi baja.
Én egészen biztosan kidobnám.
Mi van rajta? Mibõl van a tészta? Én dobnám a kukába :)
a tészta nem romlik valami könnyen...
De ha valami tejszínes, húsos tészta, akkor azért elég necces :) Vagy üres, kopasz tésztáról van szó?

5 napja szakítottam a barátommal azóta alig eszek valamit, ha eszek akkor megy a hasam, és van olyan, hogy reggel hányingerem van. Tesztet még nem vettem. Terhes vagyok, vagy csak az idegesség? A menszeszem megjött normálisan.

hasmenés, étvágytalanság

Legjobb válasz: Ha a menzeszed megjött rendesen,akkor valószínûleg csak a szakítás okozta stressz okozza a tüneteidet.Ha mégis bizonytalan vagy,vegyél tesztet!

Ha a menzeszed megjött rendesen, akkor valószínûleg csak a szakítás okozta stressz okozza a tüneteidet.Ha mégis bizonytalan vagy, vegyél tesztet!
Ha a mensesed normálisan megjött, akkor az idegesség miatt van ez. De ha megkönnyebbülsz, akkor csinálj egy tesztet.
SZIA ATTÓL MÉG HOGY MEGJÖTT, LEHETSZ TERHES. NEM AKARLAK MEGIJESZTENI DE NEKEM ÚGY JELENTKEZTEK A TÜNETEK, HOGY HASMENÉSEM VOLT ÉS SOKAT JÁRTAM PISILNI. CSINÁLJ A BIZTONSÁG KEDVÉÉRT TESZTET. TE IS MEGNYUGSZOL ÉS NEM HÁNYKOLÓDSZ KÉTSÉGEK KÖZÖTT. MOST MÁR TELJESEN BIZTOS EREDMÉNYT FOG MUTATNI A TESZT. SOK SIKERT
Csak a szakítás miatti stressz okozza, ismerõs érzés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Remélem csak az idegességtõl van.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtatok! Inkább csinálok tesztet. De nagyon remélem, hogy nem lesz semmi.
Az idegesség sokszor okoz hasmenést, hányingert is. De ha megjött rendben a mensid, és normális volt, nem vagy terhes. Csinálj tesztet, megnyugszol, nekem legalábbis segített!

Ha lehetséges h teherbe estem de még várnom kell azzal h a tesztet meg tudjam csinálni. Mennyi egy igazán jó minőségű teszt? Melyik lenne a legjobb arra h ki mutassa az egy hetes terhességet?

Legjobb válasz: álltalában már lehet 1000 ft alatt is jó tesztet kaapni ami a beágyazodást követõ 3 nap kimutatja a terhességet szorítok neked

álltalában már lehet 1000 ft alatt is jó tesztet kaapni ami a beágyazodást követõ 3 nap kimutatja a terhességet szorítok neked
Nekem legkorábban a one step terhességi teszt mutatta ki egyértelmûen, hogy pozitív, a nem várt mensi elõtt 1 nappal. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Az jóóó...és kösszi:) ))
ha elmaradt a mensid akkor lehet tesztelni elött szinte semmilyen teszt nem mutatja ki, mert a hcg hormonod még nem elég magas. és tesztek a hcg hormont mérik. szóval mikor kérsz egy tesztet a patikában nyugottan mond hogy érzékeny teszt kell mert korai terheségre kell, ha boltban veszed akkor minél alacsonyabb a hcg szinten mutat ki az a jó. neve mindegy. mikor megcsinálod két csíknak kell lenni, ha egysincs akkor a teszt volt rossz.
A kérdező hozzászólása: értem...akkor várok a menstráció után ha nem jönn meg...akkor meg csináltatom a tesztet...és akkor azt tuti ki fogja mutatni...h várandós lettem e vagy nem?

Az ovuláció után (pl.10-12 nappal később), ha végzek ovulációs tesztet, még kimutatható az lh hormon (megjelenik a második csík)?

Legjobb válasz: Nem. Már az ovuláció napján sem (a peteérés napja a pozzitív LH-tesztek utáni elsõ negatív nap, és utána a ciklus maradéka végig negatív).

Nem. Már az ovuláció napján sem (a peteérés napja a pozzitív LH-tesztek utáni elsõ negatív nap, és utána a ciklus maradéka végig negatív).
A kérdező hozzászólása: most 12 nappal vagyok az ovu után, a teszten egyértelmû a csík. csináltam terhességi tesztet (vannak bizonyos gyanújelek) is délutáni vizeletbõl, nagyon-nagyon halványan látni véltem valamit, de még nem nevezném pozitívnak. Lehet összefüggés?
Valahogy lehet jóstesztelni ovuteszttel. Ezen az oldalon találsz errõl: http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml De most inkább terhestesztelj, de szerintem lesz ott valami :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, pont most olvasgattam ezt az oldalt, holnap reggelibõl tesztelek, hátha...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!