Találatok a következő kifejezésre: Ha az teszt negatív, akkor nincs peteérésem (6 db)

Ha az ovu teszt negatív, akkor nincs peteérésem?

A Clostit szedtem 5 hónapig ebben a hónapban nem. Az el?z?ek hatnak rá még?

Legjobb válasz: a closty kihat a következõ hónapokra is! Lehet korán teszteltél igen. próbáld meg holnap, vagy holnapután is. de ha clostyt szedtél érdemesebb lenne elmenned egy UH-ra, hogy megnézzék a petécskéid állapotát, nehogy több érjen be belõle és akkor többes ikerterhességed legyen!

a closty kihat a következõ hónapokra is! Lehet korán teszteltél igen. próbáld meg holnap, vagy holnapután is. de ha clostyt szedtél érdemesebb lenne elmenned egy UH-ra, hogy megnézzék a petécskéid állapotát, nehogy több érjen be belõle és akkor többes ikerterhességed legyen!

Ha az lh teszt negatív, akkor nincs peteérés?

32-34 napos ciklusaim vannak, 10.-17. napig néztem ,de nem mutatott pozitív eredményt.

Legjobb válasz: Ugy néz ki nem volt pé-d.Van ilyen.

Ugy néz ki nem volt pé-d.Van ilyen.
ilyen hosszú ciklusban általban nincs pé. hormonzavarra utal, irány a doki és gyógyszeresen állítjá majd be a ciklusod, ne várj hiába, menj minél hamarabb!!!

Ha tojásfehérjeszerű nyákom van, viszont az LH teszt negatív, akkor van peteérésem avagy nincs? A nyák után lesz a peteérés?

A 11. napon járok, elvileg holnap kéne, hogy legyen peteérésem. Az ovu teszten alig látható a 2. csík.

Legjobb válasz: Szia! 100% ugyanilyen helyzetben volnék. LH tesz tegnap este alig látható két csíkos volt,rá pár órára bõ tojásfehérjeszerû nyák,ma is bõségesen,kevés hasszúrka. és 11 ciklusnapon vagyok,elvileg holnap van peteérésem.Tehát én is nagyon kíváncsi volnék. Ja viszont használok ovu mikroszkópot is,az fél gömb,fél páfrányt mutat. Hány naposak a ciklusaid?

Szia! 100% ugyanilyen helyzetben volnék. LH tesz tegnap este alig látható két csíkos volt, rá pár órára bõ tojásfehérjeszerû nyák, ma is bõségesen, kevés hasszúrka. és 11 ciklusnapon vagyok, elvileg holnap van peteérésem.Tehát én is nagyon kíváncsi volnék. Ja viszont használok ovu mikroszkópot is, az fél gömb, fél páfrányt mutat. Hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, várom a pozitiv tesztet.
nekem nyákom volt és rá 3 napra lett fehér folyásom akkor mutatott pozitivat az lh teszt is
A kérdező hozzászólása: átlag 28 naposak, elvileg csütörtökön van peteérésem. Már 5 napja páfrányos volt félig (reggeli nyálból, ahogy kell), kivétel ma reggel, amikor nem volt semmi, csak gömbök. Én ezt már nem értem. Lehet, hogy csak pár nap múlva lesz peteérésem és ezáltal pozitív az lh teszt??
Szia! A peteérést mindig megelõzi a tojásfehérjeszerû váladék. Nekem 26 naposak a ciklusaim a 9.-10. napon szokott tojásfehérjeszerû váladék lenni és 11. napon pozitiv az ovuteszt. A pozitiv ovuteszt után kb 24-36 óra múlva van az ovuláció. Remélem tudtam segiteni.

Ha márc.1 körül eggyüttvoltam a párommal és pont akkor volt peteérésem. De 16án megjött és tegnap délután meg ma reggel is negatív lett a teszt, akkor tuti hogy nincs baba? Mennyi az esélye?

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes,ha rendes menstruációd volt és negatívak a tesztek is akkor minimális az esély,szinte semmi. Sajnálom.

Szerintem nem vagy terhes, ha rendes menstruációd volt és negatívak a tesztek is akkor minimális az esély, szinte semmi. Sajnálom.
Nem értem, nem ápr. 1-én voltatok együtt? Mert ha márc. 1, akkor az már másfél hónapja volt és nem túl aktuális a kérdés. :P De sajnos amúgy is azt kell mondjam, h semmi nem utal arra, hogy terhes lennél. Vagy voltak tüneteid, vagy nagyon várjátok már? Vagy pont nem? Az is baromi ritka, h vki normális vérzés mellett terhes legyen, de ha a teszt is negatív, akkor sajnos nincs baba. De fel a fejjel, új ciklus, új lehetõség. :P

Ha minden nap negatív az ovu teszt, akkor nincs is peteérésem?

:(

Legjobb válasz: Vagy nincs, vagy a ciklusod olyan szakaszán vagy, amikor alig van LH a szervezetedben. Hányadik ciklusnaptól tesztelsz, és hány tesztet lõttél el? Talán még korai a tesztelés.

Vagy nincs, vagy a ciklusod olyan szakaszán vagy, amikor alig van LH a szervezetedben. Hányadik ciklusnaptól tesztelsz, és hány tesztet lõttél el? Talán még korai a tesztelés.
A kérdező hozzászólása: 3-át ír a kalkulátor peteérésnek, 31-étõl tesztelek, de alig látható valami vonal, szinte semmi. :( De tojásfehérje folyásom és ovus fájdogálásom pedig van.
Szia! Nekem ez a teszt soha nem mutatott semmir, egy vagyont költöttem rá. Én végül egy Maybe Baby nevû mikroszkópot vettem, és ez bevált. Van egy 3 éves kisfiunk, és március végén születik a kislányunk.:-) Szóval ne szomorodj el, tuti minden ok!

Ha valakinek nincs peteérése, akkor az ovulációs teszt is negatívat mutat?

Vagy lehet olyan is, hogy pozitívat mutat és mégsincs peteérés? ( A Corax ovu-tesztet használom)

Legjobb válasz: Azt én is használtma. Sosem mutatott semmit. Aztán áttértem a mikroszkóra, és egy hónap után terhes lettem.

Azt én is használtma. Sosem mutatott semmit. Aztán áttértem a mikroszkóra, és egy hónap után terhes lettem.
Jó kérdés. Hasonlót kérdést már én is feltettem. Nekem a vérvizsgálati eredményeim alapján nincs peteérésem, az ovu teszt mégis mutatta mindig az ovulációt, és a mikroszkóp is mutatta a páfrányokat. Szóval, szerintem lehet, hogy + a teszt, viszont még sincs peteérés.
Ha mutatja akkor van peteérés csak a tüszõ nem reped meg. Nekem volt hogy nem mutatott semmit, akár mikor csináltam és nem volt pé-m. Gyógyszert kaptam, most tesztelek hátha mutat +at.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!