Találatok a következő kifejezésre: Ha az teszt negatív, akkor (60 db)

Ha az ovulációs teszt negatív akkor mindig egy csík jelenik meg?

A peteérés után 6 nappal vagyok.Kiváncsiságból csináltam egy ovulációs tesztet és egy erős és egy halvány csík látszik.Lehet?

Legjobb válasz: Az ovu teszt akkor pozitív, ha a tesztcsík ugyanolyan erõs vagy erõsebb a kontrolcsíknál.

Az ovu teszt akkor pozitív, ha a tesztcsík ugyanolyan erõs vagy erõsebb a kontrolcsíknál.

Már sokadik napon vagyok (45 felett), két és fél hete uh. Negatív, megvastagodott (12mm) méhnyálkahártya volt látható. Doki azt mondta, terhesség nem egyértelmű. Felírt norcolutot, ha a teszt negatív lenne. Az lett. Mi lehet akkor a bajom?

Azóta is :állandóan fázom, még 35 fokba is, h?m magas, 37,3 és 37,4 között mozog még napközben is, néha szúrkál a petefészkem, és állandóan azt érzem, hogy pillanatok múlva megjön. Néhány napja nagyon enyhén barnáztam, ez is elmúlt. Három napja szedem a gyógyszert. Meg fog t?le jönni?

Legjobb válasz: Nem hívott vissza uh-ra?

Nem hívott vissza uh-ra?
A kérdező hozzászólása: Nem!Csak a bogyót mondta, hogy szedjem.....
Szeritnem vissza kellene menned.
pedig tüneteid alapján terhes vagy.én a te helyedben mielõtt elkezdeném szedni a bogyót, elmennék másik dokihoz.ne hagyd annyiban.hátha terhes vagy.a méhnyálkahártyád is erre utal.szerintem ne szedd, keress másik dokit és ha õ is ugyan azt mondja akkor szedd csak.
A kérdező hozzászólása: Sajna, már elkezdtem szedni, de valahogy volt egy olyan érzésem, hogy az elõírt napi 2 szem helyett csak egyet szedek.....remélem, ha van valaki odabenn, nem ártok vele neki. Elméletileg, csak progeszteron van benne.....
Nekem 14 mm vastag volt és egy hülye doki azt mondta rá hogy ekkora menzi elõtt, pedig volt 3 +tesztem. Egy másik orvoshoz is elmentem és megállapította hogy terhes vagyok és a 14mm nagyon jó (és nem menzi elötti!!!). Szóval keress fel azért egy másik dokit is mert szerintem babát vársz! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: De akkor a teszt miért volt negatív?

Ha a teszt negatív lett, akkor a méhen kívüli terhesség is ki van zárva? Nem szeretném, hogy ha bárki is az okok tudta nélkül leszól valakit:

Legjobb válasz: Igen, mivel a méhen kívülinél is pozitív lenne a teszt (mert a terhesség létrejött és termelõdik a HCG hormon csak nem jó helyen ágyazódott be).

Igen, mivel a méhen kívülinél is pozitív lenne a teszt (mert a terhesség létrejött és termelõdik a HCG hormon csak nem jó helyen ágyazódott be).
Igen!Méhen kívülinél is + a teszt.

Ha tojásfehérje szerű, nyúlós nyákom van már 2 napja, viszont az ovu teszt negatív, akkor lehet peteérésem? Vagy ezután lesz?

Vagy most van és elképzelhet?, hogy nem mutatja a teszt? Melyiknek higgyek?

Legjobb válasz: Néha az LH csúcs olyan rövid ideig tart, hogy megeshet, hogy ovulációs teszttel nem tudod elkapni. Szerintem inkább a nyáknak higgy. Peteérésed valószínûleg vagy az utolsó tojásfehérjés napon lesz, vagy az utána következõn.

Néha az LH csúcs olyan rövid ideig tart, hogy megeshet, hogy ovulációs teszttel nem tudod elkapni. Szerintem inkább a nyáknak higgy. Peteérésed valószínûleg vagy az utolsó tojásfehérjés napon lesz, vagy az utána következõn.

Ha tojásfehérjeszerű nyákom van, viszont az LH teszt negatív, akkor van peteérésem avagy nincs? A nyák után lesz a peteérés?

A 11. napon járok, elvileg holnap kéne, hogy legyen peteérésem. Az ovu teszten alig látható a 2. csík.

Legjobb válasz: Szia! 100% ugyanilyen helyzetben volnék. LH tesz tegnap este alig látható két csíkos volt,rá pár órára bõ tojásfehérjeszerû nyák,ma is bõségesen,kevés hasszúrka. és 11 ciklusnapon vagyok,elvileg holnap van peteérésem.Tehát én is nagyon kíváncsi volnék. Ja viszont használok ovu mikroszkópot is,az fél gömb,fél páfrányt mutat. Hány naposak a ciklusaid?

Szia! 100% ugyanilyen helyzetben volnék. LH tesz tegnap este alig látható két csíkos volt, rá pár órára bõ tojásfehérjeszerû nyák, ma is bõségesen, kevés hasszúrka. és 11 ciklusnapon vagyok, elvileg holnap van peteérésem.Tehát én is nagyon kíváncsi volnék. Ja viszont használok ovu mikroszkópot is, az fél gömb, fél páfrányt mutat. Hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, várom a pozitiv tesztet.
nekem nyákom volt és rá 3 napra lett fehér folyásom akkor mutatott pozitivat az lh teszt is
A kérdező hozzászólása: átlag 28 naposak, elvileg csütörtökön van peteérésem. Már 5 napja páfrányos volt félig (reggeli nyálból, ahogy kell), kivétel ma reggel, amikor nem volt semmi, csak gömbök. Én ezt már nem értem. Lehet, hogy csak pár nap múlva lesz peteérésem és ezáltal pozitív az lh teszt??
Szia! A peteérést mindig megelõzi a tojásfehérjeszerû váladék. Nekem 26 naposak a ciklusaim a 9.-10. napon szokott tojásfehérjeszerû váladék lenni és 11. napon pozitiv az ovuteszt. A pozitiv ovuteszt után kb 24-36 óra múlva van az ovuláció. Remélem tudtam segiteni.

Ha a délutáni teszt pozitiv az esti negativ akkor ilyenkor most mi lehet?

Legjobb válasz: Az elõttem szólónak teljesen igaza van. Egyébként pozitívat nem szokott tévedni a tesz!

Az elõttem szólónak teljesen igaza van. Egyébként pozitívat nem szokott tévedni a tesz!
Szia! Az elõttem szólóknak igaza van, a teszt pozitív irányban nem téved. Reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj. Szerintem ISMÉT POZITIV lesz! Én szorítok neked nagyon!
Persze az olyan válaszokat, miszrint ne minden hülyeséget itt kérdezz meg, mert úgyse tud rá senki biztosat válaszolni, na azokat muszáj lepontozni, mert nem bírja valaki a kritikát, még ha udvariasan is lett megfogalmazva.
Tudom, hogy itt nem én kérdezek, de érdekelne, hogy ha az elsõ pozitív, akkor miért csináltál mégegyet? Amúgy meg, ha jól látom a naptáramat, hétfõ van, tehát egész héten rendelnek az orvosok. Szépen elmész holnap a nõgyógyászhoz, kivárod a sorod, és majd õ mond biztosat. Itt, még ha bárki is orvos lenne, látatlanban senki nem tud biztosat mondani.
Kell egyet csinálni reggel elsõ vizeletbõl, az a biztos eredmény!
Ettél, ittál, felhígult a véred, (a vizeleted meg annál inkább) és azért nem mutatja ki. Valószínûleg túl fiatal a terhességed, ezért nincs még olyan nagy mennyiségben terhességi hormon a szervezetedben. Csináld reggel és nyugodj meg KISMAMA!!! :) )))

Ha gesztációs képlet látszik az ultrahangon, de a teszt negatív, akkor most terhes vagyok vagy sem?

Szeretnénk!

Legjobb válasz: Gestatios képlet magyarul: terheségi képlet. Van ahol terhességi gyûrûként mondják. Szerintem terhes vagy, de azóta már biztos kiderült :-))) Ha így van gratulálok, ha nem akkor sok sikert hozzá!

Gestatios képlet magyarul: terheségi képlet. Van ahol terhességi gyûrûként mondják. Szerintem terhes vagy, de azóta már biztos kiderült :-))) Ha így van gratulálok, ha nem akkor sok sikert hozzá!

Ha az ovu teszt negatív, akkor nincs peteérésem?

A Clostit szedtem 5 hónapig ebben a hónapban nem. Az el?z?ek hatnak rá még?

Legjobb válasz: a closty kihat a következõ hónapokra is! Lehet korán teszteltél igen. próbáld meg holnap, vagy holnapután is. de ha clostyt szedtél érdemesebb lenne elmenned egy UH-ra, hogy megnézzék a petécskéid állapotát, nehogy több érjen be belõle és akkor többes ikerterhességed legyen!

a closty kihat a következõ hónapokra is! Lehet korán teszteltél igen. próbáld meg holnap, vagy holnapután is. de ha clostyt szedtél érdemesebb lenne elmenned egy UH-ra, hogy megnézzék a petécskéid állapotát, nehogy több érjen be belõle és akkor többes ikerterhességed legyen!

Ha az lh teszt negatív, akkor nincs peteérés?

32-34 napos ciklusaim vannak, 10.-17. napig néztem ,de nem mutatott pozitív eredményt.

Legjobb válasz: Ugy néz ki nem volt pé-d.Van ilyen.

Ugy néz ki nem volt pé-d.Van ilyen.
ilyen hosszú ciklusban általban nincs pé. hormonzavarra utal, irány a doki és gyógyszeresen állítjá majd be a ciklusod, ne várj hiába, menj minél hamarabb!!!

A barátnőmnek nem jön meg 2 honapja a menszesze, de volt már ilyen. Az első honap után volt teszt negativ, a második honap után is negativ, akkor ha terhes akkor csak kimutatja a teszt nem?

De megbeszéltem hogy orvoshoz mennyen el és nézessük meg! de ös csak nyavajgot hogy fél fél de utánna rávettem hogy mennyünk el és adot egy ULTRAHANGOS beutalot

Legjobb válasz: Védekeztek??? Mert ha igen és jól is, akkor nem lehet gond! De ha nem... Bár mondjuk szerintem, ha a teszt nem mutatott ki semmit, akkor csak nincsen semmi gond...

Védekeztek??? Mert ha igen és jól is, akkor nem lehet gond! De ha nem... Bár mondjuk szerintem, ha a teszt nem mutatott ki semmit, akkor csak nincsen semmi gond...
Két hónap mensi kimaradással, azért nem csak baba lehet.A kedvesednek üzenek, h aki szexelni nem fél, az ne féljen a dokitól sem.Bár ha még nem állt be a menzesze, amit írtál te is, h máskor is maradt már ki, akkor lehet ilyen.Viszont akkor meg a rendszeres nemiélethez túl fiatal.
Én is jártam így és az lett a dologból , hogy hormonálisan valami nem volt velem rendben.Adott a doki egy gyógyszert, ami beállította a menstruációmat.Minden nap beveszek egy bogyót(nem fogamzásgátló), azóta pedig minden oké.Jobb átesni ezen, nem is fáj a vizsgálat, mert késõbb, amikor változik a kedvesed véleménye a babáról, lehet, hogy komolyabb problémával kell szembenéznie.Bátorság!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!