Találatok a következő kifejezésre: Ha az teszt mensi előtt (2 db)

Ha az ovu teszt mensi előtt pozitívat mutat, akkor terhes vagyok?

kérlek,segítsetek!!!

Legjobb válasz: Ez nem jelent terhességet. Ha nem jön meg, csinálj terhességi tesztet.

Ez nem jelent terhességet. Ha nem jön meg, csinálj terhességi tesztet.
Terhességi tesztet használj, ha nem jön meg a mensid. Az a tutibb, az ovu teszt a pé-t mutatja inkább sem minthogy a terhességet. Szerintem azért nevezik mindkettõt másként! :)
ez uvo teszt nem terhesséi teszt! elhiszem hogy nagyon vágysz a babára de ez tényleg ovu teszt és nemutat terheséget. injkább vegyél terhességi tesztet
Az ovutesztet nem a semmiért nevezik jós tesztnek. Pár statisztika alapján az esetek közel felében "helyesen" mutat pozitív eredményt a ciklus vége felé, tehát terhességet jósol. Bár, az is igaz, hogy a legtöbb nõnek a ciklusa vége felé újra megindul az LH hormon termelõdése egy pár napig (erre érzékeny az ovuteszt), elõkészülvén így a következõ peteérésre.

Már 6 napja nincs meg a mensim, mégis olyan a hasam, mintha a havim elott lennék. Ha teszt azt mutatja, hogy nem vagyok terhes, miért érzem így magam?

Folyton éhes vagyok, fáj a derkam, sokszor megyek pisilni, fehér folyásom van, a hasam alja néha kicsit begorcsol, nem tudok eleget aludni és úgy érzem, bármelyik pillanatban megjohet a mensim.

Legjobb válasz: Pedig ezek terheségre utaló jelek,csak akkor miért -.Mikor csináltad a tesztet?Lehet korai volt.Probáld meg ujra reggeli elsõbõl!Sok sikert!

Pedig ezek terheségre utaló jelek, csak akkor miért -.Mikor csináltad a tesztet?Lehet korai volt.Probáld meg ujra reggeli elsõbõl!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Teszteltem tegnap is és ma reggel szintén elso vizeletbol, na meg kb 1 orával ezelott is. De ha folyton nega a teszt, akkor miért érzem úgy, mintha más lenne a hasam? Mintha "megnott volna".
szia! szerintem nem vagy babás, mivel még csak 6 napja múlt el, elég koraiak lennének ezek az érzések. Szerintem ez más lesz.
(nem igazán értem azt hogy "6napja nincs mensim"most múlt el 6napja, vagy 6 napja késik?)most múlt el?:akkor nem lehetsz még terhes mert a beágyazódás 12-14nap és akkor kb.akkor is majd 10.-e után mutatná ki meg még PÉ.-d sem volt akkor.ha 6 napja már megkellett volna jönnie akkor viszont lehetsz terhes


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!