Találatok a következő kifejezésre: Ha az teszt halványan volt (5 db)

Ha az egyik teszt halványan volt két csik a másik egy csik most meg mejött akkor mi a gond?

Legjobb válasz: Ilyen velem is elõfordult, nem voltam terhes. Mivel teszteltél? Nem a medilab-bel?

Ilyen velem is elõfordult, nem voltam terhes. Mivel teszteltél? Nem a medilab-bel?
Szia ! Nekem is halvány volt a 2 csik! Most van belöle egy 2 hónapos manóm!!!!

Ha az aktus után 17 nappal lett halvány pozitív a teszt, akkor feltételezhető, hogy később volt pé? Tehát nem az aktus napján, hanem pár nappal később?

Kislányt szeretnénk, úgy tudom így nagyobb az esélye...

Legjobb válasz: Hát ez nem biztos persze ehhez tudni kellene hogy leghamarabb mikor tesztelhettél volna ha pl. egy nappal korábban még - volt a teszt és másnap a 17. napon lett halvány + onnan lehetne következtetni. szerintem viszont felesleges. van jónás naptár és kínai fogamzás naptár ha kiváncsi vagy de majd az uh-n kiderül. Azért drukkolok hogy kicsi lány legyen!!!

Hát ez nem biztos persze ehhez tudni kellene hogy leghamarabb mikor tesztelhettél volna ha pl. egy nappal korábban még - volt a teszt és másnap a 17. napon lett halvány + onnan lehetne következtetni. szerintem viszont felesleges. van jónás naptár és kínai fogamzás naptár ha kiváncsi vagy de majd az uh-n kiderül. Azért drukkolok hogy kicsi lány legyen!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy. Remélem úgy sikerült!

Ha halvány csíkos volt ma az ovu teszt akkor olyan holnap és holnap után kéne együtt lennünk? Akkor lehet majd a tüszőrepedés

els? clostis hónapom van,és most holnap leszek a 14.napomon,de eddig mindig ha volt akkor a 17.napon volt peteérésem

Legjobb válasz: Az ovulacios teszten mindig ott lesz a halvany csik (sokszor nagyon halvany) mert az LH sosem urul ki a szervezetbol csak peteereskor nagyon megnovekszik es ezert lesz eros a teszt csik. Utanna ismet halvany. Szoval akkor van peteeres ha a ket csik egyforma erossegu vagy a tesztcsik erosebb mint a kontrolcsik. Nekem ugy szokott tortenni (26-28 naposak a ciklusaim), hogy a 10-dik napon kezdem a tesztelest. Ekkor halvanyan, de ott van a masodik csik (tesztcsik). 11-dik napon mar egy picit erosebb de meg mindig nem eleg eros. 12-dik napon mar nagyon eros, egyforma a ket csik, a 13-dik napon is egyforma a ket csik. Ekkor kell egyutt lenni mert amikor a ket csik egyforma erossegu lesz akkor ra 24-36 orara reped meg a tuszo es szabadul ki a petesejt. Tehat ha ugyanolyan eros lesz a ket csik legyetek egyutt aznap, vagy az azt koveto nap igy tuti beletalaltok! Irhatnam ugy is, hogy ketnaponta attol a naptol amikor ugyanolyan eros lesz a csik. Kivanom, hogy sikeruljon nektek!!!

Az ovulacios teszten mindig ott lesz a halvany csik (sokszor nagyon halvany) mert az LH sosem urul ki a szervezetbol csak peteereskor nagyon megnovekszik es ezert lesz eros a teszt csik. Utanna ismet halvany. Szoval akkor van peteeres ha a ket csik egyforma erossegu vagy a tesztcsik erosebb mint a kontrolcsik. Nekem ugy szokott tortenni (26-28 naposak a ciklusaim), hogy a 10-dik napon kezdem a tesztelest. Ekkor halvanyan, de ott van a masodik csik (tesztcsik). 11-dik napon mar egy picit erosebb de meg mindig nem eleg eros. 12-dik napon mar nagyon eros, egyforma a ket csik, a 13-dik napon is egyforma a ket csik. Ekkor kell egyutt lenni mert amikor a ket csik egyforma erossegu lesz akkor ra 24-36 orara reped meg a tuszo es szabadul ki a petesejt. Tehat ha ugyanolyan eros lesz a ket csik legyetek egyutt aznap, vagy az azt koveto nap igy tuti beletalaltok! Irhatnam ugy is, hogy ketnaponta attol a naptol amikor ugyanolyan eros lesz a csik. Kivanom, hogy sikeruljon nektek!!!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm:)


Ha volt peteérésem, akkor utána pár napig mutathat halvány csíkot az ovu teszt?

Legjobb válasz: Nekem mindig ott van egy második csík is, bármelyik nap csinálom.

Nekem mindig ott van egy második csík is, bármelyik nap csinálom.
Vegyél még egy tesztet, és mégegyszer csináld meg..az biztosabb..
A kontroll ablakban kell, hogy legyen csík, mert az jelzi, hogy mûködött a teszt. Vegyél még egy tesztet, de másfajtát!
lehet rossz a teszt, vegyél mégegyet. de ha két csík azért volt lehet baba, szerintem vagyél másikat de csak 2 nap múlva csináld meg mert akkor már erösebben kell hogy mutasa.
A kérdező hozzászólása: na igen, de az a baj, hogy a kontroll ablakban és a másik ablakban is függõleges csík kellett volna legyen. nekem viszont a kontroll ablakban függõleges volt a másik ablakban vízszintes! ez mi a fene???
Biztos, hogy rossz volt a teszt. Ismételd meg reggeli elsõ vizeletbõl.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!