Találatok a következő kifejezésre: Ha az teszt azt mutatja, hogy (22 db)

Mikortól mutatja ki a terhességi teszt az eredményt? Azt tudom, hogy 10-12 nap a beágyazódás, de nektek nálatok mikor mutatta ki, mert azt halottam, , hogy van amikor mensi után (ha elmarad akkor 1-2 hét után mutatja ki biztonságosan. )

nekem dec. 10 jött meg és utána a 6. naptól egészen a végéig probálkoztunk a 15. napon is ami 25.e volt

Legjobb válasz: Most már lehet olyan érzékeny teszteket kapni, hogy a nem várt mensi után 2-3 nappal is kimutatja, de elõfordulnak kivételek. Ha továbbra sem jön meg, akkor 1 hét után nyugodtan tesztelj még egyet. Sok sikert, drukkolok, hogy baba legyen

Most már lehet olyan érzékeny teszteket kapni, hogy a nem várt mensi után 2-3 nappal is kimutatja, de elõfordulnak kivételek. Ha továbbra sem jön meg, akkor 1 hét után nyugodtan tesztelj még egyet. Sok sikert, drukkolok, hogy baba legyen
Szió! A legtöbb terhes teszt, már 3 napos terhességet kimutat. Holt bisztos, hogy nem kell 10-12 napot várni. Higyj nekem, a 38. hétben vagyok!
A kérdező hozzászólása: sziasztok én vagyok az tudom, de a múlt hónapban 30 napra jött meg és ma van 30 napja De régen mindig 28 npos volt a ciklusom. azt nem tudom mikor lehetett a peteérésem. de az jó jel hogy nem jött meg nem??
A kérdező hozzászólása: így még nincs meg a 2-3 nap se csak olvastam hogy van akinek a nem várt mensi elött is jelzi már!! ezért nem bírtam ki várni:) És melyik terhességi tesztet ajánlanátok??? és mikor csináljam meg??
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors válszokat!!! Mindenkinek boldog babavárást kívánok!!!
Szerintem korán teszteltél. Milyen tüneteid vannak?
Szia! Nekem 32 naposak a ciklusaim, három nap késéssel olyan pozitívat teszteltem, hogy egy pillanat alatt már ott volt a 2. csík.:D
Szia! Nekem 12 nappal a peteérés után már + lett a tesztem, reggeli pisibõl, Clearblue tesztet használtam. De a dokim azt mondta, hogy csak kb. 5 napos késés után teszteljek, mert addig simán megjöhet, és így megkímélem magam egy csalódástól. Hát, igaza volt, még nincs babám, hiába teszteltem már kétszer is pozitívat... Inkább várj egy kicsit, mint hogy csalódj!

Az lene a kérdésem hogy késik a menstruáciom 17 napot ha terhes vagyok ki mutatja a teszt?

Legjobb válasz: Ha már 17 napja késik akkor biztos kimutatja a teszt. Ha nem vagy terhes szerintem akkor is nézz el a dokihoz.

Ha már 17 napja késik akkor biztos kimutatja a teszt. Ha nem vagy terhes szerintem akkor is nézz el a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: hát igen feltétlenül csak az az érdekes hogy feb 27 jött meg és tartott 11 napig nem lehet hogy hormonzavar miatt
Egyébként meddig szokott tartani?
Akármi lehet. Terhesség, hormonzavar... Menj dokihoz szerintem.
A kérdező hozzászólása: egyébként 4napnál sosem tartott még továb
Teszteltél már reggel?
A kérdező hozzászólása: tegnap teszteltem de nagyon nagyon halvány pozitiv és estére meg is jött a mens most akkor mi van
mennyire jött meg? menj orvoshoz...

Ha az ovulációs kalkulátor 02.25. -03. 02 ig mutatja, hogy terhesség létrejöhet és 26. -án együtt voltam a férjemmel csinálhatok e tesztet kimutatná e a terhességet 03.12. -én? Ovulációs teszt inkább kimutatná?

Legjobb válasz: Nagyjából a vél fogamzástól számított kb. két hét múlva mutathat elõször valamit a terhességi teszt. Az általad megjelölt dátum ebbõl a szempontból határeset, én biztos várnék pár napot teszteléssel.

Nagyjából a vél fogamzástól számított kb. két hét múlva mutathat elõször valamit a terhességi teszt. Az általad megjelölt dátum ebbõl a szempontból határeset, én biztos várnék pár napot teszteléssel.

Kimaradt 1 menszim. Terhességi teszt még nem mutatja ki a terhességet és a doki se látta a babát ha van. Kérdésem az hogy ha pl. ha juliba nem jött meg de mondjuk 20 án estem teherbe akkor még van remény? Többször probálkoztunk

Legjobb válasz: Úgy számolom, hogy kb 35-37 napos ciklusaid lehetnek. Kicsit hosszú, de teherbe lehet vele esni. Kb július 13 körül kellett volna, hogy megjöjjön, de ez kimaradt. Erre bõ két hétre volt pozitív az ovuteszted, ekkor szeretkeztetek is, és teherbe eshettél. De a terhesteszt csak legharamabb a fogantatás után két héttel tud bármit is mutatni, és gyakran még akkor se, csak egy-két héttel késõbb. Ma még csak augusztus 3-a van, eszméletlen korán. Ha a baba meg is fogant, még be sem ágyazódott, terheshormonok azonban csak a beágyazódás után kezdeke el termelõdni. Várj legalább augusztus 14-ig, addig ne tesztelj, nem érdemes.

Úgy számolom, hogy kb 35-37 napos ciklusaid lehetnek. Kicsit hosszú, de teherbe lehet vele esni. Kb július 13 körül kellett volna, hogy megjöjjön, de ez kimaradt. Erre bõ két hétre volt pozitív az ovuteszted, ekkor szeretkeztetek is, és teherbe eshettél. De a terhesteszt csak legharamabb a fogantatás után két héttel tud bármit is mutatni, és gyakran még akkor se, csak egy-két héttel késõbb. Ma még csak augusztus 3-a van, eszméletlen korán. Ha a baba meg is fogant, még be sem ágyazódott, terheshormonok azonban csak a beágyazódás után kezdeke el termelõdni. Várj legalább augusztus 14-ig, addig ne tesztelj, nem érdemes.
Elég kevés információt írtál. Mikor kezdõdött az utolsó vérzésed? Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Melyik hónap 20-ról beszélsz? Mikorra vártad a legutóbbi vérzésed? Egy ciklus minden további következmény nélkül kimaradhat teljesen.
A kérdező hozzászólása: Junius 16 volt az utolsó. Elõtte az utolsó 2 dátum: Május 6 és március 29 . Tehát mindig késik ennyit de megszokott jönni. Juliusban semmi nem volt. Az óvutesztem most julius 29.én 30-án és 31 én pozitiv volt , de a terhességi teszt negatív és a doki se látott babát. Igy lehetek babás? És ne haragudjatok ha értelmetlen vagy zavaros a kérdésem de már nem tudom mire számíthatok.
A kérdező hozzászólása: Amikor az óvuteszt + volt probálkoztunk . Akkor teherbe eshettem? Igy hogy nem jött meg?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Akkor még van remény arra hogy baba van a dologban . Megirom majd mi lett az eredmény és még egyszer köszönöm.
Jól van, annak nagyon örülnék, ha megírnád. :-) és drukkolok neked.
szia! Na teszteltél már??? Drukkolok neked

Ha a terhességi teszt egy hét után azt mutatja, hogy nem terhes, akkor terhes vagy nem? ! Kell még csinálni tesztet vagy nem? !

Legjobb válasz: nem értem a kérdést. Mikor csináltad a tesztet. Mikor voltatok együtt? A tesztet kb. fogantatás után 14-20 nappal kell csinálni, (hosszabb ciklusoknál még késõbb) elõbb nem hoz ki semmi eredményt.

nem értem a kérdést. Mikor csináltad a tesztet. Mikor voltatok együtt? A tesztet kb. fogantatás után 14-20 nappal kell csinálni, (hosszabb ciklusoknál még késõbb) elõbb nem hoz ki semmi eredményt.
A kimaradt menstruáció után kell tesztelni.
Milyen egy hét után?
Egy héttel az együttlét után még biztos nem mutat semmit! Egy héttel a kimaradt után meg már mutatnia kell! És ha egyszer halvány pozi akkor az 1 hét után is olyan! Én 8 hónapja teszteltem +at és az még mindíg ugyan olyan! Ha kijön a 2 csík akkor az ott is marad! Nem tûnik el csak úgy! :-) Üdv 38 hkm

Igaz az, hogy a teában önmagában semmi kalória nincsen? A KalóriaBázis 0-nak mutatja (persze, ha nem teszek hozzá cukrot, meg semmit), de olyan hihetetlen.

Igazi teafűből kiáztatott teákra gondolok elsősorban, van nekem olyan, ami csokiízű, abban sincs kalória? (Nem tudom, igazi csokiból van-e, de az íze mindenesetre tényleg olyan :))

Legjobb válasz: Igaz, ezen nincs mit ragozni.

Igaz, ezen nincs mit ragozni.
Általában a teás dobozokra rá van írva, hogy mennyi kalória van bennük. Pl. van nekem itthon epres Picwick és az van ráírva, hogy 100 ml-nyi teában (cokor, méz, citrom nélkül) <4kcal. Szóval nagyon kevés kalória van benne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Ezen nincs semmi, teás boltban vettem, díszdobozban van a teafû, nekem kell kiáztatni.
Koffein tartalmuk van, a kalória elhanyagolható.
A kérdező hozzászólása: A koffein nem gond. Habár volt olyan, hogy ittam egymás után hármat, és utána majd' kiesett a szívem. :P De alapvetõen jól bírom, pedig ezek tényleg erõsek.
Bocsi az offért de belinkelnéd nekem a csoki ízû teát már hónapok óta keresem :3
A kérdező hozzászólása: Hú, hát én Spanyolországban vettem, nem tudom, hogy itthon hol lehet találni... Pedig jó lenne, mert nekem is fogyóban van. Azt tudom, hogy van Óbudán egy teabolt, ahol rengeteg féle tea van, majd megnézem ott, és szólok, ha találok! :)

Ha 2 teszt is azt mutatja, hogy nem vagyok terhes. Lehetek mégis az?

Legjobb válasz: attól függ, mikor volt az esemény. ha 2 hét még nem telt el, akkor igen, lehetsz.

attól függ, mikor volt az esemény. ha 2 hét még nem telt el, akkor igen, lehetsz.
Nem vagy terhes! Nekem 2 teszt mutatott pozitívat!Az a tuti! A tesztek 99, 99%-os pontosságot mutatnak!
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Akkor szinte egyenlõ a nullával az esélye. Ha mégis valamilyen aggasztó tünetet tapasztalsz, fordulj orvoshoz, de egyébként nem érdemes aggódni.
A kérdező hozzászólása: 14:21! és ha teljesen normális a vérzésem (ua. mint eddig) és semmilyen tünetem nincs?!
terhesség alatt, fõleg az elején elõfordulhat úgynevezett köztesvérzés, ami általában jóval gyengébb, vagy legalábbis más mint a normális menstruáció, mégis sokan összetévesztik menstruációval, mert párosulhat a normális menstruációs tünetekkel is szal ha a menstruációd eltér a szokottól, és eleve valamiért terhességre gyanakodtál, akkor legjobb orvost kérdezni, tud csinálni vértesztet vagy ha már elõrehaladotabb lehet a terhesség akkor uh-t
A kérdező hozzászólása: bocsi 14:06!!!!
A kérdező hozzászólása: 14:05 te normálisan menstruáltál közben?? vagy azért mentél el dokihoz, mert nem jött meg?!
A kérdező hozzászólása: rendben, neked is köszi!
Lehetsz!Két negatív teszt után kiderült, hogy a 16 hétben vagyok!Ha nem akarsz babát sürgõsen menj nõgyógyászhoz, az a biztos!
Ritkán, de elõfordulhat. Ha nem menstruálsz rendesen, mindenképpen menj orvoshoz, és mondd neki, hogy van rá lehetõség, hogy terhes legyél.
A kérdező hozzászólása: köszi! :) )
nem, akkor nem valószínû :)
A kérdező hozzászólása: bõven több mint 2 hét telt el! akkor nem valószínû ezek szerint?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszod! :)

Milyen gyakori hogy egy teszt az együttlét utáni 17. napon nem mutatja ki a terhességet, ha 20-as érzékenységű?

mert velem ez van és nem tudom hogy ez tuti eredmény-e,és a doki csak 3 hét mulva tud fogadni. nem akarok babát.Parázok ezerrel és vizsgáznom is kéne jöv? héten. Tüneteket nem tudom hogy haluzom e vagy valódiak. El?váladékos együttlét volt ápr. 24-én 26-án nem jött meg, Május 7-én megjött,de csak az els? nap volt normális,a többi gyengébb sokkal,a hossza amúgy oké volt. 11-én reggel easy pregnancy-vel tesztelve negatív lett,de még mindig parázok.

Legjobb válasz: Ennyi idõ után már ki kéne mutatnia a tesztnek. És meg is jött, úgyhogy szerintem nem vagy terhes!

Ennyi idõ után már ki kéne mutatnia a tesztnek. És meg is jött, úgyhogy szerintem nem vagy terhes!
Ja, bocs, a kérdésedre válaszolva: elõfordul sajna, hogy nem mutatja ki, persze ritkán. Azért próbálj meg egy tesztet még 18-a körül! De ha megjött, akkor ott nincs baba! (1. válaszoló)
neparázz nincs baba! Azért legközelebb gondolkodj elõre!! Mert jobb mint egy abortusz, vagy ha megtartod és nem akarnád.??!!!?? gumi, vagy szedj fogamzásgátlót, vagy ne csinálj semmit.
Hát, akkor egyértelmû, hogy nem vagy terhes, de ne add fel!

Már 6 napja nincs meg a mensim, mégis olyan a hasam, mintha a havim elott lennék. Ha teszt azt mutatja, hogy nem vagyok terhes, miért érzem így magam?

Folyton éhes vagyok, fáj a derkam, sokszor megyek pisilni, fehér folyásom van, a hasam alja néha kicsit begorcsol, nem tudok eleget aludni és úgy érzem, bármelyik pillanatban megjohet a mensim.

Legjobb válasz: Pedig ezek terheségre utaló jelek,csak akkor miért -.Mikor csináltad a tesztet?Lehet korai volt.Probáld meg ujra reggeli elsõbõl!Sok sikert!

Pedig ezek terheségre utaló jelek, csak akkor miért -.Mikor csináltad a tesztet?Lehet korai volt.Probáld meg ujra reggeli elsõbõl!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Teszteltem tegnap is és ma reggel szintén elso vizeletbol, na meg kb 1 orával ezelott is. De ha folyton nega a teszt, akkor miért érzem úgy, mintha más lenne a hasam? Mintha "megnott volna".
szia! szerintem nem vagy babás, mivel még csak 6 napja múlt el, elég koraiak lennének ezek az érzések. Szerintem ez más lesz.
(nem igazán értem azt hogy "6napja nincs mensim"most múlt el 6napja, vagy 6 napja késik?)most múlt el?:akkor nem lehetsz még terhes mert a beágyazódás 12-14nap és akkor kb.akkor is majd 10.-e után mutatná ki meg még PÉ.-d sem volt akkor.ha 6 napja már megkellett volna jönnie akkor viszont lehetsz terhes
Elvileg ha 28 napos a ciklusod akkor lehetséges!
Nekem X+15 nap, de ez mindenkinél más..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!