Találatok a következő kifejezésre: Ha az többi (2843 db)

Hogy írjam ki DVD-re a Sims3-at, ha az több mint 5 GB és egy DVD-re kevesebb adat fér?

Legjobb válasz: És ha iso-ban van meg, akkor az XP-n el fog indulni? Elõre is köszi! :D

A kérdező hozzászólása: És ha iso-ban van meg, akkor az XP-n el fog indulni? Elõre is köszi! :D
Ird ki vinyóra és utána DVD Shrinkel átkonvertálod 4, 44GB - lessz a mérete az meg már ráfér a lemezre.

Fiúk! Barátkoznátok egy lánnyal, ha az többet akarna tőletek, de nem tudnátok neki megadni?

Nem jön be a lány nektek, csak mi nt barát, de ő nem barátkozni szeretne.

Legjobb válasz: Igen

Igen
ha helyes akkor persze hogy igen :)
M igen. Ez egyértelmû. Persze attól még utána is össze lehet veszni
Nem mert õ mindig többet akarna, és ha ezt tudnám h õ többet akar, vagy akart akkor az már nem azaz igazi barátság lenne, akkor jobb ha a hiú ábrándokat kihagyjuk.
Aham.. talán még az is elõfordulhat hogy erõs barátság alakul ki ami majd egy szép szerelmet eredményez. Ki tudja.. Eleget játszottam az önmagába forduló mamlasz gyereket régen, most már simán élnék a lehetõséggel.
ha jól néz ki adnék esélyt :)
Én meg is húznám, nem baj h nem jön be annyira:)

Word 2003-ban hogyan lehet táblázatnál megoldani, hogy ha az több oldalas, akkor a fejléc az öröklődjön? Ne kelljen minden oldalon külön-külön bemásolni a sort?

Tudom, hogy Excel-ben lehet, és tudom is hogy hogyan, de Word-ben nem tudom lehet-e?

Legjobb válasz: Word 2007-ben pl. így (talán 2003-ban is): táblázat tulajdonságai / sor / ismétlés minden oldal tetején címsorként

Word 2007-ben pl. így (talán 2003-ban is): táblázat tulajdonságai / sor / ismétlés minden oldal tetején címsorként
Én úgy tudom, hogy nem lehet. Egyszer nekem is volt ilyen problémám, hogy sok-sok oldalon keresztül tartott egy táblázat. A problémát úgy oldottam meg, hogy a táblázat fejlécét betettem a word élõfejébe. És úgy állítottam be a margókat valamint az élõfej lapszéltõl való távolságát, hogy elsõ ránézésre úgy látszott mintha egy táblázat lenne az egész. Nem mondom kissé macerás, de legalább a késõbbiekben nincs vele gond ha tovább szerkeszted a doksidat.
elõzõ vagyok bocs, az elsõnek igaza van! Felejtsd el amit írtam. Én is elfelejtem!!! :-)))
A kérdező hozzászólása: Mindkettõtök válaszát nagyon szépen köszönöm! Sikerült!!! :-)


2. baba vállalásakor ha az irányadó időszakban van több mint 180 nap méltányolható nap (tgyás, táppénz, gyed) és emellett van több mint 180 nap NEM méltányolható nap IS (GYES) akkor melyiket veszik figyelembe?

Tehát a szerződés szerinti bér lesz az új GYED alapja vagy pedig csak a minimálbér? Második gyermeket szeretnénk, hamarosan lejár az első babával a Gyed-em (ápr). Sok helyen utánanéztem, de ellentmondásos információkat találtam. Valószínűleg nekünk a baba a Gyes után pár hónappal születik meg és nem mennék vissza arra a rövid időre a munkahelyemre. A törvény alapján így magyarázták egy szakértői oldalon, de az előző kérdésemre ez sem ad választ: Ha a szülőnek azért nem volt az a gyermekgondozási díj igénylésének napjától az azt megelőző év január 1-ig terjedő időtartam alatt (irányadó időszak) figyelembe vehető jövedelme, mert táppénzben, terhességi-gyermekágyi segélyben, gyermekgondozási díjban részesült, a GYED naptári napi összegét a korábban folyósított ellátás alapját képező összeg figyelembevételével állapítják meg, ha az a minimálbérnél, vagy a tényleges, illetőleg szerződés szerinti keresetnél kedvezőbb Ha azonban a szülőnek azért nem volt az a gyermekgondozási díj igénylésének napjától az azt megelőző év január 1-ig terjedő időtartam alatt (irányadó időszak) figyelembe vehető jövedelme, mert pl. gyermekgondozási segélyben (GYES) részesült, a GYED alapját a jogosultság kezdő napján érvényes minimálbér alapulvételével állapítják meg, kivéve, ha a szerződés szerinti vagy a tényleges jövedelme a minimálbért nem éri el. Ha van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata vagy OEP állásfoglalása?

Legjobb válasz: Ha több mint 180 napot leszel gyesen, vagyis több mint fél évet, akkor a minimálbér lesz a gyeded alapja. Én inkább azt tanácsolom neked, miután lejárt a gyeded, hogy vedd ki a felhalmozott szabikat, majd menj táppénzre a szülésig, vagy a tgyás kezdetéig. Így a szerzõdés szerinti béred lesz a tgyás alapja, a gyed alapja pedig ugyanaz lesz, mint a tgyás alapja (vagyis itt is a szerzõdé szerinti béred). Anyagilag is jobban jársz, hiszen, ha szabadságon leszel, illetve táppénzen, az több pénz, mint a gyes.

Ha több mint 180 napot leszel gyesen, vagyis több mint fél évet, akkor a minimálbér lesz a gyeded alapja. Én inkább azt tanácsolom neked, miután lejárt a gyeded, hogy vedd ki a felhalmozott szabikat, majd menj táppénzre a szülésig, vagy a tgyás kezdetéig. Így a szerzõdés szerinti béred lesz a tgyás alapja, a gyed alapja pedig ugyanaz lesz, mint a tgyás alapja (vagyis itt is a szerzõdé szerinti béred). Anyagilag is jobban jársz, hiszen, ha szabadságon leszel, illetve táppénzen, az több pénz, mint a gyes.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Még nincs úton sajnos a baba, úgyhogy mindenképp lesz több hónap GYes. Azt is tanácsolták, hogy a 2. baba Tgyás elõtt legyen legalább 12 nap táppénz vagy szabi és akkor a 168 nap tgyás+ 12 nap táppénz együtt megvan a 180 nap méltányolható nap és akkor a szerzõdés szerinti bér a gyed alapja. Nem tudom ez megoldás-e, mivel ettõl függetlenül elõtte sajnos ott lesz a több mint 180 nap Gyes nap. Sajnos a törvény nem elég részletes és mindenki másképp értelmezi.
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint vagy 180 bérezett nap vagy a GYEd elõtt legyen 180 méltányolható nap tgyásból és táppénzbõl (vagy szabiból) és akkor nem számít hogy elõtte mennyi GYES volt! Nagyon szépen köszönöm :)

A Provident a hitelnyújtáskor több hitelt ad, ha az alany 10% tulajdonrésszel rendelkezik egy több milliót érő ingatlanban? Ez történetesen egy kisebb lakóház.

Azért kérdezem, mert az öregem notórius hitelfelvev? és félek, hogy a házunk rá es? részére megpróbál hitelt felvenni!

Legjobb válasz: Nem.A Provident a jövedelmet nézi,jelzáloghitelt nem ad.Ha valaki elõször kér tõlük hitelt,30.000.- Ft-nál nem szoktak többet adni,de késõbb sem adnak 150-200000.- Ft-nál többet. Ha a ház nem csak az öreged tulajdonában v an,hanem van más tulajdonos is bejegyezve a telekkönyvbe,akkor Bank -hitelt sem tud felvenni a házra, a másik tulajdonos beleegyzése nélkül.

Nem.A Provident a jövedelmet nézi, jelzáloghitelt nem ad.Ha valaki elõször kér tõlük hitelt, 30.000.- Ft-nál nem szoktak többet adni, de késõbb sem adnak 150-200000.- Ft-nál többet. Ha a ház nem csak az öreged tulajdonában v an, hanem van más tulajdonos is bejegyezve a telekkönyvbe, akkor Bank -hitelt sem tud felvenni a házra, a másik tulajdonos beleegyzése nélkül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, a válasz egy kicsit megnyugtatott. Én is így gondoltam, de nem voltam biztos benne.

Mi történik ha szénre (C) savat öntünk? És mi történik akkor ha az V. főcsoport többi elemeivel tesszük ugyanezt?

Legjobb válasz: Mi történik ha szénre (C) savat öntünk? -Semmi. Az elemi szén nagyon ellenálló. És mi történik akkor ha az V. fõcsoport többi elemeivel tesszük ugyanezt? -Nitrogénnél semmi, a fõcsoport többi elemébõl sav lesz, miközben a "támadó" sav redukálódik.

Mi történik ha szénre (C) savat öntünk? -Semmi. Az elemi szén nagyon ellenálló. És mi történik akkor ha az V. fõcsoport többi elemeivel tesszük ugyanezt? -Nitrogénnél semmi, a fõcsoport többi elemébõl sav lesz, miközben a "támadó" sav redukálódik.
A kérdező hozzászólása: *IV. fõcsoport rosszul írtam... mi történik ha a IV. fõcsoport elemeire öntünk savat?
az ón feloldódik savakban, Sn(II)-sók keletkeznek
A szilíciumot ásványi savakban fel tudod oldani. Az ón eléggé érdekes, mert forrón, sósavban oldódik. A salétromsav viszont nem oldja, mert metaónsav keletkezik. Az ólmot viszont forró salétromsavban lehet feloldani, a sósav azért nem oldja jól, mert az ólom-klorid rosszul oldódik. A germániumról nem sokat tudok, de szerintem sósavban valószínûleg oldódik. A szilicium és a germánium ezenkívül lúgokban (pl. nátrium-hidroxid) oldódik, fõleg ha tömény és forró.

Igényt tartanátok a törvényben előírt 20%os gyerektartásra, ha az exetek több, mint 500. 000Ftot keresne?

Vagyis több,mint 100.000Ft lenne a havi gyerektartás.

Legjobb válasz: A bíróság nem állapít meg extra magas összegû gyerek tartást.Természetesen ha apuka jól keres jól él,akkor több a díja,de ha mondjuk keres 2 millát,akkor abból nem kap az anya 20%-ot,csak ha az apa is így gondolja.Van egy felsõ határ,aminél többet nem állapítanak meg,bármennyit keres az apuka.Azért lássuk be ez jogos is,mert sokan kihasználnák.Egy lelkiismeretes jó apa amúgy is törõdik a gyerekével,költ rá a tartás díjon felül is.A lényeg,hogy a gyerek maradjon az apjával is jó kapcsolatban,és a szülõk között is legyen normális a viszony.Sokan úgy gondolják válás után már csak az anya feladata felelõssége a gyerek,pedig ez nem így van.Õ közös felelõsség marad,akirõl közösen kell(kellene sok esetben)a válás után is gondoskodni.De kulturált intelligens embereknek ez nem jelent problémát.Akkor van gond,ha az egyik fél,vagy egyik sem az.

A bíróság nem állapít meg extra magas összegû gyerek tartást.Természetesen ha apuka jól keres jól él, akkor több a díja, de ha mondjuk keres 2 millát, akkor abból nem kap az anya 20%-ot, csak ha az apa is így gondolja.Van egy felsõ határ, aminél többet nem állapítanak meg, bármennyit keres az apuka.Azért lássuk be ez jogos is, mert sokan kihasználnák.Egy lelkiismeretes jó apa amúgy is törõdik a gyerekével, költ rá a tartás díjon felül is.A lényeg, hogy a gyerek maradjon az apjával is jó kapcsolatban, és a szülõk között is legyen normális a viszony.Sokan úgy gondolják válás után már csak az anya feladata felelõssége a gyerek, pedig ez nem így van.Õ közös felelõsség marad, akirõl közösen kell(kellene sok esetben)a válás után is gondoskodni.De kulturált intelligens embereknek ez nem jelent problémát.Akkor van gond, ha az egyik fél, vagy egyik sem az.
Természetesen, ha meg tudnánk úgy állapodni, akkor igényt tartanék rá. Esetleg nyitnék egy külön számlát a gyermek nevére, így amit nem költenék el, azt a pénzt ott gyûjteném és végül így is õ kapná meg! A gyermektartás végülis a gyereknek jár, miért ne igényelnéd neki a lehetõ legmagasabb összeget?
Igen, igényt tartanék, és azon nyomban nyitnék neki egy számlát, amiben szépen rakosgatnám a zsetont neki. Egyszer vélhetõen még hálás lesz érte.
Hát, az lehet, hogy rak félre pénzt, viszont kérdés kinek. Mihelyst felbukkan egy barátnõ, lesz "helye"annak a pénznek. Szerintem írd össze mit szeretnél a gyereknek(sport, nyelv, önképzés stb)aztán magyarázd el apunak, hogy ez sokkal jobb befektetés a gyermek jövõrére nézve.Ráadásul, ha õ fizeti be, látja is mire megy el a pénze!
Természetesen igényt tartanék, nem tudhatod mit hoz a jövõ, és majd te ha akarsz félreraksz ebbõl a pénzbõl a gyereknek, ha jut félrerakásra. Semmilyen esetben errõl ne mondj le, fõleg hogy emellett a kereset mellett nem fog éhezni emiatt.
Igényt tartanék a gyerek miatt, és én is ami marad azt félreraknám. Milyen jó lesz az majd ha vmiért szüksége lesz rá. Akár továbbtanulás, bármi.
Ami jár az jár.Egyik unokatestvérem is havi 100.000.-et fizet az exének 1 gyerek után már évek óta, pedig õ csk 450.000.-et keres.Õ ajánlotta fel, így egyeztek meg. Ha pedig a volt párod így vélekedik és nem bíztok már a közös gyereketek jövõje miatt sem egymásban, akkor kössetek a gyerek nevére egy életbiztosítást mondjuk havi 50.000.- Ft-tal és a te bankszámládról inkasszóztasd ezt a havi 50.000.-Ft-ot(hogy apuka megnyugodjon)és akkor apuka így tudni fogja, hogy miután átutalta a te számládra a havi 100.000.-et, abból 50.000.- a gyerek jövõjének az alapja.Vagy lehet még takarékbetétkönyv is (évente 1x megmutatod apukának, hogy betetted rá a pénzt)de jelenleg a 8 éves futamidejû Fundamentára van a legnagyobb kamat az állami támogatás végett, így az a leg-hozambiztosabb.Szerintem....
Természetesen. Így több mindent megengedhetek a gyerekemnek, mármint az oktatásában, neveltetésében. És majd én félrerakom a gyereknek a maradékot, apuka csak nyugodjon meg és kész. Nincs beleszólása, nem kell vele ilyen dolgokról alkudozni.
Nem kerül ennyibe egy gyerek? Ha komolyabban sportol az heti 5-6000, ebben nincs a felszerelés, meg hogy elcipeled(a lányomnak havi 20000 a lovaglás)Egy normális nyelvtanár nincs 2000 alatt, viszont már 2 nyelv is lassan kevés... Ha tellik rá, akkor minimum egy táncsuli, ne kelljen téblábolnia egy szalagavatón, esküvõn, bálon. És akkor még nem evett, nem öltöztetted a gyereket, nem is beszélve arról, ha megbetegszik... Szóval persze kevesebbõl is ki lehet hozni egy gyermek eltartását(mondjuk havi 10000-bõl nem), de ha van lehetõség, akkor meg kell adni a plusszokat.Rengeteg elõnyt jelent a késõbbiekben, ha a gyermek meg tud jelenni, elõ tudja adni magát, ráadásul több nyelven beszél...
Szerintem ebben a helyzetben még azt sem lehet mondani, hogy csak a gyerekre költheted , csak az õ kajájára, csak az õ ovijára, stb. ... ugyanis a gyereknek is normális körülmények között kell lakni, tehát ha te pl. a rezsire is költesz abból a pénzbõl, az sem csak a te lakásod, hiszen a gyerek veled lakik abban a lakásban. Mindenképp igényeld hivatalos úton!
3-4 hónapig meglene a pénz, aztán meg "idõvel csak kicsit veszünk el belõle, majd visszarakjuk" alapon szépen felélitek
Csak és kizárólag akkor, ha te nem költenél belõle magadra (az ember hajlamos a pénz hatására rosszul dönteni), hanem az összes pénzt a gyerekedre költöd, ami megmarad azt pedig NEKI félreteszed. Ez egy szerencse, amivel élni kell.
Na ez vicces. Így én is tudnék spórolni. Hülye ne légy hogy bedõlsz az apjának. Ha akar is félretenni a gyereknek fogadd el a 20 %-ot és a munkáltatója utalja át automatikusan a gyerek számlájára ha így jobban érzi magát.
Na ez az.Szemétnek tartják a nõket, de azt nem látják be, hogy sok nõ el van lehetetlenítve azáltal, hogy valóban nincs kire hagynia a gyereket.Apuka csak letejeli havonta a lóvét és 2 hetente hétvégére elviszi a gyereket.Anyuka meg reggel viszi, este hozza, ha beteg felborul minden és még sorolhatnám.
Ragaszkodj a fizetése 20%-hoz, pléne ebben az esetben, amit leírtál. Kérdés, hogy az apuka mennyire van bejelentve, mert az alapján ítélik meg az összeget. És mindenképp hivatalos úton intézd, akkor nyoma is van. Amit 3 órában otthon dolgozol, azt nem lehet többen?
A kérdező hozzászólása: De anyuka nem tud annyit dolgozni, mint apuka, mert anyuka nem tudja kire hagyni a kettejük álltal vállalt gyereket. Amíg apuka megteheti, hogy sokat dolgozik, addig én nem!!!
Én nem tartanék igényt rá. Ha az apuka normális, akkor úgyis a gyermekre költi a plusz pénzt. A gyermeket nem apuka pénzébõl kell felnevelni, hanem a kettõnk pénzébõl. Viszont úgy érzem, hogy havi 200ezer forintot nem lehet elkölteni a gyerekre. Apuka is tegyen félre a gyerkõcnek amennyit gondol, meg anyuka is. De tudom úgyis le leszek pontozva. :-(
Valóban nincs igazatok, nem szabnak meg felsõ határt. Ha annyit keres apuka, a gyerekének is joga van jobban élni, hiszen a gyereke. Simán fizetnek 100.000 Ft-ot gyerektartást.
11.02: Nincs igazad.AZ együttélõ szülõ természetben , míg a külénélõ pénzben köteles gondoskodni a gyerekrõl. Viszont, ha forintosítják mennyibe kerül egy bébiszitter, sofõr, takarítónõ, ápolónõ, magántanár, szakács, akkor tényleg lehet felezni a költségeket. Egyébként van, aki fizeti a bírósági döntés alapján a havi 80-110-et.Olyan törvény nincs, hogy max.50000-et lehet fizetni. Az exnek tényleg nincs köze, hogy mennyit keres a volt férj, viszont a gyermekének annál inkább!Törvény mondja ki, hogy nem kaphat kevesebb egyik gyermek, mint a másik, hiába él másik szülõnél. Azonkívül 100000 ft-ot simán rá lehet költeni egy gyermekre úgy, hogy abban semmi hülyeség nincs.Viszont tud belõle tanulni, mûvelõdni, egészségesen élni.Vagy van olyan szülõ, aki nem ezt szeretné a gyermekének?
Minél nagyobb lesz a gyerkõc, annál többet kell majd rá költeni! Nem árt, ha lesz egy kis tartaléka! Ha a bíróság annyit ítél meg, akkor annyi, nincs min alkudoznia, hogy õ teszi-e félre vagy te.
Törvény szerint NEM JÁR ilyen fizetésnél a 20%. Az ajánlás, azonban extra magas fizetés esetén a bíróság forintosít, nem százalékosít. Forintösszegben pedig kb. 50e Ft-ot fog reálisan megítélni a bíróság. Ennél nem többet, mert nem igaz az, hogy "ennyi jár". Ha apuka önként nem vállal többet, akkor nem KELL neki többet fizetnie bírósági határozat alapján.
A kérdező hozzászólása: Az apuka azt mondja majd õ tesz neki félre pénzt én meg kapok egy szerényebb gyerektartást, de én az õ spórolási képességeire inkább nem hagyatkoznék.
Miért van mindenki kiakadva azon hogy ez mennyi pénz? Az a gyerek hol lakik, ki fizeti a rezsit, az ételt, az ovit? A gyerektartás nem csak arra van hogy új cipõt kapjon a gyerek. Egy bevásárlás 10 ezer a hétvégén és alig veszek pár dolgot. Manapság 100 ezrek kellenek ahhoz hogy nagy lábon éljen valaki.

Laborleleten mit jelentenek az alábbi rövidítések, és mi van akkor ha ez több, vagy kevesebb?

A férjem és én is voltunk vizsgálaton, háziorvos küldött el minket. Mindkett?nknek más miatt, de vérvétel, és vizelet is volt a vizsgálaton. Ma mentem a leletekért, és mindkett?nkén voltak + és - jelek is. Ezeket most begépelem, Gondolom ezek eltér?ek a normáltól.

Legjobb válasz: Neut és Eo: fehérvérsejtek-nem fontos Koleszterin magasabb:még nem gond Vas kicsit több Ossz fehérje több kicsit diétázni kell,de semmi nagy gond Férj: MCHC:vörösvértestek :nem kell vele foglalkozni Koleszterin itt is kicsit több,de még nem gáz Tg és HDL-bõl:a vérzsírok aránya nem jó,vigyáznia kell,mert érelmeszesedés,lerakódás lehet a vizeletben a fehérje lehet kis felfázástól, de lehet az ondótól is-abban is van A többit bízzuk a dokira, Õ tudja a legjobban-én csak nõvér vagyok.OK? De semmi komoly, nem kell aggódni.

Neut és Eo: fehérvérsejtek-nem fontos Koleszterin magasabb:még nem gond Vas kicsit több Ossz fehérje több kicsit diétázni kell, de semmi nagy gond Férj: MCHC:vörösvértestek :nem kell vele foglalkozni Koleszterin itt is kicsit több, de még nem gáz Tg és HDL-bõl:a vérzsírok aránya nem jó, vigyáznia kell, mert érelmeszesedés, lerakódás lehet a vizeletben a fehérje lehet kis felfázástól, de lehet az ondótól is-abban is van A többit bízzuk a dokira, Õ tudja a legjobban-én csak nõvér vagyok.OK? De semmi komoly, nem kell aggódni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, akkor megpróbálpk egy kicsit diétásabban fõzni, és egy kis mozgást beiktatni mindkettõnknek.

Ha az egyetem végén, valakinek azért van több többletkreditje (180+18nál vagy 300+30nál több) mert egy tárgyat többször kellett felvennie, azért is fizetnie kell, vagy csak azért, ha több szabadon választhatót vett fel?

Legjobb válasz: Egy tárgyat akkor kell többször felvenni, ha megbuksz belõle elsõre. Ha megbuksz, akkor nem kapod meg a kreditet. Tehát felvehetsz 10-szer is egy tárgyat, kredit csak egyszer jár érte, abból nem lesz többletkredit.

Egy tárgyat akkor kell többször felvenni, ha megbuksz belõle elsõre. Ha megbuksz, akkor nem kapod meg a kreditet. Tehát felvehetsz 10-szer is egy tárgyat, kredit csak egyszer jár érte, abból nem lesz többletkredit.
A kérdező hozzászólása: jó akkor többet, és egyébként nem csak két kredties tárgyak vannak vannak a világon... érthetõ volt szerintem, hogy mire vonatkozik a kérdés.
A kérdező hozzászólása: tanulmányi és vizsgaszabályzatban ugyanis nem teljesített, hanem felvett kreditrõl van szó.
Ez egyetemenként, sõt, karonként változó lehet. Én pl 210 helyett 280-at teljesítettem, de utána jártam már elõre, hogy ugye nem kell fizetni. Nálunk a TVSZ-ben is teljesített kreditrõl van szó, ilyen formán nem jogos hogy leoltod az elsõt, mert pl én is ezt mondtam volna. De ha már a TVSZ-t ismered akkor igazán tovább olvashatnád, mert abban le van írva a kérdésedre a válasz.
nálunk a felvett kredit számít. szóval ha újra kell felvenned egy tárgyat az már túlteljesítés.

Ha torrenten egyszerre több fájlt töltök, növelhetem e az egyik letöltési sebességét azzal, ha a többit addig szüneteltetem?

Legjobb válasz: Van a sávszélesség ugye. Ha több fájlt töltesz, akkor a sávszélesség eloszlik közöttük. Mert ez így logikus. Na mi a helyes megfejtés?

Van a sávszélesség ugye. Ha több fájlt töltesz, akkor a sávszélesség eloszlik közöttük. Mert ez így logikus. Na mi a helyes megfejtés?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!