Találatok a következő kifejezésre: Ha az szeretném (2565 db)

Milyen számot kell beírnom, ha azt szeretném, hogy a telefonomon a hangposta jelentkezzem ha nem vagyok elérhető? Most át van írányítva ez a telefonom, de szeretném itthon hagyni. T-mobil, kártyás.

Legjobb válasz: Akkor a t-mobile hangposta számát kell beírnod. De fogod, és a hívásátirányításnál bekapcsolod, hogy hangpostára kapcsoljon, ha nincs válasz.

Akkor a t-mobile hangposta számát kell beírnod. De fogod, és a hívásátirányításnál bekapcsolod, hogy hangpostára kapcsoljon, ha nincs válasz.
A kérdező hozzászólása: Pont ez a probléma, hogy nem tudom a számot. A telefon magától nem írja ki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!!!!! Nagyon aranyosak vagytok! :)
+36309888444

Angol sorozatot felirattal, vagy inkább anélkül nézzek, ha azt szeretném, hogy jobban megértsem a beszédet?

Amerikai sorozatokat már néztem angolul felirattal, és anélkül. Felirat nélkül is megértettem azokat, amiket már láttam egyszer.

Legjobb válasz: Elõször használd az angol feliratot, egy pár rész erejéig. Ezalatt megszokod a színészek hangját, intonációját, megtanulsz jópár gyakran használt kifejezést esetleg. Utána legyen ott a feliurat, de hacsak lehet, ne nézd. Én úgy szoktam, hogy csak az utolsó pillanatban kukkantok oda, ha nem értettem pontosan. Vagy ha van idõ, ellenõrzésképp, hogy jól értettem-e. Ezt megint csináld egy pár résznél. Ezután pedig mehet felirat nélkül. Ha nem értesz valamit, lépj vissza, és hallgasd meg újból. Azt fogod észrevenni, hogy egyre kevesebbet kell visszalépni. Én a Mentalistát és a Férjem védelmében címû sorozatokat néztem így, évad végére maximum egyszer-kétszer kellett megállítani. De ehhez maximális csend és nyugalom kell nekem, amikor a család alszik. Ha kikapcsolódásképp nézek sorozatot, akkor felirattal teszem.

Elõször használd az angol feliratot, egy pár rész erejéig. Ezalatt megszokod a színészek hangját, intonációját, megtanulsz jópár gyakran használt kifejezést esetleg. Utána legyen ott a feliurat, de hacsak lehet, ne nézd. Én úgy szoktam, hogy csak az utolsó pillanatban kukkantok oda, ha nem értettem pontosan. Vagy ha van idõ, ellenõrzésképp, hogy jól értettem-e. Ezt megint csináld egy pár résznél. Ezután pedig mehet felirat nélkül. Ha nem értesz valamit, lépj vissza, és hallgasd meg újból. Azt fogod észrevenni, hogy egyre kevesebbet kell visszalépni. Én a Mentalistát és a Férjem védelmében címû sorozatokat néztem így, évad végére maximum egyszer-kétszer kellett megállítani. De ehhez maximális csend és nyugalom kell nekem, amikor a család alszik. Ha kikapcsolódásképp nézek sorozatot, akkor felirattal teszem.


Ha azt szeretném, hogy egy bizonyos sebész műtse a kisfiam, nem magánrendelés keretében, hanem a kórházban, akkor az már felfogadásnak számít és fizetni kell?

Megérdeklődném előre, mikor lesz éppen beosztva a kórházban a szakrendelésen, és ott beszélnénk meg egy műtéti időpontot. Ez ugye nem olyan mint a szülés, hogy bármikor beindulhat, hanem be tudná osztani olyan napra amikor úgyis dolgozik. Vagy ha ragaszkodok egy személyhez akkor az már felfogadás?

Legjobb válasz: Nyilván ha szakrendelésre mész, akkor nem kötelezõ fizetned. A szülésért sem kell fizetned, ha az sztk-ba mész... Az más kérdés, hogy ha kifejezetten egy dokit akarsz, és neked nem felel meg más, akkor igazán illik meghálálni.

Nyilván ha szakrendelésre mész, akkor nem kötelezõ fizetned. A szülésért sem kell fizetned, ha az sztk-ba mész... Az más kérdés, hogy ha kifejezetten egy dokit akarsz, és neked nem felel meg más, akkor igazán illik meghálálni.

Milyen tornával kezdjek ha azt szeretném ha előbb a zsír indulna meg rólam?

6-7 kg-ot szeretnék leadni, mint minden n?nek, nekem is a fenekemen, combomon és a hasamon van lerakodva a felesleg. Milyen tornát ajánlanátok?

Legjobb válasz: itt egy videó: ez jó nagyon :D én is csinálom és jó.. igaz izomláz garantált,de jó nagyon :D tapasztalat :) http://metalozott-testek.blogspot.it/2012/04/zsiregetes-fels.. itt egy torna,lent. elég ha elõször 30-at csinálsz.. szval csak a felét mindennek :D bele halsz szinte. de csináld végig :) sok sikert! ÉN most cisnáltam meg kb 10 perce:D

itt egy videó: ez jó nagyon :D én is csinálom és jó.. igaz izomláz garantált, de jó nagyon :D tapasztalat :) http://metalozott-testek.blogspot.it/2012/04/zsiregetes-fels.. itt egy torna, lent. elég ha elõször 30-at csinálsz.. szval csak a felét mindennek :D bele halsz szinte. de csináld végig :) sok sikert! ÉN most cisnáltam meg kb 10 perce:D
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszod, máris nézem az oldalt!:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen neked is kedves második a válaszod! Akkor az étkezéseimen kellene valahogyan változtatnom, és mellé a torna....Huhh, csak hirtelen hogyan is kezdjek neki?:-) (Láttam, hogy valaki lefelé pontozgat....nekem mindegyik válasz a segítségemre van, ment a felfelé pont!)

Ti mit szólnátok ahhoz, ha a párotok/férjetek édesanyja beleszólna abba, hogy a fiának milyen legyen a haja? Ha azt szeretné, ha olyanra vágatná, ami neki is tetszik?

A történet lényege az, hogy tavaly vettünk egy hajvágót, s azóta én vágom a párom haját.Jól megcsinálom neki, mivel az anyján kívül mindenkinek tetszik.

Legjobb válasz: Én elmesélnék neki néhány anyósviccet.

Én elmesélnék neki néhány anyósviccet.
A kérdező hozzászólása: Mondtam én már neki mindent, mindenhogy, de nem érdekli. Én még jobban is kiállok magunkért, mint a párom, mert õ kicsit tart az anyjától, aki ilyenkor olyan, mint egy vulkán! Ja és a párom kopaszodik, meg elég ritka a haja.S mondtam anyósomnak, hogy ez nem lesz jobb, s hajbeültetést nem tudok csinálni. Ugyanis abba is belekötött már, hogy ha így vágom, akkor jobban látszik, hogy kopaszodik. Egyszer elhatároztuk, hogy megnöveszti a párom a haját. De nem sokáig jutottunk, mert türelme se volt már, amikor úgy állt neki, mint Pumuklinak:)
Hála Istennek férjemnek a haját nem após vágja (aki ugye mindig mindenhez ért, és mindenkinél mindent jobban tud), hanem meló alatt kiugrik fodrászhoz. Fiatal csaj, jól nyír. Oldalt és hátul kicsit felnyírja, nekem nagyon tetszik így. Mikor anyja elõször látta, azt mondta, neki így nem tetszik (pedig semmi extra, férjem amúgy is olyan visszafogott, a haja is, de nekem nagyon bejön), én mondtam, hogy szerintem meg így nagyon jó. Azóta nem forszírozza. Mondd meg neki, hogy szerinted nagyon jó, és egy férfi 30 évesen már nem anyukának akar tetszeni....:) Persze kedvesen mondd.
A kérdező hozzászólása: Ez nem azért lehet, mert az egykori férjüket látják a fiukban?
A kérdező hozzászólása: Akkor úgy látom, nem vagyok egyedül ezzel a problémával!:)
nálunk is hasonló a szitu. a férjemnek hosszú haja volt évekig...amit imádtam, de mivel korpás volt mint az állat és a hosszú haja miatt nehezebben lehetett kezelni a dolgot, levágtam neki rövidre... nah, azóta anyósom folyamatosan mondja a férjemnek, hogy "jaj, Pistikém, növeszd már meg a hajad! nekem úgy tetszettél!"... korpa ide vagy oda, semmi nem számít... :D
A kérdező hozzászólása: Sókristály!Igazad van! Mindig engem talál meg, mert talán én vagyok olyan hülye, hogy meghallgatom. A fia simán nem foglalkozik vele.
Ha nem lehet elütni poénnal, akkor egyszerûen ne szállj ringbe. Nem a t hajad, nem a te anyukád, ez kettejük dolga. Ha anyósod téged talál meg, csak annyit mondj, hogy beszélje meg a fiával, mert a fia szokott téged hajvágásra kérni. Had rendezzék ezt le Õk ketten.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz! Én is mondtam neki, hogy nem neki kell, hogy tetsszen, hanem a páromnak, meg nekem. Válasz: -Nem érdekel, ocsmány, ahogy kinéz.Nekem akkor se tetszik S rikácsol. Páromnak tetszik.Igaz én mondtam neki, hogy menjen inkább fodrászhoz, de õ azt akarja, hogy én vágjam, mert minek költsük erre a pénzt.
Khm...én anyukám is bele akar szólni, hogy milyen legyen a hajam. (ez túl sötét, ez túl rövid, ez túl tépett) És tudod, hogy ere mi a reakcióm? [email protected] A lényeg az, hogy én jónak látom, szerintem dögös, nekem tetszik. Anyu pedig raplizhat, majd idõvel megszokja. Szóval a lényeg az, hogy állj ki magadért. De itt nem is fõleg rólad van szó, hanem a férjedrõl. Ha õ olyan nagy felnõtt férfi, akkor állítsa le a kedves mamát. Ha meg neki sem tetszik a haja, akkor mondja meg neked. Nem kell ebbõl olyan nagy problémát csinálni, egyszerûen csak fenõtt módjára kell viselkednie.
Én elpoénkodnám a helyedben. Ilyen marhaságon nem érdemes vitatkozni. Nálunk is volt hasonló helyzet. Férjemnek már akkor hosszú haja volt, amikor megismertem. Az anyukája rosszul volt tõle, nekem viszont nagyon tetszett. Amikor összeházasodtunk, gyakran mondta, hogy neveljem már meg, mert hülyén néz ki ezzel a hosszú hajjal. Nevetve mondtam neki, hogy neki sem sikerült, én meg sem próbálok nála ügyesebb lenni.
Megint egy olyan álprobléma, amin lehet csámcsogni, százszor megrágni, de igazából nagyobb a füstje mint a lángja. Megmondhatod az anyósodnak, hogy nem kényszeríted a fiát, hogy te nyírd a haját, felõled nyugodtan elmehet a fodrászhoz.Kb. ennyivel lehetne lezárni, ezeken a mondatokon meg max. röhögnék egyet.
a párod mama pici fia, beszélj vele hogy állítsa le mert megkeseríti az életeteket. te is nyugodtan kiállhatsz magatokért, nem az anyósoddal akarsz együtt élni nem gáz ha nem vagy jóban vele (általában így van).
Én eleve annyira jelentéktelennek tartanám ezt a dolgot, hogy egy betût se pazarolnék erre.
Mondd ezt neki: Még szerencse, hogy nem õ a férjed!
Nem százas a nõ az tuti. Én nem az a fajta természet vagyok, aki ezt el tudná poénkodné. Felszaladna a vérnyomásom az tuti. Nem állnám meg szó nélkül. És a férjed ezt eltûri? Mert elég furcsa. Mondjuk nem...Az én férjemmel is elég érdekes hangnemben tud beszélni az anyja, mégsem szól rá.

Ha azt szeretném leírni, hogy negyediktől, azt hogy kell leírni?

4-től? 4.-től? vagy 4.től? előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Ha a sorszámnév nem évet, vagy napot jelöl, akkor kell a pont és a kötõjel is. 4.-es tanuló Szerintem a te kérdésedre is ez lehet a válasz: 4.-tõl Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, ha még nem ismered: A felsorolás után még találsz helyesírási szabályokat. http://www.magyarhelyesiras.hu/gyakori_hibak.php

Ha a sorszámnév nem évet, vagy napot jelöl, akkor kell a pont és a kötõjel is. 4.-es tanuló Szerintem a te kérdésedre is ez lehet a válasz: 4.-tõl Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, ha még nem ismered: A felsorolás után még találsz helyesírási szabályokat. http://www.magyarhelyesiras.hu/gyakori_hibak.php
Így van, ahogy az elsõ válaszoló leírta. De azért én megpróbálom kicsit másképp elõadni. ;) 1. Kötõjel mindenképpen kell, így a 3. variációd kiesik. 2. A sorszámnevek jelölése alapesetben: tõszámnév + pont; tehát a 2. variáció lenne helyes; és valószínûleg tényleg erre gondoltál, azaz "4. osztálytól" --> 4.-tõl. 3. Ha esetleg mégis dátumra gondoltál volna, az helyesen kimondva "negyedikétõl"; a leírásakor pedig nem teszünk pontot, viszont kétféleképpen is írhatjuk: "4-tõl" vagy "4-étõl". Bõvebben lásd itt: http://hu.wikisource.org/wiki/A_magyar_helyes%C3%ADr%C3%A1s_.. Üdv. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, amúgy azt szerettem volna leírni, hogy a negyedik(rész)tõl. de akkor azezek szerint az 4.-tõl.köszönöm mégegyszer:)

Milyen témákról érdemes beszélgetni egy nemrég megismert fiú baráttal, ha azt szeretném, hogy megerősödjön a baráti kapcsolat?

Legjobb válasz: Ha még keveset, vagy semmit nem tudsz róla, bátran kérdezz rá az érdeklõdési körére. Ha tõled távol áll, valld be õszintén. A beszélgetés így is, úgy is be fog induni. A fontos, hogy érdekeljen benneteket, amit a másik mond.

Ha még keveset, vagy semmit nem tudsz róla, bátran kérdezz rá az érdeklõdési körére. Ha tõled távol áll, valld be õszintén. A beszélgetés így is, úgy is be fog induni. A fontos, hogy érdekeljen benneteket, amit a másik mond.
A kérdező hozzászólása: Úgy igazából tízes skálmában hetes szinten ismerem, ha így lehet fogalmazni. Azért szeretném, ha még közelebbi barátok lennénk, mert kölcsönösen nagyon bírjuk egymást. :)

Ha azt szeretném hogy fekvenyomásban 60kg-mal 22-25x menjen mit ajánlottok? Ha 60kg-mal szériázok sokat vagy esetleg nagyobb súly kevesebb nyomással? (jelenleg 12-15 megy. )

Legjobb válasz: 22-25ig nem mennék fel feltétlen, inkább emelnék a súlyon. Mondjuk ha megy 4*15ös széria, akkor azért 20körül tudnál nyomni már.

22-25ig nem mennék fel feltétlen, inkább emelnék a súlyon. Mondjuk ha megy 4*15ös széria, akkor azért 20körül tudnál nyomni már.
A kérdező hozzászólása: fizikai felvételire lenne ez szükséges
izomtömeg növeléshez 8-10-12 es ismétlésszám kell. erõ növeléshez 4es ismétlésszám..

Merre célszerű lenni és mit érdemes csinálni ha azt szeretném hogy leszólítsanak a férfiak?

Legjobb válasz: én azt hittem, hogy a férfiakban benne van a vadászösztön és fényesíti az egójukat, ha õk maradnak a férfi szerepben... legalábbis az én férjem még ilyen... neki nem jött volna be, ha én szólítom õt le, kezdeményezek. A férfi választ a nõ dönt. (25 L)

én azt hittem, hogy a férfiakban benne van a vadászösztön és fényesíti az egójukat, ha õk maradnak a férfi szerepben... legalábbis az én férjem még ilyen... neki nem jött volna be, ha én szólítom õt le, kezdeményezek. A férfi választ a nõ dönt. (25 L)
kezdeményezz te? Hidd el, a férfiak 80%-a odalenne, a nem csak õ rá maradna a kezdeményezés rész. A nõknek ugyanannyi joguk van kezdeményezni, mint a férfiaknak, ám a mai világba eléggé sok a félõs férfi, aki alapjáraton egy megbízható, és rendes ember. Nahmost, mindkét fél vár, akkor abból semmi sem sül ki, nemde?
vegyél fel latexruhát
A kérdező hozzászólása: hát, most az lenne a lényeg hogy olyan pasit keresek aki nem fél leszólítani. a félõsekkel megszívtam már, és sokkal jobban bejön ha a pasi kezdeményez.
nézd, a bunkóbbaknak nem kell smemi ahhoz hogy leszólítsanak.
Írj egy privit, és dugjunk! 33/f


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!