Találatok a következő kifejezésre: Ha az szeretnék saját (38 db)

Magánválalkozo vagyok és a saját nevem szerint vagyok a hivatalba beregisztrálva! Szeretnék netes oldalt készitetni! Az nem probléma ha nem a saját nevem az oldal neve?

Legjobb válasz: Ha szabad a domain, akkor bejegyezheted. De azért én elgondolkodnék, hogy valóban a neved lesz a honlap név és nem arról szól amit csinálni fogsz? Én a találati listán inkább az ingatlanatiras.hu-ra kattintanék, ha ingatlan átírást szeretnék, mint kovacszoltan.hu-ra. Van módszer a domain név választásnál amivel megtudhatod, hogy amivel foglalkozol azok közül a szavak közül melyiket havonta hányan keresik. Inkább ilyen szót keress... Ha több téma van, akkor több domain! Hidd el a google is jobban szereti, ha valaki nem kazánkovács és nõgyógyász is egyszerre. (És egyáltalán nem mindegy, hogy hány vevõt küld feléd a google!)

Ha szabad a domain, akkor bejegyezheted. De azért én elgondolkodnék, hogy valóban a neved lesz a honlap név és nem arról szól amit csinálni fogsz? Én a találati listán inkább az ingatlanatiras.hu-ra kattintanék, ha ingatlan átírást szeretnék, mint kovacszoltan.hu-ra. Van módszer a domain név választásnál amivel megtudhatod, hogy amivel foglalkozol azok közül a szavak közül melyiket havonta hányan keresik. Inkább ilyen szót keress... Ha több téma van, akkor több domain! Hidd el a google is jobban szereti, ha valaki nem kazánkovács és nõgyógyász is egyszerre. (És egyáltalán nem mindegy, hogy hány vevõt küld feléd a google!)
Jézusom, ennyire nulla marketingtudással ne kezdj bele semmibe! Bele fogsz bukni! Ne csináld!
Kedves 2/2! Te egybõl mindent tudtál a marketingrõl? Ugye nem? Mindenkinek el kell kezdeni valahol. És egy domain reg nem olyan nagy bukta, ha mégsem jönne össze... Szóval szabad belekezdeni, de rengeteget kell tanulni hozzá. Ha válaszainkkal segítjük (1/1) a kezdõt, akkor könnyebben jut elõre.

Sims2-höz szeretnék saját magam bútorokat készíteni. Magyar program neve érdekelne . Vagy ha nincs magyar akkor angol. És egy olyan oldal ahol leírják hogyan tudom kezelni/használni a programot. Mert nem értek az ilyenekhez?

Értelmes válaszokat kérnék.

Legjobb válasz: http://shop.pcdome.hu/covers/5999540527182.jpg És itt a leírás: http://www.simshungary.hu/lexikon.php?cikkid=1681 Nem tudom, hogy milyen, mert nekem nincs, de biztos jó.

http://shop.pcdome.hu/covers/5999540527182.jpg És itt a leírás: http://www.simshungary.hu/lexikon.php?cikkid=1681 Nem tudom, hogy milyen, mert nekem nincs, de biztos jó.
A kérdező hozzászólása: oldal is kéne ahonnan le lehet tölteni.

HTM M1 telefonról szeretném azt megkérdezni, ha segítene valaki, hogy kell beállítani rajta, ha netezni szeretnék, mert csak a WIFI mûködik, a saját mobilnetem nem tudom beállítani?

Legjobb válasz: Kínai hulladék esetén örülj egyáltalán hogy ennyire "mûködik". A szolgáltató TALÁN be tudja állítani.

Kínai hulladék esetén örülj egyáltalán hogy ennyire "mûködik". A szolgáltató TALÁN be tudja állítani.
A kérdező hozzászólása: Pár ismerõsömnek simán mûködik minden, csak én vagyok ilyen szerencsétlen, h ez nem.
vagy õk kicsit jobb fost vettek
Próbáltad már az APN-t alapértelmezetre vissza álítani? Talán segithet.

Ha a sötétbarna hajamba világosabb tincseket szeretnék saját kezűleg készíteni, vegyek szőke hajfestéket? Az majd befogja nagyjából?

mert leszivatni fodrásznál egyáltalán nem áll szándékomban

Legjobb válasz: Nagyjából igen, az nem mindegy hogy hogyan, mert lehet a szõkétõl csak vöröses lesz. Az is lehet hogy más színû lesz a teteje mint az alja. Ezt elõre nem lehet tudni.

Nagyjából igen, az nem mindegy hogy hogyan, mert lehet a szõkétõl csak vöröses lesz. Az is lehet hogy más színû lesz a teteje mint az alja. Ezt elõre nem lehet tudni.
Elõször le kell szõkíteni, vegyél szõkítõt+hidrogént, meg egy szõke hajfestéket. Szõkítés után meg mehet a festés.

Ha az Unióból szeretnék saját boltba csokoládét behozni (tehát továbbértékesítésre , ahhoz milyen engedélyek szükségesek?

Legjobb válasz: közösségi adószámot kell kérned, az tuti, hogy más engedély kell-e azt nem tudom

közösségi adószámot kell kérned, az tuti, hogy más engedély kell-e azt nem tudom
Ha Magyarországon amúgy "megvan az iparod", akkor az nem igazán oszt vagy szoroz, hogy honnan van a csoki (Unión belül a honnan!) A közösségi adószámot ki kell váltanod, de ez nem kerül semmibe. ÁFA-t itthon fizetsz, külföldön nettót. További "költséged" nincs. [Tehát nincs vám és ilyesmi.]
Szeretni vkit v vmit nem szégyen, ne foglalkozz másokkal. :)
Ezt miért gondolod? Csak mert egy mszp-s, lmp-s, jobbikos, DK-s, fideszes ugyan úgy lehet jó hazafi és igaz magyar! Ez nem függ a pártbeli beállítottságtól! Sõt! A szélsõség meg azt jelenti hogy útálsz más nemzeteket, nyugatot, zsidót vagy másokat mert felsõbbrendûnek és jobbnak gondolod náluk a magyart! Vagyis van az építõ, konstruktív magyar hazafi és a romboló, gyûlölködõ, a nemzetet szétszakító magyarkodó! Aki az összefogásért küzd azt bármiben segítem! Aki gyûlölködik és szét akarja szakítani a nemzetet azt elítélem!
a kérdezõ arra gondol, hogy aki Nagymagyarországos pólóban járkál, mert szereti a hazáját, azt egybõl lenácizzák anélkül, hogy bármit is tudnának az illetõrõl
"a kérdezõ arra gondol, hogy aki Nagymagyarországos pólóban járkál, mert szereti a hazáját, azt egybõl lenácizzák anélkül, hogy bármit is tudnának az illetõrõl" Azért náci - szerintem - aki "nagymagyarországos" pólóban virít, mert ezzel elvitatja más népek függetlenségét. Hogy csak egyet mondjak, a szélsõjobbosok által is "imádott" horvátokét. Márpedig Horvátország része a régi Magyar királyság területének...
Csak a bulvár-média szerint és a liberáltak hangoztatják még ezt.
a zsidó és a cigány utálat nem egyenlõ a nácizmussal, a youtubeon több top 10-es listát láttam a világ legutáltabb országairól, Izrael vagy elsõ vagy második helyen volt és a videó értékelése 70-80%-ban pozitív volt, a cigányokat meg egész Európában utálják, errõl ennyit
Nézzük logikai kronológiákkal levezetve. Mi az amit megakadályozhat ha az adott lokalitásban nagy az összetartás és a társadalom érdekeinek szem elõtt tartása? Kik azok akik érdekeltek a nagy internacionalizmus és globalizmus elterjedésében, miközben ha az érdekeik úgy kívánja az individum a szentség? Kik azok akik jelen vannak nagy számban minden földrészen és a kapcsolatrendszereikkel illetve a kultúrájukból adódóan a bizalmi kontakt csak is beltenyészet lehet? stb stb Nem kell senkit megnevezni, csak meg kell vizsgálni hogy a nacionalizmus kiknek és minek áll az útjában. Le kell szûkíteni a kört azokra akiknek meg van a hatalma mind az anyagiakban mind a kapcsolataikban, mind a médiákban, mind elterjedésben és elhelyezkedésben, hogy a céljaik érdekében akár tömegeket is, minden logikus érv nélkül a saját nemzeti érdekeikkel szembe állítsanak? Találjuk ki együtt hogy kikre , mikre, illenek a feltételek és kik felelnek meg minden követelménynek. Ebben az esetben megkapjuk az indítékot, és a megalapozott gyanút! Persze bizonyítani?, , ??
Az náci, soha nem szeretem õket. Legyél inkább liberális.
Mondjuk Leninre és az utódiara (Jozef Sztálin) mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy liberálisak voltak :D A naccizó, nyünyörgõ trolloknak lövésük nincs, mi az, hogy "szélsõséges", csak mantráznak, sulykolnak, piszkoskodnak. Hitler meg Sztálin, meg Nicholai Caucescou, õk szélsõségesek voltak. Ha valaki a saját hazáját kívánja jobbá tenni, az nem szélsõség. Mellesleg több-kevesebb mészárlás a jó ügyhöz is mindig hozzátartozott, de a történelemkönyveket ugye nem lehet lepontozni...
Felforgatjuk? Ugyan mivel? Azzal, hogy rámutatunk arra, hogy mekkora problémák vannak? Vagy, hogy változást szeretnénk? Ha ez felforgatás, akkor igen. Vagy te is azt hiszed, hogy a liberalizmus azt jelenti, hogy legalizáljuk a drogokat, meg a melegházasságot? Akkor tévedsz, én mindkettõt ellenzem, liberálisként. Én konzervatív liberálisnak vallom magam.
"Ti kedves liberálisok meg felforgattatok egy tökéletesen mûködõ világot !" Milyen tökéletes világról beszélsz? Az 1. és 2. vh. vérfürdõjérõl? Az örmény és zsidó holokausztról? Ez neked tökéletes? Mind-mind a nacionalizmus szélsõséges túlkapásai! Mondjál már nekem példákat, hogy mit forgatott fel a liberalizmus az általad idillinek tekintett múltbéli világban!!
Így van a neoliberális rendszerré a jövõ. Én is ilyen vagyok. Elfogadom a cigány bûnözést, mi közötök van , hogy a cigány lop? Semmi el kell tûrni mert az kisebbség . A melegházasságot s a többi jó dolgot.
Nem, mi nem fogadunk el semmilyen bûnözést. A liberalizmus, addig terjed még másnak nem ártasz a nézeteiddel.
"De amúgy komolyan... miben merül fel ez a felforgatás?" Az 1700-as években elég nyugalmas volt az élet, de akkor kezdtek mozgolódni a titkos társaságok, amelyekbõl elõbújva a legvéresszájubb szocik, komcsik és liberálisok lettek. Milyen lenne ma a világ, ha nem élt volna Martinovics, Kazinczy, Robespierre és társai, Garibaldi, Mazzini, az összes anarchista, Albert Pike, Lev-Davidovics Trockij -Bronstein Marx, Engels, Lenin ? Nem gyilkoltak volna meg királyokat, hercegeket, papokat és sok millió parasztot és munkást. Jobb lett volna, az biztos. Ja, és Nagy-Magyarország is létezne. Hihetetlen mennyi liberális troll nyüzsög itt.
Jaj, de jó lenne a feudalizmus. Hurrá! Az ingyenélõ királyok és papok uralkodnának még mindig rajtunk! Szívva a dolgozó kisemberek vérét. Egyébként látszik, hogy mi a liberalizmust valljuk, ezért nem különösebben zavar, hogy neked más a véleményed, de téged kiakaszt, ha nem mindenki olyan, mint te. Milyen unalmas lenne a világ, ha mindenkinek egyezne a véleménye! Így szép az élet. A szóhasználatotok pedig titeket minõsít. Troll, csótány, korcs stb.
"Ti kedves liberálisok meg felforgattatok egy tökéletesen mûködõ világot !" Ha tökéletes lenne, nem lenne senki benne, aki fölforgathatná. Vagy lehet, hogy csak neked tûnik tökéletesnek, de másoknak nem? De amúgy komolyan... miben merül fel ez a felforgatás?
"Ti kedves liberálisok meg felforgattatok egy tökéletesen mûködõ világot !" Igazad van kérdezõ.
Attól, hogy egy nacionalista csõcselékre szavazol még nem leszel magyar. Mellesleg nálatok a "szereti saját nemzetét, büszke a származására" kb. annyiban merül ki, hogy zsidóztok és részegen kukákat rugdaltok fel a fradi meccs után, közben pedig semmit sem tudtok a magyarságról és a magyar kultúráról. Van kedved beszélgetni az alföldi népi mûvészetrõl? Vagy a XX. századi magyar komolyzenérõl?
Ettõl nem leszel szélsõséges. Hanem attól hogy más népeket kollektíven utálsz.
A kérdező hozzászólása: Ti kedves liberálisok meg felforgattatok egy tökéletesen mûködõ világot ! És miért ?! Csupán hatalmi önzésbõl! Ha valakit sértett a minõsítésem attól elnézést kérek, elragadtattam magam !
Ja az tisztességes, hogy embertársaidat lecsótányozod, mert nem egyezik a te világnézeteddel. Értem!
Leginkább a topikrombolók, és a mindenféle lowlife hobbitrollok számára szélsõséges, hogy aznap is lehessen egy jót kötekedni online. Érvelés az nem megy, de a naccizás annál inkább, Wolfenstein3D-s szaktudásra alapozva.
"Istenem de sok gerinctelen liberális csótány van !" Ilyen válasz után miért csodálkozol, hogy szélsõségesnek titulálnak, hiszen az vagy. A válaszok nagy része viszont hasznos, 1-2 elvetemültet leszámítva.
"zoli7980 válasza: Ezt miért gondolod? Csak mert egy mszp-s, lmp-s, jobbikos, DK-s, fideszes ugyan úgy lehet jó hazafi és igaz magyar! Ez nem függ a pártbeli beállítottságtól! Sõt! Zoli! Nem magával az emberrel van a baj. Nehéz elképzelni hogy bár ki is rosszat akarna a saját nemzetének, szándékosan és minden elõny nélkül. Pedig sokan vannak. Tudod õk azok akiket megvezettek de csúnyán, hiszen hiába az elmúlt 20 év tapasztalata, õk figyelembe sem veszik.
A kérdező hozzászólása: Uram ments meg minket tõlük!!

Elsösorban Férfiaktol kérdezem: valoban azt szeretitek, ha egy nönek van sajàt véleménye, vagy inkàbb bologasson nektek?

Sokan àllitjak, hogy az elöbbit szeretik, de amint egy nö (akàrmilyen finoman adja is elö)sajàt véleménnyel hozakodik elö, vagy szimplàn nem ért mindenben egyet a pàrjàval, màr hisztis picsànak, vagy akaratos tyuknak titulàljàk.

Legjobb válasz: enyitõl még nem elsz hisztis [email protected]

enyitõl még nem elsz hisztis [email protected]
A kérdező hozzászólása: Biztosan nök is csinàljàk ezt, nem hinném, hogy az egyik nem jobb volna a màsiknàl! :) Viszont mivel én nöböl vagyok, csak a férfi viselkedését ismerem (?) egy kapcsolatban. :)
Konyorgom, ne sarkitsuk mar ki nemekre! Aki KAPCSOLATOT akar, az orul, ha velemenye van a partnerenek, akinek csak amolyan alibi a kapcsolat, vagy azert tartja a nojet, hogy legyen kit toszni, meg legyen, aki foz ra, az nem. Forditva is igaz, nok is hajlamosak erre.
10 pont a kérdezõnek. Teljesen egyetértek. Azt mondjátok ti pasik, hogy legyen önálló gondolatunk stb. Ha meg kimondjuk akkor "gyökerek vagyunk", "mi nem értünk hozzá" , "mi ezt nem tudjuk" stb. Most akkor mivan?? :-) Amúgy szerintem kinek a pap, kinek a papné. kinek ez, kinek az jön be. Attól függ a csaj hogy bírja hogy folyton bólogatnia kell mint egy kutyának..
A kérdező hozzászólása: Kavalier, köszönöm, ezen el fogok gondolkozni! ;) Sok boldogsàgot a pàroddal! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vàlaszokat! :) Örülök, hogy tisztelitek az individumot. De tényleg igy tesztek? A pàrom is ezt mondja, mégis ha màst gondolok mint ö(vagy csak nem bologatok neki szorgosan ha mondja a magàét), kiakad... na erre varrjak gombot. Középkoru, tapasztalt hölgyismerösök szerint meg kell tanulnom, hogy legyek az a bizonyos nyak, ami mozgatja a pasik okos kis buksijàt, de nekem nem tetszik a manipulàcio...
Nekem egy kapcsolatban nagyon fontos, hogy a lany, akivel együtt vagyok ne az alarendeltem, hanem egyenrangu tarsam legyen. Ez nem csak attol függ, hogy en hogyan viszonyulok hozza, hanem ahhoz kell, hogy ö is önallo szemelyiseggel, velemennyel rendelkezzen. Ez eddig egyszerüen hangzik, de ami ebben a kulcs, az a kommunikacio. Mindenkinek van sajat velemenye, de kevesen hajlandoak meghallgatni es megfontolni a masik fel mondanivalojat. Nekem semmi bajom nincs azzal, ha tarsam valamiröl mashogy velekedik, hiszen unalmas is lenne, mindenben egyeterteni. Ami igazan szamit nekem, hogy megertsük egymast, felfogjuk, hogy miert latja maskeppen a dolgot a masik. Nagyon sok lany kepes ezt nagyon idegtepöen es minden ertelemtöl megfosztva elöadni. A legnagyobb sertödessel, ha ezzel nem gyöz meg mindenki mast. (Mivel nem ez volt a kerdes, itt most nem terek ki arra, hogy rengeteg fiu/ferfi meg keptelen felfogni, hogy marpedig nem attol lesz igaza, mert rendelkezik golyokkal.) Ha, mint lany meghalgatod a masikat, probalsz nem belevagni, meg akkor is, ha ugy erzed, mar reg megertetted, hogy mit akar mondani a masik es annyira mondanad hozza a magadet. Edzd a memoriadat! Jegyezd meg es majd akkor mond, ha befejezte. Hiszen forditva is ezt varod el. Ez most ilyen verkomolyan hangzik, ahogy irtam, de pl. mi a parommal szerencsere hasonlo humorral rendelkezünk, igy sokszor kikerülhetö a vita. A legjobb lefegyverzes, ha sikerül megnevettetni a masikat. Abban ügyelned kell arra, hogy kisarkithatod, karikaturizalhatod a velemenyet, de ne a szemelyet! Ami különösen tetszik a paromban, hogy nem csak hogy sajat velemenye van, de ezt akar barati tarsasagban is olyan charmosan es inteligensen tudja elöadni, hogy senkinek nem jutna eszebe hülye pi...nak titulalni. Es, hogy minden pasi irigykedjen, aki olvassa: ket diplomaja mellett modellalkattal rendelkezik :P . (Teny, hogy meg van gyözödve rola, hogy marpedig ö igenis jol vezet, de ezen a velemenyen eszervekkel meg nem igazan sikerült valtoztatnom...)
Én kifejezetten szeretem, ha az illetõnek van véleménye, és ki is tudja kultúráltan fejezni magát. A barátnõm is egy szabad akarattal és egyéniséggel rendelkezõ ember, miért kéne bólogatnia? Egy társra van szükségem, nem pedig egy robotra.
Második, ez igaz mindenkire, nem csak a nõkre. A legtöbb ember nem tûri az övétõl eltérõ véleményeket, és ez nemtõl teljesen független.
Az okos ember szereti, ha másoknak is van saját véleményük rajta kívül. Az okos ember ebben lehetõséget lát arra, hogy új dolgokat, új nézõpontokat ismerjen meg. Az ostoba ember nem szereti, ha mások véleménye különbözik az övétõl. Az okos ember szereti, ha a nõjének van személyisége, az ostoba nem. Ha egy okos ember nem szereti, ha a nõjének véleménye van, az feltehetõleg csak azért nevezi a nõjének, és megy el vele ide-oda, mutatja be a családjának, hogy a nõ lefeküdjön vele, vagy hogy éppenséggel ne tartsák búzinak, amiért sosincs nõje, de hogy nemnormális az ilyen egy kapcsolatban, az biztos.
Egy nõ mondja el a véleményét ezzel nincs is semmi baj. Én kifejezetten szeretem. Az a baj, ha ex cathedra nyilatkozik vagyis úgy gondolja, hogy csak az õ véleménye mérvadó. 40/f
az nagyon jó érzés, ha a férfinak "bólogat" a nõ. :P Amúgy nem az a baj, ha van véleményed, hanem ha semmi szín alatt nem gondolkozol el a másik érvein, akkor makacs is vagy és nincs értelme érvelni...

Az alexandra oldalán szeretnék regisztrálni. Ha úgy akarok könyvet rendelni, hogy ne házhoz, hanem a legközelebbi könyvesboltba szállítsák, akkor a számlázási adatokhoz a saját címem, a szállítási adatokhoz pedig a bolt címét kell megadnom?

Legjobb válasz: Nem. A szállítási adatoknál is a saját címedet kell megadni, vagy azt a helyet ahova kéred a kiszállítást (én pl. a munkahelyemre szoktam kérni). Amikor majd rendelsz valamit, akkor az adott megrendelésnél kell megadnod, hogy futárral vagy bolti átvétellel kéred a megrendelés teljesítését. Ha futárral kéred, akkor a szállítási adatoknál megadott címre szállítanak, ha bolti átvételt kérsz, akkor ki kell választanod a boltot, ahol át akarod venni.

Nem. A szállítási adatoknál is a saját címedet kell megadni, vagy azt a helyet ahova kéred a kiszállítást (én pl. a munkahelyemre szoktam kérni). Amikor majd rendelsz valamit, akkor az adott megrendelésnél kell megadnod, hogy futárral vagy bolti átvétellel kéred a megrendelés teljesítését. Ha futárral kéred, akkor a szállítási adatoknál megadott címre szállítanak, ha bolti átvételt kérsz, akkor ki kell választanod a boltot, ahol át akarod venni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!