Találatok a következő kifejezésre: Ha az személy, akinek baráti (5 db)

Ha az a személy, akinek baráti kölcsönt nyújtottam, nem fizet, feljelenthetem-e a rendőrségen vagy a bíróságon?

Legjobb válasz: Van egy módja,hogy bizonyítékod is legyen,ha letagadja.Írj egy levelet neki és kérd a kölcsön összegnél több pénzt.Elvileg vissza kéne írni neked,hogy csak ennyi meg ennyivel tartozom.Ez már bizonyíték a kezedben,hogy elismeri a tartozást.

Van egy módja, hogy bizonyítékod is legyen, ha letagadja.Írj egy levelet neki és kérd a kölcsön összegnél több pénzt.Elvileg vissza kéne írni neked, hogy csak ennyi meg ennyivel tartozom.Ez már bizonyíték a kezedben, hogy elismeri a tartozást.

Honnan veszem észre hogy a barátom megcsal, ha a szex tökéletes ma is, és mindig az volt? Akkor megnyugodhatok hogy nincs 3. személy a dologban? Vagy még min lehet észre venni?

Legjobb válasz: Szerintem a sexen látszik meg legutoljára, ha megcsal a párod, vagy megcsalod õt. Sokkal inkább olyan dolgokon, ha nõi parfümöt érzel rajta, sminkfolt van a ruháján, dugdossa a telefonját, nem akarja, hogy lásd az e-mail-jeit, nem veszi fel a telefont elõtted, késõn jár haza, vagy kimaradozik, esetleg ha nem beszélget veled, mint régen. A lényeg, hogy a legtöbb pasinak akkor is megy otthon a sex, ha megcsalja a barátnõjét, abból nem látszik ha gond van. A kedveskedés hiánya már árulkodóbb lehet.

Szerintem a sexen látszik meg legutoljára, ha megcsal a párod, vagy megcsalod õt. Sokkal inkább olyan dolgokon, ha nõi parfümöt érzel rajta, sminkfolt van a ruháján, dugdossa a telefonját, nem akarja, hogy lásd az e-mail-jeit, nem veszi fel a telefont elõtted, késõn jár haza, vagy kimaradozik, esetleg ha nem beszélget veled, mint régen. A lényeg, hogy a legtöbb pasinak akkor is megy otthon a sex, ha megcsalja a barátnõjét, abból nem látszik ha gond van. A kedveskedés hiánya már árulkodóbb lehet.
A kérdező hozzászólása: volt egy kis mosolyszünetünk, és állítólagosan italozás miatt maradt el./külön élünk/ nem voltunk együtt pár napig, és mikor találkoztunk nagyon jó volt a szex, és több mint az átlag! Meg szeretett, ölelgetett, bújt hozzám, puszilgatott, még nyilvános helyen is.mintha hiányoztam volna neki.
Hát ez lehet a hiány jele is:S Nem akarlak elkeseríteni, de barátnõm pasija már többször félre lépett..a csaj már egybõl levágja ha vann valami..mert olyankor a srác..bújosabb, becézgeti..dédelgeti, mert bûntudata van..de persze nem minden esetben van így:) remélem nálatok minden rendben!!!

A barátom kileste facebook jelszavam és átadta 3. személynek aki törölte az ismerőseim felét és felfüggesztette a profilomat! Minden belépésről van email értesítés! Ha feljelentést teszek annak mi a menete, vagy hogy zajlik?

Legjobb válasz: biztos hogy ez miatt fel akarod jelenteni? ha egyszer fel jelented onnan nem vonhatod vissza. oké, hogy mérges vagy de én ilyen miatt nem tenném, persze ez a te dolgod...

biztos hogy ez miatt fel akarod jelenteni? ha egyszer fel jelented onnan nem vonhatod vissza. oké, hogy mérges vagy de én ilyen miatt nem tenném, persze ez a te dolgod...
A kérdező hozzászólása: Nem õt, a 3.személyt!
Feljelentheted, de semmi se fog történni. nem csapnak nagy zûrt ebbõl.+bûncselekmény hiányában megszüntetik a noymozást. te is ide jutnál.n is ez lenne a helyzet.


Hogy kell csókolozni Sims3ban? Mintha kihagyták volna azt a részt. Sehol, ha a legjobb barátod a személy akkor se, nah most mi lesz?

Pls!

Legjobb válasz: Egy kis idõ után van olyan opció hogy csók... a romantikus résznél.

Egy kis idõ után van olyan opció hogy csók... a romantikus résznél.
Valamit rosszul csinálsz, mert nekem is van ez az opció a romantikus részben. Mondjuk jóval többet kell udvarolni elõtte, mint a sims2-be kellett, hogy megjelenjen.
69.
mindig a jelenlegi ha mégsem akkor a következõ ... szerintem ez a legjobb hozza állas
54, 6.
Az sem jó, mert akkor meg érzelmileg merül ki az ember!
Én elhívtam 10 csajt 1 év alatt és egyikkel se lett semmi sajnos. Szóval lehetetlenség megmondani, hogy neked hanyadik jön össze.
Pí (3, 14).
7


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!