Találatok a következő kifejezésre: Ha az számomra gyenge (4 db)

Ha az én számomra gyenge a fogamzásgátlom az olyan mintha nem is szedném. Nem is véd semmit?

Legjobb válasz: Errõl inkább a dokidat kellene megkérdezni!

Errõl inkább a dokidat kellene megkérdezni!
Ha nem fejti ki a hatását akkor igen, olyan mintha nem szednéd. De ezt honnan tudod? Egyeztess a dokiddal és kérj egy hormonszintviszgálatot.
A kérdező hozzászólása: Onnan tudom h a mensim elött barna vérzésem volt és elmentem dokihoz aki azt mondta h ez áttöréses vérzés volt és felírt egy fokkal erõssebb tabit. csak félek h a múlt honapban teherbe eshettem (akkor még a "gyengét" szedtem)
Szia! Nem mindenkinek ugyanúgy reagál a szervezete a különféle tabikra, ezért is van belõle annyi fajta. Általában ha pecsételõ vérzésed van menszi elõtt, azt jelenti, hogy neked nem megfelelõ ez a bogyó, mivel nem a várt hatást fejti ki, azaz nem a levél beszedése után jön meg rendszeresen. Ez nem jelenti azt hogy gyenge vagy nem védett, csak nem jó neked. Egyébként ha betartottad az elõírt idõszakot, amíg nem véd és csak utánna szeretkeztetek "szabadon" valamint megjött rendesen és nem csak barnázás volt, akkor nem hinném hogy terhes vagy. De ha nagyon nem hagy nyugodni, vegyél egy tesztet.

Azt olvastam h ha a fogamzásgátló tabit nem a megszokott időbe vesszük be akk gyengül a hatása. Negyedórás eltérés egy hónapba párszor az ugye nem számít? A betegtájékoztatón azt azt írták hogyha 12 órán belül beveszem akk nem gyengül a hatása.

Legjobb válasz: Szia! Dehogy gyengül. Van egy adott idõpont, mondjuk mindig este 8. Na ettõl akár 12 órával is eltérhetsz akkor sem gyengül a hatása, nyugi :) Ha negyed óra számítana, már belehülyültek volna az óraátállításba.

Szia! Dehogy gyengül. Van egy adott idõpont, mondjuk mindig este 8. Na ettõl akár 12 órával is eltérhetsz akkor sem gyengül a hatása, nyugi :) Ha negyed óra számítana, már belehülyültek volna az óraátállításba.
A kérdező hozzászólása: kösz a választ:) megnyugodtam:D
én is elvileg este 8kor szoktam bevenni, de sokszor elcsúszok vele, van, hogy fél10kor jut eszembe:S de ez még nem gond:)
Dehogy baj.. én vmikor du. 2kor veszem be, vmikor meg 6kor... szal nem számít, de 12 órán belül legyél..de azér tnekem csak ilyen 4-5 óra szokott lenni
Ne félj, akár napi 1-2 órákat csúszkálhatsz mégsem fog gyengülni a hatása (nõdoki mondta). Az a lényeg, hogy a 12 órán belül maradj :)
Tisztelt Ezalor! Egy kérdést megenged nekem, ha már ilyen nagy szakértõ? Mi értelme? Mi elõnye származik abból egy embernek, hogy aurát lát? Ha ugyan láthat bárki is? Látom. Oké. De minek? Jobb lesz nekem attól? Jobb lesz másnak attól?
Úgy! Aurályát :DD Ennyi ésszel nem is csodálkozom, hogy látsz dolgokat...
A kérdező hozzászólása: hát.. mondjuk télleg csak aki közelebb van, akit jól látok, annak látok az aurályát.. de arra még nem jöttem rá h h kell a 3. szemet kinyitni és becsukni XD
Ha már látod az aura alsóbb rétegeit, akkor biztos jártas vagy a témákban, gyógyítsd meg a fizikai szemedet, mert úgy a tökéletes. A fizikai szem és a harmadik szem együttes használatával látod az aurát. Vagy csukd be a szemed nézz a harmadik szemedre és úgy is látni fogod, sõt tisztában is, de ehhez nyitva kell lennie teljesen a 3. szemnek. A vizualizációs gyakorlatok rontják a szemet, tehát amit nézni kell sokáig.
utolsó: _ ( (( \ =\ __\_ `-\ (____))( \---- (____)) _ (____)) (____))____/----
Attól függ, ha pluszos az aurát, látod, ha mínuszos akkor meg az asztráltestet. Korunkban egy karmikus paradigmaváltásra van szükség, hogy az asztráltesteink egy új a neonirvána határmezsgéjén lavírozó plejadikus csakra harmóniában örök társra lelhessenek.
Pont azért kell neked szemüveg, mert nélküle minden hülyeséget látsz :DDD Pl. foltokat az emberek körül. Inkább hordjad, és akkor nem lesz baj a látásoddal. Az aurákat meg hagyd meg Harry Potternek, meg a cigány jósnõnek a plázában...
Kedves Smartguy86! Az auralátás valóban nem a leghasznosabb dolog alapszinten. Viszont egyrészt jó gyakorlás a nem-fizikális érzékeink edzésére, másrészt pedig késõbb, amikor az ember már bõvebb tudással és tapasztalattal rendelkezik, akkor sok dolgot meg lehet vele tudni. Például fel lehet fedezni testrészek betegségeit úgy, hogy az aurában keresünk kilógó, környezetétõl élesen eltérõ foltokat, hasonlóan a thermográfiához. Csak az aura esetén ez sokkal bonyolultabb, és a közhiedelemmel ellentétben nem egyszerûen színek dekódolásáról van szó. Üdvözlettel, Ezalor
A fizikai szemeddel csak a fizikai aurát láthatod. Ha képes lennél a többi réteget is látni, ott nem sok vizet zavar a szemüveg.
szia! Az még csak a "maszatolás".
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ennek most nem örülök. :-(((
lehet terhességi barna is ha kevés van, de lehet hogy megjön, a mensi elsö napját onnan számoljuk, mikor erösen mgjön vér 32 hányadik napon vagy?
A kérdező hozzászólása: Szia. Terhes sajnos nem vagyok. Ez az 54. napom, ma is ugyanaz a helyet, mint tegnap. Nem akar beindulni. :-(
A kérdező hozzászólása: Úgy néz ki, csak türelmetlen voltam, kb. fél órája megjött. :-)))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!