Találatok a következő kifejezésre: Ha az rámegy és (111 db)

Amikor a lány szűz és én behatolok és ha a lány vérzik kicsit akkor ha az rámegy a lepedőre akkor mivel tudom kiszedni gyorsan és alaposan?

Legjobb válasz: Hidegvízzel. Az leszedi, de szerintem hatékonyabb ha törölközõt terítetek a lepedõre, vagy valamit amit nem sajnáltok.

Hidegvízzel. Az leszedi, de szerintem hatékonyabb ha törölközõt terítetek a lepedõre, vagy valamit amit nem sajnáltok.
tegyél oda inkább sötét törcsit...
klór tartalmú fertõtlenítõ szer. a klór ugyanis fehérít. szóval ennyi erõvel fehérítõt is használhatsz.
hidegvízes áztatás, hypó, flóraszept, bármilyen fehérítõ
És szerinted nem lesz kiábrándító, hogy a csajból kicsöppen három vércsepp, te meg rohansz a cloroxért?... Tegyél oda egy törölközõt, és el van intézve.
Az olló valóban hatékony:D pláne ha elõtte ecetbe áztatod:D
A kérdező hozzászólása: köszi várom a további kiszedése technikákat
az olló elég hatékony XD amúgy tényleg a torolkozo a legjobb megoldás
én nemtom h ez más lányoknál h van...de mikor anno elveszitettem a szüzességem én nem véreztem...csak rá pár órára két cseppett... 22L

Ha miskolc felől megyek az M3ason, és pest környékén rámegyek az m0-ra, akkor azon végig tudok menni ugy h ne kelljen bemenni pestre, és utána rátudok menni az m1-re?

Legjobb válasz: Igen, rá tudsz menni. Meglehetõsen hosszú megkerülni az M0-áson a várost, én egyszer megpróbáltam, még egyszer nem jutna eszembe, de ha te ezt szeretnéd, igen, lehetséges. Menj fel rá a völgyben, még Budapest elõtt, és menj, menj és egyszer vége lesz. Ha viszont valamiért bedugul, akkor ott ragadsz nagyon sokáig. Én Budapesten mennék keresztül, ha rajtam múlna.

Igen, rá tudsz menni. Meglehetõsen hosszú megkerülni az M0-áson a várost, én egyszer megpróbáltam, még egyszer nem jutna eszembe, de ha te ezt szeretnéd, igen, lehetséges. Menj fel rá a völgyben, még Budapest elõtt, és menj, menj és egyszer vége lesz. Ha viszont valamiért bedugul, akkor ott ragadsz nagyon sokáig. Én Budapesten mennék keresztül, ha rajtam múlna.
A kérdező hozzászólása: eddig én is pesten keresztül mentem, csak azt hittem ha már van akk az gyorsabb lesz, de akk marad a városon át. Köszi :)
Kb. 70 km vagy több körbe-körbe... ezt kalkuláld bele.
Igen, rá tudsz. Ha keresztülmész a városon:1 óra öt perc (útvonaltervezõ alapján, nekem 50 perc körül) Ha körbemész, 30-40 km-rel több, és az esetleges dugó, sebességkorlátozások miatt szintén egy óra az út. Egyszerûbb átmenni a Lánchídon. Szerintem.
Nem kell elmenned az M0-ig. Gödöllõnél ott az M31, azon jóval gyorsabb vagy, mintha az M3-ason elmész az M0-ig. Én inkább javaslom az elkerülõt, ha nincs dugó, a kerülõvel együtt is gyorsabb, viszont csúcsidõben kerülendõ addig, amíg el nem készül a bõvítés és az M5-51 szakasz.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Végül keresztül mentem megint a városon. Az árpád hídon mentem át amúgy. Dugó volt péntek 2-3körül, így egy picivel több mint egy óra volt átérni a városon megint.

A Star Wars Battlefront 2 Multiplayert hogyan kell megcsinálni? Mert ha rámegyek arra hogy join kijönnek a szerverek felmegyek az egyikre és valamit ir a CD kulcsról. Valaki elmondja hogy hogyan is kell megcsinálni?

Legjobb válasz: Nem eredeti a CD kulcsod azaz letöltötted és nem megvetted a játékot.Mert neten nincs fent olyan kulcs ami eredeti, ugyhogy a multi kilõve....egyenlõre...:DDDSzedd le netrõl a tunngle netet és regizz rá majd nyisd meg és a keresõbe ird be hogy battlefront 2 és kiadja majd nyomj rá és csatlakozik a multijához.De a rendes szervereken nem fogsz tudni vele játszani(én ugy tudom) csak lanba.Akk ha nem jo akk leszedhetsz egy dedicated servert hozzá de 8 év mire megfejted h mit kell ott csinálni.:(

Nem eredeti a CD kulcsod azaz letöltötted és nem megvetted a játékot.Mert neten nincs fent olyan kulcs ami eredeti, ugyhogy a multi kilõve....egyenlõre...:DDDSzedd le netrõl a tunngle netet és regizz rá majd nyisd meg és a keresõbe ird be hogy battlefront 2 és kiadja majd nyomj rá és csatlakozik a multijához.De a rendes szervereken nem fogsz tudni vele játszani(én ugy tudom) csak lanba.Akk ha nem jo akk leszedhetsz egy dedicated servert hozzá de 8 év mire megfejted h mit kell ott csinálni.:(


A timescape alkalmazás ingyenes e? Vagy csak az állapotkiírás és más állapotának nézegetése ingyenes és utána ha rámegyek az állapotra és ott megnyitja a képes facebookot az már fizetős vagy az egész fizetős? (Sony Ericcson xperia x8)

Legjobb válasz: Az is fizetõs ha pl. állapotot írsz ki, mert internetet használsz. a Timescape-nek szinkronizálnia kell a FB-oddal stb stb. WiFi-n ingyenes, ha nem azon vagy csatlakozva az adatforgalomért fizetned kell.

Az is fizetõs ha pl. állapotot írsz ki, mert internetet használsz. a Timescape-nek szinkronizálnia kell a FB-oddal stb stb. WiFi-n ingyenes, ha nem azon vagy csatlakozva az adatforgalomért fizetned kell.

Ha benne vagyok sok mindenben az interneten (Facebook, Youtube) és hirtelen elmegy az egész képernyő, ugye nem jegyzi meg az adott oldalakat, ha legközelebb rámegyek az internetre?

Illetve most nem tudok rámenni, mert valami baja van, mindenestül-internetestül elszállt az egész cucc és meg kell javíttatni számítógép-szerelővel. De ha megjavítja a szerelő és bejön az internet, ugye nem az utólag megnézett oldalakkal jön ki? U.i.: Lehet, hogy hülyeségnek hangzik ez a kérdés, de most nekem nagyon fontos, hogy ne jegyezze meg az utólag megnézett oldalakat és hagy ne kelljen magyarázkodnom, hogy ez miért fontos nekem. Ja és az olyanok, akik nem tudják a választ vagy csak oltogatni akarnak, az olyanok inkább ne írjanak, az olyanok válaszát várom, akik értenek a számítógép megjegyző "képességeihez" vagy kitapasztalták már, mikor mit jegyez meg az internet.

Legjobb válasz: gondolom mirõl van szó..xd,merevlemez cserével garantált hogy nem fognak bejõnni ugyanazok az oldalak..

gondolom mirõl van szó..xd, merevlemez cserével garantált hogy nem fognak bejõnni ugyanazok az oldalak..
Nem akarlak elkeseríteni, de -hacsak nem inkognitóban böngésztél (hívják privát böngészésnek is)- a böngészõk megjegyzik, merre jártál, sõt némelyik (nem tudom, te melyiket használod) még az utóbb használt kezdõoldalak képét is kiteszi, hogy legközelebb könnyen válassz. Sõt, pl. a Facebook, ha nem lépsz ki a böngészõ bezárásakor, ráadásul be van jelölve, hogy "Maradjak bejelentkezve", a következõ megnyitáskor egybõl a profilodba lép be. Ha titokban akarod tartani a tevékenységedet, mindig úgy használd a gépet, hogy bármikor elõfordulhat egy hasonló hiba.
A kérdező hozzászólása: Ó, hát mindegy, majd kiderül és köszönöm a válaszokat.
általában megmarad, hacsak nincs beállítva, hogy ne maradjon meg... Amúgy szervizelés elõtt a HDD-t kiszokás venni, elvégre szemlyes adatok, esetleg céges titkok is lehetnek rajta, én nem is vállalok gépet addig míg benne van a HDD...kiszedetem(vagy kiszedem, míg ott van a gazdája)

A facebookon ha valaki nem az ismerősöm és rámegyek az adatlapjára, akkor látszik az, hogy be van-e jelentkezve?

Legjobb válasz: Nem. Ismerõsi kapcsolatnál is csak akkor, ha be van jelentkezve chatre. Vagy esetleg ha látod hogy épp csinál valamit, akkor következtetheted hogy az oldalt használja. De errõl jelzést nem ad külön az oldal.

Nem. Ismerõsi kapcsolatnál is csak akkor, ha be van jelentkezve chatre. Vagy esetleg ha látod hogy épp csinál valamit, akkor következtetheted hogy az oldalt használja. De errõl jelzést nem ad külön az oldal.

Mit tehetek ha jobb kilikkelek és rámegyek hogy személyre szabás és azt írja ki, hogy ez az objektumfelület nem támogattott. Miért van ez és, hogy tudom kiküszöbölni?

Legjobb válasz: Milyen oprendszer, milyen program, vagy böngészõben van ez, akkor meg melyik oldalon? Bár weben a jobb klikk az op menüjét tartalmazza legtöbbször. Na mindegy, a lényeg: Ezek nélkül a t*köm se fogja tudni kitalálni mivel van bajod. Ja, itt látnokok szoktak válaszolni? Akkor el is kotródtam!

Milyen oprendszer, milyen program, vagy böngészõben van ez, akkor meg melyik oldalon? Bár weben a jobb klikk az op menüjét tartalmazza legtöbbször. Na mindegy, a lényeg: Ezek nélkül a t*köm se fogja tudni kitalálni mivel van bajod. Ja, itt látnokok szoktak válaszolni? Akkor el is kotródtam!
Semmi további info?
A kérdező hozzászólása: Op rendszer Windows 7 Professional Az asztalon jobb klikk és személyre szabás és kiírja:Ez az objektumfelület nem támogatott!?
A kérdező hozzászólása: Elnézést kérek mindenkitõl azt hittem könnyû így kitalálni!A jobb klikket!

Én ha iTunes nélkül akarom feltenni appokat akkor total commanderbe rámegyek az iPhonera és bemásolom a /var/mobile/media/Downloads mappába ide bemásolom a játékokat.. Aztán a telefonon hol kell keresni? Hogy kell telepíteni?

mit csináljak hogy feltudjam telepeíteni ?ket??? hol telepítsem a teelefonon???

Legjobb válasz: használj iTunes-t. ha már megvetted az Apple csodás termékét, szívj is vele, másként nem fog menni.

használj iTunes-t. ha már megvetted az Apple csodás termékét, szívj is vele, másként nem fog menni.
Elsõnek igaza van. Itunes nélkül [email protected] sem jó, bár utána sem sokmindenre.
iPhone-ra appeket csak iTunes-szal lehet tenni. Illetve jailbreak, de azt nem ajánlom. És igenis jó utána sokmindenre.
Nekem iPod touch 3. generációm van.Én is több int 3 hónapot killódtam vele de sikerült 1.csinálj magadnak account-ot 2. add meg a bankkártyád sorozatszámát es a hátán található UTOLSÓ 4 számot 3.add meg a cimed 4.lakhelyed... 5.blablabla 6.telefonszámod és regisztrálj(azért kell megadni a számlaszámot mert vannak ingyenes és pényes app-ok)
A kérdező hozzászólása: hát srácok......az a baj hogy az a nagy helyzet hoyg itunes-ba szinkronizálom a telót... zenét/filmet/kéept tudok rá rakni de nem rakja fel az apps-okat.....nem tudom miért ...ezért gondoltam erre a módszerre... jailbrekelt készülékem van...de már megtaláltam a hibát.....appsync nem volt feltelepítve....amúgy regisztrálva vagyok bankrátya nélkül is lehet regisztrálni.....és telóról az app stor-ból tudok r apps-okat tenni...és idegesített hogy a tört apps-oakt nem tudtam géprõl.
PSN-nek hívják és ingyenes. menj fel a oldalára és ott van infó
A kérdező hozzászólása: És hogyan tudnék letölteni mondjuk demo-kat?Vagy honnan?
demokat a playstation storeból tudsz letölteni, ami meg magyarországról nem elérhetõ de, ha a psn-re való regisztrációkor külföldi (pl angol) lakcímet adsz meg akkor el fogod tudni érni
Az Nem ps3 live hanem ps network Igen minden ingyenes.
04:50 A lakcím az tök mind1 hogy mi csak a régió legyen amerikai!
A kérdező hozzászólása: ja és Michael Jordan melyik csapatban van? mert végignéztem az össeset de egyikben sincs....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!