Találatok a következő kifejezésre: Ha az párt kitalálja, (3 db)

Ha a párom az előző kapcsolatairól mindent kitálal nekem, az jó vagy rossz jel?

Legjobb válasz: ti nõk nem azt szeretitek ha a párotokkal mindent megbeszélhettek, mindent tudtok egymásról? Vagy ha megnyíl elõtted? Akkor wtf?

Szerintem ez jó jel, ha elmondja az állítólagos hibáit. De (mondjuk fiú vok) marhára rühellem ha egy lány az elõzõ fiújairól beszél. Persze, nem 1-2 vicces mondat, de akkor is utálom. Egyrészt az az õ dolga, másrészt pedig ha engem levált, én is csak egy ilyen srác leszek, aki nem volt elég jó neki...
Örülök ha megnyílik és ha mindent meg tudunk beszélni, sajnos sokan elfelejtenek beszélgetni egy kapcsolatban :SS. Csak ne áradozzon, és ne azt érezzem, hogy a többi mennyivel jobb volt nálam. Ha ilyesmi, persze megemlítheti és építõ kritikaként jó, hogy mondja, de ne "verje" bele az emberbe, hogy soha nem lesz elég jó a régi barátnõkhöz képest. 18/l
ti nõk nem azt szeretitek ha a párotokkal mindent megbeszélhettek, mindent tudtok egymásról? Vagy ha megnyíl elõtted? Akkor wtf?
Szerintem jó, megbízik benned.
Bunkó dolog.Beszélje meg a haverjaival.
Második vagyok: Te nem a pót anyja vagy! Éreztesd vele hogy te az õ nõje vagy és törõdést igényelsz, és nem csak neki van múltja hanem neked is...
Rossz. :( Mondd meg neki hogy téged ez zavar, mert ettõl te úgy érzed hogy rólad csak a rossz emlékek jutnak az eszébe. A lelki szemetesláda szerepben lévõ "legjobb barátoknak" szoktak így kitálalni a csajok.
mondd meg neki, h zavar. lehet h úgy gondolja, ez jólesik neked, mert megmutatja h bízik benned. én pl mindig kérdezgetem a barátom az exeirõl, szeretem tudni, kivel mi volt stb. ugyanígy én is elmondom neki, de elõtte mondjuk megkérdeztem, akarja-e hallani, mert tudom h ez van akinél tabu. szóval szerintem lehet, h nem rosszindulatból csinálja, beszéld meg vele 18l
Tõlem megszokta kérdezni a párom hogy zavar-e. De engem nem, egyre több dolgot tudok így meg róla. Mondjuk ha elõadná hogy jajj milyen csodás mesés dolgok voltak , akkor tuti zavarna.
A kérdező hozzászólása: igazából engem sem zavart, mert nem az van hogy jajj bezzeg a nemtom Gizike milyen jó volt... hanem csak hogy Õ milyen volt akkor, miket hibázott, miket hibáztak a nõk, stb. De az b.szta ki a biztosítékot, hogy: "mikor 21 voltam, összeköltöztem a nagy nagy nagy szerelmemmel...." ez azért úgy szarul esett, mintha én nem lennék az, vagy valami... :/
Jogosan zavar.Én se szeretem ha a volt párkapcsolatairól beszél a barátom, és én sem teszem ezt.Általában ha ezt egyszer megemlíted, utána odafigyelnek arra hogy ne beszéljenek ilyesmiket.Mondd meg neki kerek-perec:)
A kérdező hozzászólása: Akkor tehát jogosan zavar ez engem? Azt hittem, hogy csak hisztis vagyok, és túlreagálom...
A kérdező hozzászólása: ja bocsi, elfelejtettem: én vagyok a lány. Amúgy róluk beszél úgy mintha valami hiba lenne hogy velük volt vagy nemtudom:S
A kérdező hozzászólása: hát jól esik nem az, csak valahogy mégis zavar. És mondtam neki, de nem értette ezen mi akkora probléma...

Ha az egyik párt kitalálja, hogy valamelyik törvény helyességét szavaztassuk meg a lakossággal, akkor bármikor népszavazást indíthat? Vagy hogy is megy ez?

Legjobb válasz: A nép nem szavazhat minden kérdésben. Pl. költségvetési dolgokhoz ilyen szinten "nincs köze", de a törvénykezésbe beleszólhat. Amennyiben kétszázezer érvényes aláírást összegyûjt bárki, akkor a népszavazási kezdeményezés akár sikerrel is végzõdhet.

A nép nem szavazhat minden kérdésben. Pl. költségvetési dolgokhoz ilyen szinten "nincs köze", de a törvénykezésbe beleszólhat. Amennyiben kétszázezer érvényes aláírást összegyûjt bárki, akkor a népszavazási kezdeményezés akár sikerrel is végzõdhet.
Népszavazást bárki és bármikor indíthat, még te is.Ezért vannak a különbözõ szûrõk, pl.OVB, AB, országgyûlés, hogy hülyeség ne jusson tovább.Ha a tömegek nem állnak a kérdés mögé, soha nem szavazunk róla, arról nem is beszélve, hogy egyes személynek milyen nehéz lenne összeszedni az aláírásokat.Aztán másfél évet csúsztatni, és sírni hogy ez mennyibe kerül.Ha több kérdést vinnénk népszavazásra, elérhetnénk, hogy mindenkori kormányunk a nép érdekeit szem elõtt tartva felelõs döntést hozzon.Akkor nem kellene népszavazás.
érdekes felvetés, de ha igaz az elsõ hozzászóló "költségvetési dolgokhoz ilyen szinten "nincs köze", de a törvénykezésbe beleszólhat." mondata, akkor a mostani szavazás is kérdéses... hiszen amit nem a szolgáltatást igénybevevõk fizetnek meg, azt valahonnan finaszírozni kell, tehát ez mégis csak kötlségvetési kérdés volt.... szeirntem indítsunk szavaszást annak értelmében, hogy legyen ingyen a kenyér a boltokban, vagy a patikában a gyógyszerek. az igazi szocializmusban ezt is el lehet érni, vagy nem? állíttassuk vissza a jegyrendszert!

Miért van az hogy a barátom sokszor "leutánoz" engem? Pl ha én kitalálok egy új szót magamnak, pl azt hogy oki, (oké helyett) akkor pár nap elteltével ő is használja, már 1 éve vagyunk együtt, nekem nem baj hogy ezt csinálja, csak nem értem miért van

Legjobb válasz: Ember, párkapcsolatban természetes hogy közös dolgaitok vannak. -.- oh shit. Mi egymás aranyköpéseit, meg poénjait, hülyeségeit is átvesszük, és társaságba ha én, v Õ mondja/ vágja rá vmire, nincs az, hogy ne lopd a szövegem..ugyanúgy röhögünk..

Ember, párkapcsolatban természetes hogy közös dolgaitok vannak. -.- oh shit. Mi egymás aranyköpéseit, meg poénjait, hülyeségeit is átvesszük, és társaságba ha én, v Õ mondja/ vágja rá vmire, nincs az, hogy ne lopd a szövegem..ugyanúgy röhögünk..
Uh, ez most komolyan fájt...
Lány te nagyon gáz vagy :D az egyetlen szerencséd hogy valószinüleg a barátod is hozzád hasonlóan értelmes, ezért követi a szánalmas és nevetséges szokásaidat :D
A kérdező hozzászólása: menjetek a fenébe! egy értelmes választ nem tudtok adni! látszik a kultúra!
Tipikus idióta Gyk-s kérdezõ. Ha mi nem az õ kénye-kedve szerint válaszolunk, és bólogatunk mint a birkák, akkor õ van felháborodva..na neked meg tessék, értelem..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!