Találatok a következő kifejezésre: Ha az párt (3161 db)

Nagyon szeretném, ha a párommal működne az anális szex, de mégsem megy. Nektek hogy sikerült belejönni?

Mármint annak, aki csinálja...Felizgat, kívánom, ellazulok, néha bemegy az ujja, és jó, aztán hirtelen jön az az érzés, hogy nem odavaló dolog van bent, és muszáj kivenni. Néha csak 2-3 centire megy be.Igazából az análmosó kütyüvel is problémák vannak, az is túl sok, pedig azt ugye akció meg izgatás előtt kéne... Egyszer már sikerült a rendes szex így, az is picit fájt, még akkor is, ha kis alkohollal lazítottam...Hogy csinálják mások, hogy olyan könnyedén megy? Az nagyon finom, mikor hagyományos szex közben picit bedugja az ujját... Szeretném, ha néha, különleges alkalmakkor tudnánk popsiba is csinálni, de letör, hogy ilyen rögös az odavezető út... (lány vagyok)

Legjobb válasz: Igazából az a 2-3cm gyakorlatilag semmi. Akkor csak az elsõ záróizmon ment át a párod ujja. Mikor a belsõn próbál áttörni, akkor érzed, hogy valami nem odavaló. Olyankor egy ici picit erõltetni kell. Tényleg csak kicsit. A párod jól síkosítsa be az ujját. Ijen célra alkalmasabb a szilikon alapú síkosító, mert az sokkal de sokkal síkosabb. Eleinte picit szar érzés de ha végül sikerült behatolnia a párodnak, megszokod. Mikor ott tart a párod, hogy behatol, kicsit köhögj. Vagy csinálj úgy mint mikor nagyvécézel és nyomj egy ici picit. Olyankor te magad tágítod. Igazából az ellazulás nem sokat segít. Az az izom ott lent laza állapotban zár. Ez a feladata :) Neked kell egy kicsit nyomnod, hogy kitáguljon egy pillanatra amíg a párod betolja az ujját.

Igazából az a 2-3cm gyakorlatilag semmi. Akkor csak az elsõ záróizmon ment át a párod ujja. Mikor a belsõn próbál áttörni, akkor érzed, hogy valami nem odavaló. Olyankor egy ici picit erõltetni kell. Tényleg csak kicsit. A párod jól síkosítsa be az ujját. Ijen célra alkalmasabb a szilikon alapú síkosító, mert az sokkal de sokkal síkosabb. Eleinte picit szar érzés de ha végül sikerült behatolnia a párodnak, megszokod. Mikor ott tart a párod, hogy behatol, kicsit köhögj. Vagy csinálj úgy mint mikor nagyvécézel és nyomj egy ici picit. Olyankor te magad tágítod. Igazából az ellazulás nem sokat segít. Az az izom ott lent laza állapotban zár. Ez a feladata :) Neked kell egy kicsit nyomnod, hogy kitáguljon egy pillanatra amíg a párod betolja az ujját.
Én csak egy vmit nem értek. Ha nem jó, nem élvezed, fáj, akkor miért szeretnéd minden áron?
A kérdező hozzászólása: még egy kérdés: mennyi idõ szokott kb. lenni az elõjáték addig a pontig, míg az ujja be nem csusszan, és utána meddig tart, míg a pénisz következik?
Nekünk negyedik alkalomra sikerult.Én is ugyanúgy akartam, mint ahogy te, tényleg kell egy kis bor, mi vettunk erre alkqlmas sikositot sexshop-ba, sajna nem ment simaval.Ez annyira ellazitotta, hogy annyira kitagultam, mint a huvelyem.Igy nagyon elvezetes volt, de figyeljetek a csiklodat izgassa végig közbe máskülönben nem lesz Jó
A kérdező hozzászólása: Kipróbálom ezt a nyomást meg a szilikonos síkosítót. Köszi a válaszokat:)

Mi a jó, ha van párja az embernek?

Arra lennék kíváncsi,hogy mitől olyan nagy dolog. Hiszen nem lesz jobb,rosszabb,több vagy kevesebb az ember,ha van valakije vagy nincs.

Legjobb válasz: Nos senki nem mondta hogy attól hogy nincs párod rosszabb vagy a többieknél. Szerintem mind a két állapotban jó lenni, az ember egyedül ki tud teljesedni, a hobbijaival, munkájával barátaival, szórakozással. Egyedül is nagyon jó egy ideig. De sokkal jobb amikor van egy párod és õt beavathatod az életed részleteibe, minden gondodat, bajodat megoszthatod vele. Szóval számíthatsz és támaszkodhatsz rá. De ami a legfontosabb az a szeretet érzése, olyan mértékû szeretetet mint a szerelem csak egy párral lehetséges. És elmondhatatlan érzés amikor összebújsz és szeretgetitek egymást. Attól hogy nincs párod nem vagy több vagy kevesebb az embereknél. De ha van egy párod akkor sokkal több téren kiteljesedhetsz, mint egyedül.

Nos senki nem mondta hogy attól hogy nincs párod rosszabb vagy a többieknél. Szerintem mind a két állapotban jó lenni, az ember egyedül ki tud teljesedni, a hobbijaival, munkájával barátaival, szórakozással. Egyedül is nagyon jó egy ideig. De sokkal jobb amikor van egy párod és õt beavathatod az életed részleteibe, minden gondodat, bajodat megoszthatod vele. Szóval számíthatsz és támaszkodhatsz rá. De ami a legfontosabb az a szeretet érzése, olyan mértékû szeretetet mint a szerelem csak egy párral lehetséges. És elmondhatatlan érzés amikor összebújsz és szeretgetitek egymást. Attól hogy nincs párod nem vagy több vagy kevesebb az embereknél. De ha van egy párod akkor sokkal több téren kiteljesedhetsz, mint egyedül.
sokkal jobb
A kérdező hozzászólása: Mert nem vagyok az. :S
részleteznéd? hogy miért nem vagy az, szerinted. hátha tudunk segíteni.
Nézd, mindennek megvan az elõnye meg a hátránya. Próbáld csak a párkapcsolatok elõnyét élvezni, a szexet, a csókot, a vonzódást, kedvességet. Amikor meg olyanra fordul a helyzet hogy követelõzik meg picsog, egyszerûen szard le, majd ha befejezte akkor állj vele megint szóba. 21/F
A kérdező hozzászólása: - ronda vagyok - ronda vagyok és ronda vagyok
ja bocs, a kérdésre válaszoltam, nem tudtam hogy te is egy fórumon siránkozó egyén vagy
jó.de miért vagy ronda? most már komolyan érdekel.
A kérdező hozzászólása: Azért, mert én annak gondolom magam.
Figyelj csak, van nekem egy haverom, aki nagyon-nagyon csúnya. Szegénynek nagyon torzra sikeredett arca van. De bizonyára õ ezt nagyon magasról letojja - mi mást is tehetne, hisz nem tehet róla... És bizonyára nagyon tud valamit, mert egy bombázó a barátnõje. Az vagy, aminek gondolod magad. Ha rondának gondolod magad, és ezt erõsíted magadban, akkor ronda vagy. Szerintem a nõk nem a külsõtõl riadnak vissza leginkább, hanem attól, ha a férfi belsõ bizonytalansága, kishitûsége kiül a férfi arcára, beleivódik a mindennapjaiba... Erõsítsd magad lelkileg, erõsítsd a pozitív tulajdonságaidat. Ha tényleg ronda vagy, ne törõdj vele, legyints rá, egy nõ elõtt inkább vicceld el a dolgot, minthogy siránkozz. Aztán otthon, a gép elõtt, vagy egy baráti sörözés alkalmával lehet az ember gyenge, de a barátnõ elõtt nemigen. Ennyit tudok tanácsolni. Sok sikert! Drukkolok. 31/F
Szia Én mindig azt mondtam, h nekem egy ronda NÕ kell mert azt nem szereti el tõlem senki :) Teljesen mindegy hogy nézel ki ha van eszed .
Anélkül, hogy elolvastam volna a válaszokat, megpróbálok neked értelmes választ írni. Igazából nagyon nehéz megfogalmazni úgy a választ, hogy az ne tûnjön közhelynek. Én úgy gondolom, hogy nagyon nem is lehet erre egy, mindenkire érvényest választ adni. Ha lesz egy párod, érezni fogod, hogy miért jó, rengeteg olyan oldala van egy párkapcsolatnak, ami pozitív, és ha igazán szeretitek egymást, jó a kapcsolatotok, nem is igazán fogsz tudni negatív dolgokat felsorakoztatni róla, hiszen nem azt fogod látni benne (és itt most nem a kezdeti rózsaszín ködrõl van szó). Ady Endre egyik verssora nekem nagyon tetszik: "...Szeretem hibáit jóságánál jobban, de nagyon szeretem..." és ez a lényeg. Ha már így fogod látni a párodat, akkor nem lesz több kérdésed, és csak az lesz a fontos, hogy szeresd. De valóban igaz, NEM leszel rosszabb, kevesebb ember, ha nincs párod! Az, hogy több leszel-e, vagy jobb ember, azt még így ne jelentsd ki, én hiszem, hogy sokkal több lettem azóta, amióta a barátommal vagyok(elsõ párkapcsolata vagyok neki, és õ is nekem), és ez fõleg az utóbbi idõben értettem meg igazán, pedig már lassan 4 éve vagyunk együtt. Nagyon szeretem õt és egyre jobban rácsodálkozom, hogy mennyire jó ember (pedig mondom már 4 éve együtt vagyunk!), és köszönöm, hogy egyáltalán ismerhetem és vele lehetek. Remélem sikerült átadnom, azt amit ki akartam fejezni. Kívánom, hogy tapasztald meg ezt az érzést, és ami nagyon fontos, hogy nem kell, hogy egybõl a kapcsolatotok elején már érezd ezt, az az igazán nagy dolog, amikor évek múlva jössz rá, hogy ki mellett is vagy! 22L
miért nem vagy jó pasi?
A kérdező hozzászólása: 24 és nem vagyok jó pasi.
hány éves vagy? hogy nézel ki?
A kérdező hozzászólása: Ha te mondod. :S Nekem nincs senkim, akkor értéktelen senki vagyok?
mert párosan szép az élet. nem hallottad még?
A kérdező hozzászólása: Na, jó, de akinek nincs, az akassza fel magát?
majd lesz, mit kell ezen izélni. nemcsak neked nincs.
Én értem a kérdést. Van párom, de az lehetetlen, hogy mindig minden nap és óra felhõtlen legyen, s bizony eltöprenghet az ember azon, hogy tkp. egyedül se lenne rosszabb. Ha az ember a párjától várja, hogy több legyen, jobb legyen, boldogabb legyen, akkor egymaga semmit sem ér? Dehogynem!
A kérdező hozzászólása: Így érthetõ. Majd lesz barátnõm. Ha meg nem, így jártam. Csak akad valaki, aki hajlandó lenne összejönni velem.
aki keres az talál ;)
A kérdező hozzászólása: Így van. Sokat lógok a neten. Egyszer összejön.
arra nem gondoltál még, hogy azért nincs párod, mert sokat lógsz a neten? ezeknek a mai fiataloknak kicsit korcs a gondolkodásmódjuk.
A kérdező hozzászólása: nem igazán tudok eljárni sehova. Nincs olyan hely, ami ideális lenne számomra. A diszkót nem szeretem.
A kérdező hozzászólása: Remélem, sikerül.

Informatikai feladat.3 párt van 40, 50 és 10 százalékot kaptak egy szavazásnál, az párt jut tovább amelyik 15% felett van. Természetesen excelben van és Ha fögvénnyel kellene megoldani. Ebben kérnék segítséget?

Legjobb válasz: A1 párt 1 A2 párt 2 A3 párt 3 B1 40 B2 50 B3 10 C1 =HA(B1>15;"tovább jutott";"NEM jutott tovább") C2 =HA(B2>15;"tovább jutott";"NEM jutott tovább") C3 =HA(B3>15;"tovább jutott";"NEM jutott tovább")

A1 párt 1 A2 párt 2 A3 párt 3 B1 40 B2 50 B3 10 C1 =HA(B1>15;"tovább jutott";"NEM jutott tovább") C2 =HA(B2>15;"tovább jutott";"NEM jutott tovább") C3 =HA(B3>15;"tovább jutott";"NEM jutott tovább")
párt|százalék|Eredmény p1 |40 | Bejut p2 |50 | Bejut p3 |10 | Nem jut be A függvényed: =HA(B2>=15;"Bejut";"Nem jut be") A "Bejut" helyére kell a függvény. Akkor mûködik, ha a "párt" szöveget tartalmazó cella A1

Mit tudnánk a párommal csinálni ha a párom még nem vált el, de az felesége bosszúból adósságokat halmoz fel közüzemekben és a gyerekeket teljesen a párom ellen neveli pedig a párom 48% gyerektartást fizet ami havi szinten 200 ezret jelent?

Három gyermekük van és addig fajult a dolog, hogy a tehermentes házban már a gázt és a villanyt is kikapcsolták.

Legjobb válasz: Ha a válást nem mondták még ki, akkor még a gyerektartás összegét sem határozták meg! Valaki hazudik!

Ha a válást nem mondták még ki, akkor még a gyerektartás összegét sem határozták meg! Valaki hazudik!
Tartasdijat akkor állapítanak meg, amikor meg van a gyermekelhelyezes es az ítélet jogerõs. Van olyan, hogy ideiglenesen is megállapítják, de elég ritka.
Parom-társam, partnerem, szeretõk, stb. Nem vált el- tehat meg házas. Kinek a felesége-nyilván a férfinek, aki meg házas. Szövegértés, elso osztály elégtelen, kedves 1-2 valaszado. Ha nem vált el, akkor meg nem kell tartasdijat se fizetni, kérdezõ, csak ha megvan a jogerõs bírósági ítélet. A parod jelentkezzen ki a közös lakásból.
1. Ha már folyik a válóper, akkor az új adóságok már nem számítanak közösnek. 2. A gyerektartást a válóper megindításától köteles fizetni az a fél, aki nem a gyerekkel él. 3. Ha a (még) feleség az apa ellen neveli gyerekeket, azt a válóper során elmondhatja, és ilyen alapon lérheti, hogy öket nála (az apánál) helyezzék el. 4. Értelmes nö nem kezd házas férfivel, mert erre csak ráfizet.
Nos ember nem a parod hanem a szeretod ugye. 200 ezer gyt az kamu ennyit senki nem fizet csak egy orult. Haz kozos jog szerint el kell adni es elosztani vagy nonek adni de akkor nem kell gyt fizetni. Internet olvasson utana te meg ne higy el mindent amit mond.ha van 200 ezer gyt re akkor talan egyszer nem fizet es marad ugvedre is.
Nem kell nõs emberrel kezdeni! (fõleg nem egy három gyerekessel) Meg kellett volna várnod, míg elválik!
1 Hagyd, nem látod, hogy már agyilag zokni a kérdezõ?
Nekem is 3 gyerekem van és kizártnak tartom, hogy direkt halmozzak fel annyi adósságot, hogy kikapcsolják a közüzemet. Azt viszont el tudom képzelni, hogy a férj lelépett ezzel a riheronggyal és azt kamuzza, hogy õ fizet, de az anya nem gyõzi egyedül a terheket, mert gyesen van és mondjuk nagy a ház, nagy a rezsi. Manapság divat egy jól szopóé fiatal cafkáért elhagyni a nõt, aki viszont az egész életét áldozta a férjéért.
Kinek a felesége halmoz fel adósságot, ha a párod még nem vált el? Hogy van ez?
Ennyire azért nem kellene mindenkit mindig leszólni. "Értelmes nö nem kezd házas férfivel, mert erre csak ráfizet" Ja de ha ezt fordítva írnák itt, hogy értelmes férfi nem kezd házas nõvel, gyerekes nõvel mert csak ráfizet ti lennétek legjobban felháborodva.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Már jó sok éve van köztük egy különélési megállapodás ami magában foglalja azt , hogy anyukánál vannak a gyerekek, õ meg fizujának 48% -át oda adja neki gyermektartás címszó alatt. A ház eddig teljesen tehermentes volt és a rezsi is csak havi szinten max. 40 ezer. Válni még azért nem vált , mert a házasságból szerzett adósságot is páromtól vonják. Így nem nagyon marad pénze se ügyvédre se a válást beadni. Emellett anyagilag engem segít, így minden fillért meggondol. Nõs férfival kezdeni , valóban nem túl jó. De nem fer tõle elvenni az esélyt egy normális életre.
Nagyon fura a történet.... Biztos hogy a férj igazat mond?? Amúgy ha ott él az asszony, nem hiszem hogy direkt csinálna olyan számlákat, hogy kikapcsolják az áramot, mert kényelmetlen lenne az élete villany és gáz nélkül. Hogy fõz???
Ha nincs beadva a válóper, sürgõsen be kell adni. Ha be van adva, akkor már az exfeleség sara amit csinál. Gyerektartást a válóper után kell fizetni, addig nem. Minek 200.000 Ft három gyerekre??? Az adósságokat csak addig tudja halmozni, amíg ki nem kapcsolják a villanyt, gázt, fûtést, akármit stb., akkor viszont párod mehet a gyámhatóságra szülõi alkalmatlanság miatt.
nincs 13 valasz kivettek
13-as: Ez gyönyörû és igen intelligens hozzászólás volt. Miért nem tudod elfogadni, hogy nem mindenkinek ugyanaz a véleménye, és nem mindannyian ugyanazt tapasztaltuk eddig életünk folyamán?
13, mar értem, mire írtad, hogy az életet áldozza az asszony. Agy mûtéted volt, ugye? Teljesen eltávolítottak az agyat a koponya ebbõl, azert vagy ilyen minõsíthetetlenul bunko es trágár.
Sajnos elnek meg olyan nok ekiknek a gyerekszules az eletben az egyetlen erdemuk az egyetlen dolog amit el tudnak erni.meg arra is benak hogy magukat eltartsak inkabb pottyantanak egy par gyereket es sajanlatja magukat. A kerdessel kapcsolatban szerintem is kamuzik a pasi eteti a szeretot(páááááárom)sajnaltatja magat valoszinuleg a vigasztalas miatt.
Életét áldozta???? Miért, szivdonor az asszony??? Ne legyél mar ennyire elájultam attól, hogy szültél harom gyereket és férjnek vagy, 11....
A kérdező hozzászólása: G.T. ! Köszönöm a válaszod. Úgy gondolom így lesz a leg célravezetõbb kezelni az ügyet. Szép napot!

Ha a párom anyjának volt egy ikerterhessége (de a párom nem iker), akkor, ha majd teherbe esek nagyobb-e az esélyem az ikerszülésre?

Vagy csak akkor lehet ha az én családomban anyai ágon volt ilyen?

Legjobb válasz: Szia Az ikerterhesseg anyai agon megy tovabb...tehat ha a parod anyuja iker volt akkor az nem befojasolja azt, hogy neked nagyobak az eselyeid. Ha ikreid lennenek akkor tuti nem emiatt. En iker vagyok...az en lanygyermekemnek van ra nagy eselye, hogy ikrei legyenek.

Szia Az ikerterhesseg anyai agon megy tovabb...tehat ha a parod anyuja iker volt akkor az nem befojasolja azt, hogy neked nagyobak az eselyeid. Ha ikreid lennenek akkor tuti nem emiatt. En iker vagyok...az en lanygyermekemnek van ra nagy eselye, hogy ikrei legyenek.
Természetesen nagyobb az esélye az ikerterhességnek mint álltalában.A párod az anyukád génjeit is örökölte, a gyermeketek is örökli, szóval elõfordulhat.De lehet, hogy csak majd nagyon elõrenyúló ágon fog öröklõdni(monsjuk unokánál, dédunokánál).
Az biztos, hogy a kiskönyvbe felveszik, pedig nálunk "csak" a párom nagymamjánának voltak iker testvérei. Mépgis azt mondták, hogy esélyes vagyok iker babákra. egy 9 hetes kismama
nalunk senki sem iker es a ferjemnel sem.elso tehessegem iker terhesseg volt 2 fiuval, az egyiket sajnos nem tudtak megmenteni.8 honapos a fiam, es ma tudtam meg hogy ket kislany van a pocimban.ritka, de ilyen is elofordulhat.nemtudom mennyire fugg attol h anyosodnak volt ikerterhessege, az hogy neked is lesz-e.szerintem nagyon keves az esely ra, persze nem kizart.

Ha azt mondja neked valaki, hogy a párod megcsal te rákérdeznél? Mármint a nőtől akivel megcsal, megkérdeznéd, hogy igaz-e? A páromat kérdeztem, ő tagad mindent.

Legjobb válasz: Ki mondja? En bízom a paromban, ha o nemet mond, akkor elhiszem. Ha kétségeim vannak, akkor meg szakitok.

Ki mondja? En bízom a paromban, ha o nemet mond, akkor elhiszem. Ha kétségeim vannak, akkor meg szakitok.
Nem kérdezném meg, de a páromat nagyon figyelném! A párodat megkérdezted és nem hiszel neki, ha a nõt megkérdeznéd, elhinnéd amit mondd? Ugye nem, akkor minek kérdezni, csak magadat aláznád meg.
vagy a másik nõ bevallaná, még akkor is ha nem igaz, csak hogy bekavarjon...
Nézzük a lehetõségeket: 1.) tényleg megcsal --> gondolod, hogy a csaj nem tagadná? 2.) nem csal meg --> a csaj jogosan tagad, te meg hülyét csináltál magadból, a párodat is kellemetlen helyzetbe hozod. Én még a páromnak sem említettem volna, mert ha van alapja, akkor vagy gyorsan abbahagyja a viszonyt, vagy még óvatosabb lesz. Jobb, ha csendben résen maradsz.
Persze, majd be is fogja vallani... Hülye lennék rákérdezni, akkor csak óvatosabb lenne és sosem tudnám meg az igazat.Én türelmesen várnék és figyelnék.Kevésbé hiszek a pletykáknak, mint annak, amit látok.
Hát attól függ ki mondja. Egyszer csaltak meg unokatesóm szólt, neki elhittem:) Mikor a férjemmel összejöttünk még kavart az exe, neki nem hittem, le is bukott, hogy hazudik. Mikor az exem megcsalt igazából nem is rákérdeztem, mert tudtam hogy igaz, csak úgy közöltem vele hogy szakítunk ezért, de még akkor is tagadta, aztán elbeszélgettünk és bevallotta. Én inkább õt járnám körbe még párszor, a másik nõt nem kérdezgetném. Szerintem sem vallaná be õ sem.
"Jobb, ha csendben résen maradsz." Szerintem semmi értelme egy olyan kapcsolatot erõltetni ahonnan hiányzik a bizalom. Ha okot ad rá, kételkedj. Ha nem ad okot rá akkor pedig keress fel egy szakembert, arra való hogy segítsen megoldani a problémáinkat amit magunktól nem tudunk. Nincs abban semmi szégyen, inkább az szégyelnivaló ha nem nézünk szembe vele és takargatjuk, 3. félre hárítjuk. Ám hogy ez az ok (3. fél mondta) eléggé körülírt, ha leírod ki mondta, hogyan és miért akkor talán itt is tudnak segíteni benne eldönteni igaz-e.
a nõnél nem kérdeznék rá. a páromnál igen, de még ez se biztos. függ attól, h ki mondja és mire alapozza...
Nem, mert csak olyannal lennék együtt, akiben bízom, és nem sérteném meg azzal, hogy az õ szava ellenében egy idegent kérdezek meg inkább!
Nem kérdeznék semmit. Amit akarok tudni(mind az emberrõl, mind az adott dologról) azt mindig kiderítem és csak a saját tapasztalataimra hagyatkoznék.
Én ebben a szituban voltam nemrég és bizony megkérdeztem, hajtott a tudásvágy...., nemtudom mi megalázó van abban, ha egy Nõnek felnyílik a szeme->2-es Válaszoló és aki még azt írta, hogy nem kérdezné meg a lehetséges 3.felet(?).Max. a ribinek kínos, hogy lerepül a lepel.Persze készülj rá, hogy az is tagadni fog, de ha okos vagy nem vernek át.Kemény dió ez az biztos.:(

Lehetséges a teherbeesés, ha az ovuláció napján kétszer voltam a párommal pár óra leforgása alatt és mindkét esetben csak a végén húztunk gumit?

Azért érdekelne,mert utánna szúrkált a hasamba és a mellem is szörnyen érzékeny volt. A menstrúációm két nappal korábban jött és nem is volt a megszokott (kevesebb volt és hol barna hol véres),de így is 5 napig tartott. Azóta is szúr a hasam alja,fáj a derekam és a fejem. Folyton savam van,étvágyam semmi. Nem akarok tesztet csinálni, mert félek,hogy csak túlreagálom és más bajom van (októberban m?töttek pajzsmirigyre). Bocs,ha hosszúra sikeredett,de így teljes. Szerintetek?

Legjobb válasz: Az óvszert szabályosan akkor használod, ha az elsö pillanattól kezdve rajta a párodon, ha csak a végén húzza fel, akkor jóformán nem ér semmit.

Az óvszert szabályosan akkor használod, ha az elsö pillanattól kezdve rajta a párodon, ha csak a végén húzza fel, akkor jóformán nem ér semmit.

Már decemberhez számítva 2 éve van egy hullámos papagájom teljesen jól van, de nekem azt mondták, hogy azokat párban kell tartani különben depressziós lesz, ha csak egyedül van. Na most ez hogy van?

Legjobb válasz: Ha naponta 4-6 órát foglalkozol vele akkor nem depressziós,magányos de örülne egy párnak. Ennyi idõ alatt gondolom már teljesen megszelídült és stabil a kapcsolatotok. Ezért ha veszel mellé egy párt vagy ha hím még 1 hímet akkor is ugyanolyan szelíd marad és a másikat is könnyen meg fogod tudni szelídíteni. Így nem 1 hanem 2 szelíd papagájod lesz és amikor nem érsz rá foglalkozni velük elszórakoztatják egymást.

Ha naponta 4-6 órát foglalkozol vele akkor nem depressziós, magányos de örülne egy párnak. Ennyi idõ alatt gondolom már teljesen megszelídült és stabil a kapcsolatotok. Ezért ha veszel mellé egy párt vagy ha hím még 1 hímet akkor is ugyanolyan szelíd marad és a másikat is könnyen meg fogod tudni szelídíteni. Így nem 1 hanem 2 szelíd papagájod lesz és amikor nem érsz rá foglalkozni velük elszórakoztatják egymást.
A madaraknak elsõsorban nem emberi kapcsolatok kellenek... Mit vacilálsz egy páron? Ha 2milló ft lenne, akkor talán megérteném, de ezer ft-ról van szó!

Pharmatex hüvely kúpot ajánlott az orvos megszakításos közösüléssel és naptármódszerrel. Ha a párom az ujjával izgat és mondjuk van rajta szappan maradék?

Mert ugye ki tudja akkor az csökkenti a hatását a kúpnak? Vagy ha ? fürdött aktus el?tt csak én tartottam be hogy el?tte két órával már lefürödtem akkor mi van?mert err?l senki sem kérdezett..és nincs err?l semmi a tájékoztatóban sem!!oké hogy én id?ben gondolkozom,de akkor fürödjön le ? is minimum két órával aktus el?tt??Azt mondta aktus el?tt fél órával tegyem fel és el?tte utána ne mossam ki magamból a kúpot, így olyan biztonságos mintha óvszerrel védekeznénk a hatásfoka akkora!

Legjobb válasz: Ha a kúpot a naptármódszerrel és a megszakítással EGYÜTT használjáok, akkor tényleg elég biztonságos lehet. Önmagában azonban nem az. Hogy a párod mikor fürdik le, az tökmindegy, ugyanis nem õ eshet teherbe, hanem te. Te csináld PONTOSAN ÚGY, ahogy az orvos mondta. Aktus elõtt fél órával tedd fel, és utána ne mosd ki magadból. Szappantól nem fogsz teherbe esni, és a szappan nem csökkenti a kúp hatásfokát. Amúgy egyáltalán nem árt a párodnak sem aktus elõtt lefürödni, fõleg nyáron... :-)

Ha a kúpot a naptármódszerrel és a megszakítással EGYÜTT használjáok, akkor tényleg elég biztonságos lehet. Önmagában azonban nem az. Hogy a párod mikor fürdik le, az tökmindegy, ugyanis nem õ eshet teherbe, hanem te. Te csináld PONTOSAN ÚGY, ahogy az orvos mondta. Aktus elõtt fél órával tedd fel, és utána ne mosd ki magadból. Szappantól nem fogsz teherbe esni, és a szappan nem csökkenti a kúp hatásfokát. Amúgy egyáltalán nem árt a párodnak sem aktus elõtt lefürödni, fõleg nyáron... :-)
na akkor tisztázunk valamit: igenis rontja a szappan a krém hatásfokát, és nem véletlenül kérdezte a kérdezõ. Fürödj Lactacyd feminával, azzal lehet, az nem tartalmaz szappant! A pasi meg mossa meg rendesen a dolgait, ha szappant használ.De õ is mosakodhat lactacyddal. Egyébként az hülyeség hogy a spermicid plusz megszakitás nem jó, épp ellenkezõleg, nagyon jó hatásfokú! Olyat még nem láttam hogy valaki ugy esett volna teherbe hogy ezt a kettõt együtt használta!! egy nõgyógyász asszisztens
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)
Szerintem a megszakítás egész egyszerûen meggyilkolja a szexet, borzasztó lehangoló. ráadásul az aktus spontaneitását rontja, hogy elõre tervezve fél órával hüvelykúpot dugdos magába az ember. a szexnek a felszabadultságról kell szólnia... akkor már inkább gumizzon az ember és ezt nõként mondom.
A hüvelykúp, megszakítás és naptármódszer együtt igenis biztonságos.
még jó, hogy írtad a gyógyszert nem szedhetek részt, mert komolyan kezdtem hülyének nézni a dokit :D ....a korotok alapján, ha jól gondolom egy becsúszott baba nem lenne akkora gond, ha az, akkor a gumit ajánlom inkább...
Na jó, attól, hogy valaki orvos még nem kell és nem is szabad tõle minden marhaságot benyelni. ez tapasztalat! én a helyedben nem kísérleteznék ezzel a kettõssel, mert: az elõváladék megtermékenyítésre alkalmas számú ivarsejtet tartalmaz, ill. a spermicid a legrosszabb hatásfokú védekezési eszköz. arról nem is beszélve, hogy mivel nõ vagy és feltehetõen termékeny, olyan nincsen, hogy kizárt, hogy ne eshess teherbe a ciklus bármelyik szakaszában! úgyhogy én ezt így max. akkor merném bevállalni, ha nem nagy gond, ha jön a gyerek. a helyedben, már ha tényleg bizonyítottan nem szedhetsz semmilyen fogamzásgátlót, maradnék a guminál meg a spermicidnél.
A kérdező hozzászólása: önmagában nem merem használni de megszakítással és naptármódszerrel ajánlotta.gyógyszert sajnos nem szedhetek
A kérdező hozzászólása: szokott fürödni én 25 vagyok õ pedig 33...csak érdekelt hogy a szappan gátolja-e a hatásfokát.jah igen és gondoltam hogy a szappantól nem leszek terhes :) ez édes volt
Szia, mi lett azóta, bevált a módszer? :)

A párom számlájára rátette a végrehajtó a kezét, most is a 80% át vette le a fizunak. A kérdés: ha az én számlámra utaljuk a párom fizuját akkor a munkáltatón keresztül fogják levonni a 33% át vagy az 50% ot?

Legjobb válasz: Meg kell kifogásolni a végrehajtást. Ugyanis szabályellenes az, hogy a jövedelme több, mint 50%-át tiltják (ha több adóssága van. Egyébként csak a 33% a megengedhetõ.) Amúgy a férjed váltson számlát, nyisson valami eldugott takszövben, azt soha nem találja meg a végrehajtó. Ez amúgy gerinctelen végrehajtói hozzáállás, mert a munkahelyét a párodnak elõbb megtalálja, mint a bankszámláját, de azt viszont tudja, hogy a bankszámlán nem csak a fizetése 33%-át foghatja meg. De ismét mondom: meg kell kifogásolni a végrehajtást a végrehajtás elrendelõ bíróságnál (és ezt tényleg vegyétek is komolyan).

Meg kell kifogásolni a végrehajtást. Ugyanis szabályellenes az, hogy a jövedelme több, mint 50%-át tiltják (ha több adóssága van. Egyébként csak a 33% a megengedhetõ.) Amúgy a férjed váltson számlát, nyisson valami eldugott takszövben, azt soha nem találja meg a végrehajtó. Ez amúgy gerinctelen végrehajtói hozzáállás, mert a munkahelyét a párodnak elõbb megtalálja, mint a bankszámláját, de azt viszont tudja, hogy a bankszámlán nem csak a fizetése 33%-át foghatja meg. De ismét mondom: meg kell kifogásolni a végrehajtást a végrehajtás elrendelõ bíróságnál (és ezt tényleg vegyétek is komolyan).
A kérdező hozzászólása: Van 1 másik számla is a nevén amit nem használ azt is lezárolta! Azért gondoltunk hogy ráutaljuk az enyémre ahoz nem nyúlhat! Köszi a választ
Nálunk a végre hajtó az én számlámra tette a kezét!Nem tudom használni a bankkártyámat sem.Ráadásul egybe számolta a gyerektartást, a családi potlékot, és az átutalt fizetésemet, és az egésznek az 50%-át vonta le!
Hát sztem akkor is le fognak vonni biztos valamennyit ha átutaljátok!
A kérdező hozzászólása: Hát igen vonják a fizuból amibõl csak 33%-ot tudnak/megkérdeztük a melóhelyen/ de akkor már a levont összeget utalja a munkahely!
A kérdező hozzászólása: 10:33 szerintem old meg te is valahogy , hogy más számlaszámra utaltass ami nem a te neveden van, így csak a fizudból tilthat a családiból amúgy se szabadna.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!