Találatok a következő kifejezésre: Ha az nem tudunk (3924 db)

19 eves leszek! A menstuaciom mar 6 napja kesik es nem tudom hogy mire gondoljak? Lehet terhesseg is es ha az nem tudom elvetesseme? 4 eves kapcsolatom van!

Legjobb válasz: Szia! Lehet baba, de lehet csak a hormonok játszanak veled. Szerintem minél hamarabb csinálj egy tesztet, aztán elgondolkodhatsz a lehetõségeidrõl.

Szia! Lehet baba, de lehet csak a hormonok játszanak veled. Szerintem minél hamarabb csinálj egy tesztet, aztán elgondolkodhatsz a lehetõségeidrõl.
Nem tudhatjuk hogy hogy védekeztek, nem tudjuk hogy terhes vagy e. A Rossmanban 400 ft-os Facelle terhességi teszt, az már biztos hogy kimutatja. De ha 4 éves kapcsolatod van, és a párodnak munkája, vagy esetleg van valami anyagi segítség, akkor semmi kép nem öld meg a babádat, márha van! Sok sikert kívánok! 20hkm
Teszt lenne az elso lépés hogy megtudd.Ha jol mukodik a kapcsolatotok és bíztok-szeretitek egymást akkor ne vatesd el:(
A kérdező hozzászólása: kosziii mindenkinek:)
Mi történt? Megjött végül? :)
A kérdező hozzászólása: megjott orvoshoz voltam es valami gyogyszert irt fel hogy tobbe ne jatszadozzon:) egyebkent orulok mert meg annyira nem vagyok felkeszulve az anyasagra

Nyugdíjas szülőktől behajthatják-e a gyerekük adósságát, ha az nem tudja fizetni? (hiteltartozásra gondolok)

Szüleimhez két éve állandó bejelentettként visszaköltözött testvérem a válása után. Eladósodott, nem tudja fizetni a hiteleit, a végrehajtók már felszólítgatják. Lehet-e káruk ebb?l a szüleimnek?

Legjobb válasz: Azonnal jelentkezzen ki.Attól még lakhat ott,de ne legyen bejelentve.Ugyanis az van,hogy a szüleidnek kell majd szerencsétleneknek igazolni,hogy a lakásukban található értékek valóban az õ tulajdonuk.Ha errõl semmit nem tudnak felmutatni,a végrehajtó elviheti-sajnos.

Azonnal jelentkezzen ki.Attól még lakhat ott, de ne legyen bejelentve.Ugyanis az van, hogy a szüleidnek kell majd szerencsétleneknek igazolni, hogy a lakásukban található értékek valóban az õ tulajdonuk.Ha errõl semmit nem tudnak felmutatni, a végrehajtó elviheti-sajnos.
Így van. Ha nem hajlandó kijelentkezni, kényszerkijelentést kell kérni a jegyzõtõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat...eddig is szorongtam emiatt, de most még jobban!

Most mondja meg valaki! Mit tegyek hogy elfelejtesem végre? Nagyon szeretem de ő engem nem. Mindent megadnék neki de azt amit ő akar azt nem tudom (meleg/gay téma ha nem érdekel ugorj tovább)

Meleg fiú vagyok, és nagyon szerettem egy fiút, aki viszont hetero. Nagyon szeretem még így is, hogy tudom, hogy ő engem nem, mit tegyek hogy ne akarjam mindenkiben őt látni, akivel lefekszem? (mert tartós kapcsolatot nem bírok senkivel se találni, csak vele tudtam volna)

Legjobb válasz: Hát erre nem nagyon lehet mit mondani :( Az emberek 100%-a átesik szerelmi csalódáson, a melegek 90%-a pedig egy heteróval kapcs. szerelmi csalódáson :( Ez van sajna. A legtutibb módszer az, ha tényleg MINDEN kapcsolatot megszakítasz vele, és soha többé nem keresed, de ez rohadt nehéz. Tudom, mit érzel :( Tudom, hogy közhely, de az idõ minden sebet begyógyít, szóval csak járj nyitott szemmel, és úgy fog valaki más betoppanni az életedbe, hogy még azt hiszed, hogy mindig a heteró srácba vagy szerelmes, aztán rájössz, hogy már nem is belé voltál, csak az emlékébe, és majd tudsz nyitni az új felé :) Sokunkkal volt ez így :) Na kitartást, meg küldök egy virtuális ölelést ;) 18/F

Hát erre nem nagyon lehet mit mondani :( Az emberek 100%-a átesik szerelmi csalódáson, a melegek 90%-a pedig egy heteróval kapcs. szerelmi csalódáson :( Ez van sajna. A legtutibb módszer az, ha tényleg MINDEN kapcsolatot megszakítasz vele, és soha többé nem keresed, de ez rohadt nehéz. Tudom, mit érzel :( Tudom, hogy közhely, de az idõ minden sebet begyógyít, szóval csak járj nyitott szemmel, és úgy fog valaki más betoppanni az életedbe, hogy még azt hiszed, hogy mindig a heteró srácba vagy szerelmes, aztán rájössz, hogy már nem is belé voltál, csak az emlékébe, és majd tudsz nyitni az új felé :) Sokunkkal volt ez így :) Na kitartást, meg küldök egy virtuális ölelést ;) 18/F
akkor ne feküdj le senkivel.


Pár napja fáj a fogam, a baj az hogy nem tudom melyik.2hete voltam betömetni az utolsó lyukasat. Azt nem tudom hogy ha elmegyek hogyan tudja meg melyik fáj? Mivel ilyenkor a röntgen tudomásom szerint nem javasolt.12hetes kismama.

Legjobb válasz: Egyrészt a fogorvos látni fogja, melyiken van szuvasodás. Másrészt meg fogja kopogtatni azon a környéken mindet, és te az egyikre azt fogod mondani, hogy ÁÁÁÁÁÁ, abból õ tudja, hogy azzal van baj. :)

Egyrészt a fogorvos látni fogja, melyiken van szuvasodás. Másrészt meg fogja kopogtatni azon a környéken mindet, és te az egyikre azt fogod mondani, hogy ÁÁÁÁÁÁ, abból õ tudja, hogy azzal van baj. :)

Ha álmomban nem tudok futni, akkor levegő hiányom van. De mi van akkor amikor pont az ellenkezője történik?

Szóval álmaimban néha lassított felvételben futok, mintha vízben futnék, vagy talaj alattam ellentéte irányban mozogna. Erre azt mondják, hogy azért van, mert valójában nincs elég leveg?m. Na de mi van akkor, amikor azt álmodom, hogy hosszú távokat futok le probléma nélkül? Mindig bajom volt a futással suliban, sosem tudtam jól leveg?t venni, de sokszor álmomban meg tökéletesen megy. És olyankor nem is a futás a lényeg, hogy menniyt meg milyen gyorsan futok, hanem, hogy úgy tudok futás közben lélegezni, hogy az nem fáj és kiegyensúlyozott. Gyakran álmodom olyat is, hogy belesek/ugrok/vagyok medencében (mindig medence, sosem tó vagy tenger) és azt hiszem nem tudok ott lélegezni, de aztán mégis sikerül. Ez miért lehet?

Legjobb válasz: Ki tudja? Az álomkutatással az a baj, hogy az álmokat nehéz objektíven megfigyelni csak az álmodó tudja, hogy mi történt. Ez a levegõhiányos dolog pedig biztos, hogy nem állná ki a tudományosság követelményeit, inkább tûnik valami légbõl kapott (persze ettõl még lehet, hogy jó) magyarázatnak. Szerintem inkább arról lehet szó, hogy az agy hirtelen nem tudja reálisan lemodellezni azt, hogy mit is kellene érezned, vagy egyszerûen nem is akarta reálisan lemodellezni. Alvás közben más agyterületek aktívak, vagyis inkább vannak olyanok amik nem aktívak alvás közben, míg ébren igen.

Ki tudja? Az álomkutatással az a baj, hogy az álmokat nehéz objektíven megfigyelni csak az álmodó tudja, hogy mi történt. Ez a levegõhiányos dolog pedig biztos, hogy nem állná ki a tudományosság követelményeit, inkább tûnik valami légbõl kapott (persze ettõl még lehet, hogy jó) magyarázatnak. Szerintem inkább arról lehet szó, hogy az agy hirtelen nem tudja reálisan lemodellezni azt, hogy mit is kellene érezned, vagy egyszerûen nem is akarta reálisan lemodellezni. Alvás közben más agyterületek aktívak, vagyis inkább vannak olyanok amik nem aktívak alvás közben, míg ébren igen.
Általában légszomjjal kapcsolatos, ha zuhansz vagy elakadsz valahol. Ha sok a levegõ, ahhoz nincs egyértelmû álom: sokan teljesen szabad repülésrõl álmodnak ilyenkor. Lehetséges, hogy nálad meg a tökéletes futás jön.

Özvegyi nyugdíj igényléséhez szükséges munkaviszonyt igazoló papírokat honnan tudom beszerezni, ha azokat nem találom?

Több tíz évre visszamenõleg kellene igazolni elhunyt édesanyám munkahelyeit, de valószínûleg már nincsenek is meg. Ezek nélkül viszont nem tudunk édesapámnak özvegyi nyugdíjat igényelni. Be lehet valahonnan máshonnan szerezni ezeket a hivatalos igazolásokat? Munkaügyi Központ esetleg? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Ezeket az igazolásokat kizárólag a volt munkahelyrõl tudod utólag beszerezni, ha még vannak. Ha nincsenek, akkor onnan, ahova a végelszámolás, felszámolás után a munkaügyi iratok kerültek, valamilyen levéltárba. Mivel ezeket a köröket nagyon nehéz lefutni, ezért írd be az Édesanyád általad tudott munkahelyeinek nevét, címét, mindent, amit tudsz róla, hogy kb. mettõl meddig dolgozott ott, és a nyugdíjbiztosítási igazgatóság (vagy már más a neve?) hivatalból kikéri õket a levéltárból. Abban az esetben, ha ott sem találják, szoktak kérni felkutatható tanúkat, akik igazolni tudják a jogviszonyát. Ha ilyen sincs már, akkor bezárult a kör...:)

Ezeket az igazolásokat kizárólag a volt munkahelyrõl tudod utólag beszerezni, ha még vannak. Ha nincsenek, akkor onnan, ahova a végelszámolás, felszámolás után a munkaügyi iratok kerültek, valamilyen levéltárba. Mivel ezeket a köröket nagyon nehéz lefutni, ezért írd be az Édesanyád általad tudott munkahelyeinek nevét, címét, mindent, amit tudsz róla, hogy kb. mettõl meddig dolgozott ott, és a nyugdíjbiztosítási igazgatóság (vagy már más a neve?) hivatalból kikéri õket a levéltárból. Abban az esetben, ha ott sem találják, szoktak kérni felkutatható tanúkat, akik igazolni tudják a jogviszonyát. Ha ilyen sincs már, akkor bezárult a kör...:)
A kérdező hozzászólása: Uram atyám, ez elég lehetetlen küldetésnek hangzik így. Köszönöm a választ!
A Nyugdíjfolyósító vagy a TB nem segít ebben?
A kérdező hozzászólása: A nyugdíjfolyósító kérte be jó régre visszamenõleg a munkáltatói papírokat, emiatt vagyunk gondban, mivel ennyire régieket a lakásában nem találtam, de emlékezetbõl sem tudnám megmondani. TB-re nem is gondoltam.
Még hozzátenném. 1992. óta biztosan van NYENYI nyilvántartás a nyugdíjbiztosítási szerveknél, tehát ott tutira meg kell lennie minden nyugdíjjal kapcsolatos jogviszony igazolásnak. Ezt a munkáltatók minden évben egyszer kötelesek voltak jelenteni nekik. Az elõtte években is volt nyilvántartás, de hogy milyen jellegû, arra már nem emlékszem. Elméletileg a munkakönyv megszûnése utáni idõszak nyilván van tartva náluk. Az elõtte lévõt pedig a munkakönyvvel tudod igazolni, vagy más módon. Az a korosztály, amelyik még abban az idõben élt, hogy nem voltunk "papírország", igazából már mind nyugdíjas kor körül van. Kevés, aki nem. Egészségbiztosítási Pénztár ebben nem hiszem, hogy tud segíteni, nem sok köze volt/van a dologhoz, valamint olyan jogviszonyt nem igazol le senki, amelyik nem nála volt letöltve. Milyen alapon is tenné? Gondolom, ez egyértelmû...
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Ha nyúlbiztossá szeretném tenni a szobát, konkrétan most a vezetékes részre gondolok, elég a kábelokat kábelcsatornába húzni? Azt nem tudja szétrágni a nyuszi majd?

Valami ilyesmire gondoltam:

Legjobb válasz: elvileg elég kell hogy legyen, bár így is lóg ki belõle de nem tudom hogy hogy vannak a kábelek, lehet ezt is megkezdi de jóval vastagabb mint a kábel és rá tudod nevelni hogy nem szabad anélkül hogy megcsapná az áram :)

elvileg elég kell hogy legyen, bár így is lóg ki belõle de nem tudom hogy hogy vannak a kábelek, lehet ezt is megkezdi de jóval vastagabb mint a kábel és rá tudod nevelni hogy nem szabad anélkül hogy megcsapná az áram :)
Mi is ilyet használtunk mikor nyuszink volt, így teljesen hidegen hagyták a kábelek.
nyúlbiztos:D:D
Ez a legtutibb megoldás, sajnos eddig csak feketében láttam. Másodpercek alatt a kábelen van, hosszában van felhasítva: http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&pid=850977
ez a parfümös érdekes mert az én nyuszim rólam is és apáról is nyalogatja a pacsulit, ha felveszem egybõl ott kezd szimatolni és pusziszkodni ahova fújtam, de lehet csak az én drágaságom nem riad vissza tõle :)
Ez nagyon jó!=) De van még egy tippem, ami nálam csincsillànál bevált:ha van valami régi parfümöd, vagy kölnid amit már úgy sem használsz, akkor abból egy cseppet rácsöppintesz arra a helyre, ami nem kívánatos, aztán a nyuszi távolról elkeröli azt a helyet.;)
A kérdező hozzászólása: Köszii a tippet :)
Meg amit nem használsz éppen, mikor a nyuszi kinn van, azt húzd ki a konnektorból, a kapcsolóval ellátott elosztót (ha namúgy nincs rá szükség) kapcsold ki. Lehet kapni valami sprét is (biztos bors vagy paprika van benne), de az csak akkor jó, ha te sem fogdosod azt a vezetéket, mert a kezed is olyan lesz
A kérdező hozzászólása: Szuper, köszii szépen :)
A kérdező hozzászólása: Köszii a válaszokat!! Igazából a színe mindegy, csak a funkcióját lássa majd el rendesen :)

Tisztelt Válaszadók! Jelenleg megvásárolható-e a Gynevac injekció? Ha igen hol, és mennyibe kerül? Azt tudom, hogy mindkettőnknek fel kell venni, de azt nem tudom egy vagy két dobozzal kell személyenként?

Állandóan visszatérő kismedence gyulladás kezelésére szeretném felvenni, hogy a közeljövőben tervezett kisbabánk összejöjjön!

Legjobb válasz: Úgy tudom, hogy az Európa Patikákban kapható. Az áráról csak annyit tudok hogy igen borsos, talán 60.000Ft körül van egy adag (ez lehet hogy több ampulla).

Úgy tudom, hogy az Európa Patikákban kapható. Az áráról csak annyit tudok hogy igen borsos, talán 60.000Ft körül van egy adag (ez lehet hogy több ampulla).

Szeretnék patkányt, mindenképpen fiút és többet mert a patkányok nagyon szociális lények és nem szeretném ha egyedül lenne csak azt nem tudom, hogy 2 pateszt hozzak haza vagy 3-mat meg hogy a fiúk nem fognak-e össze verekedni ha nagyobbak lesznek?

Legjobb válasz: Három patkánynak nagyobb ketrec kell, ha ezt meg tudod oldani, akkor hozhatsz annyit is. Ha normális tenyészetbõl hozod õket, akkor nem fognak verekedni, de amúgy elõfordul olyan, hogy az ivarérett hímek megkattannak. Ez nem normális, viselkedéshibának számít, de a sima bolti, sokszor vegyesen(kígyókajának vagy díszállatnak, aminek épp megveszik) tenyésztett patkányoknál azért rendszeresen elõkerülnek ilyen jószágok.

Három patkánynak nagyobb ketrec kell, ha ezt meg tudod oldani, akkor hozhatsz annyit is. Ha normális tenyészetbõl hozod õket, akkor nem fognak verekedni, de amúgy elõfordul olyan, hogy az ivarérett hímek megkattannak. Ez nem normális, viselkedéshibának számít, de a sima bolti, sokszor vegyesen(kígyókajának vagy díszállatnak, aminek épp megveszik) tenyésztett patkányoknál azért rendszeresen elõkerülnek ilyen jószágok.
Szerintem 3-t mert ha beteszed hozzájuk a kezedet hamarabb le eszik róla a húst!
Gyere adok neked 30at is, most láttam elöbb a fészernél. Akkora volt mint egy foxi, ha kell-írj!
Szerintem, ha még nem volt patkányod, csak egyet vegyél. Ki kellene tapasztalnod, hogyan nevelheted. Kettõ patkány már egymást is neveli, és ha nem vagy eléggé tapasztalt, el fognak kanászodni, és könnyedén a fejedre nõnek. Szocializálódásra te is meg fogsz neki felelni, mint társ. :) Az ivaros fiuk néha össze fognak ugrani, ha mégis kettõ mellet döntesz.
A kérdező hozzászólása: Már volt három patkányom is igaz különbözõ nemûek(2 lány és 1 fiú)és külön voltak tartva, azért hogy ne szaporodjanak...
Ha már van némi tapasztalatod, nyugodtan tartsad õket együtt, de ha nagyon elmérgesedne köztük a viszony, akkor mindenképp legyen egy "elkülönítõd" (ketreced). Ha már kis korukban összeszoknak, késõbb sem fognak komoly kárt tenni egymásban, pár apró csetepaté pedig hozzátartozik a szocializálódásukhoz.

Ha egy pasi nem vallja be egy csajnak, hogy szűz pl 22 felett, akkor az nem tudja, hogy az a pasi szűz? Vagy le tudja szűrni pl viselkedésből, meg hogy nem tud csajozni stb dologból, hogy az az illető?

Legjobb válasz: Hát nekem még nem volt dolgom szûz pasival, de sztem ha máskor nem is, ha oda kerül a sor h szex, tuti rájön a csaj

Hát nekem még nem volt dolgom szûz pasival, de sztem ha máskor nem is, ha oda kerül a sor h szex, tuti rájön a csaj
A kérdező hozzászólása: Igen! Itt 10 nõbõl 9 leírja, hogy nem ciki szûznek lenni. Ha megkérdezek egy olyan 18 éves gimis csajt vagy pasit, akkor pl 25 emberkébõl miért mondja azt vagy 22, gogy bizony ez extra ciki? kinek higgyek? Az ide írkáló néhány emberkének vagy egy egész osztálynak, több tíz ezer lánynak, fiúnak, akik nem félnek kimondani azt ami a szívükön van?
Lehet azoknak több mint a fele szûz csak ugyan olyan fosús mint te és nem meri bevallani mert az a divat h 14 évesen már [email protected] fûvel fával. Én nem szégyeltem 28 évesen sem h szûz vagyok. Az más kérdés h volt olyan ismerõsöm aki nem hitte el, de pont lesz..tam.
A kérdező hozzászólása: 28 évesen szûz vagy? Sajnos neked is forever alone lesz a vége!
Hát már nem azért de én akinek bevalottqm és velem maradt azzal megvolt a dolog és segítõkész is volt és azóta is velem van. Most vagyok 30
A kérdező hozzászólása: Utolsó, ha 20 alatt voltál és vallottad be, hogy szûz vagy, akkor lehet elnézik. 20 felett kevés az esélye.
Én voltam akire azt mondtad h 28 évesen szûz volt akkor forever alon v mi
A kérdező hozzászólása: Sajnos 28 körül megvan rá az esély, hogy tényleg forever alone lesz a vége. Mert ott a lányok a lúzerség mellé még valami testi deformitást is gyanítanak okként. Sajnos ez van.,
Hát én meg inkább leszek egy olyan emberrel akinek ha elmondom akkor melettem marad és megbecsül, mint h hazudjak meg titkolózzak már az elején. Jól mondta itt valaki. Menj kúrvához az biztos nem röhög ki. Még annyi parás pasit. Tényleg ennyire nyomorultak a mai "férfiak"
Ha ennyire aggódsz válassz ki 1-2 szimpatikus, csinos lakásos prostit azt gyakorolj velük:P
Én nem vagyok nyomorult, csupán válogatós. Ha tudom elõre, hogy ez lesz, akkor valószínûleg én is már 16 évesen döngöltem volna a "mindegy milyen" lányokat. Ha más nem, legalább tapasztalt lennék. Utólag nem tudok mit tenni a történtekkel, és arról sem csupán én tehetek, hogy nem kellek mindenkinek. Azt azért ti sem gondoltátok, hogy nem kellek senkinek.
nem azért volt a nyomorult hanem mert fostok õszinték leeni
Volt már akinek elmondtam, hazudni még nem hazudtam róla. Olyan volt már, hogy nem szerettem volna beszélni róla. De kérdés nélkül miért reklámozzam, égessem magam? Mert a legtöbb ember szemében égés.
Te is csak egy ostoba birka vagy aki másoknak akar megfelelni. Pl azért elmondhatnád h ne akkor égjen a fejed mikor már ott vagytok. Az nem ciki h ha azt hisz h már csináltad csak baromi béna vagy???
Ez miatt nem fog otthagyni, viszont ha hazudsz az késõbb visszaüthet, ha kellesz neki így, hogy nem tudja szûz vagy-e akkor úgy is kellesz neki, hogy tudja, hogy szûz vagy, szerintem még örülne is neki.
Végig sem olvastam az egészet.... de elmondom mi a véleményem. olyat kell találni akinek elmondhatod és meg is ért téged, aki meg nem az meg úgyis mindegy mert úgysem akar veled lenni hosszú távon. az én párom is 25 volt amikor lefeküdtünk, nagy nehezen de elmondta, na és nem történt semmi, túl voltunk az elsõn, azóta is együtt vagyunk. amúgy észre lehet venni ha valaki szûz. bénázik sokmindennel, esetleg fél perc után elis megy, szóval észre lehet venni ne titkold el ezt. elõször ismerd meg a lányt ha úgy látod normális akkor elmondod neki.
Néhányotoknak annyira könnyen jár a szája, akik túlestek a dolgon. Attól még, hogy a 30 évesnek hatalmas szerencséje volt, hogy kifogta az egy millió nõbõl azt az egyet, aki nem vetette meg emiatt, attól még a kérdezõ, és én is egyedül maradhatunk, ugyebár az esélyünk rendkívül pici.
Én ugyanúgy félek a fiúk reakciójától, mert pont ugyanebben a cipõben járok, csak én lány vagyok, de még a korunk is stimmel :) figyelj, aki ezért kiröhögne, vagy elmondaná másoknak azzal eleve nem érdemes kezdened. Én így fogom fel az egészet. Hidd el, sok lány van, akinek ez egyáltalán nem okozna gondot, sõt még örülne is, hogy nem egy skalpgyûjtõ vagy! Kitartás, egyszer eljön a mi idõnk is ;) 24/L szûz
És akkor inkább maradsz egy jellemtelen nõvel. Mind1 te tudod. Te életed. Am én elmondanám mielõtt besározol h párom a második férfi szexuûlis értelemben az életemben. És vele is az elõzõ párommal is teljesen õszintén kezdtem a kapcsolatot. Az elsõnél elmondtam elõre h szûz vagyok, nem fostam, mert úgy éreztem hha elhagy e miatt az neki szégyen és olyan emberre nincs is szükségem. De ha neked jó így akk hajrá
Elvileg nem ciki szûznek lenni, mert senkinek semmi köze hozzá. Gyakorlatilag meg mindenki furcsának vagy lúzernek tart, aki megtudja, hogy még szûz vagyok. Nincs is már kedvem nõzni. Akit meg tudok fektetni egy este alatt, attól nem akarok semmit, akivel meg érdemes foglalkozni, az elhajt még az ismerkedési fázis alatt. Rá kellett szépen jönni, hogy ilyen paraj ez a társadalom.. és már le vagyok maradva.
Le lehet szûrni....Simán.
A kérdező hozzászólása: Nem biztos. Mert lehet a pasi csak egyszer-kétszer volt eddig csajjal, azzal is lehet 6-8 éve és olyan szinten kijött a gyakorlatból, hogy na. Szóval ez nem volt jó indok kedves 1.
Sehogy nem lehet észrevenni hogy szüz vagy, emiatt nem kell aggódnod. Az hogy zavarban vagy , és tapasztalatlan a lányok terén még egyáltalán nem jelenti azt hogy nem volt még soha barátnöd, és senkivel nem feküdtél még le. A szex miatt szintén ne aggódj, épp elég barátnömtöl hallottam már hogy valamelyik volt pasijuk mekkora béna 0 az ágyban, pedig nagyon trendi macsó, és már a sokadik csaján is tul van , ha egy kicst is odafigyelsz a barátnödre akkor tulteljesited az átlagot :) 35/F
De igen mert egy olyan pasi aki volt már nõvel, tuti bátrabban kezd neki meg nyúl a dolgokhoz mint aki szûz. Én nõ vagyok ugyan de tudom h más voltam az elsõnél és más vagyok a mostaninál
Am meg miért nem lehet õszintén elmondani h mi a helyzet??? Nem jobb lenne mint feszengeni??
A kérdező hozzászólása: Kedves 5. De mondom ha az adott pasi 8 éve volt csajjal akkor annyira kijött a gyakorlatból, hogy tele van izgalommal. Olyan mint az úszás, egyszer bemész a medencébe, még rögtön legtöbbször nem tudsz megtanulni úzsni 20 perc alatt. Ahhoz kell még vagy 7-8 alkalom, hogy úgy ahogy valamennyire tudjál úszni. Teház kicsit ehhez hasonlít a dolog.
Én több év szünet után is ugyan úgy úsztam. Ez nem egy olyan dolog amit el lehet felejteni. Meg más az aki volt már nõvel meg az aki még nem. Meglátszik hidd el. Aki volt már az azért már tudja h mi merre hány méter. Aki nem az azt sem tudja h hova nyúljon. de arra válaszolj h miért nem lehet õszintén elmondani a partnernek h mi a szitu?
A kérdező hozzászólása: 20 perc úszásedzés alatt ezek szerint (kb annyi ideig tart egy egyszerû menet a szexben)olyannyira megtanultál úszni, hogy több év után is szinte Balatonátúszó bajnok lettél? Ilyen a mesében nincs, de ezek szerinte te vagy a csodagyerek.
A kérdező hozzászólása: Azért nem mert 22 felett vagyok. Vágod?
Nem fogod fel amit írok. Jó izgul az is aki már volt nõvel csak régen, de azért õ már csak tudja h mit csinál. Úszni is ha egyszer megtanulsz, lehet nem megy 8 év után egybõl úgy, de tudod mit kell csinálni. Nem úgy mint aki még vizet se látott. És nem értem miért volna szégyen h valaki szûz. Én 18 felett vesztettem el és az elsõ héten közöltem a párommal h szûz vagyok.
Nem lehet elmondani õszintén, mert kinevet, elhagy, és szétkürtöli minden ismerõsének a nõk 95%-a. Én is ugyanebben az állapotban vagyok 23 évesen, és pont ezért nem is merek senkinél kezdeményezni. Ki tudja, lehet öngyilkos leszek hamarosan.
Ha ezt csinálja akkor nem is szeret. Nem jobb ezt már az elején megtudni??? Én ha szeretek valakit akkor hiába mondja h szûz, nem fogom elhagyni sem kiröhögni. Egyszerûen be vagytok fosva. Ennyi
A kérdező hozzászólása: Pontosan ez az. 10 nõbõl 7 vagy 8 lenéz ezért és kib. nagy lúzernek fog tartani. Elmondja a bnõinek és így tovább, rá egy hát múlva a az egész suli, a fél város, vagy az egész község tudni fogja. Ha szerencséd van olyan nõvel kezdesz aki beleesik ebbõl a 10 bõl 2 be, aki nem ilyen és elfogad. De sokkal nagyobb az esélye, hogy belehúzol a 80%-ba, abba hogy 10 bõl kb 8 lány ilyen és csúnya beégés lesz. Ezzért félek tõle. 24 vagyok és még nem voltam nõvel, ezért rettegek.
Joggal vagyunk befosva, mert a szerelem nagy részét a szexuális tapasztalat teszi ki.
És akkor inkább maradsz 1 olyan nõvel akivel te nem vagy õszinte õt meg nem ismered igazán. Csak mert fosol. Hát gratulálok. Titkolózásra és félelmekre akarsz kapcsolatot alapozni. Akkor fossál. És majd ha ott lesz a sor h szex és valamit nem jól csinálsz és mégjobban kiröhög a csaj akk majd ég a fejed
Ugyan már. Mindenki volt szûz. Csak míg én megmondtam az akkori páromnak h az vagyok és így megtudtam h mien ember mert h e miatt nem hagyott el. Ti inkább titkolóztok Tujátok mit. Ajánlom a kú.rvákat. Azok biztos nem nevetnek ki
A kérdező hozzászólása: Manapság elmegyek egy suli folyosóján lassan minden második 16-17 éves fiú vagy lány arról beszél, hogy kivel smárolt múltkor. Akkor hogy álljak én oda 24 évesen, hogy még nem smároltam és nem volt szexuális kapcsolatom sem? Ezt magyarázd meg ha lehetne! Mert ritka az a lány, aki ezt elnézi. Van olyan csak ritka mint a fehér holló. Ja és az ide írkáló lányok jó része sem szent, ugyanolyak mint a többi ha nem gép elõtt ülnek. Gép elõtt adják a szépet és a jót hogy kapják a pozitív zöld kezeket, közben a való életben ugyanúgy tartanak a szûz fiúktól mint a legtöbb másik lány, aki nem ide írogat. Mert nem egyet és kettõt ismerek innen, aki 90%-on felül volt és mindig mondta, hogy nincs veled baj, megtalálod az igazit, nem baj ha szûz vagy, közben meg a való életben pasifaló luvnya volt és rigolyája volt a szüzektõl. Tapasztalatból írtam ezeket.
Én is "késõn fogtam hozzá". :) Voltam vagy 20 éves. A csaj meg 28. Egy bulin ismerkedtem meg vele. gyorsan le is léptünk, és felmentünk a csajhoz. Nem részletezem, de mivel volt egynéhány légkör bennem, nem okozott gondot, hogy mit kell tenni. (A pia közepes mennyiségben jó gátlás csökkentõ.) Másnap reggel megmondtam neki, hogy nekem õ volt az elsõ. Nem hitte el. (Nem mintha annyira "profi" lettem volna, csak valahogy természetesen jöttek a dolgok, ahogyan kell.) :D Ennyi. Szerintem nem kell aggódnod. dellfil


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!