Találatok a következő kifejezésre: Ha az nem tud csinálni 4 (3 db)

Ha az orvosom nem tud csinálni 4 dimenziós uh-vizsgálatot, akkor abból nem lesz sértődés, ha erre az egy vizsgálatra egy másik orvost választok?

A józan eszem azt mondja,hogy miért is lenne,hiszen neki nincs hozzá gépe, én meg szeretnék! Csak a lelkiismeretem... Ha valaki volt hasonló "gondban", légyszi írjon!

Legjobb válasz: nehogy gondot csinálj ebbõl! természetes, hogyha neki nincs gépe, máshova mész. nagyon kevés dokinak van 4 D-s uh gépe. ezért tuti nem fog megsértõdni.

nehogy gondot csinálj ebbõl! természetes, hogyha neki nincs gépe, máshova mész. nagyon kevés dokinak van 4 D-s uh gépe. ezért tuti nem fog megsértõdni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Oké, megyek :)
A dokidnak nem is kell tudnia róla, a te dolgod...
Nyugodtan elmehetsz, nem is fog tudni róla! Amúgy tényleg nagyon kevés orvos rendelkezik a saját rendelõjében 4D-s ultrahanggal. De ha meg is tudja, fel kell tudnia érni ésszel, hogy te szeretnél olyan képet, másutt vannak meg hozzá a lehetõségek. Ha nem bírsz a lelkiismereteddel, nyugodtan mondd el neki, hogy voltál megnézetni, és esetleg mutasd is meg neki a képet. Ne aggódj: nem fog haragudni, még örülni is fog neki, hogy gondoltál rá! :o)

Van egy Samsung Galaxy S Plus típusú telefonom. Rátettem az Android 4. 0.4 cyanogenmod-ot. Nem volt rajta Google Play. Rátelepítettem a legújabb verziót és ha elindítom akkor 1 mp-en belül kilép. Mit tudnék vele csinálni hogy működjön?

Legjobb válasz: Próbálj meg a Galaxy S Plus-on egy hard resetet. http://www.hard-reset.com/samsung-i9001-galaxy-s-plus-androi.. Hátha, ha 0-ra rakod, akkor meggyógyul.

Próbálj meg a Galaxy S Plus-on egy hard resetet. http://www.hard-reset.com/samsung-i9001-galaxy-s-plus-androi.. Hátha, ha 0-ra rakod, akkor meggyógyul.
Vagy rakjál rá egy normális romot...
Nem volt a romhoz egy googleapps csomag? Ha azt kihagyod, nemigen fog mûködni külön a play.
A kérdező hozzászólása: De volt hozzá googleapps csomag ráraktam és nem volt a telefonon a google play.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!