Találatok a következő kifejezésre: Ha az nem mondott semmit (22 db)

Ha a külsö méhszáj nyitott, azzal kötelezö feküdni? Vagycsak elég a kimélö életmod? Az orvos nem mondott semmit.

30 hetes kismama

Legjobb válasz: Ha nem mondott semmit akkor elég csak kímélned magad, ne emelgess, ne áll és sétálj fél órákig, pihenj le ha fáradtnak érzed magad. Minden jót!

Ha nem mondott semmit akkor elég csak kímélned magad, ne emelgess, ne áll és sétálj fél órákig, pihenj le ha fáradtnak érzed magad. Minden jót!
Szia, szerintem, ha nem mondott semmit, akkor is érdemes kimélõ életmódot folytatnod.Én most vagyok a 34-ik hétben, 30 hetesen bekerültem a kórházba görcsölés miatt.2 hetet voltam ott, külsõ méhszájam 1 ujnyi, belsõ zárt és rövidült a méhnyakam.Most már itthon vagyok, de feküdnöm kell, és gyógyszereket kaptam, amit a 37-ik hétig kell szednem.Próbálj meg minél többet pihenni, ne lépcsõzz, gugolj, nekem ezeket mondták.Boldog babavárást.

Mit jelent? Ha az uh-on a baba haskorfogata kb 2 hettel kissebb mint, a tobbi ertekek ahol csak -2nap elteres van. Ez mitol lehet? Mennyire baj? A doki nem mondott semmit sem.28 hetes km

Legjobb válasz: Semmit nem jelent. Nekem is vlt ilyen "gondom" terhesen és a neten megkérdeztem egy nõgyogyit, aki jó az uh-ban és az írta, hogy az ilyen belefér a mérési hibahatár kategóriába.

Semmit nem jelent. Nekem is vlt ilyen "gondom" terhesen és a neten megkérdeztem egy nõgyogyit, aki jó az uh-ban és az írta, hogy az ilyen belefér a mérési hibahatár kategóriába.
Szia! Én ugyan igy jártam. Pont 28 hetesen vették ezt észre. Akkor azt mondták hogy a biztonság kedvéért nézzük meg a Picurt. Azóta is szépen feljódik, a pocakja még mindig kisebb 1 héttel, de azt mondta a doki, hogy ha fejlõdik, és elég a magzatviz akkor nem kell miért aggódni. Szóval szerintem nyugi. szia
Szia! Nekem 1-2 héttel mindig a feje mérete alapján mérik nagyobbnak. Én nem aggódom, mert a dokim azt mondta el is mérhetnek dolgokat meg max nagyobb feje lesz a gyereknek az átlagnál :) Szerintem neked sem kell aggódni, sokszor szoktak tévedni az UH-sok súlyt is szeretnek elmérni... Minden jót! 37+3 hetes km

Voltam nögyogyásznál mi elött beteg lettem volna fogamzásgátlot iratatni ugy volt hogy mikor megjön szedem a gyogyszert de késik. De nem mondott semmit a dok vissza kell mennem. Ha terhes lennék azt meg mondták volna?

Legjobb válasz: megmondták voln,a söt nem irtak volna fel gyogyszr. ha késik csinálj tesztet, addig ne szedd a gyogyszert., ha nem vagy terhes, várj mig megjön, és ugy szedd a gyogyszert, ha sokat késik( 2 hetet akár) akkor menj vissza a dokihoz.

megmondták voln, a söt nem irtak volna fel gyogyszr. ha késik csinálj tesztet, addig ne szedd a gyogyszert., ha nem vagy terhes, várj mig megjön, és ugy szedd a gyogyszert, ha sokat késik( 2 hetet akár) akkor menj vissza a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: De csak gyogyszert mentem iratni mert elötte voltam mielött megjött volna a havim vettek kenetet is.És azotta nem is jött meg 16 napja.Csináltam tesztet is negativ


Ha terhesgondozáson felfogadtam az orvost, akkor szülésnél mennyi pénzt illik adni, ha nem mondott semmit azzal kapcsolatban, hogy mennyi nála a szülés? Muszáj 50000-t adni vagy adhatok annyit amennyit tudok!

Ja és az orvos nem is foglalkozik velem jobban és mindig 2-3 óra hosszát kell várnom mire sorra kerülök a kórházba!

Legjobb válasz: szerintem szülés után döntsd el mennyit adsz, mi is így tettünk. annyit adj amennyit megérdemel, nem kell 50 ezer, ha nincs annyitok és ha szerintetek nem érdemli meg.

szerintem szülés után döntsd el mennyit adsz, mi is így tettünk. annyit adj amennyit megérdemel, nem kell 50 ezer, ha nincs annyitok és ha szerintetek nem érdemli meg.
Az összes ilyen orvost felkötném, egytõl-egyik, családjával együtt.
Szerintem annyit amennyit jónak látsz. Vannak akinél fix tarifák vannak, vannak ahol helyben kialakult szokás a tarifa, van aki szerint az anyasági támogatás összegét "illik" adni. Én annak idején ebbõl az összegbõl leszámítottam azt amit hónapról hónapra a magán rendelõben hagytam.
egyértelmû, hogy annyit adj amennyit tudsz. és persze amennyit megérdemel. Az orvos etikett azt mondja hogy a magánrendelésen elkért összeg 10 szeresét kell adni a szülésért.Persze megegyszer hangsúlyozom amennyit tudsz és gondolsz.Talán várd meg a szülést a döntés végével mert tt sok minden történik amiért azt mondod ennyit sem adsz vagy hogy többet is adsz mert megérdemli.
Mi csak 30000-t tudtunk adni, de így is ugyan úgy foglalkozott velem. Amúgy minden hónapban elkért 5000 ft-ot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Tüszős mandulagyulladással nem baj, ha emberek között dolgozom? Az orvos nem mondott semmit, bennem meg fel sem merült a kérdés, .

fel sem merült a kérdés, csak amikor a kollégám kérdezte, fertőző-e, utánanéztem, és azt olvasom, ágynyugalom javasolt, és hogy igen, fertőző. Dolgozhatok?

Legjobb válasz: Maradj otthon és pihenj! Te is hamarabb meggyógyulsz, és a körülötted dolgozókat sem fertõzöd meg. Jobbulást! Hihetetlen ez a mai munkamánia, nekem még sosem jutott eszembe betegen dolgozni menni. Ha nem érzem jól magam, betelefonálok, hogy aznap ne várjanak. Szerencsére nem gyakran vagyok beteg.

Maradj otthon és pihenj! Te is hamarabb meggyógyulsz, és a körülötted dolgozókat sem fertõzöd meg. Jobbulást! Hihetetlen ez a mai munkamánia, nekem még sosem jutott eszembe betegen dolgozni menni. Ha nem érzem jól magam, betelefonálok, hogy aznap ne várjanak. Szerencsére nem gyakran vagyok beteg.
Nagyon fertõzõ. Mikor nálunk van valakinek, akkor az egész család végigszokott rajta szenvedni. Szerintem egyenesen bunkóság lenne így bemenni dolgozni. A kollégáid 3/4-ét kidöntenéd
Csodálkozom, hogy az orvos nem írt ki betegállományba és nem mondta, hogy fertõzõ. Azon is csodálkozom, hogy te visszamennél fertõzõ betegséggel dolgozni.
Az én párom kifejezetten szereti, ha simogatom a heréit szex közben:)
A kérdező hozzászólása: Nem dugtam fel az ujjam, csak kívülrõl simogattam.
én barátom élvezi a heréi simogatását, még a kezdeti szakaszban õ tette oda a kezemet, hogy foglalkozzk velük :) az ánuszát nem izgatnám, meg fel se nyúlnék neki prosztatamasszázs címen. az õ feneke is sz*arásra való, ugyanúgy, mint az enyém, már bocsánat a szóhasználatért.
hehe ízlések és pofonok, nem gáz ha megdumáljátok utána
én nem élvezem
ha a heréket simogatod az semmi gond, ha bele akarnál nyúlni a seggembe lehet eltörném a kezedet. 24/ff
azt mondjak , hogy jo dolog a prosztatamasszazs.Ha mar csinalni akarod csinald azt, amugy sztem is izagato ha a hereit is izagtod 17F
Az én pasim élvezi.
a here ok , de az ánuszt szerintem hanyagold:P
a feldugás egy korábbi hozzászóláshoz irányult :) nemtudom, én azt a tájékot békén hagynám :)

Kora szulott kisbabam van, kulfoldon elek, 6 hetes a babam, 2 es fel kg, laz esetere vettunk neki infants tylenol szirupot, nem tudom hogy mennyit adjak neki belole, mert az orvosunk nem mondott semmit sem, hogy mennyit adjak neki ha belazasodik, ?

Legjobb válasz: És nincs benne betegtájékoztató, vagy a dobozára nincs ráírva? (Hollandiában éltek?) Itthon sztem ez a szirup nem kapható, itt kúpot szoktak felírni.

És nincs benne betegtájékoztató, vagy a dobozára nincs ráírva? (Hollandiában éltek?) Itthon sztem ez a szirup nem kapható, itt kúpot szoktak felírni.
Gyerekorvosi ügyeleletet nem tudod felhívni és megkérdezni, biztos tudnának segíteni. http://www.tylenol.com/product_detail.jhtml;jsessionid=HDX3Q.. néztem itt is azt írják, "ask a doctor" mondjuk ha 24 lbs nagyjából 11 kg és ettõl súlytól mond 1, 6 ml-t, akkor ha a babád 2, 5 kiló adj neki kb negyed annyit, mint egy 11 kilós babának kellene adni (11:2, 5=4, 4), vagyis 0, 4 ml-t

Irodalomból póttételt kellet húznom, de tudtam mondani azért elég sok mindent! Ha megbuktam volna azt mondta volna? A végén nem mondott semmit! Félek!

Legjobb válasz: Valószínûleg mondta volna. Nyugi, nem hiszem, hogy megbuktat, azért a tanárok ilyen helyzetekben nem nagyon szoktak szemétkedni.

Valószínûleg mondta volna. Nyugi, nem hiszem, hogy megbuktat, azért a tanárok ilyen helyzetekben nem nagyon szoktak szemétkedni.

Ha az orvosom nem mondott semmit 12 hetesen ami a nyaki redők számát illeti és 1 hónap múlva rendelt vissza, még megállapíthatja, hogy minden rendben van-e?

Legjobb válasz: Nem a nyaki redõk számát, hanem a nyaki redõ vastagságát nézi. biztos minden rendben.

Nem a nyaki redõk számát, hanem a nyaki redõ vastagságát nézi. biztos minden rendben.
Ha valami baj lenne nem várnának egy hónapig hanem azonnal elküldött volna vizsgálatokra.
Ha nem volna jó az érték akkor azonnal további vizsgálatokra küldött volna, de az ultrahangos papírodon rajta kell lennie hogy milyen vastagságot mért!
Persze nézd meg az UH-s papirodat!Ha gond lenne szólt volna!Ne idegeskedj!
szia! ezt azért csinálják 12 hetesen mert akkor látható a legjobban és a késõbbikben nem vagy kevésbé. Nézd meg az UH-s papírod arra rá kellett hogy írja! Annak az eredményét a védõnõdnek is tudnia kell. egy 17 hetes kismama:)
Én ugy tudom , hogy elötte az embernek hashajtót adnak, azt meg kell inni és attól minden kijön.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!