Találatok a következő kifejezésre: Ha az nem mondott (48 db)

Miért hazugság az, ha valaki nem mondott el valamit, de mást sem mondott helyette?

Legjobb válasz: AZ nem hazugság, hanem õszintétlenség. Vagy mi... 8)

AZ nem hazugság, hanem õszintétlenség. Vagy mi... 8)
ez nem hazugság, csak nem hallota a kérdést. kérdezd meg mégegyszer hangosabban utalva arra hogy válaszoljon.
A kérdező hozzászólása: Ja ez nem egy konkrét dolog. :) Csak érdekelnének a vélemények. Úgy értettem, hogy pl. történik valami, amit el kéne mondani, de inkább elhallgatjuk és nem is mondunk mást helyette. Barátnõmmel vitatkoztunk ezen :)
Ez nem hazugság, hanem titoktartás.
Ez a mintha állapot. Mintha minden rendben lenne, mintha meg sem történt volna! MINTHA! Attól még van!
Egyébként ezzel foglalkozott egy négy-öt oldalas cikkben az Ideál magazin, úgy emlékszem. Júliusi szám vagy az augusztusi, nem tudom. Pont ezt a kérdést boncolgatták.

Ha a külsö méhszáj nyitott, azzal kötelezö feküdni? Vagycsak elég a kimélö életmod? Az orvos nem mondott semmit.

30 hetes kismama

Legjobb válasz: Ha nem mondott semmit akkor elég csak kímélned magad, ne emelgess, ne áll és sétálj fél órákig, pihenj le ha fáradtnak érzed magad. Minden jót!

Ha nem mondott semmit akkor elég csak kímélned magad, ne emelgess, ne áll és sétálj fél órákig, pihenj le ha fáradtnak érzed magad. Minden jót!
Szia, szerintem, ha nem mondott semmit, akkor is érdemes kimélõ életmódot folytatnod.Én most vagyok a 34-ik hétben, 30 hetesen bekerültem a kórházba görcsölés miatt.2 hetet voltam ott, külsõ méhszájam 1 ujnyi, belsõ zárt és rövidült a méhnyakam.Most már itthon vagyok, de feküdnöm kell, és gyógyszereket kaptam, amit a 37-ik hétig kell szednem.Próbálj meg minél többet pihenni, ne lépcsõzz, gugolj, nekem ezeket mondták.Boldog babavárást.

Vetélésem volt nem régen, nem kellett műtéti befejezés. Ha elmúlt a vérzésem, élhetünk házaséletet? Nekem az orvos semmit nem mondott ezzel kapcsolatosan.

Legjobb válasz: Én 2007.Szept. végén 7hetesen vetéltem el.Nálam nem volt szükség mûvi beavatkozásra, a természet elvégezte a dolgát. ekem se mondott semmit a dokim.Asszem 1, de max 2 hét után már éltünk házas életet. Nov. elején volt 1ször mensim, addig védekeztünk.Aztán Dec.6-án pozitív teszt.Most 6 hós a kisfiam. Egészséges és boldogabbak vagyunk mint valaha. Kívánom neked is a legjobbakat.

Én 2007.Szept. végén 7hetesen vetéltem el.Nálam nem volt szükség mûvi beavatkozásra, a természet elvégezte a dolgát. ekem se mondott semmit a dokim.Asszem 1, de max 2 hét után már éltünk házas életet. Nov. elején volt 1ször mensim, addig védekeztünk.Aztán Dec.6-án pozitív teszt.Most 6 hós a kisfiam. Egészséges és boldogabbak vagyunk mint valaha. Kívánom neked is a legjobbakat.
Szia! Nekem lassan egy éve, hogy spontán vetélésem volt.Amíg nincs szívhang, és magától kitisztul az ember fõleg elsõ terhességnél, nem erõltetik a mûtéti befejezést.Engem a doki többször is megnézett uh-n, hogy kitisztultam-e rendesen, emellett még teszteket csináltam a hormonszint mérése miatt. Mivel nálam ez a folyamat elég gyorsan lezajlott, ha jól emlékszem, mi a férjemmel kb egy hét-tíz nap múlva voltunk elõször együtt.Szükségünk volt rá, így kapaszkodtunk egymásba, és a lelkünknek is jót tett. Az a biztos, ha rákérdezel az orvosodnál, bár nekem annak idején azt mondta, ránk bízza. Két hónap múlva újra teherbe estem, és mindjárt szülök:) ! Üdv 39 heteske
Nem tudom hány hetesen ment el a baba és nem értem, hogy miért nem csináltak gyógykaparást azt megkellett volna csinálni mert a méhet ki kellett volna tisztítani.Én 16hetesen vetéltem el és 6 hét után lehetett szexuális életet élni, azt mondta a doki olyan mintha szültem volna és persze nekem megcsinálták a gyogykaparást.
Nekem 2 hetet mondott a doki (épp ma). Én 7 hetes voltam, és a vetélés elsõ fele otthon megtörtént, a másik fele volt a mûtét.
Nekem annak idején 6 hét volt. 6 hét elteltével kellett visszamenni a dokihoz kontrollra, õ azt mondta minden rendben, lehet megint próbálkozni. De 6 hétig sem ülõfürdõ, sem szex, az elsõ menzinél betét. Kívánom, hogy mielõbb babázhass!
Nekem 2hetet mondott az orvos.
mi egy hét után már behatolás nélkül voltunk együtt, három hét után pedig engedte volna behatolással is az ovos. De azt a lelkünkre kötötte, hogy csak óvatosan, csak a nemiszervek megtisztítása után, és csak gumiban szabad, a fertõzések elkerülése végett. Mivel a gumit nem kedveljük, a végén inkább kivártuk a hat hetet a behatolásos szexel.

Lányok ha valaki leszolitana titeket vagy randira hívna de épp van valakitek vagy nem jön be az illetö vagy egyszerüen nem vagytok olyan passzban és nemet mondotok késöbb, hogy tekintetek erre vissza negatív pozitiv vagy semleges élmény?

Legjobb válasz: Ha valami megfogott benne, akkor pozitív. Ha nem jön be, vagy "nem vagyok olyan passzban", akkor semleges, vagy vissza se tekintek. Negatív élményként még sosem gondoltam ilyenre.

Ha valami megfogott benne, akkor pozitív. Ha nem jön be, vagy "nem vagyok olyan passzban", akkor semleges, vagy vissza se tekintek. Negatív élményként még sosem gondoltam ilyenre.
ha idegen teszi, semleges
teljesen semleges. maximum egy kicsit sajnálnám, ha rendesnek tûnne.
nemrég történt velem pont ilyen, nagyon szimpatikus srác volt és jó kiállású, értelmes is, abszolút nem éreztem tolakodásnak és nagyon feldobta a napom :D ... kb 5 percig -_- aztán arra gondoltam vajon hanyadik csaj lehettem akit aznap leszólított és vajon ez egy célja hogy összeszedjen egy egyetemistát? Egy strigula lennék? :S eheheee Na ilyenek vagyunk mi csajok (én tuti). :D Egyrészt nagyon jólesett és nõtt az önbizalmam tõle, de nehezen jöhet ki ebbõl jól egy srác. Nem vagyok hülye, tuti másokat is leszólított már, hiszen próbálkozik, ezt el kell fogadnom :) . Szóval összességében inkább pozitív élmény, de csak akkor ha a pasi normális és nem túl tolakodó (az hogy hogy néz ki az lényegtelen). Egyébként volt barátom és nem adtam meg neki a számom, akármilyen szimpatikus is volt. Szóval ha így akar valaki ismerkedni nem tartom rossz módszernek, hiszen eleve lejön hogy mennyire szimpatikus a másik, bejön e alap szinten és nem kell hetekig levelezni, plátói szerelmet táplálni valaki iránt aztán jön a nagy találkozás és nincs meg az összhang sem. Itt legalább már eleve meglehet a kölcsönös szimpátia (és nem vagyok felszínes, de azért a kémia kell egy kapcsolathoz :) ).
A kérdező hozzászólása: hát szerelem ritka elsö látásra igy próbálkozni kell szerintem ebben semmi rossz nincs kár ezen agyalnod, csak érdekelt, hogy ez hogy jön le nálatok mert én ugy vettem észre hogy ez jól esik
Mindenkinek jólesik ha pozitív visszajelzést kap a környezetétõl, egy pasinak is. Ez maximálisan így van :)

Amikor a nőgyógyász kenetet vett tőlem vizsgálaton, az ki lesz vizsgálva? Ha igen, (ami valószinű), akkor mennyi idő után tudok az eredményért menni, és miket vizsgálnak benne? (pl nemi betegségek, rákszűrés)? Nem mondott róla semmit!

Legjobb válasz: 1. Igen, ,kivizsgálják. 2. Kb. 3 hét az eredmény ( megbeszélés tárgyát képezi, hogy csak akkor szólnak, ha baj van, vagy neked kell õket felkeresni az eredmény miatt). 3. Elsõsorban kóros elváltozásra utaló sejteket keresnek. Ha az orvos kéri, akkor HPV-re ( HPV-rõl bõvebben a neten) is vizsgálják. Ha rendszeresen jársz és esetleg visszahívnak, akkor sem kell parázni. Én most jártam így. Konkrétan 2 nap alatt eltemettem magam. Visszamentem és van egy gyulladásom, amit kezelek éppen.

1. Igen, , kivizsgálják. 2. Kb. 3 hét az eredmény ( megbeszélés tárgyát képezi, hogy csak akkor szólnak, ha baj van, vagy neked kell õket felkeresni az eredmény miatt). 3. Elsõsorban kóros elváltozásra utaló sejteket keresnek. Ha az orvos kéri, akkor HPV-re ( HPV-rõl bõvebben a neten) is vizsgálják. Ha rendszeresen jársz és esetleg visszahívnak, akkor sem kell parázni. Én most jártam így. Konkrétan 2 nap alatt eltemettem magam. Visszamentem és van egy gyulladásom, amit kezelek éppen.
Rákszürés 2hét Kenet vizsgálat amit nem tudni milyen okból vett le az 1hét múlva lehet érdeklödnöd!! Üdv Erzsebet

Az nagy baj lehet, ha igy 30 hetesen kevesebb a magzatviz? Az orvos nem mondott rá semmit, csak, hogy majd figyelni kell. félek, hogy elhanyagolnak?

fizetett orvosom nincs.szerintetek?volt már igy valakinek?

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj,ezt nagyon szokták figyelni,már csak pár hét és túl leszel a rizikós idõszakon,addig is rendszeresen járj orvoshoz.Amikor én szültem a mellettem lévõ anyukánál is pont ez volt,....ha nagyon kevés az érték befektetnek(õ is szülés elõtt pár héttel bent kellett hogy legyen)De ha attól megnyugszol kérd ki egy másik orvos véleményét is(én is jártam egy csomó orvosnál amikor azt éreztem nem figyelnek kellõen rám/ránk),bár én azt gondolom ilyennel nem játszanak,ha nagyon kevés mindenképpen lépnek.Szia és ne idegeskedj,minden rendben lesz!!!

Szia! Ne aggódj, ezt nagyon szokták figyelni, már csak pár hét és túl leszel a rizikós idõszakon, addig is rendszeresen járj orvoshoz.Amikor én szültem a mellettem lévõ anyukánál is pont ez volt, ....ha nagyon kevés az érték befektetnek(õ is szülés elõtt pár héttel bent kellett hogy legyen)De ha attól megnyugszol kérd ki egy másik orvos véleményét is(én is jártam egy csomó orvosnál amikor azt éreztem nem figyelnek kellõen rám/ránk), bár én azt gondolom ilyennel nem játszanak, ha nagyon kevés mindenképpen lépnek.Szia és ne idegeskedj, minden rendben lesz!!!
A kérdező hozzászólása: hiába járok orvoshoz, ezt csak uh-n látják, az mégcsak 6 hét mulva lessz talán.szóval hogy figyelik?és mikor van az a rizikos idöszak, amit irtál?
Szia!Nekem 25 hetesen a 4d-n mondta a doki, hogy kevesebb a magzatvizem.Rá 1 hétre már nem volt baj.De menj el egy másik dokihoz, hogy õ mit mond.Mert sem a több sem a kevesebb magzatviz nem jó!32 hetes km
Szia!Elsõ válaszoló vagyok.A rizikós idõszakot a 36. hétre (ill.a baba súlya nem éri el a 2500g-ot) értettem, úgy tudom elõtte koraszülöttként tekintik a babákat(nekem így mondták a szülésfelkészítõn). A magzatvíz normál értékét orvostól kérdezd meg, nem akarok butaságot írni.A mellettem fekvõ anyukának azt tanácsolták igyon és pihenjen sokat, mivel téged nem fektettek be, valószínû nincs baj, ezek az értékek folyamatosan változhatnak.Tudom hogy aggódsz, szerintem mindenki fél egy kicsit, de nem lesz baj, keress fel egy másik orvost is, az nem baj ha többen látnak.Szia
ha nagyon kevés a magzatvíz a magzat agykárosodását okozhatja, de ez attól függ mennyire nagyon kevés. pihenj sokat és igyál minél többet, ha egyszerre nem is megy, kortyonként egész nap lecsurog.

Ha az orvos missed után hat hónapot mondott az újabb babára akkor azt minden képen meg kell várni? Vagy nem muszáj ha teljesen rendben vagyok?

5 hete volt a m?tét ma jött meg, az orvos fél évet mondott hogy várjunk a terhességgel, de ellen?rzésen minden rendben volt. Én úgy hallottam 3 hónapot szoktak mondani.

Legjobb válasz: Az én orvosom azt mondta, hogy két rendes ciklust várjak ki, és utána lehet próbálkozni. Szerintem amúgy is kicsi az esélye, hogy rögtön utána sikerül, és lehet, hogy mire újból megfogansz, el is telik a 6 hónap. Mondhatnám azt, hogy ha az orvos azt mondta, akkor higyj neki, de tapasztalatom szerint ugyanarra az esetre minden orvos mást mond; ha nem mutattak ki semmi problémát, szerintem nem kell annyit várni.

Az én orvosom azt mondta, hogy két rendes ciklust várjak ki, és utána lehet próbálkozni. Szerintem amúgy is kicsi az esélye, hogy rögtön utána sikerül, és lehet, hogy mire újból megfogansz, el is telik a 6 hónap. Mondhatnám azt, hogy ha az orvos azt mondta, akkor higyj neki, de tapasztalatom szerint ugyanarra az esetre minden orvos mást mond; ha nem mutattak ki semmi problémát, szerintem nem kell annyit várni.
Nekem pénteken volt megszakításom a 17. héten, a doki 3 hónapot mondott, de szerintem nem siettetjük a dolgot. Kell a lelki felépülés is... Ez zsinórban a 2. baba, akit elveszítünk.. :( Még jó, hogy a kisfiam vígasztal a férjem is nagyon nagy támasz. Most kicsit élünk, mint hal a vízben, kirándulunk, elmegyünk táncolni, megiszunk egy pohár bort, amiket terhesen nem szokás. Aztán ha elég erõnk lesz, megint belevágunk. Eddig is könnyen összejöttek a babák, most is ebben bízunk. Remélem Karácsonykor már terhes leszek :) Neked is mihamarabbi babásodást kívánok és problémamentes terhességet! :)
A kérdező hozzászólása: Oké próbálom megfogadni a tanácsot. Köszönöm szépen!
A kérdező hozzászólása: szept 11-én megyünk nászútra szerintettek ott már össze hozhassuk babát? Vagy az még korai lenne?
az Én orvosom azt mondta, hogy mûtét után elég ha megvárom míg elmúlik a vérzés, hogy ne kapjak semmi féle fertõzést.Utána mindent bele!
Szia! Attól függ hány hetes voltál!Korai terhességnél 6.hét-8.hét egy teljes menzit, ajánlatos kivárni.Késõinél, ami 8.hét utáni 3 hónapot szoktak mondani, hogy felkészüljön a méh egy újabb terhesség kihordására és a méhszáj eredeti állapotának visszaigazodására.Ha 12.hétnél késõbbi, akkor tényleg a fél évet ajánlatos kivárni! Mielõbbi babásodást!
Én áprilisban vetéltem el, és májusban volt utoljára mensim és már 3hónapos terhes vagyok!!!!nekünk egybõl sikerült pedig nekünk is azt mondták várjunk 3 hónapot de így jött össze és minden rendben van!!!Szóval szerintem próbálkozzatok nyugodtan:) )!!!Sok szerencsét!!!!!!
Nekem május elején volt missedem.Az én dokim is fél évet mondott a mûtét után.Amikor mentem a szövettani eredményért a kórházba egy másik doki meg 3 hónapot mondott.Na már most, amikor kontrollra mentem és minden rendben talált a dokim rákérdeztem, hogy akkor most mi is van?! A lényeg, hogy 3 ciklust mindenképp meg kell várni! Nekem is 5 hétre jött meg, mire elmentem a dokihoz már el telt 7 hét.Tehát majdnem 2 hónap! Azóta túl vagyok 2 cikluson, várom a 3.-at és mindent bele! Te is várj meg 3-at és próbálkozhattok! Egyébként még annyit, hogy a 6 hónap protokoll szerint értendõ! Minden esélyed megvan!Én is ezzel vígasztalom magam!És a villám sem csap be 2x ugyan oda! Minden jót!
Nekem is 2 menstruációt javasolt, hogy várjunk. Lelkileg ezt a 2 ciklust is nagyon nehéz volt kivárni, annyira szeretnénk mi is babát.
Nem tudom, én hittem az orvosomnak, kivártuk a fél évet. Úgy gondolom, 3-4 hónapot mondott volna, ha elégnek tartaná. Inkább hívd fel, kérj tõle tanácsot szerintem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Még nem tudom mikor vágunk bele. Még bennem van a félelem hogy megismétlõdik. De bízom benne hogy nem!
Szia! Én úgy tudom, hogy azért mondják a fél évet, mert mindenkinek másképp regenerálódik a szervezete. A fél év a tuti! Sok sikert!
Szia! Kezdj el szedni valamilyen vitamint, azt akkor mindent bele, ha te felkészültél rá!Ha csak egy üres petezsák volt, akkor nem kell megvárni a fél évet, már bocsi, nem akarlak megbántani, de azt se értem, hogy elõbb nem vették észre?Egyszer én is voltam igy terhes, de nekem a doki a 8.héten mondta, hogy abortusz, mert baba a petezsákban nincs!Tudod én cukros vagyok és ilyenkor elõfordul az ilyen, de utána nem sok idõvel terhes lettem és itt szaladgál a kicsikém!Kitartás, fel a fejjel!Sok sikert a köv.babához, minden rendben lesz!!!
A kérdező hozzászólása: Az a fura az egészbe hogy nem is a saját orvosomnál voltam hanem egy másiknál mert õ rendelt. Egyébként még egyszer elfogok menni orvoshoz mielõtt próbálkozunk hogy nézze meg minden rendben van e.
Remélem, köszike.Bocsi, hogy elragadtattam magam, de tudom sajnos, hogy milyen érzés.És öszintén nem kivánnám senkinek. Már attól meg fog nyugodni kicsit a lelked ha együtt lehttek "ugy":-))), szinte az ember tök izgatott lesz és várja, hogy "na most akkor össze jött-e, csak nem szabad átesni a ló másik oldalára, szóval próbálj ne stresszelni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen utolsó nagyon jól estek a szavaid. Mielõbbi babásodást neked. Szorítok hogy ne jöjjön meg a menszid.
Szia!Nekem tavaly aug-ban volt egy megszakitásom 16 hetesen, a dokim azt mondta, hogy szeretne kivizsgáltatni minket, persze minden ok volt, ajánlásával 3 hónapig szedtem vitamint.Ugy is volt, hogy utánna próbálkozunk, de a férjem azt mondta, hogy várjunk, teltek multak a hónapok és majdnem eltelt egy év(jelzem lelkileg nem volt könnyü) és ebben a hónapban kezdtünk el ténylegesen belehúzni, egy hónapja ujra szedek vitamint, ma nem kéne, hogy megjöjjön, de lehet, hogy mégis meg fog, de viszonylag hamar lettem elõször is terhes ugyhogy nem adom fel egy könnyen. Én azt mondom ha minden rendben van veletek akkor a nászút már ideális alkalom.A legfontosabb az, hogy ne add fel, össze fog jönni és nem lesz semmi baj.Szeretkezzetek önfeledten és ne csak azért, és hidd el meg lesz a gyümölcse.Ami történt nem felejted el de ha ujra terhes leszel és a karodban tartod a babád minden megszünik. Én nagyon sok sikert kívánok Nektek!
A kérdező hozzászólása: 11 hetes voltam. Mikor üres petezsákot találtak. Június 19.-én mûtöttek. Záró jelentésemben az van hogy minden rendben.
Szia! Ne félj, ez természetes érzés ilyenkor és benned is marad, a siker viszont közel és akkor nagyon boldog leszel! Fel a fejjel!

Voltam nögyogyásznál mi elött beteg lettem volna fogamzásgátlot iratatni ugy volt hogy mikor megjön szedem a gyogyszert de késik. De nem mondott semmit a dok vissza kell mennem. Ha terhes lennék azt meg mondták volna?

Legjobb válasz: megmondták voln,a söt nem irtak volna fel gyogyszr. ha késik csinálj tesztet, addig ne szedd a gyogyszert., ha nem vagy terhes, várj mig megjön, és ugy szedd a gyogyszert, ha sokat késik( 2 hetet akár) akkor menj vissza a dokihoz.

megmondták voln, a söt nem irtak volna fel gyogyszr. ha késik csinálj tesztet, addig ne szedd a gyogyszert., ha nem vagy terhes, várj mig megjön, és ugy szedd a gyogyszert, ha sokat késik( 2 hetet akár) akkor menj vissza a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: De csak gyogyszert mentem iratni mert elötte voltam mielött megjött volna a havim vettek kenetet is.És azotta nem is jött meg 16 napja.Csináltam tesztet is negativ

Ha terhesgondozáson felfogadtam az orvost, akkor szülésnél mennyi pénzt illik adni, ha nem mondott semmit azzal kapcsolatban, hogy mennyi nála a szülés? Muszáj 50000-t adni vagy adhatok annyit amennyit tudok!

Ja és az orvos nem is foglalkozik velem jobban és mindig 2-3 óra hosszát kell várnom mire sorra kerülök a kórházba!

Legjobb válasz: szerintem szülés után döntsd el mennyit adsz, mi is így tettünk. annyit adj amennyit megérdemel, nem kell 50 ezer, ha nincs annyitok és ha szerintetek nem érdemli meg.

szerintem szülés után döntsd el mennyit adsz, mi is így tettünk. annyit adj amennyit megérdemel, nem kell 50 ezer, ha nincs annyitok és ha szerintetek nem érdemli meg.
Az összes ilyen orvost felkötném, egytõl-egyik, családjával együtt.
Szerintem annyit amennyit jónak látsz. Vannak akinél fix tarifák vannak, vannak ahol helyben kialakult szokás a tarifa, van aki szerint az anyasági támogatás összegét "illik" adni. Én annak idején ebbõl az összegbõl leszámítottam azt amit hónapról hónapra a magán rendelõben hagytam.
egyértelmû, hogy annyit adj amennyit tudsz. és persze amennyit megérdemel. Az orvos etikett azt mondja hogy a magánrendelésen elkért összeg 10 szeresét kell adni a szülésért.Persze megegyszer hangsúlyozom amennyit tudsz és gondolsz.Talán várd meg a szülést a döntés végével mert tt sok minden történik amiért azt mondod ennyit sem adsz vagy hogy többet is adsz mert megérdemli.
Mi csak 30000-t tudtunk adni, de így is ugyan úgy foglalkozott velem. Amúgy minden hónapban elkért 5000 ft-ot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Ha apám le mondott rólam és én már nem szeretem õt akkor az bûn?

valásos embereket kérdeznék elsosorban

Legjobb válasz: Lemondani arról lehet, akirõl tudnak, de jog szerint nincs lemondás egy gyerekrõl. Akirõl meg nem tudnak az olyan mintha nem is létezne. Nem kell szeretned senkit, de hálát adni érte kell, hiszen õ az édesapád, és a Biblia, Isten beszéde egyértelmûen megmondja, hogy a szülõkkel szembeni háládatlanság és tiszteletlenség, szeretetlenség átkot szül. Kívánj neki minden jót és sikert az életére, és lépj tovább, éld a kis életedet:)

Lemondani arról lehet, akirõl tudnak, de jog szerint nincs lemondás egy gyerekrõl. Akirõl meg nem tudnak az olyan mintha nem is létezne. Nem kell szeretned senkit, de hálát adni érte kell, hiszen õ az édesapád, és a Biblia, Isten beszéde egyértelmûen megmondja, hogy a szülõkkel szembeni háládatlanság és tiszteletlenség, szeretetlenség átkot szül. Kívánj neki minden jót és sikert az életére, és lépj tovább, éld a kis életedet:)
Ha lemondott rólad, ha nem keres, nem érdeklõdik utánad, akkor õ már csak a biológiai apukád, így nem bûn.
Vallásos vagyok, nálunk is ilyesmi történt. Nem érzem bûnnek. Õ nem szeret, nem tartja saját magát az apádnak, hiszen akkor nem mondott volna le rólad, akár elválnak a szüleid, akár nem. Tisztelni márpedig csak olyat lehet, akiben van mit. A megfutamodás szülõi mivolta elõl márpedig olyan jellemhiba, amit nem lehet tisztelni.
Megfordítom a kérdést. Lemondani a gyerekrõl, nem szeretni és nem törõdni vele az bûn?
4 Igen, és átkot is mutat az illetõ ember életén.
A kérdező hozzászólása: kösz szépen mindenkinek
Nincs mit:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!