Találatok a következő kifejezésre: Ha az nem menti (130 db)

Ha ma nem mentem be dolgozni vizsga miatt, és le kell dolgoznom azt valamelyik szabadnapomon az bármelyik szabadnapom lehet?

vagy rögtön az első adandó szabadnapom

Legjobb válasz: mondjuk lesz igazolásom, akkor is mindenféleképp le kell dolgoznom?

A kérdező hozzászólása: mondjuk lesz igazolásom, akkor is mindenféleképp le kell dolgoznom?
ezt a fõnököd dönti el sztem
és remélem szóltál elõre
A kérdező hozzászólása: igen szóltam ma reggel

Na mi van most a szexuális kategóriában, akik nem mentek el szórakozni ma péntek este, azok miért nem mentek? És akkor hova mentek volna, ha mentek? Visszakérdezel? Pontozol? /10?

:)

Legjobb válasz: mert nem szeretek és nem szoktam járni se nagyon + jó nagy kék folt van az arcomon.. így meg biztos nem megyek sehova.

mert nem szeretek és nem szoktam járni se nagyon + jó nagy kék folt van az arcomon.. így meg biztos nem megyek sehova.
én most jöttem haza xd 5tõl részegedés volt már józan vagyok összevesztem a volt nõmmel, de unalmas most minden de aludni nem tudok.pontozzon az istenfasz.a téged.
Tegnap értem haza, miután másfél hónapig az egyetemen voltam, koleszban. Nem megyek én sehova, jó itthon lenni a családdal. Majd holnap. Te?
Mert egyedül nincs kedvem, a pasim meg dolgozik. Egyébként egy büfébe mentem volna, palacsintázni egy jót, de pasi nélkül unalmas lenne.
készülök az érettségire+inkább házibulikba járok, de akinél most lett volna az egy frissen összeköltözött pár és írtak egy üzit hogy elõbb más módon avatják fel a lakást és senki se zavarja õket:D
Mert korán keltem, mert utaznom kellett, és nem volt már kedvem elmenni. Most meg persze nem tudok aludni.
A kérdező hozzászólása: Én is inkább tanulok az elõttem levõ még 9 vizsgámra, meg amugy is elfáradtam eléggé edzésen, úgyhogy inkább itthon maradtam. Nekem se lett volna kivel elmenni, mert szinte az összes ismerõsöm tanul meg miegymás, de egyedül is elmentem volna a moriba. Holnap viszont valószínûleg megyek, egyedül vagy valakivel mindegy. i sok Kittivel, miért van kék folt az arcodon?
arcon térdeltek.
Fáradt vagyok, beteg vagyok, egyébként sem igazán járok diszkóba és hasonló helyekre. :)
Beinni, hõzöngeni, primitív zenére ugrálni elég alantas szórakozási forma, valljuk be.
A kérdező hozzászólása: senki sem beszélt ilyenrõl szerintem. pl nekem nem létszükséglet az alkohol egy szórakozóhelyen, volt már hogy nem ittam. A sört amúgy is utálom, ha iszok akkor whisky-t meg vodkát nyomok. A zenére való táncolás meg jó :D YOLO
Megyek én, csak házhoz jön a nép :D a koliszoba lelkesen várja vendégeit... szóval a megyek egyenlõ azzal, hogy maradok :D
Heringparti kilõve (MINEK AZ?), házibuli meg nincs, és különben sem nézem szívesen azt, ahogy mindenki összehányja egymást. Mit pontozzak? Most úgy õszíntén
Jó is lenne. Nekem sajna tanulnom kell.
Visszakérdezek! Pontozok!
Meg vagyok fázva. De amúgy is csak sörözni mentem volna, semmi komoly.
mert szombat reggel is lesz vmi programom (munka), amin nem lenne kedvem félkómásan, másnaposan megjelenni. és legalább friss leszek szombaton.
Mér van nagy kék folt az arcodon?
Azért, mert érettségi tételeket dolgozom ki + saját fogadalomból pia nélküli böjtöt tartok egy ideig :)
Mert nem szoktam, mert nem akarok.
majd holnap..:) szegediek vannak? ti merre mentek?
Kitti az ég áldjon meg... ne legyél már ilyen kis nyámnyila, ne hagyd magad. Miért tûröd a pasidtól a fizikai erõszakot? Nincs önbecsülésed? De így nem is lesz...

Az XP-n található alap msn messenger hova menti el az üzeneteket? Vagy nem menti el csak ha beállítjuk?

Legjobb válasz: Valahova lehet, hogy elmenti. Egyszerû. beírsz egy zagyva szöveget, utána pedig arra a tartalomra rákeresel a gépen. Ha menti, akkor meg kell hogy találja. Amúgy holnaptól nincs MSN

Valahova lehet, hogy elmenti. Egyszerû. beírsz egy zagyva szöveget, utána pedig arra a tartalomra rákeresel a gépen. Ha menti, akkor meg kell hogy találja. Amúgy holnaptól nincs MSN


Win 7-ed van? Mert ha igen akkor rendszergazda módban futtasd a játékot.
Automatán ment a checkpointoknál, és legközelebb onnan folytatja, miután kiléptél, és visszatérsz játszani.Amúgy én a legutolsó pályán akadtam el, túl sok a szellem , akit le kell gyõzni, már idegesítõ.Youtube-on néztem végig a finálét, de attól még jó lenne végigtolni, hamár szinte végigvittem.

Amd catalyst overdrive-al el lehet cseszni a vga-t ha az órajeleket túl húzom és becsikozodik 1-2 perc után kép? Mert sehogy sem udom vissza álitani mert kifagy a kártya elsőtétűl a kép. Vga biosra ugye nem menti!?

Legjobb válasz: A VGA bios nem menti ezeket az adatokat, de a catalyst driverben vissza lehet állitani mindent alapbeállitásra, vagy egyszerüen szedd le, és aztán rakd fel ujra a drivert. amugy milyen kártyáról van szó?

A VGA bios nem menti ezeket az adatokat, de a catalyst driverben vissza lehet állitani mindent alapbeállitásra, vagy egyszerüen szedd le, és aztán rakd fel ujra a drivert. amugy milyen kártyáról van szó?
A kérdező hozzászólása: hát én letöröltem minden driver maradványt legalább is amit láttam a többi a rendszerbe bele íródót vagy nem tudom mert többszöri telepítés kártya kivétel után sem állt helyre gondolom ha a windowst újra rakom jó lesz már sapphire hd7770 ghz edition a videó kártya
bal oldali menü: mappák>piszkozat
Ha van piszkozatok mappa, akkor oda.

Ha nem mentek suliba, mert betegek vagytok, akkor délután edzésre, bbarátokkal lógni, stb elengednek a szüleitek? ! Csak mert van egy ismerősöm, aki kb. minden másnap (persze erős túlzás) otthonmarad, de délután csavarogni, na azt tud.

Legjobb válasz: én még volt, hogy betegen is bementem, mert annyira szarul nem voltam, hogy otthon maradjak, csak náthás voltam és taknyom-nyálam egybefolyt. ha nekem lesz gyerekem biztos nem engedném ezt meg neki. ha annyira beteg, hogy ne menjen iskolába, akkor csavarogni se menjen, de ha csavarog akkor az iskolába is tudjon bemenni. saját magával szúr ki, mert nem lehet akármennyit hiányozni még ha le is van igazolva.

én még volt, hogy betegen is bementem, mert annyira szarul nem voltam, hogy otthon maradjak, csak náthás voltam és taknyom-nyálam egybefolyt. ha nekem lesz gyerekem biztos nem engedném ezt meg neki. ha annyira beteg, hogy ne menjen iskolába, akkor csavarogni se menjen, de ha csavarog akkor az iskolába is tudjon bemenni. saját magával szúr ki, mert nem lehet akármennyit hiányozni még ha le is van igazolva.

Gimi 3. o-ba járok és kiírt az orvos K-P-ig. Természetesen voltam a suliban csak az órákra nem mentem be. A szünetben meglátott az ofőm és hazaküldött ezzel:ha még1x benlát K-Sz-Cs-P. Akkor semminek veszi az igazolást és igazolatlan lesz. Tehetilyet?

Mikor bementem a barátnőmhöz mentem. Ráadásul semmi törvénybe vagy házirendbe ütközőt nem tettem csak leültem az aulában. Én úgy tudom, hogy mivel orvosi igazolás okiratnak számít mert ott az aláírás és a pecsét szóval el kell fogadnia. Szóval milyen jogszabály vonatkozik erre?

Legjobb válasz: Lehetne vitatkozni, mert ha van igazolásod, azt nem tekintheti semmisnek, de maximálisan igazat adok neki. Ha be tudsz járkálni a barátnõdhöz, be tudsz ülni az órákra is. Ha felmentésed van, az azért van, hogy ne menj emberek közé, azaz ne fertõzz másokat. Az ofõnek is leesett,hogy csak lógsz és ezért mondta ezt.

Lehetne vitatkozni, mert ha van igazolásod, azt nem tekintheti semmisnek, de maximálisan igazat adok neki. Ha be tudsz járkálni a barátnõdhöz, be tudsz ülni az órákra is. Ha felmentésed van, az azért van, hogy ne menj emberek közé, azaz ne fertõzz másokat. Az ofõnek is leesett, hogy csak lógsz és ezért mondta ezt.
A kérdező hozzászólása: Lényegében télleg beteg vagyok de a multkor a barátnõm is bejött hozzám betegen ugy h montam neki hogy inkább pihenjen szóval viszonzom pontosabban törõdöm vele is.
A kérdező hozzászólása: ja és a betegségem semmi fertõzõ csak 1 hete szétszakad a fejem kegyetlenûl fáj szóval semmi fetõzõ
Elsõ vagyok. Azt hittem, hogy fertõzõ a betegséged, bocsánat. Szerintem akkor is otthon kellene maradnod. Azt gondolom, hogy a tanár csak ijesztgetni akart ezzel.
A kérdező hozzászólása: Semmi baj. Amúgy meg nem jött össze az ijesztgetés, mert most hívtam fel a rendõr barátomat és azt mondta hogy ha ilyet csinál a tanár, akkor szóljak neki és jelentsem fel okirat semmibe vételéért. Amúgy köszönöm a választ.

Ha játszik a kutyátok egy másikkal, és az amúgy jó fej gazdi elkezd hülyeségeket beszélni a kutyázással kapcsolatban felvilágosítjátok, vagy nem mentek bele vitába?

Számtalanszor, sõt mondhatni naponta elõfordul:

Legjobb válasz:
Attól függ. Többnyire nem dumcsizni megyek futtatóba, végig a kutyán a szemem, figyelek mi történik. Amúgy, ha valaki elkezd okoskodni, nekem nem célom rátromfolni, szóval ráhagyom. Nem akarok senkit sem meggyõzni az igazamról, sem azt közölni, hogy én jobban tudom mint õ, én jobban csinálom. De van hogy viccesen odamondok valamit, inkább a magam szórakoztatására. Nekem azokból van elegem... a kutyasulis idiótákból :D Mikor bemegyünk a kutyámmal, illetõ elsõ kérdése: járunk e kutyasuliba, , mert az õ kutyája milyen tökéletes, el nem mozdul mellõle, az enyém meg játszana, és veszi a bátorságot hogy magától szimatoljon. Stb. Barátságos normális kutyám van, vigyázok rá, hogy az ösztönei rendben maradjanak, nem nyomok el benne semmit, mindemellett normális szocializált, jókedélyû eb, ért a szóból, érti a jelzéseket. Szóval mikor látom hogy valaki már szinte embert akar nevelni a kutyájából, nem ad neki annyit sem, hogy kutyának tekintse, inkább láb mellett szobrozó akármit csinál(tat) belõle, majd kioktat... nekem az nyitja ki a bicskát a zsebemben.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Attól függ. Többnyire nem dumcsizni megyek futtatóba, végig a kutyán a szemem, figyelek mi történik. Amúgy, ha valaki elkezd okoskodni, nekem nem célom rátromfolni, szóval ráhagyom. Nem akarok senkit sem meggyõzni az igazamról, sem azt közölni, hogy én jobban tudom mint õ, én jobban csinálom. De van hogy viccesen odamondok valamit, inkább a magam szórakoztatására. Nekem azokból van elegem... a kutyasulis idiótákból :D Mikor bemegyünk a kutyámmal, illetõ elsõ kérdése: járunk e kutyasuliba, , mert az õ kutyája milyen tökéletes, el nem mozdul mellõle, az enyém meg játszana, és veszi a bátorságot hogy magától szimatoljon. Stb. Barátságos normális kutyám van, vigyázok rá, hogy az ösztönei rendben maradjanak, nem nyomok el benne semmit, mindemellett normális szocializált, jókedélyû eb, ért a szóból, érti a jelzéseket. Szóval mikor látom hogy valaki már szinte embert akar nevelni a kutyájából, nem ad neki annyit sem, hogy kutyának tekintse, inkább láb mellett szobrozó akármit csinál(tat) belõle, majd kioktat... nekem az nyitja ki a bicskát a zsebemben.
...hát azt képzeld el, amikor én elmesélem hogy a 3 kg-os yorkim nyerset eszik, pl. egy másik apró kutyásnak! Van olyan, aki azóta is kikerül, mert szerinte fertõz a kuyám (?!?)
Az az igazság, hogy amikor kezdõ az ember és kezd belejönni a dolgokba akkor - fõleg jó szándékból és sikerélményeibõl fakadóan - hajlamos elõadást tartani, hogy szerinte mi a jó dolog. Viszont ahogy telik az idõ rájön, hogy - idegesítõ lehet másoknak osztani az észt - ha konkrét kérdés érkezik csak akkor válaszolok és csak arra nem tartok történelemórát - a jó viszony megtartása mindenek elõtt. Ettõl persze lehetnek kivételek, de szerintem ez a járható út.
Ilyen esetekben én max csak elmesélem, hogy én hogyan csinálom. Ha érdekli úgyis visszakérdez, de hogy csak úgy jött-ment idegenek megmondják nekem a frankót azt én sem csípném. Ez alól talán egy kivétel van, az ivartalanítás, amellett minden ilyen helyzetben elkezdek kampányolni vadul. Sajnálom, azt nem tudom megállni.
Ráhagyom, vagy óvatosan megemlítem, hogy ilyen olyan statisztikák szerint milyen elõnyei vannak az ivartalanításnak, vagy mondjuk hogy miért nem a legjobb a pedigree, de ezt nagyon tapintatosan , nem vitázva és nem gyõzködve.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Mikor elkezdtem kutyasuliba járni, és nap mint nap hihetetlen heuréka élményeim voltak, mert rádöbbentem, hogy mennyi mindent csináltam tök hülyén, és csinál tök hülyén más kutyatartó is, akkor késztetést éreztem mindenkinek elújságolni, hogy mit hogy kell. Aztán pár év sulizás, meg mentés után rájöttem, hogy nincs olyan, hogy mit hogy kell. Simán cáfolnak rá az ideigleneseim is olyasmikre, amiket abszolút igazságnak hittem. A mostani például nyakörvben húz, mint egy õrült, hámban meg gyönyörûen sétál. Nem szoktam azt sem elmondani, hogy oktató vagyok vagy ilyesmi. Mármint kéretlenül. Én is maximum mosolygok, meg ha valamit nagyon böki a csõröm akkor kérdezek. Ez például megtörtént eset: zörgeti a csávó a kannáját a dobbermannak, aki a füle botját se mozdítja, de a tacsi már világgá ment rémületében. Megkérdezem, hogy szerinted a tacsi miért szalad el? Mert megijedt. Meg akartad ijeszteni? Nem. Mit szerettél volna elérni? Hogy a kutyám abbahagyja a másik zaklatását. És abba hagyta? Nem. Akkor miért csinálod? Szóval max annyiban okoskodom, hogy mosolyogva kérdezek. De általában maguktól is kérdezõsködnek tõlem az emberek, mert látják, hogy a kutyám jól nevelt, és az ideigenesem is szebben viselkedik, akit két hete akasztottak le egy láncról, mint az õ kutyájuk. A népnevelési késztetésem kiélem a GYK-n :) , amúgy meg példát mutatni igyekszem, aki nyitott, az elõbb utóbb úgyis kérdez, aki meg nem, annak nem tépem feleslegesen a számat.
Nekem van egy szabályom, mivel gyûlölöm az okoskodó embereket. Hiába igaz amit mondanak, attól még okoskodnak, és senki sem kérdezte. Ha kérik a véleményem elmondom. Egyébként nem fogok ilyen vitákba belemenni. Volt már, hogy elmondtam a frankót, az illetõ megsértõdött, és nem nagyon akartak már velünk sétálni. Nem magammal bactam ki, hanem a kutyákkal, akik tök jól elvoltak, és lefárasztották egymást.
""Hát 2X fél órát lent vagyunk egy nap!" Erre a reakcióm ez lenne: Hát , ez elég kevésnek hangzik! :D
Amúgy, mifelén is megy ez a tápos menõzés, hogy õ Acanával etet, õ meg mittudoménmivel (ki adja a legdrágább legmenõbb kaját húha :D) én meg odavágom, hogy az én kutyám farhátat rágcsál, és nyersen nyomom neki a húst meg a marhamájat. :D Többi kutya között messze õ a legkontúrosabb, szálkásabb, energikusabb... ilyenkor kb mintha meg sem hallották volna az én tanácsomat az etetésrõl, nyomák tovább a mondókát. :D
Ez utóbbit nem a munkakutyákra, hasolókra értem, hanem akik családi kutyát tartanak, vagy a maguk örömére tartanak kutyát. Amúgy tényleg futtatóban, vagy parkban ha vagyunk, már rég leszoktam arról, hogy az emberekre figyeljek. Ha normális a másik kutya, és látom hogy kijönnek egymással, tõlem lehet ott akárki. Nem érdekel hogy milyen a hangulat, sem az hogy ki mit mond... a kutyámnak kell néha játszópajtás, kinti, szabad aktivitás... ez érdekel kb, a többi mellékes. :D Inkább arra figyelek egyébként, hogy ki a normális, kivel lehet pár szót kellemesen váltani. Olyankor örülök azért, nyilván nekem is jól esik a jó társaság. Amúgy, ha a nyelved hegyén van valami , mondd ki nyugodtan, max burkold vicces stílusba.
Na de ennek a fele tény.
szerintem ezekkel nem kell foglalkozni. Amig normális õ is, és a kutya is jófej, addig mindegy mit mond. És végül is leviszi, foglalkozik vele.
Mióta nem kezdõként újra kölyök kutyám van, azóta különösen figyelek, hogy ne szóljak bele a más dolgába. Annyira vicces, mikor elkezdenek okítani, hogy hogy kell a kutyát nevelni. Nyilván merõ jó indulatból, hisz kölyök kutyám van, nyilván azt hiszik, hogy az elsõ, de rém idegesítõ. Szóval próbálom tartani a számat. Egyet nem állok meg, mikor valaki valamit nagyon el akar magyarázni a kutyájának, és az végre megérti, és nincs rendesen megdícsérve. Na olyankor ujjongok a gazdi helyett :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!